Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 21, 2015

«Καθημερινή»: Πάμε σε εκλογές γιατί δεν δεν μπορεί να γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον φόβο εκτόξευσης της Χρυσής Αυγής!

Γράφει ο Αντίοχος

«Προς εκλογές εκ νέου», είναι ο τίτλος άρθρου της καθεστωτικής «Καθημερινής», το οποίο αποδίδει τις πρόωρες εκλογές στην αδυναμία σχηματισμού «μεγάλης μνημονιακής συγκυβέρνησης» από τους δύο βασικούς πόλους του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, νουδούλα και ΣΥΡΙΖΑ. Αδυναμία όχι γιατί δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και… καλή θέληση από τις δύο πλευρές, αλλά για τα μάτια του κόσμου, καθώς μια τέτοια συγκυβέρνηση θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού στην πόρτα της εξουσίας. Ιδού:

«Υπάρχουν αντιρρήσεις –βάσιμες ασφαλώς από μιαν άποψη– για την επιβολή μιας τεχνητής «ομοιομορφίας» στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα της χώρας. Επιχειρήθηκε κάτι ανάλογο επί της κυβερνήσεως συνασπισμού του κ. Αντώνη Σαμαρά και οδήγησε στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και στην εκτίναξη του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Πέραν τούτου, θα αποτελούσε και δημόσια ομολογία ότι...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ;

tsipras-mnhmonio

Μάλλον δεν μπορούν να ατενίσουν πέραν της μύτης τους οι διάφοροι πολιτικοί αρχηγοί, γι αυτό αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τι υφαίνεται γύρω τους.
Είναι μεγάλο πλεονέκτημα κάποιος να μπορεί να διατηρεί την νηφαλιότητα και την ευθυκρισία του, σε αντίξοες περιόδους και σε απρόβλεπτες καταστάσεις.
Ο κύριος Μεϊμαράκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι αφού διέλυσε τα πάντα, τώρα δραπετεύει από τις ευθύνες και τα.....

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝΕΙ ΦΡΑΧΤΕΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ!

ougaria_frakths
Έτοιμος μέχρι τον Νοέμβριο θα είναι ο φράχτης, μήκους 177 χιλιομέτρων και ύψους 3,5, που κατασκευάζει με πυρετώδεις ρυθμούς η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, στα σύνορα με τη Σερβία, παρ’ ότι γαυγίζουν οι γνωστοί διεθνείς κύκλοι των παγκοσμιοποιητών. Παράλληλα, όπως έκαναν γνωστό οι Ούγγροι, θα αναπτύξουν χιλιάδες αστυνομικούς για να ανασχεθεί η μεγάλη ροή λαθρομεταναστών.
Η Ουγγαρία έχει καταγράψει μέχρι στιγμής φέτος την είσοδο στα εδάφη της περίπου 100.000 λαθρομεταναστών, υπερδιπλάσιων δηλαδή από τους 43.000 που είχε υποδεχθεί η χώρα ολόκληρο το 2014. Ωστόσο, ελάχιστοι εξ’ αυτών παραμένουν στην χώρα, καθώς...

Αυγά, μπουκάλια και φτυσίματα περίμεναν τον Καμμένο στην ΚΩ... Οι Έλληνες θα ξεφτυλίσουν τους προδότες

Επίσκεψη στην Κω πραγματοποίησε ο Υπουργός Άμυνας, μνημονιακός αρχηγός των Αν.Ελ. Πάνος Καμμένος και έζησε από πρώτο χέρι την αγανάκτηση και το μένος των Ελλήνων του νησιού, για το κατάντημα που αυτός και η ανθελληνική, προδοτική Κυβέρνησή των ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. δημιούργησε με τους λαθροεποίκους να έχουν κυριολεκτικά λεηλατήσει το νήσι.

Εξαγριωμένοι κάτοικοι του έδωσαν μια πρόγευση από τι θα ακολουθήσει και στις εκλογές που έρχονται, πετώντας του αυγά, μαρούλια, ντομάτες, φτύνοντάς και αναθεματίζοντάς τον, και τελικά πέρνοντάς τον στο κυνήγι.

Δείτε τα βίντεο...
Ο Ελληνισμός θα δώσει ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ χαστούκι σε όλους τους προδότες...

Ηλίας Κασιδιάρης: "Η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις εκλογές" - ΒΙΝΤΕΟ

Το Διάγγελμα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, και Ηγέτη του "ΟΧΙ" του δημοψηφίσματος Ν.Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Έλληνες: "ΟΧΙ στα Μνημόνια, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση, επιστροφή στην Εθνική παραγωγή και την αυτάρκεια"

Ή τώρα ή πότε... Χρυσή Αυγή για να αναστηθεί η Πατρίδα

Γράφει ο Αινείας

Τελικώς το ΑΝΤΙ-συνταγματικό τόξο φαίνεται να τα καταφέρνει και με παράνομο και άθλιο τρόπο στερεί από την Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και τον πολιτικά διωκόμενο Αρχηγό της να πάρει τη διερευνητική εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης και να εκθέσει στον ελληνικό λαό την πρότασή του για τη διακυβέρνηση της Χώρας.

