Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 16, 2015

Μήνυμα θριάμβου από χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές! Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Έρχεται η ώρα των Ελλήνων, η ώρα της Χρυσής Αυγής! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ένα εθνικιστικό ποτάμι από χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής πλημμύρισε το κέντρο των Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του κόμματος.

Χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες δήλωσαν την στήριξη τους στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και έστειλαν μήνυμα θριάμβου ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι με ενισχυμένα ποσοστά η τρίτη πολιτική δύναμη και η επόμενη Εθνική αντιπολίτευση ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και λαθρομετανάστευση.

Δείτε τις φωτογραφίες από την συγκέντρωση...

Γιατί θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή!

Γιατί όλοι είναι ίδιοι: Τους είδαμε όλους, αριστερούς και δεξιούς. Ίδιο πρόγραμμα έχουν, την εφαρμογή του μνημονίου και τον κατακλυσμό της Ελλάδας από τους λαθρομετανάστες.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω κλέφτες: Μόνο τα στελέχη και οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν ελεγχθεί από το ΣΔΟΕ και έχουν βρεθεί καθαροί σαν τα διαμάντια.

Γιατί δεν θέλω να ψηφίσω ψεύτες: Τόσο καιρό μόνο η Χρυσή Αυγή είπε την σκληρή Αλήθεια στον Ελληνικό Λαό, ότι δηλαδή μόνο με επιστροφή στην Εθνική Παραγωγή μπορούμε να απαλλαγούμε από τα μνημόνια.

Γιατί θέλω να ζω σε μία Ελλάδα ελεύθερη: Δεν θέλω η χώρα μου να είναι...

H μεγαλειώδης προεκλογική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Αθήνα - ΒΙΝΤΕΟ

Στους κατάμεστους δρόμους του κέντρου των Αθηνών πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο.
Στον δρόμο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έστειλε το μήνυμα μιας ακόμη εθνικιστικής νίκης ενάντια σε πολιτικές διώξεις και αποκλεισμούς.

Την προεκλογική συγκέντρωση πρόβαλλε ζωντανά η ΕΡΤ. Δείτε το βίντεο...

Ελεύθερος και ο Τιτάνας Γ. Λαγός... Σύσσωμη η Κοινοβουλετική Ομάδα της Χρυσής Αυγής έτοιμη για την εκλογική μάχη!


Ελεύθερος ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β’ Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός - Φωτορεπορτάζ

Υπό την παρουσία δεκάδων Συναγωνιστών από την Περιφέρεια, ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Β' Πειραιώς Ιωάννης Λαγός, αφέθηκε ελεύθερος από τις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα το μεσημέρι. 
Είναι γεγονός, πως μέρα με την μέρα η σκευωρία που έστησε η παραδικαστική συμμορία του Αντώνη Σαμαρά γκρεμίζεται. Σημειώνεται, πως με την αποφυλάκιση του Συναγωνιστή Λαγού δεν υπάρχει πλέον κανένας έγκλειστος Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου.
Στην τελική ευθεία για.....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: ΟΧΙ στα Μνημόνια των διεθνών τοκογλύφων, ΟΧΙ στην λαθρομετανάστευση

ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!

xrysh_aygh
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Κοινός παρανομαστής όλων των κυβερνήσεων, της τελευταίας εξαετίας, ήταν η αδυναμία να ασκήσουν πραγματική πολιτική. Πολιτική που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας, και όχι η πολιτική που εφαρμόζεται για κάποιες συντεχνίες , όπως επίσης και για κάποια ξένα συμφέροντα. Έκδηλη επίσης είναι η μη χειραφέτηση των λεγομένων μεταρρυθμίσεων, μιας και το πολιτικό κόστος, για την εκάστοτε αστική κυβέρνηση θα ήταν ολέθριο. Ήδη στο τρίτο φρεσκο-υπογραφέν μνημόνιο, υπάρχουν μέσα οι...

Σε Αργολίδα και Αρκαδία χτυπά η καρδιά του Εθνικισμού... Παρουσίαση ψηφοδελτίων Χρυσής Αυγής... ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενώπιον δεκάδων φίλων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 14η Σεπτεμβρίου, παρουσίαση του ψηφοδελτίου Αργολίδας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Στρατηγός και Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελευθέριος Συναδινός, που την προηγούμενη ημέρα μίλησε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κόμματος στην Σκάλα Λακωνίας.

