Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 18, 2015

Έντρομος ο Μανδραβέλης ομολογεί στην “Καθημερινή”: Καταρρέουν τα μεταπολιτευτικά δόγματα, οι Έλληνες θα στραφούν στη Χρυσή Αυγή!


Έντρομος ο Μανδραβέλης ομολογεί στην “Καθημερινή”: Καταρρέουν τα μεταπολιτευτικά δόγματα, οι Έλληνες θα στραφούν στη Χρυσή Αυγή!

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Καθημερινή» υπό τον τίτλο «το τέλος των μεταπολιτευτικών δογμάτων», ο φιλελεύθερος και βαθιά μνημονιακός δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης προειδοποιεί πως η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό ένα δίπολο εξουσίας ΝΔ-Σύριζα, καθιστά αναπόφευκτη την εκλογική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής.
Αναφέρει χαρακτηριστικά: «στις εκλογές του περασμένου Ιανουαρίου το άθροισμα των δύο μεγάλων δεν σχηματίζει αριθμητικά ένα νέο δικομματισμό, κι εκτός αυτού έχουμε αλλαγή ποιότητας των πολιτικών φαινομένων. Δεν υπάρχουν πλέον οι μεγάλες και γεμάτες παλμό συγκεντρώσεις των μονομάχων και, απ' ό,τι φαίνεται, οι πολίτες μπορεί να υπερψήφισαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το έκαναν με βαριά καρδιά. Δύο στους τρεις Έλληνες δήλωναν προεκλογικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εφαρμόσει όσα υπόσχεται».
Συνεχίζει λοιπόν: «Συνεπώς, παρά τις....

Ο δειλός Τσίπρας κλείνει τη Βουλή για να περάσει τα μέτρα του Μνημονίου χωρίς... απώλειες!

Γράφει ο Αινείας

Αρχίζει και αναδημοσιεύεται με πολύ έντονο τρόπο σε όλα τα ΜΜΕ η πληροφορία που θέλει τον Τσίπρα, με δική του εντολή, να κλείνει τη Βουλή για όλο το Σεπτέμβρη και να παραπέμπει προς ψήφιση όλα τα προαπαιτούμενα στα θερινά της τμήματα.

Ο δειλός και άθλιος αυτός πολιτικάντης προέβη σε αυτή την επαίσχυντη κίνηση για 2 λόγους.
Πρώτον για να βεβαιωθεί ότι δεν πρόκειται να έχει απώλειες στην ψήφιση των προαπαιτουμένων του Μνημονίου, από τους "συντρόφους" του, και στεναχωρήσει το παγκόσμιο σιωνιστικό - τοκογλυφικό σύστημα και δεύτερον για να...

ΑΙΣΧΟΣ: Ανακλήθηκαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κω στην Αθήνα - Στο έλεος των λαθρομεταναστών το νησί!


ΑΙΣΧΟΣ: Ανακλήθηκαν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από την Κω στην Αθήνα - Στο έλεος των λαθρομεταναστών το νησί!

Η κυβέρνηση της Αριστεράς, υπό την απόλυτη σιωπή και ενοχή της δήθεν «πατριωτικής» ΝΔ, προκαλεί ευθέως το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα και ανοίγει το δρόμο για δραματικές και ανεξέλεγκτες καταστάσεις εις βάρος της δημόσιας ασφάλειας και βεβαίως των Ελλήνων της Κω: με απόφασή της, ανακαλεί τις διμοιρίες των ΜΑΤ που εστάλησαν στο νησί προς ενίσχυση των τοπικών αστυνομικών αρχών!
Με απόφαση του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. λοιπόν, οι διμοιρίες των ΜΑΤ που είχαν μεταβεί στην Κω από την προηγούμενη εβδομάδα για να αποκαταστήσουν την τάξη, ανακαλούνται στην Αθήνα. Επί του θέματος, ο δήμαρχος Κω προειδοποίησε για τις συνέπειες αυτής της απόφασης-σκάνδαλο: «Αν φύγουν οι διμοιρίες η αστυνομική δύναμη που θα μείνει δε θα μπορεί να....

ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ, ΠΑΡΤΕ ΚΟΣΜΕ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΣ 500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΗ!

vraxonisidesσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τι ξεφτίλα και τι ξεπεσμός... Να λοιδορήσε από τους προαιώνιως εχθρούς σου και να ξεπουλάς τη γη των προγόνων σου, έναντι χρημάτων, που σχηματοποιήθηκε από τόνους αίματος, από Ήρωες που την κράτησαν ελληνική.

