Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 22, 2015

“ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”: Εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής - Μαζική εισροή ψηφοφόρων από Σύριζα, ΝΔ και ΑΝΕΛ


“ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”: Εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής - Μαζική εισροή ψηφοφόρων από Σύριζα, ΝΔ και ΑΝΕΛ

Στην γιγάντωση του Λαϊκού Συνδέσμου στις επερχομένες εκλογές αναφέρεται με αποκαλυπτικό άρθρο η εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Σημειώνεται χαρακτηριστικά ότι η Χρυσή Αυγή θα έχει αισθητή άνοδος των ποσοστών της, καθώς οι απογοητευμένοι ψηφοφόροι του Σύριζα, της ΝΔ και των Ανέλ θα στηρίξουν μαζικά τους Έλληνες Εθνικιστές.
Ο ελληνικός λαός έχει πια αφυπνιστεί και αντιληφθεί τους πολιτικάντηδες του αντισυνταγματικού και μνημονιακού τόξου και θα δώσει την εντολή στην Χρυσή Αυγή για απαλλαγή της χώρας από την μάστιγα των Μνημονίων και της λαθρομετανάστευσης.

Παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο της εφημερίδας "Παραπολιτικά":

"Πολύ πιθανή φαντάζει μια αισθητή άνοδος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής δεδομένων των δημοσκοπήσεων αλλά και του πολιτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Με βάση τις αναλύσεις των δημοσκόπων, προς τον....

PressGR: "Η πρώτη μυστική δημοσκόπηση δείχνει κοντά στο 10% τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, με συνεχή ανοδική τάση"

Την πρώτη, από τις πολλές, μυστική δημοσκόπηση δημοσιεύει το παραπολιτικό blog press-gr όπου καταγράφεται η τεράστια δυναμική της Χρυσής Αυγής, με ποσοστά που αγγίζουν το 10% και με συνεχείς ανοδικές τάσεις, την καταβαράθρωση της ΝΔ, και το τέλος των μνημονιακών κομμάτων ΠΑΣΟΚ - Καμμένου.

Δημοσιεύουμε αυτούσια:

Απόρρητη τηλεφωνική δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis που ολοκληρώθηκε έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr την εξής πρώτη εικόνα όσον αφορά την εκτίμηση ψήφου:

ΣΥΡΙΖΑ....

Παθιασμένο μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη: "Η Χρυσή Αυγή θα είναι η επόμενη Αξιωματική Αντιπολίτευση" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο με το μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη...

QUIZ: Υπάρχει υπουργός με κότερο που "ρουφιανεύει" εν ενεργεία στελέχη της Εθνικής Ασφάλειας και βρίζει τους κατοίκους της ΚΩ...

kammenos_gia_kos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτός ο άναδρος, είχε το θράσος να χαρακτηρίσει, εκτός των άλλων, τους αγανακτισμένους πολίτες της ΚΩ, ως "περιθωριακούς". Ας φροντίσουν να του δώσουν την ανάλογη απάντηση στις κάλπες...
 

Μετά από την στοχοποίηση του αστυνομικού της Κω -που έριξε ένα σκαμπίλι σε λαθρομετανάστη στην προσπάθειά του να επιβάλλει την τάξη- από το «προοδευτικό» σκυλολόι, έρχεται μια δεύτερη στοχοποίηση αστυνομικού της πολύπαθης νήσου! Αυτή τη φορά από τον υπουργοπάνο Καμμένο!
Με μήνυμά του, λοιπόν, στο Twitter, ο Καμμένος “δείχνει” ως....

Όλα τα ραμολιμέντα στους....Λαφαζανίστας για να κόψουν καμιά ψήφο από τη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αινείας

Ανακοίνωση ένταξης στο κόμμα Λαφαζάνη έκανε μέσω MEGA - πολύ επαναστατικό να κάνεις αντίσταση στον Τσίπρα και εισχώρηση σε ένα κόμμα της... δραχμής - το πρωί ο Μανώλης Γλέζος, η πιο γνωστή "ιερή Αγελάδα" της Αριστεράς, καταγγέλοντας τον Τσίπρα για "αντιδημοκράτη και προδότη των αρχών της Αριστεράς", λέγοντας παράλληλα όμως ότι τον εκτιμά και τον σέβεται.

Σας φαίνονται τα παραπάνω παράλογα. Δεν είναι. Και οσονούπω αναμένεται να προστεθεί στις... αντίκες του νέου κόμματος των Λαφαζανίστας και η άλλη "ιερή Αγελάδα" ο Μίκης Θεοδωράκης.Από ώρα, σε ώρα αναμένουμε και τη δική του ανακοίνωση.

Γιατί όμως αυτοί οι "θρύλοι" της Αριστεράς συμπορεύονται και....

