Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 08, 2015

Τρόμος στην “Εφημερίδα συντακτών”: Μην κάνετε συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ, γιατί η Χρυσή Αυγή θα είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση!

Ασταμάτητα βαρά το καμπανάκι κινδύνου από τα συστημικά μέσα της Ελλάδος και του εξωτερικού, αναφορικά με το σοβαρότατο ενδεχόμενο να αναλάβει μετεκλογικά η Χρυσή Αυγή το ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Σειρά πήρε η «εφημερίδα των συντακτών» η οποία σε άρθρο υπό τον τίτλο «οι δανειστές θέλουν μεγάλο συνασπισμό», αναφέρεται στις προσδοκίες των τοκογλύφων από τις ελληνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. Αφού αιτιολογεί την αναγκαιότητα της μεγάλης συγκυβέρνησης προς υλοποίηση των όρων του Μνημονίου της Αριστεράς, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε μια βασική παράμετρο-επακόλουθο των πολιτικών εξελίξεων: στον ρόλο της Χρυσής Αυγής μετά την 20η Σεπτεμβρίου.

«Μια παράμετρος που δεν έχει προβληθεί όσο θα έπρεπε από όσους υποστηρίζουν την «κοινωνική» και «πολιτική» αναγκαιότητα μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας είναι ο παράγοντας Χρυσή Αυγή. Ένας διευρυμένος διακομματικός κυβερνητικός σχηματισμός...

FOCUS GROUP: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΙΕΥΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΨΗΦΙΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Πέρα από τις δημοσκοπήσεις-σούπες με την «μαγειρεμένη» πρόθεση ψήφου που δημοσιεύονται στα ΜΜΕ, υπάρχουν και τα ποιοτικά στοιχεία των δημοσκοπήσεων, τα οποία αναλύονται από ειδικούς επιστήμονες (στατιστικολόγους – των λεγομένων «focus group»), απ’ όπου εξάγονται τα πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Έχουν, λοιπόν, τεράστιο ενδιαφέρον τα συμπεράσματά τους. Τα οποία, εις ότι αφορούν την Χρυσή Αυγή είναι τα κάτωθι:

«Η ενίσχυση και η υπόγεια ψήφος προς τη Χρυσή Αυγή. Κανείς δεν το δηλώνει αλλά η Χρυσή Αυγή φέρεται να αλιεύει ψήφους από παντού. Από το Σύριζα, φαίνεται μόνο από τις μετρήσεις να παίρνει...

Θλιβερός, άσχετος και επικίνδυνος... Τσίπρας: “Δεν έχει θαλάσσια σύνορα η Ελλάδα”!!!


Μια δήλωση του mister Tsipra, πως δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, επιχειρούν να εξαφανίσουν τα ΜΜΕ. Η δήλωση στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου στη ΔΕΘ και σε ερώτηση δημοσιογράφου του γερμανικού περιοδικού Spiegel και αφορούσε το λαθρομεταναστευτικό.

Ο Τσίπρας απάντησε πως το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη και τον πλανήτη και αναρωτήθηκε: «Ποιά σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;».

Άραγε, είναι τόσο άσχετος ο άνθρωπος, και δεν σκαμπάζει από θαλάσσια σύνορα; Ή μήπως τώρα που...

Αλήθεια, τι δίνουν οι εταιρίες στοιχημάτων για τις εκλογές;

Γράφει ο Αντίοχος

Το στοίχημα έχει μπει πλέον στη ζωή μας και μπαίνοντας στην τελική ευθεία των εκλογών (11 και σήμερα!), ας δούμε τι προβλέπει ο Stoiximan (του Big Boss Μπόμπολα…), που… ξέρει τα πολλά κι ο νους του κατεβάζει.

Εις ότι αφορά το πρώτο κόμμα:

Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ δίνει απόδοση 1,57, ενώ της νουδούλας 2,10…

Εις ότι αφορά το τρίτο κόμμα:

Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα! Η Χρυσή Αυγή θα είναι το τρίτο κόμμα και δεν αμφιβάλλει κανείς γι’ αυτό! Απόδοση 1,20 δίνει – τζάμπα πράμα. Ακολουθεί...

