Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015

Το καθεστώς καταφεύγει σε γελοιότητες: Στο τέλος των τηλεμαχιών θα εμφανίζονται οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το τρίτο πολιτικό κόμμα απαιτεί ίση μεταχείριση με βάση τον νόμο. Βέβαια οι Εβραιομασόνοι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και αποκλείουν τους Εθνικιστές. Ας είναι, γελοιοποιούνται καθημερινά στα μάτια του λαού.

Στις 23:45 η ΕΡΤ και περίπου στις 01:30 το Mega Channel θα προβάλλουν απόψε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής

Υπό καθεστώς αποκλεισμού και κατά παράβαση της αρχής της ισοτιμίας και της πολυφωνίας συνεχίζεται ο προεκλογικός αγώνας για την Χρυσή Αυγή.

Τα κανάλια που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συχνότητες, οι οποίες είναι περιουσία του ελληνικού λαού, συνεχίζουν να μην καλούν κανένα εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής σε αντίθεση με τους εκπροσώπους των αποκομμάτων του Μνημονιακού τόξου που βρίσκουν καθημερινά φιλόξενο "στασίδι" στα μαγαζιά των νταβατζήδων.

Έτσι, σήμερα και κατόπιν οδηγίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης...

Κασιδιάρης και Βελέντζα στο συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων: Όχι στους παράνομους καταυλισμούς λαθρομεταναστών Σύριζα - Καμίνη! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εύγε στους δύο αγωνιστές του Έθνους.

Κατά την 25η δημοτική συνεδρίαση του Δήμου Αθηναίων, ο επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, δήλωσε ότι δήμαρχος και κυβέρνηση παρανομούν χωρίς να υπολογίζουν τους Αθηναίους Πολίτες, εντείνοντας τα ήδη μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ιδίως στις ήδη υποβαθμισμένες περιοχές.

Συγκεκριμένα, κατήγγειλε την απόφαση του δημάρχου, ο οποίος, χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου έλαβε την απόφαση της εγκατάστασης λαθρομεταναστών στον Βοτανικό. Παρατήρησε εύστοχα ότι στην περίπτωση αυτή το κράτος λειτούργησε ταχύτατα εγκαθιστώντας λυόμενα με παροχές ρεύματος και νερού και όλες τις ανέσεις, μέχρι και κλιματιστικά, την στιγμή που οι Έλληνες μαστίζονται από την οικονομική κρίση.

Δείτε το βίντεο με τον Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο:...

Αποθεώθηκε ο Μιχαλολιάκος στην διανομή τροφίμων! "Σύριζα και ΝΔ οδηγούν με τα Μνημόνια στην ανέχεια τον Λαό" - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος γνώρισε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, προσερχόμενος στο κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως, την ώρα που διεξαγόταν η μεγάλη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής παραχώρησε δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους:

Δείτε το βίντεο:...

Γιαουρτάκι πρόβειο με την πέτσα για τον Βασιλάκη τον Κικίλια στην Καβάλα! - ΒΙΝΤΕΟ

Θερμής υποδοχής, όπως αρμόζει στους πολιτικάντηδες του Μνημονίου, έτυχε ο Βασιλάκης Κικίλιας στην Καβάλα.

Ένας αγανακτισμένος Έλληνας εκτόξευσε γιαούρτι στον πολιτικάντη της ψοφοδεξιάς, λίγο πριν από τη συνάντησή του με τον Θ. Μαρκόπουλο, στην Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Αμέσως μια ολόκληρη διμοιρία πάνοπλων αστυνομικών...

ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

XRYSH_AYGH_SPOT_2
Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συνέλληνες, χαίρετε.
Στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει έως την προσέλευση των Ελλήνων στις κάλπες, το κυρίαρχο ερώτημα που πλανάται είναι: ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;
Αναμφίβολα στο ανωτέρω ερώτημα οφείλουν μία απάντηση αυτοί που τις προκήρυξαν (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά και αυτοί που ελπίζουν στην πολιτική ανάνηψη των, υπό καθεστώς διάλυσης, πολιτικών μορφωμάτων τους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ κλπ).
Με δεδομένη την ...

