Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 03, 2015

Σεισμός στο Μαρούσι για την ομιλία Μιχαλολιάκου: "Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή καθήκον για μια καλύτερη Ελλάδα" - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο κόσμος έφτανε μέχρι τον δρόμο!!!  Οι Έλληνες διψούν να ακούσουν τον λόγο της Χρυσής Αυγής.

Τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, πλημμύρισαν από εκατοντάδες φίλοι της Χρυσής Αυγής για την ομιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Ο Αρχηγός εισήλθε στα γραφεία καταχειροκροτούμενος και ξεκίνησε...

Αστείοι για μία ακόμη φορά οι “νταβατζήδες”: Στις δύο μετά τα μεσάνυχτα το προεκλογικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής στο Mega! - 2 ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δημοκρατία!, Ισότητα!, φωνάζουν, αλλά για όλους τους άλλους εκτός από την Χρυσή Αυγή. Τους κάνουμε στην άκρη και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Το πρώτο προεκλογικό μήνυμα της Χρυσής Αυγής που προβλήθηκε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό (καθώς αυτό ορίζει η εκλογική νομοθεσία) έπαιξε τελικά μετά τις 2 τα χαράματα στο mega του εθνικού εργολάβου Γ. Μπόμπολα και αφού πήγε για ύπνο το πάνελ των ήδη κοιμισμένων εκπροσώπων των αντισυνταγματικών κομμάτων...

Δείτε το βίντεο...

ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Τρίτο πλοίο για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη μεταφορά των λαθρομεταναστών από τα νησιά βάζει η υπηρεσιακή κυβέρνηση! Όπως ανακοίνωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Ζώης, στην πρώτη άτυπη συνάντηση που είχε με τους ναυτιλιακούς συντάκτες, εκτός από τα δύο πλοία («Ελευθέριος Βενιζέλος» και «Terra Jet») που μεταφέρουν καθημερινά χιλιάδες λαθρομετανάστες στον Πειραιά, τις επόμενες μέρες θα δρομολογηθεί ένα ακόμα επιβατηγό πλοίο, το «Κρήτη Ι» της ΑΝΕΚ, το οποίο έρχεται από την Ουκρανία.

Γιατί τόση πρεμούρα; Γιατί το κάνουν τώρα και δεν το ’καναν και πριν; Είναι προφανές: λόγω της αποθεωτικής...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ… ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ!

dhmoskophsh
Μέσα σε καιρούς απόλυτης παραπληροφόρησης – ελέω των γνωστών σκοπιμοτήτων- εξασφαλίσαμε (από… σπόντα) και σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα μεγάλης κρυφής δημοσκόπησης, που έγινε για λογαριασμό μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, οι πολίτες της οποίας φημίζονται για την ακρίβεια στα ραντεβού τους. Από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση έχουν πεταχτεί στην άκρη τα λευκά, τα άκυρα και η αποχή (όπως γίνεται και στις εκλογές) και έχουν γίνει εκτίμηση ψήφου των αναποφάσιστων και αναγωγή της λεγόμενης «αδιευκρίνιστης» ψήφου. Ιδού τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

ΣΥΡΙΖΑ 33%
ΝΔ...

Γενέθλια κλεφτοΠασόκ: Αφιέρωμα στις 5 πιο χαρακτηριστικές ατάκες της βρώμικης ιστορίας του


Γενέθλια κλεφτοΠασόκ: Αφιέρωμα στις 5 πιο χαρακτηριστικές ατάκες της βρώμικης ιστορίας του

41 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, ενός κόμματος όνειδος για κάθε συνειδητοποιημένο Έλληνα. Ένας πολιτικός φορέας άμεσα συνδεδεμένος με την χαρισματική προσωπικότητα του λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου, που άπλωσε τα σάπια πλοκάμια του σ’ όλες τις εκδηλώσεις της καθημερινής ζωής των Ελλήνων καλλιεργώντας την απάτη, την αρπαχτή και την μίζα ως μεθόδους κοινωνικής ανέλιξης. Ο θάνατος του Παπανδρέου διέλυσε κάθε ψευδεπίγραφη επίφαση «πατριωτισμού», με τον εκσυγχρονισμό, τον εθνομηδενισμό, την πολυπολιτισμικότητα, τον φιλελευθερισμό στις κοινωνικές ζυμώσεις και την οικονομική πρακτική, να γίνονται όχι απλώς κυρίαρχες (έτσι κι αλλιώς υπήρχαν στο παρελθόν, έστω και κεκαλυμμένες), αλλά αποκλειστικές πολιτικές πρακτικές του ΠΑΣΟΚ, με μεθοδολογία που....

Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!


Άλλες δύο καθεστωτικές δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν: Τρίτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά η Χρυσή Αυγή!

Χθες δημοσιεύτηκαν άλλες δύο δημοσκοπήσεις από καθεστωτικά μέσα, τα οποία αποδεδειγμένα εχθρεύονται σε σημείο εμπάθειας την Χρυσή Αυγή. Η μία ήταν από την GPO για το MEGA και η άλλη από την Alco για την ιστοσελίδα του Ευαγγελάτου.
Η δημοσκόπηση της GPO για το Mega είναι εντελώς μαϊμού, σε σημείο να γελάει ο κόσμος αφού όχι μόνο εμφανίζει ένα δήθεν «ντέρμπι» μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων, αλλά δίνει και ένα οριακό προβάδισμα στη ΝΔ.
Ακόμα και αυτή η...

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους κατοίκους του Βοτανικού που πλήττονται από τους λαθρομετανάστες ΒΙΝΤΕΟ

Η Χρυσή Αυγή στέκεται στο πλευρό των δοκιμαζόμενων κατοίκων, στην περιοχή των οποίων η ανθελληνική κυβέρνηση εγκατέστησε παράνομο καταυλισμό λαθρομεταναστών και χτίζει ισλαμικό τέμενος.

Οι λαθρομετανάστες διαλύουν τη Μυτιλήνη και τις υποδομές.. Κραυγή αγωνία των κατοίκων που θα στείλουν το μήνυμα στις εκλογές - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνη ελπίδα για να απεγκλωβιστούν από αυτή την κατάσταση οι Έλληνες και να νιώσουν ξανά κυρίαρχοι και όχι ως σκλάβοι και σε πολιορκία θα πρέπει να ψηφίσουν το μοναδικό λαϊκό και Εθνικό κόμμα που θα τους εξασφαλίσει την ομαλή διαβίωση στην πατρίδα τους. Τη Χρυσή Αυγή.

Και πάλι χάος ξυλοδαρμοί και κλείσιμο των δρόμων στη Μυτιλήνη με τους αλλοδαπούς εποίκους να έχουν μετατρέψει το νησί σε πεδίο μαχών και να τρομοκρατούν τους πολίτες και τους ολιστούς αστυνομικούς που αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση.

Δείτε το βίντεο...

Σήμερα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων στις 7... Αναμένεται να κλείσει όλη η Κηφισίας!

voreia_-_19.00__large

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00 ανοιχτή πολιτική ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων.

Στον δρόμο για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου ο Αρχηγός των Ελλήνων Εθνικιστών θα δώσει το στίγμα μιας ακόμη νικηφόρας πολιτικής μάχης, καθώς ο Ελληνικός Λαός αναγνωρίζει πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική συνεπής δύναμη εθνικής Αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ασύμμετρη απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, Γραφεία Τ.Ο. Βορείων Προαστίων (Κηφισίας 123 και Γράμμου 73), 19:00, Μαρούσι

Έργα και Ημέρες της κυβέρνησης της αριστεράς στον πολύπαθο τομέα της Παιδείας


Έργα και Ημέρες της κυβέρνησης της αριστεράς στον πολύπαθο τομέα της Παιδείας

Είναι πραγματικά αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η απελθούσα ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, με πρωτεργάτες τους κυρίους Μπαλτά και Χασάπη, αισθάνεται υπερήφανη για τα επιτεύγματά της, όπως αυτό αποτυπώνεται σε σχετικό άρθρο μέλους της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ σε ιστοσελίδα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.
Εξ αριστεράς γίνεται λόγος για κλίμα "δημοκρατίας και δημιουργίας". Πραγματικά, με την λειτουργία των σχολείων να βρίσκεται στον αέρα, την καθυστερημένη τοποθέτηση αναπληρωματικών εκπαιδευτικών, το κύμα αποσπάσεων και τους διορισμούς αμφιλεγόμενων προσώπων σε θέσεις-κλειδιά της εκπαιδευτικής μηχανής, μάλλον δημιουργήθηκε κλίμα σύγχυσης και αναρχίας. Η πρωτοφανής προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν διάφορα ζητήματα της εκπαίδευσης είχε ως αποτέλεσμα λίγες μέρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους, σχολικές τάξεις να έχουν μείνει χωρίς νηπιαγωγούς, δασκάλους, καθηγητές.
Αρχικά, ούτε οι...