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

ekloges_2015-_xrysi_augi__article
Τα ψηφοδέλτια της Εθνικιστικής Νίκης της 20ης Σεπτεμβρίου σε όλη την ελληνική επικράτεια είναι στελεχωμένα από έντιμους Έλληνες Πατριώτες από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.
Καταξιωμένοι επιστήμονες, Αξιωματικοί των Ενόπλων μας Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που τίμησαν τον εθνόσημο, ελεύθεροι επαγγελματίες, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, εργάτες, αγρότες, καθηγητές, ιατροί, δικηγόροι και άνεργοι συγκροτούν ένα αδιάρρηκτο Εθνικό Τείχος απέναντι στον ανθελληνισμό και στον ραγιαδισμό της προδοτικής αριστεράς και της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς.
Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής αντικατοπτρίζουν την...

Εκατομμύρια ευρώ στους «εθνοπατέρες» του μνημονίου για τις εκλογές - Χωρίς χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή


Εκατομμύρια ευρώ στους «εθνοπατέρες» του μνημονίου για τις εκλογές - Χωρίς χρηματοδότηση η Χρυσή Αυγή

Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μονάχα κόμματα. Από τη μία είναι η Χρυσή Αυγή που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των Ελλήνων και από την άλλη το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας. Μέχρι την δυναμική είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, η άσκηση πολιτικής ήταν ζήτημα τυπικό, αφού εκλογές γίνονταν μόνο για την ανάδειξη προσώπων και όχι για την άσκηση πολιτικής, αφού όλα τα κόμματα έχουν τις ίδιες αντεθνικές και αντιλαϊκές θέσεις, με διαφορετικό κάθε φορά περιτύλιγμα, αλλά με το ίδιο αποτέλεσμα.
Τώρα διεξάγονται εκλογές με ....

Iefimerida: Τo βράδυ των εκλογών όλοι θα ασχολούνται με το διψήφιο ποσοστό της Χρυσής Αυγής


Iefimerida: Τo βράδυ των εκλογών όλοι θα ασχολούνται με το διψήφιο ποσοστό της Χρυσής Αυγής

Πανικό στο πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο έχουν προκαλέσει οι ποιοτικές αναλύσεις των δημοσκοπήσεων, οι οποίες έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με τους αναλυτές των δημοσκοπικών εταιρειών, τα ερωτήματα στα οποία υποβάλλονται οι πολίτες συγκλίνουν σε ένα εύρημα το οποίο συνιστά βόμβα για τα θεμέλια του αντεθνικού Καθεστώτος: η Χρυσή Αυγή αλιεύει ψήφους από παντού, εμφανίζει δε, ραγδαία αυξανόμενη δυναμική σε βαθμό τέτοιο ώστε να μην μπορεί να υπολογιστεί το «ταβάνι» αυτής!
Οι αναλυτές των δημοσκοπικών εταιρειών, προβαίνοντας σε...

Επελαύνει η Χρυσή Αυγή στην Περιφέρεια Πειραιά...υναμική πολιτική και ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Σαλαμίνος - Φωτορεπορτάζ


Χρυσή Αυγή παντού! Δυναμική πολιτική και ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Σαλαμίνος - Φωτορεπορτάζ

Στα πλαίσια του προεκλογικού αγώνα ενάντια στο καθεστώς φίμωσης των Μέσων Μαζικής Εξαπατήσεως και πιστοί στο αγωνιστικό κάλεσμα του Αρχηγού μας, Νικολάου Μιχαλολιάκου, δεκάδες συναγωνιστές και συναγωνίστριες μοίρασαν προεκλογικό υλικό και φυλλάδια με τις θέσεις του Κινήματος. Ο κόσμος για μια ακόμα φορά έδειξε την συμπαράσταση του στον αγώνα που διεξάγουμε εναντίον όλων. Η 20η Σεπτεμβρίου θα είναι νικηφόρα!

Φωτογραφίες:

Ο "πολιτισμός" του 'συνταγματικού τόξου'... Ύβρεις και απειλές από Σκουρλέτη και Κεφαλογιάννη(ΒΙΝΤΕΟ)

Γράφει ο Αινείας

Είναι από τις στιγμές που νιώθω περήφανος για τον..."πολιτισμό" μου ως Χρυσαυγίτης. Που κατηγορούμαι ως ψηφοφόρος ότι έβαλα τα "θηρία" στη Βουλή και ευτέλισαν την κοινοβουλευτική διαδικασία και το σημαντικότερο θεσμό της πολιτείας.
 Σήμερα πήραμε ένα ακόμη δείγμα της αβρότητας και της ευγένειας του "συνταγματικού τόξου", μεταξύ Σκουρλέτη (ΣΥΡΙΖΑ) και Κεφαλογιάννη (ΝΔ) , με εκατέρωθεν ύβρεις και εκρήξεις που έφθασαν στο σημείο να απαοχωρήσουν και οι δύο από το πλατό.