Η παραπάνω πράξη πεισμώνει όμως πιο πολύ τους Εθνικιστές, που όντας οι μόνοι γνήσιοι εκφραστές του περήφανου "ΟΧΙ" των Ελλήνων στα Μνημόνια και τους τοκογλύφους, θα αναμετρηθούν σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον (ΜΜΕ κτλ), υπό άνισους όρους αλλά σε πεδία που μόνο οι δικές τους προτάσεις έχουν θέση στην καρδιά και το μυαλό του Έλληνα ψηφοφόρου.

Λαθρομετανάστευση, Μνημόνιο, Ανεργία, Φόροι είναι αυτοί τη στιγμή τα....

Onsports.gr: Τι θα κάνει ο Τσίπρας αν βγει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή;


Onsports.gr: Τι θα κάνει ο Τσίπρας αν βγει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

"Με δεδομένο ότι ο Κουτσούμπας δεν εμπνέει ούτε… κομοδίνο πόσο απίθανο θεωρείτε να εκτοξευτούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;"

Ένα ενδιαφέρον άρθρο γνώμης του Νίκου Συρίγου δημοσίευσε το onsports.gr σχετικά με την δυναμική που θα αποκτήσει η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές. Το μεταφέρουμε αυτούσιο, καθώς προέρχεται από εντελώς αντίθετο πολιτικό χώρο, αλλά αναγνωρίζει κάποιες μεγάλες αλήθειες:
Τα καλύτερα γκάλοπ τα κάνεις εσύ ο ίδιος. Και γιατί όταν μιλάς με τον κόσμο τον κοιτάς στα μάτια αλλά (κυρίως) γιατί δεν τα παίρνεις για να στήσεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από την ώρα λοιπόν που ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε το....

ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ – ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ 3Η ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ!

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 48
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Τσίπρας πήρε διερευνητική εντολή, χωρίς να έχει δημιουργηθεί το "κόμμα Λαφαζάνη", άρα τη συγκεκριμένη στιγμή η Χρυσή Αυγή είναι η Τρίτη πολιτική Δύναμη και θα είχε την τρίτη διερευνητική εντολή.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Ήταν φανερό από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε ότι μπορεί να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές, ότι τα λαμόγια του δήθεν συνταγματικού τόξου έψαχναν τρόπο για να μην πάρει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος. Κι όπως φαίνεται, τη βρήκαν! Σύμφωνα, λοιπόν, με νυχτερινές «διαρροές» στα πρόθυμα ΜΜΕ «η πλευρά Λαφαζάνη θα αξιοποιήσει την διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης».
Το οποίον σημαίνει, ότι ένα κόμμα που μέχρι την ώρα που....

Η λενινο-σταλινική ΝΕΠ και το νέο Μνημόνιο


Η λενινο-σταλινική ΝΕΠ και το νέο Μνημόνιο

Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"

Πραγματικότητα είναι πλέον εδώ και λίγες μέρες το νέο αριστερό Μνημόνιο, και με τη… βούλα της βουλής. Σε προηγούμενο δημοσίευμα, είχαμε επισημάνει τις καταπληκτικές ομοιότητες του συμβιβασμού του mister Tsipra με τους διεθνείς τοκογλύφους, με την συμφωνία του Μπρεστ-Λιτόφσκ, που σύνηψε ο Βλαδίμηρος (ένας είναι ο Βλαδίμηρος…) με τους Γερμανούς, το 1918. Μάλιστα, αυτό χρησιμοποίησε ως επιχείρημα –απευθυνόμενος προς τα αριστερά- κατά την τελευταία συζήτηση-ολονυχτία για το νέο Μνημόνιο, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από την Ηλεία. Βεβαίως, η εν λόγω συμφωνία έχει σχέση με το σημερινό Μνημόνιο, υπό την έννοια του επώδυνου συμβιβασμού με τον «εχθρό». Ωστόσο, υπάρχει στην λενινιστική-σταλινική παρακαταθήκη και η ΝΕΠ (Νέα Οικονομική Πολιτική, από τα αρχικά των λέξεων στα ρωσσικά), που ταιριάζει «γάντι» στο νέο Μνημόνιο.

Το μεγάλο ξεπούλημα, εκεί και τότε κι εδώ και τώρα! 
Τι ήταν και πως προέκυψε η ΝΕΠ; Μετά την νίκη των μπολσεβίκων στον εσωτερικό πόλεμο με τους «Λευκούς», έπεσε μεγάλη πείνα και....

ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ

kelia

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μια είναι η λύση... Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο ΤΟΠΟΣ

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών κρατουμένων σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις φυλακές Τρικάλων, με τρεις απ’ αυτούς να τραυματίζονται.
Πιο συγκεκριμένα, σημειώθηκε εκτεταμένη συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Αλβανών, από δύο πτέρυγες των φυλακών. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθούν σοβαρά τρεις κρατούμενοι με μαχαίρι και να....

Έρχονται οι εκλογές - Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!


Έρχονται οι εκλογές - Έρχεται η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Αφού έλαβε το πράσινο φως του Βερολίνου και έχοντας ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά της ψήφισης του τρίτου Μνημονίου, ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την απόφασή του για παραίτηση της κυβέρνησης και πρόωρες εκλογές.
Η συνταγματική διαδικασία προβλέπει διερευνητικές εντολές από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προς τα τρία πρώτα κόμματα. Τούτο σημαίνει ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα της χώρας, ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αναμένεται να λάβει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την τρίτη -κατά σειρά- διερευνητική εντολή.
Η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, θα....