Στην σύντομη ομιλία του ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής στην Αργολίδα Γεώργιος Γαλέος αναφέρθηκε στις 100 περίπου κομματικές δράσεις που πρωταγωνίστησε κατά το προηγούμενο επτάμηνο (18 παρεμβάσεις στη Βουλή, 6 ομιλίες εντός Αργολίδας, 12 συνεντεύξεις σε ΜΜΕ και περισσότερες από 60 παρουσίες σε εκδηλώσεις φορέων). Ζήτησε από τα παριστάμενα μέλη και φίλους της Χρυσής Αυγής, με τον αγώνα τους να κρατήσουν το κόμμα στην τρίτη θέση.

Ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής ανέβηκε στο...

Αναμένεται να γίνει ΣΕΙΣΜΟΣ και να δονηθεί όλη η Αθήνα... ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Κεντρική προεκλογική ομιλία Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στην Αθήνα - Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Λαρίσης, 18:30

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον σταθμό Λαρίσης.

Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.
Στον δρόμο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής στέλνει το μήνυμα μιας ακόμη εθνικιστικής νίκης ενάντια σε πολιτικές διώξεις και αποκλεισμούς.
Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, Σταθμός Λαρίσης, 18:30
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kentrikh-proeklogikh-omilia-n.-g.-michaloliakou-sthn-athhna-tetarth-16-sept#ixzz3lqTEHqpe

Από το Μοριά ξεκινά η Εθνικιστική Επανάσταση... Εκατοντάδες Εθνικιστές στην Καλαμάτα έδωσαν το σύνθημα της Νίκης - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Αποθέωση στην Καλαμάτα: Εκατοντάδες Εθνικιστές στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα.

Ακολουθεί ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στον ΑΝΤ1: "Ότι και να κάνουν οι νταβατζήδες η Χρυσή Αυγή θα είναι η Εθνική Αντιπολίτευση.." ΒΙΝΤΕΟ

Η τελική ευθεία προς τις εκλογές


Η τελική ευθεία προς τις εκλογές

Έχοντας μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου μπορούμε να διακρίνουμε την κατάσταση, όπως αυτή ήδη είναι διαμορφωμένη στο πολιτικό σκηνικό της Χώρας. Η ηθική, πολιτική, αλλά και εσωκομματική, απογύμνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι άνευ προηγουμένου. Μέσα σε λιγότερο από επτά μήνες ο κομματικός εκφραστής της «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησης υπέστη έναν πολλαπλού είδους εξευτελισμό. Από τις προεκλογικές υποσχέσεις του «σκίζουμε τα μνημόνια», «βαράμε τους ζουρνάδες να χορεύουν οι αγορές», «θα μας παρακαλάνε να μας δανείσουν» κ.τ.λ., φτάσαμε στην....

15 Σεπτεμβρίου 1944: Ντοκουμέντα και μαρτυρίες για την κομμουνιστική θηριωδία στο Μελιγαλά...


15 Σεπτεμβρίου 1944: Ντοκουμέντα και μαρτυρίες για την κομμουνιστική θηριωδία

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να μην ξεχαστεί ΠΟΤΕ η θυσιά των Ελληνων από τους ανθέλληνες δολοφόνους κομμουνιστές οφείλουν οι πολίτες να δυναμώσουν τη φώνη της μόνης Εθνικής Δύναμης που θυμίζει αυτή την "απαγορευμένη" ιστορία στους Έλληνες.

Τον Σεπτέμβριο του 1944 τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Μεσσηνία, την Λακωνία και την Ηλεία και κατευθύνονται στην Τρίπολη και την Κόρινθο. Θα περίμενε κανείς ότι το «αντιστασιακό» ΚΚΕ θα έστηνε ενέδρες σε όλο το μήκος της διαδρομής για να επιφέρει απώλειες στα γερμανικά στρατεύματα και να «αποχαιρετήσει» τις Δυνάμεις Κατοχής πολεμώντας. Προφανώς αυτό δεν συνέβη ποτέ, μια που το ΚΚΕ, η προδοτική αυτή κηλίδα της Ελληνικής Ιστορίας εκπόνησε, σχεδίασε και εξετέλεσε ένα από τα πλέον απεχθή, ζωώδη, κτηνώδες και ιστορικά κατάπτυστο (συγγενές της ιστορικής του διαδρομής δηλαδή) σχέδιο κατάληψης της πόλης της Καλαμάτας και ταυτόχρονα την....