Ενδεικτικό της αλαζονείας και των δύο πολιτικάντηδων είναι το γεγονός ότι ο μεν (Σκουρλέτης) εκδίωξε από το πλατό τον Κεφαλογιάννη σαν να του ανήκει η ΕΡΤ, και ο δε (Κεφαλογιάννης) με εμφανή έπαρση αναρωτήθηκε αν ο συνομιλήτης του έχει κάνει κάτι στη ζωή του όταν ο ίδιος έχει τελειώσει το LSE!!!

Όταν σήμανε... δίαλειμμα άρχισαν τα όργανα με απειλές και από τις δύο πλευρές που κατέληξαν σε λεξιλόγιο χαμαιτυπείου..
Δείτε το βίντεο...

Νέα πολιτική ομιλία - εκδήλωση της Χρυσής Αυγή στον Άλιμο με κεντρικό ομιλητή τον Ν.Γ. Μιχαλολιάκο...Σήμερα στις 7


Πολιτική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων - Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, 19:00

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα μιλήσει την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στα γραφεία της Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων.
Παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και τον αποκλεισμό από τα διαπλεκόμενα με την μνημονιακή εξουσία ΜΜΕ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στέλνει το μήνυμα της Εθνικής αντίστασης ενάντια στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την απειλή της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης.

Τ.Ο. ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ:

Ποσειδώνος 34 και Καλαμακίου, 3ος όροφος, Άλιμος
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6978468291, 2109810421


ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ

georgiadhs

Γράφει ο Αντίοχος

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Βήματος έδωσε ο ξακουστός Μπουμπούκος και αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετάσχει σε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ: «Εγώ, σε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, δεν μπορώ να μπω. Σοβαρότητα με τέτοια κυβέρνηση δεν γίνεται. Με τέτοιους φόρους, δεν έχουμε ελπίδα, διότι η ιδιωτική οικονομία δεν μπορεί να πάρει μπρος…».
Παρατήρηση 1η: Παρά τα όσα ψελλίζουν οι δύο (δήθεν) «μονομάχοι», ο Μπουμπούκος θεωρεί ως δεδομένο τον....

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ – ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ας δώσει απάντηση ο Έλληνας ψηφοφόρος όχι σε αυτά τα ανθρωποειδή αλλά στους... γεννήτορές τους, εγχώριους και μη στις προσεχείς εκλογές με ψήφο στη Χρυσή Αυγή...

images.watchit.gr
Το περιεχόμενο του πλακάτ που βλέπετε το ανέμιζαν οι «κατατρεγμένοι μετανάστες» κατά τη διάρκεια πορείας τους στο κέντρο της Μυτιλήνης. Το σύνθημα που είναι γραμμένο στα αγγλικά αναφέρει «we will....

Η ΨΕΥΤΙΚΗ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ»

Η αριστερή πλευρά αυτής της φωτογραφίας δημοσιεύτηκε ευρέως από τον ατλαντικό τύπο. Το θύμα, ένα Κουρδόπουλο από τη Συρία, ο Aylan Kurdi, υποτίθεται ότι τον έφερε η θάλασσα. Ωστόσο, το σώμα του είναι κάθετο προς τα κύματα αντί να τους είναι παράλληλο. Η παρουσία στο δεξί μέρος της εικόνας ενός επίσημου Τούρκου φωτογράφου επιβεβαιώνει την ιδέα μιας σκηνοθεσίας. Στο βάθος, διακρίνονται λουόμενοι.
Η αριστερή πλευρά αυτής της φωτογραφίας δημοσιεύτηκε ευρέως από τον ατλαντικό τύπο. Το θύμα, ένα Κουρδόπουλο από τη Συρία, ο Aylan Kurdi, υποτίθεται ότι τον έφερε η θάλασσα. Ωστόσο, το σώμα του είναι κάθετο προς τα κύματα αντί να τους είναι παράλληλο. Η παρουσία στο δεξί μέρος της εικόνας ενός επίσημου Τούρκου φωτογράφου επιβεβαιώνει την ιδέα μιας σκηνοθεσίας. Στο βάθος, διακρίνονται λουόμενοι.


Ενώ τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης προκαλούν τη συγκίνηση, δείχνοντας φωτογραφίες ενός πνιγμένου παιδιού και ανταποκρίσεις σχετικά με τα πλήθη που διασχίζουν τα Βαλκάνια με τα πόδια, ο Τιερί Μεϊσάν (Thierry Meyssan) ισχυρίζεται ότι αυτές οι εικόνες είναι κατασκευασμένες. Βέβαια, εξυπηρετούν τα...