Γράφει ο Αντίοχος

Τη σχετική αποκάλυψη, την κάνει η τουρκική εφημερίδα “Vatan” (Πατρίδα), η οποία κυκλοφορεί με τίτλο: «Βραχονησίδες προς πώληση έναντι 500.000 ευρώ». Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι Τσιπροκαμμένοι της «πρώτης φοράς αριστερά», συμπεριέλαβαν στο κατάλογο ιδιωτικοποιήσεων τα 150 από τα 598 νησιά της Ελλάδος, με τιμές που αρχίζουν από 500.000 ευρώ. Τα νησιά – αναφέρει – θα πωληθούν ή θα...

Γλέζος ο «αντιστασιακός»: Να μην αποτελέσει η αριστερά επταμηνίτικη παρένθεση - Πάνω απ’ όλα η εξουσία!


Γλέζος ο «αντιστασιακός»: Να μην αποτελέσει η αριστερά επταμηνίτικη παρένθεση - Πάνω απ’ όλα η εξουσία!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα για την.... καρέκλα! από τους "αντιστασιακούς" των ΜΜΕ και του καναπέ, με μοναδικό παράσημο τις..."δηλώσεις" και τα "αφιερώματα της TV".

Δήλωση-Μνημείο εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού εξέδωσε το σύμβολο της Αριστεράς και αντιστασιακός με αντιπαροχές Μανόλης Γλέζος, στην οποία καλεί τα ραμολιμέντα του Σύριζα σε ενότητα προκειμένου να μην αποτελέσει η αριστερά... επταμηνίτικη παρένθεση!
Ο «πολύς» αριστερός Γλέζος δηλαδή ακολουθεί τα χνάρια των δήθεν «ανταρτών» βουλευτών του Σύριζα, που αφενός παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς και αφετέρου εκλιπαρούν να παραμείνει στην κυβέρνηση ο Σύριζα! Στο κλίμα λοιπόν της εκ του ασφαλούς «αντίστασης», ο τέως ευρωβουλευτής του Σύριζα έκανε λόγο για «αλλοπρόσαλλη και παραπαίουσα στρατηγική της Κυβέρνησης Μαξίμου», η οποία «έχει δημιουργήσει τραγικές καταστάσεις στην....

"Πρώτη φορά Αριστερά": Ξεπούλησαν στους Γερμανούς 14 περιφερειακά για 1,5 δις οι ΣΑΝΕΛ

Γράφει ο Αινείας 

Και ενώ η Βουλή συνεδρίαζε για να υπερψηφίσει το 3ο και πιο επαίσχυντο και ανθελληνικό μνημόνιο της "αριστεράς", η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - Καμμένου, πριν στεγνώσει το μελάνι των υπογραφών στο 3ο Μνημόνιο, υπέγραψε το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ και την ιδιωτικοποίηση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της Χώρας στη γερμανική εταιρεία Fraport.

Συγκεκριμένα,  το τίμημα που θα καταβάλει η Fraport ανέρχεται σε 1,23 δισ. ευρώ και αφορά παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων (Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, των Χανίων, της Κεφαλλονιάς, της Ζακύνθου, του Ακτίου, της Καβάλας, της Ρόδου, της Κω, της Σάμου, της Μυτιλήνης, της Μυκόνου, της Σαντορίνης και της Σκιάθου) για 40 + 10 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 22,9 εκατ. ευρώ κατ' έτος, ποσοστό 25% από τα από τα προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων έσοδα και τέλη υπέρ ΥΠΑ, που φτάνουν 1,2 δισ. ευρώ για όλη την περίοδο της παραχώρησης.

Τα έσοδα της Fraport αναμένονται να....

Μείωση μισθών βουλευτών υποσχέθηκε ο Τσίπρας... Όσο κατήργησε τα Μνημόνια, άλλο τόσο θα πραγματοποιήσει κι αυτό!


Μείωση μισθών βουλευτών υποσχέθηκε ο Τσίπρας... Όσο κατήργησε τα Μνημόνια, άλλο τόσο θα πραγματοποιήσει κι αυτό!

Ένα από τα χοντροκομμένα ψεύδη που μεταχειρίστηκε ο Τσίπρας ούτως ώστε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την επαίσχυντη και προδοτική ψήφιση των μέτρων του Μνημονίου της Αριστεράς, ήταν η περίφημη δήλωση η οποία έτυχε ευρείας δημοσιότητας σχετικά με την πρόθεση μείωσης του βουλευτικού μισθού.
Όση προβολή όμως έλαβε η δήλωση προ της ψήφισης του Μνημονίου, άλλο τόσο σκοτάδι την κάλυψε κατόπιν της ψήφισής του. Στην πραγματικότητα, η τοποθέτηση Τσίπρα και η....