Χωρίς αντίπαλο στην τρίτη θέση με διαρκή άνοδο η Χρυσή Αυγή

Όσο προχωράμε στην καρδιά της προεκλογικής περιόδου με την Χρυσή Αυγή να δίνει μια πολιτική μάχη υπό αντίξοες συνθήκες υπό καθεστώς πολιτικής δίωξης, αποκλεισμού, αναστολής χρηματοδότησης και φίμωσης, το μόνο που μπορούν να κάνουν οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων είναι να αποκρύπτουν τα πραγματικά ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάτι που έκαναν πάντοτε δηλαδή...
Ακόμα και έτσι όμως και ίσως έχοντας βάλει λίγο μυαλό από τις πανωλεθρίες που έχουν υποστεί εδώ και 3 χρόνια από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που είναι ΠΑΝΤΟΤΕ υψηλότερα, δεν μπορούν να αποκρύψουν το ολοφάνερο: Ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι με διαφορά...

ANTINEWS: ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ… ΚΛΑΦΤΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!

Antinews
Γράφει ο Αντίοχος

Σε κατάσταση απελπισίας βρίσκονται όλοι οι παπαγάλοι του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, εν όψει του κατακερματισμού των συστημικών πολιτικών δυνάμεων και της ραγδαίας ανόδου των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες εκλογές και αυτού που θα προκύψει στις εκλογές που θα γίνουν μετά τις επερχόμενες.
Γράφει, λοιπόν, το σαμαρικό antinews σε άρθρο του υπό τον τίτλο «H εποχή της παρακμής και ο θάνατος της σοβαρότητας της δημοκρατίας. Που πάμε;»: «Στο τέλος η Ελλάδα θα....

Υπό πολιορκία η Μυτιλήνη.. Οι λαθρομετανάστες έκλεισαν το δρόμο για το λιμάνι - ΒΙΝΤΕΟ


Νέα εξέγερση λαθρομεταναστών στην Μυτιλήνη - Έκλεισαν τον δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι (Βίντεο)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η νέα εξέγερση των λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.
Διαμαρτύρονται γιατί είναι εγκλωβισμένοι εκεί και δεν μπορούν να φύγουν προς τον Πειραιά. Οι λαθρομετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι μπροστά από το Τελωνείο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στους...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων - Πρώτες εικόνες από την μεγάλη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων - Πρώτες εικόνες από την μεγάλη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής!

Παρά την παράνομη και αντισυνταγματική αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της, η Χρυσή Αυγή παραμένει στο πλευρό των δοκιμαζόμενων, από την κρίση, Ελλήνων.
Άλλη μία διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στο κτήριο της Κεντρικής Διοικήσεως στην...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Κατεχάκη, 12:00

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στο πλευρό των Ελλήνων: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Κατεχάκη, 12:00
Όταν το αντεθνικό Κράτος παρέχει κάθε λογής προνόμιο στους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες αδιαφορώντας επιδεικτικά για τους σκληρά δοκιμαζόμενους Έλληνες.
Όταν τα κόμματα της κλεπτοκρατίας δαπανούν εκατομμύρια ευρώ για τις προεκλογικές τους εκστρατείες, περιφρονώντας με θράσος τους εξαθλιωμένους Έλληνες.
ΤΟΤΕ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή στέκεται περήφανα και....

Απίστευτο! Το «ελληνικό» κράτος έδωσε ιθαγένεια στον ανθέλληνα αλβανόφωνο δήμαρχο της Χειμάρρας που κατεδάφισε τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου


Απίστευτο! Το «ελληνικό» κράτος έδωσε ιθαγένεια στον ανθέλληνα αλβανόφωνο δήμαρχο της Χειμάρρας που κατεδάφισε τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Η πρόσφατη επίδειξη αλητείας και ασέβειας της αλβανικής κυβέρνησης προς τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό, με την κατεδάφιση της εκκλησίας του Αγίου Αθανασίου στην Χειμάρρα από συνεργεία της αλβανικής πολεοδομίας, κρύβει και μια άλλη παράμετρο, η οποία δείχνει την πλήρη ανικανότητα του «ελληνικού» κράτους και αφορά το απίστευτο γεγονός της χορήγησης Ελληνικής ιθαγένειας προς τον νυν δήμαρχο Χειμάρρας, ο οποίος είναι φανατικός ανθέλληνας και έδωσε την εντολή κατεδάφισης της εκκλησίας.
Όπως διαβάζουμε σχετικά στο «Πρώτο Θέμα»: «Σύμμαχος και...