Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 30, 2015

"Φύγε μωρή... από εδώ" - "Ντροπή σου σε εσένα και το κόμμα σου". Αποδοκιμασίες και ύβρεις κατά βουλευτή της ΝΔ στις εκδηλώσεις στο ΒΙΤΣΙ - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Η βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Μ. Αντωνίου, βρέθηκε σήμερα στο Βίτσι ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας για να καταθέσει στεφάνι στους μαχητές του Εθνικού Στρατού που συνέτριψαν τους κομμουνιστοσυμμορίτες και δεν επέτρεψαν στην Ελλάδα θα γίνει σοβιετικό προτεκτοράτο.

Η συγκεκριμένη κυρία αποφάσισε να έρθει με συνοδεία 2 κλουβών ΜΑΤ και δεκάδων αστυνομικών υπό το φόβο ότι θα τύγχανε αποδοκιμασιών από τους παρευρισκόμενους που ορθώς θα θεωρούσαν θράσος ένας πολιτικάντης της ψοφοδεξιάς, που συντάχθηκε με τους κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ στην εξόντωση του Έθνους (Μνημόνιο, όμος για την ιθαγένεια κτλ), να "πατήσει" σε αυτά τα άγια χώματα και να θέλει να αποδώσει και φόρο τιμής.

Και όπως ήταν αναμενόμενο υπό την προστασία αστυνομικών που την περικυκλώσει υπό τον τρόμο να φάει καμιά... αδέσποτη ή κανένα αυγό, όπως διάφοροι συνάδελφοί της, άφησε ένα σταφάνι και εξαφανίστηκε υπό τις ύβρεις και τις ιαχές αγανάκτησης των Ελλήνως που βρέθηκαν στο σημείο..

Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν...

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΥΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

auga
Τις δίνει ο Αντίοχος

Επειδή τα αυγά άρχισαν να πέφτουν σα… βροχή, σε σακάκια περιοδευόντων πολιτικάντηδων (μέχρι στιγμής κατά Καμμένου στην Κω και κατά των Λαφαζανίστας Λαπαβίτσα και Τσανάκα στην Καβάλα), κρίνω σκόπιμο να δώσω κάποιες άκρως απαραίτητες συμβουλές προς πολιτικάντηδες του… συνταγματικού τόξου, για να’ χουν να πορεύονται στη συνέχεια της προεκλογικής περιόδου. Έτσι, ένας λεκές από κρόκους αυγών, σε βαμβακερό ύφασμα, καθαρίζει με οξυζενέ. Στα πιο ευαίσθητα υφάσματα, δοκιμάστε κρύο νερό με λίγη αμμωνία. Άντε και καλές περιοδείες…

(ΥΓ) 1: Α, να μην το ξεχάσω… Σε περίπτωση που...

ΕΑΛΩ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ! 20 ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ 800 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

lathro-FARMAKONISI

Όταν, πριν από μερικά χρόνια λέγαμε εμείς οι εθνικιστές, ότι αυτοί (και οι προηγούμενοι) έχουν σκοπό να μας κάνουν ξένους στον τόπο μας, κάποιοι νόμιζαν πως… υπερβάλλαμε και μας αποκαλούσαν… κινδυνολόγους.
Να που ήρθε η ώρα της πικρής δικαίωσης! Περισσότεροι, λοιπόν, από 800 λαθρομετανάστες αποβιβάστηκαν χθες στο Φαρμακονήσι, των μόλις 20 Ελλήνων μόνιμων κατοίκων, που είναι πλέον μια μικρή μειοψηφία στον τόπο τους και ζητάει απεγνωσμένα βοήθεια!
Να ένας ακόμα σπουδαίος λόγος, που...

Κασιδιάρης και λοιποί εθνικιστές σε περιοδεία στις γειτονιές του Αγίου Παντελεήμονα... Φωτορεπορτάζ/Βίντεο

Επιστροφή εκεί όπου ξεκίνησε η πορεία προς της Νίκη...

Επιστροφή στον τόπο που γεννήθηκε η Ελπίδα του Έθνους... Εκεί όπου οι Έλληνες έμαθαν ποιά είναι η Χρυσή Αυγή και την τίμησαν...

Για το πώς αντιμετώπισαν οι κάτοικοι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αρκούν οι παρακάτω εικόνες και το βίντεο...