OH,YES! Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ!

voridis-samaras-georgiadhs

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η επίσημη θέση της νουδούλας είναι να μην γίνουν σύντομα εκλογές, ο… αντάρτης Μάκης Βορίδης (The Mykonian!), γυρεύει ακριβώς το αντίθετο και είναι και… βιαστικός!
Έτσι, σε συνέντευξή του στη «Real News», ο… ανεμοδαρμένος (λόγω Μυκόνου…) κύριος Μάκης, είπε ότι «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση μειοψηφίας και είναι αδύνατον να συνεχίσει να κυβερνά και να νομοθετεί με τις ψήφους των βουλευτών της αντιπολίτευσης» (εννοεί της τρόπος του λέγειν αντιπολίτευσης…), κι ότι η κυβέρνηση έχει δύο επιλογές: ή διευρύνει την κοινοβουλευτική της πλειοψηφία -κάτι που, όπως λέει, δεν είναι πρόθεσή της- ή κάνει εκλογές. Στη δεύτερη περίπτωση, ο κύριος Μάκης εκτιμά ότι....

Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι


Ακόμα και οι Αμερικανοί απειλούν με απέλαση τους λαθρομετανάστες - Μόνο η Ελλάδα είναι ξέφραγο αμπέλι

Όταν ακόμη και ο επικρατέστερος εκ των υποψηφίων για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ, επισημαίνει πως η λαθραία μετανάστευση θα παταχθεί στην περίπτωση που εκείνος εκλεγεί στο αξίωμα του Προέδρου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πως η Ελλάδα αποτελεί το μοναδικό παγκοσμίως Κράτος όπου οι εισβολείς φιλοξενούνται με όλες τις ανέσεις και ακολούθως προς επιβράβευση, λαμβάνουν και την ελληνική ιθαγένεια!
Ο Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν, ο επικρατέστερος μέχρι τούτη τη στιγμή υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2016, υπήρξε σαφής και ξεκάθαρος αναφορικά με τις προθέσεις του στο μεταναστευτικό: «πρέπει να....

Τους είχε υπαλλήλους και τον... ξεπλήρωσαν αναλόγως... Γεωργιανοί έδεσαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Ύδρα για να του πάρουν την είσπραξη.

Το "Γειτονικό" ήταν δημοφιλής ταβέρνα της Υδρας.Με τέτοιους "κατατρεγμένους" μπολιάζει την Ελλάδα το ανθελληνικό καθεστώς, και φροντίζει να εμφυσήσει και τη νοοτροπία στο νεοέλληνα να τους αποδέχεται πλήρως και να τους ενσωματώνει, δίνοντάς τους δουλειά και μεροκάματα, στερώντας τα από τα τίμια ελληνικά χέρια, που ΠΟΤΕ δε θα έφθαναν σε αυτές τις αποτρόπαιες πράξεις.

Ο κος. Μανώλης, αγαπημένος των τουριστών, ας γίνει το παράδειγμα προς.... αποφυγή για κάθε άθλιο και μίζερο Έλληνα που σκέφτεται πώς θα γλυτώσει 5 και 10 ευρώ καθημερινά προσλαμβάνοντας πακιστανούς-αφγανούς-αλβανούς και λοιπούς "οικονμικούς μετανάστες".

Διαβάστε το λεπτομερές ρεπορτάζ της Καθημερινής:


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται από χθες οι δράστες της άγριας δολοφονίας του 67χρονου Μανώλη Οικονόμου, ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Το Γειτονικό» στην περιοχή Ξερή Ελιά της Υδρας. Πρόκειται για....

Η ΠΙΣΤΗ ΧΑΛΥΒΔΩΝΕΙ

xrusi-augi-sima-simaia
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος

Η ανθεκτικότητα και η αντίσταση στις προκλήσεις των ανελεύθερων δυνάμεων είναι ιδίωμα τού Έθνους εκείνου που διαθέτει τόλμη και πίστη στα ιδανικά τής Φυλής του. Διότι η σωτηρία τού Έθνους είναι υπόθεση που αφορά την προσήλωση των ανθρώπων του στον ηγέτη που εμπνέει την αποφασιστικότητα στις δυνατότητες τής Φυλής. Είναι η δύναμη που πηγάζει από την ψυχή τού Έθνους, η Πίστη που χαλυβδώνει τον λαό ώστε να υπερβεί τις ατομικές του επιδιώξεις και επιδόσεις, δίδοντας ανυποχώρητο αγώνα για την συντριβή τού αλαζόνα κατακτητή.
Τα διλήμματα των κομμάτων τής αστικής δημοκρατίας περί τής διατηρήσεως τής χώρας στο συρφετό των τοκογλύφων τής ψευτοευρώπης και περί τής....