Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 26, 2015

Οι Κουκουέδες της Κω, η αλεπού και τα... κρεμαστάρια

Γράφει ο Αντίοχος

Δηλητηριώδη ανακοίνωση για την θριαμβευτική περιοδεία του κλιμακίου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην λαθρομεταναστευτοκρατούμενη Κω, που παραπέμπει στη γνωστή λαϊκή παροιμία «όσο δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια», εξέδωσε η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ, και καταφέρεται κατά… πάντων: κατά της συγκυβέρνησης, του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., της Περιφέρειας Δωδεκανήσου, του Δήμου Κω και δεν συμμαζεύεται, γιατί… άνοιξαν το δρόμο στην «εγκληματική - φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής».

Και με την ευκαιρία, καλεί τον βασανισμένο λαό της Κω, να γίνει «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος» στο… χαμό του: «Τον καλούμε να εντείνει την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες και μετανάστες, να γυρίσει την πλάτη του στα ξενοφοβικά καλέσματα του Δήμου και να απομονώσει τις γνωστές ρατσιστικές, φασιστικές απόψεις της Χρυσής Αυγής, που βρήκε ευκαιρία να ξαναδείξει το απάνθρωπο, αποκρουστικό, δολοφονικό πρόσωπό της».

Βεβαίως, όλα αυτά στο… κουβεντιαστό, καθότι οι ίδιοι οι (έτσι κι αλλιώς λιγοστοί…) κουκουέδες της Κω,...

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Η Λέσβος έπεσε - Μια μεραρχία λαθρομεταναστών κατέλαβε την Μυτιλήνη! ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις οι οποίες μοιάζουν περισσότερο με πολεμικά ανακοινωθέντα παρά με δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, καταφθάνουν πλέον από τα νησιά του Αιγαίου μας. Ως εκ τούτου και η παράθεση των γεγονότων προσαρμόζεται σε στρατιωτικά δεδομένα.

Σε αυτό το ύφος, παραθέτουμε προς τον Ελληνικό Λαό το τελευταίο χρονικά πολεμικό ανακοινωθέν, το οποίο μεταφέρει την τραγική είδηση: το νησί της Λέσβου έπεσε, η πόλη της Μυτιλήνης...

Fimotro: Μακράν τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά η Χρυσή Αυγή

Παραθέτουμε αυτούσια την πολιτική ανάλυση της ενημερωτικής ιστοσελίδας Fimotro για τις επερχόμενες εκλογές:

Όλοι δουλεύουν για το κόμμα της ακροδεξιάς. Βούτυρο στο ψωμί της το μεταναστευτικό και η γραμμή που πέφτει από την εκκλησία. Εμείς στο Fimotro είμαστε υποχρεωμένοι να σας παρουσιάζουμε τα πραγματικά στοιχεία που βρίσκουν οι δημοσκόποι και όχι τα στοιχεία που βγάζουν "πειραγμένα" για... πολιτικές σκοπιμότητες και λόγους που ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ΟΛΟΙ, μα όλοι οι δημοσκόποι βρίσκουν τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Και όχι μόνο την "συναντάνε" σε όλες τις τηλεφωνικές τρίτο κόμμα, αλλά εντοπίζουν στις μετρήσεις...

Κραυγή αγωνίας “Εφημερίδας Συντακτών” προς ΝΔ: Κύριε Μεϊμαράκη προσοχή! Η Χρυσή Αυγή θα σας φάει όλες τις ψήφους!


Κραυγή αγωνίας “Εφημερίδας Συντακτών” προς ΝΔ: Κύριε Μεϊμαράκη προσοχή! Η Χρυσή Αυγή θα σας φάει όλες τις ψήφους!

Το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει επισημάνει εδώ και δύο δεκαετίες ότι αποτελεί ασύμμετρη απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της χώρας, αποτελεί τον ρυθμιστικό παράγοντα που θα καθορίσει το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών.
Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση σε συνδυασμό με τα εθνοκτόνα Μνημόνια θα κρίνουν τις εκλογές, ζητήματα στα οποία η Χρυσή Αυγή έχει επιδείξει σθεναρή, σταθερή και συνεπής στάση.
Η διαφαινόμενη εκτόξευση των....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

lathro_lesvos1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να ξαναγίνει η Ελλάδα ελληνική.
 
Γράφει ο Αντίοχος 

Αυτές τις μέρες, στο απογευματινό δελτίο του ΣΚΑΪ, δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι κάθε λαθρομετανάστης κοστίζει στο ελληνικό δημόσιο (δηλαδή στους αγρίως φορολογούμενους Έλληνες…) 6 ευρώ την ημέρα, καθότι τόσα  πληρώνει το κράτος στα κέτερινγκ για το φαγητό τους.
Βεβαίως, είναι κομματάκι δύσκολο να υπολογίσουμε το ακριβές ποσόν, καθότι τα τσιράκια του σταλινικού κομισάριου Δριτσώφ συνεχίζουν απτόητα να...

Το προφίλ των αρχηγών των κομμάτων στις εκλογές του 2015

Γράφει ο Αινείας

Είναι ίσως η πρώτη φορά που σε εκλογές έχει αποκρυσταλλωθεί πλήρως το προσωπείο των υποψήφιων αρχηγών των κομμάτων που διεκδικούν την εξουσία.