H εποποιία του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι


H εποποιία του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι

Φέτος συμπληρώνονται 66 χρόνια από τη νίκη του Ελληνικού Εθνικού Στρατού επί των κομμουνιστο-συμμοριτών στα πεδία των μαχών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τιμούμε τη μνήμη των πεσόντων ηρώων του Ελληνικού Στρατού στις μάχες του 1949.

Το ιστορικό της εποποιίας του Εθνικού Στρατού
Η μάχη στο Γράμμο και το Βίτσι σήμανε (ευτυχώς νικητήρια για τον Εθνικό Στρατό) το τέλος μιας μαύρης σελίδας της Ελληνικής μας Ιστορίας τον Συμμοριτοπόλεμο. Έναν πόλεμο για τον οποίον τα σχολικά βιβλία δεν γράφουν τίποτε ή σχεδόν τίποτε. Στο βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου, το αφιέρωμα είναι δισέλιδο και μάλιστα με....

Καμπούλ η Μυτιλήνη... Κυνηγητό μεταξύ λαθρομετανστών με σιδερόβεργες και ρόπαλα έφεραν σοβαρούς τραυματισμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζεται καθημερινά με αμείωτη ένταση ο άτυπος εποικισμός των ελληνικών νησιών από τους λαθρομετανάστες - εισβολείς που δημιουργούν τεράστια κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες.

Το χειρότερο όμως είναι ο τρόμος και ο φόβος που προκαλούν στους κατοίκους μέσα από τις άλογες και ιταμές πράξεις τους, που προδίδουν και τον....πολιτισμό τους.

Όπως περιγράφεται στο site LESVOS NEWS στην Μυτιλήνη είχαμε ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο μεταξύ των "καημένων" - "ευπαθών" μεταναστών, που....

ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ!

KOURAKIS
Μπορεί η… πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση να ολοκλήρωσε τον κύκλο της και να προετοιμάζεται διασπασμένη για τις επερχόμενες εκλογές, όμως ακόμα και στο παρά ένα απέδειξε ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από όλους τους προηγούμενους. Αναφερόμαστε φυσικά στη σύντροφο του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα, η οποία, ως εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, δηλαδή δασκάλα Πληροφορικής δημοτικού σχολείου, αποσπάται για ακόμη μία χρονιά στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Μόλις μία μέρα πριν από την ορκωμοσία της υπηρεσιακής κυβέρνησης και ενώ ο κ. Τσίπρας είχε υποβάλει ήδη την παραίτησή του, ο τέως –πλέον- αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, ελάχιστες ώρες προτού αποχωρήσει από....

Άνθρωπος των δανειστών ο νέος υπουργός Οικονομικών - Ήρθε για να μείνει;



Η είδηση της ανάληψης του υπουργικού θώκου στο ΥΠΟΙΚ από τον κ. Χουλιαράκη έγινε δεκτή με ικανοποίηση στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο, καθώς ο ίδιος θεωρείται... άνθρωπος των δανειστών.

Ο άνθρωπος που κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους Δανειστές. Επιλέγοντας συνειδητά να παραμένει στην αφάνεια, ο κ. Χουλιαράκης απέφευγε τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης -τουλάχιστον μέχρι χθες- «όπως ο διάολος το λιβάνι». Είναι χαρακτηριστικό ότι, σύμφωνα με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του υπουργείου Οικονομικών, κάθε φορά που τους συναντούσε, ο ψηλόλιγνος μελαχρινός κύριος με το ευγενικό παρουσιαστικό τους χαιρετούσε βιαστικά και απέφευγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.
Όταν όμως η....

“ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ”

Το δικό μας... αφήγημα: “Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας” - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η χώρα ως γνωστόν, βαδίζει προς μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση. Ο λόγος για τις νέες αυτές εκλογές είναι τα όσα συμφωνούν ή δεν συμφωνούν οι κυβερνώντες την Πατρίδα μας με την Ευρώπη. Και όταν λέμε Ευρώπη δεν εννοούμε ούτε το γεωγραφικό, ούτε το πολιτιστικό, ούτε το εθνολογικό ή θρησκευτικό περιεχόμενο της εννοίας “Ευρώπη”, αλλά τα όσα αποφασίζονται από μία μικρή ομάδα ανθρώπων ισχυρών του χρήματος και της πολιτικής, ομιλούμε για την νομενκλατούρα των Βρυξελλών.
Αναφερόμαστε στην...