Bankingnews: Πάνω από 7,5% η Χρυσή Αυγή με συνεχώς ανοδικές τάσεις!


Bankingnews: Πάνω από 7,5% η Χρυσή Αυγή με συνεχώς ανοδικές τάσεις!

Η εκλογική άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί πλέον ενδεχόμενο αλλά απτή πραγματικότητα, η οποία καταγράφεται ήδη στις πρώτες δημοσκοπικές έρευνες.
Μία εξ αυτών, παρουσιάζεται από την ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews, όπου και αποτυπώνεται άνοδος της Χρυσής Αυγής πάνω από μία μονάδα, σε σχέση με το ποσοστό που το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έλαβε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Σημειώνεται οτι,

Ο Mister Tsipras πετάει τον Καμμένο από το τραινάκι της χαράς - Δεύτε τελευταίον... ψεκασμόν



Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ οι μέχρι πρότινος πληροφορίες ανέφεραν ότι το κόμμα του υπουργοπάνου Καμμένου (που από την ψήφιση του Μνημονίου και μετά πνέει τα λοίσθια…) θα ενταχθεί ως… τσόντα στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, γινόμενο η 13η συνιστώσα του, τώρα τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν.
«Επί θύραις το διαζύγιο Τσίπρα - Καμμένου», ανήγγειλε ο (πληροφορημένος «εκ των έσω») «βηματοδότης», αναφέροντας σχετικά τα εξής: «Έφθασε η ώρα της διάλυσης της συνεργασίας ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ. Ο Αλ. Τσίπρας απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο κοινής καθόδου στις εκλογές με τον Πάνο Καμμένο. «Αυτά τα περί κοινού ψηφοδελτίου ή κοινών υποψηφίων με τους ΑΝΕΛ ξεχάστε τα» μου έλεγε ένας εκ των ...

Διαλύεται η ΝΔ... Η Κεφαλογιάννη στη Μύκονο διακοπές, μαζί με τον Βορίδη, και ο "Βαγγέλας" στην Αθήνα για συνεργασία με τον... Λαφαζάνη!!

Γράφει ο Αινείας

Συνηθίζεται η προεκλογική περίοδος να έχει ένταση, αντεγκλήσεις και έντονους διαλόγους με πολλές δημόσιες παρεμβάσεις από τους υποψήφιους βουλευτές σε ΜΜΕ και σε διάφορες κομματικές εκδηπώσεις.

Αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς και το αποτέλεσμα μοιάζει προδιαγεγραμμένο αλλά και οι βουλευτές που θα εκλεγούν ορίζονται από το κόμμα... Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι υποψήφιοι βουλευτές που ανήκουν σε ένα κόμμα που θα συντριβεί στις εκλογές, και οι ίδιοι το επιδιώκουν ή δε νοιάζονται καθώς θα εκλεγούν να προτιμούν τις... παραλίες και τα σοκάκια των ελληνικών νησιών παρά την πολιτική μάχη.

Αυτό σκέφτηκε και η Όλγα Κεφαλογιάννη, βουλευτής της ΝΔ, και εσωκομματική αντιπολίτευση του "Βαγγέλα" και αντί για....

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥΣ;

georgianoi-dolofonoi__article
Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, οι ειδεχθείς εγκληματίες – «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Γεωργία, που δολοφόνησαν τον εστιάτορα στην Ύδρα, είναι μεταξύ των 2.000 κρατουμένων που αποφυλακίστηκαν τελευταία, κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου της «πρώτης φοράς αριστερά» (με ολίγη από… ελαφροδεξιά). Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, ανάλογους νόμους «αποσυμφόρησης» των φυλακών –τους οποίους εκμεταλλεύθηκαν κάθε λογής εγκληματίες-, είχαν υπογράψει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις (της… «ευνομίας παντού» – πουθενά).
Επιπροσθέτως, αν...

ΕΛΛΗΝΑ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΜΟ ΣΟΥ;

xrysh_augh
Γράφει ο Αντίοχος

Εκλογές, λοιπόν! Στις 20 Σεπτεμβρίου, γιατί… το γοργόν και χάριν έχει.
Εκλογές, γιατί ο mister Tsipras και η παρέα του, θέλουν να σου ρίξουν την ευθύνη για τον μνημονιακό όλεθρο που θα ακολουθήσει!
Το δοκίμασαν και με το δημοψήφισμα που προκήρυξαν. Γνώριζαν βεβαίως εκ των προτέρων, ότι μόλις θα πουν τη λέξη «δημοψήφισμα», το επόμενο λεπτό θα κλείσουν οι τράπεζες. Και υπό την πίεση του χρόνου και με κλειστές τράπεζες, ήταν σίγουροι πως ο κοσμάκης θα....