Ξεκινώνοντας από τον πρώην Πρωθυπουργό, κο. Τσίπρα θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως ψεύτη, πολιτικό απατεώνα, υποταγμένο και δηλωσία που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό πολλάκις και έφερε το χειρότερο και πιο επαχθές Μνημόνιο των τελευταίων ετών, ενώ κατέστησε την Ελλάδα (πυριτιδα)αποθήκη λαθρομεταναστών, μετατράποντας τους ακρίτες μας σε μειονότητα και διαλύοντας τις τοπικές κοινωνίες με τους φόρους των.... Ελλήνων.

Στη συνέχεια έχουμε τον κο. Μεϊμαράκη, που ο επιθετικός προσδιορισμός που του ταιριάζει είναι η λέξη "ικέτης", "δειλός" και "μνημονιολάγνος". Ικέτης και δειλός καθώς έφθασε στο σημείο από...

O Νίκος Μιχαλολιάκος εξηγεί στο Kontra γιατί η Χρυσή Αυγή θα θριαμβεύσει στις εκλογές: "Είμαστε η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη" ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Λαθρομετανάστες ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό στη Λέσβο!


Αυτή την Ελλάδα θέλουμε; Λαθρομετανάστες ποδοπάτησαν γυναίκα αστυνομικό στη Λέσβο!

Με θλάσεις στον αυχένα και στο δεξί της χέρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης γυναίκα αστυνομικός, η οποία ποδοπατήθηκε από εκατοντάδες λαθρομετανάστες στο χώρο του παλαιού στρατοπέδου όπου στεγάζεται το Κέντρο Ταυτοποίησης.
Το περιστατικό το οποίο απέκρυψαν επιμελώς οι λακέδες του εργολαβικού «ανθρωπισμού» και τα δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα, συνέβη αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες, περί ώρα 11 το βράδυ της Κυριακής, ένας όχλος 150 περίπου λαθρομεταναστών εισέβαλε βίαια στο χώρο του στρατοπέδου, εγκλωβίζοντας αρχικά και ποδοπατώντας ακολούθως την αστυνομικό η οποία εκτελούσε τη βάρδιά της!
Αποδεικνύεται επί της ουσίας στην καθημερινότητα, η....

Η Κάλυμνος που μαστίζεται από τη λαθρομετανάστευση υποδέχθηκε και αποθέωσε τη νέα Ελπίδα του Έθνους... Τη Χρυσή Αυγή... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τους βουλευτές Ηλία Παναγιώταρο, Νίκο Μίχο και Ηλία Κασιδιάρη, πραγματοποίησαν σήμερα ολιγόωρη επίσκεψη στην Κάλυμνο, προερχόμενοι από Κω, προκειμένου να ενημερωθούν για το οξύ πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί λόγω της λαθρομετανάστευσης.
Οι 3 βουλευτές τους οποίους συνόδευε ο Περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου, Σάββας Σπυρίδης έφτασαν στην Κάλυμνο και στην προβλήτα τους υποδέχτηκαν κάτοικοι του νησιού, οι οποίοι τους επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Χωρίς να....

Τα ‘σπασε ο Παναγιώταρος στο δημοτικό συμβούλιο της Κω - Ασταμάτητα χειροκροτήματα από τους κατοίκους Φωτογραφίες, Βίντεο

ΟΧΙ σε Κέντρο Υποδοχής στην Κω με χειροκροτήματα στους βουλευτές Χρυσής Αυγής....

Δείτε το βίντεο..

Τραυλίζοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης ομολογεί: «Φοβάμαι ότι οι Έλληνες γιγαντώνουν τη Χρυσή Αυγή»!


Ψυχρολουσία για τον Σταύρο Θεοδωράκη: «Φοβάμαι ότι οι Έλληνες γιγαντώνουν τη Χρυσή Αυγή»!

Σ' εκείνους τους δημοσιογράφους που προεξοφλούν με απόγνωση και απελπισία την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής στις επικείμενες εκλογές του Σεπτεμβρίου, προστέθηκε και ο πρώην δημοσιογράφος του Μπόμπολα και νυν εκπρόσωπος του Σουλτς στην Ελλάδα, Σ. Θεοδωράκης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό των Επτανήσων, ο ποταμάκης εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία του για γιγάντωση των ποσοστών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στις εκλογές.
Αφού καταλόγισε ευθύνες στη κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, τις οποίες χαρακτήρισε ως καταστροφικές διότι....

ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;

Óõìâïýëéï ôùí ðïëéôéêþí áñ÷çãþí õðü ôïí Ðñüåäñï ôçò Äçìïêñáôßáò ôçí ÄåõôÝñá 6 Éïõëßïõ 2015.  (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας ουσιαστικά δεν παρέλαβε καν την διερευνητική εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ήταν σαν να απέκοβε όλες τις γέφυρες με τα μνημονιακά κόμματα. Λες και πάμε σε εκλογές για να ξεκαθαρίσει ο Σύριζα τα εσωκομματικά του.  Σκοτίστηκαν οι Έλληνες τι θα κάνει ο Σύριζα. Επειδή όμως αχνοφαίνεται από τώρα η περίπτωση της μη αυτοδυναμίας κόμματος στις εκλογές, πολλοί κάνουν λόγο ότι ο κ. Τσίπρας καβάλησε το καλάμι. Η πορεία των πραγμάτων είναι πάντως αδιαμφισβήτητος μάρτυς. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, τα κόμματα που εισέρχονται στη βουλή είναι Σύριζα, ΝΔ, Χ.Α, ΚΚΕ. ΛΑΕ, ΠΟΤΑΜΙ, με  ΠΑΣΟΚ και  ΑΝΕΛ να βρίσκονται σε οριακό σημείο. Προχθές ο κ. Παππάς του Σύριζα τόνισε ότι...