Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 22, 2015

Χαλάστηκαν οι πλουτοκράτες με την τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Ως… αναγεννώμενο από τις στάχτες του, παρουσιάζει ο βρετανικός Independent –παλιό και πιστό όργανο των παγκοσμίων τυράννων- τον παλαιό… μνημονιοσκίστη mister Tsipra. Ωστόσο, εκτός από τα «good news», τα «καλά νέα» που λένε οι φίλοι μας οι Εγγλέζοι, δηλαδή την επικράτηση του εκλεκτού των παγκόσμιων αφεντικών, υπάρχουν και τα «bad news», τα «άσχημα νέα». Που δεν είναι άλλα, από την αύξηση των δυνάμεων της Χρυσής Αυγής και τη διατήρησή της στην τρίτη θέση. Ιδού:   

«Ο Τσίπρας έχει αναστηθεί από τις στάχτες του με την λαϊκή εντολή να ανανεώνεται παρά τα φαινομενικά πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα συμμετοχής των ψηφοφόρων. Οι Έλληνες ελπίζουν ότι ο Τσίπρας θα καταφέρει μια συμφωνία που θα εγγυάται αρκετή σταθερότητα για την κυβέρνησή του ώστε να ξεπεράσει τις περικοπές και τους ελέγχους που αναμένονται από τις Βρυξέλλες.

Αλλά η πιο σκοτεινή πτυχή του...

Σαρωτική άνοδος της Χρυσής Αυγής στα τμήμα που ψηφίζουν οι αστυνομικοί.. και κλάμα οι ανθέλληνες και τα ΜΜΕ!


Υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα τμήματα που ψήφισαν οι Έλληνες αστυνομικοί

Παρά τις υπάρχουσες συνθήκες τρομοκρατίας, οι Έλληνες αστυνομικοί -στην πλειοψηφία τους- αψήφισαν το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα και εμπιστεύθηκαν ξανά την Χρυσή Αυγή. Και μάλιστα, με ιδιαιτέρως αυξημένα ποσοστά, άνω του γενικού πανελλαδικού μέσου όρου αύξησης!
Έτσι, στα εκλογικά τμήματα στα οποία ψήφισαν οι αστυνομικοί που υπηρετούν στην Αττική και ασκούν το δικαίωμά τους με βάση ειδικούς εκλογικούς καταλόγους (και στα οποία ψηφίζουν και πολίτες που έχουν εκεί τα εκλογικά τους δικαιώματα), η Χρυσή Αυγή πέτυχε τα εξής αποτελέσματα:
-Στο 801ο τμήμα η...

Από σήμερα η λυπητερή: Ιδού οι μνημονιακές υποχρεώσεις της νέας κυβέρνησης Σανέλ


Από σήμερα η λυπητερή: Ιδού οι μνημονιακές υποχρεώσεις της νέας κυβέρνησης Σανέλ

Η ατζέντα με τις μνημονιακές υποχρεώσεις είναι αρκετά μεγάλη! Το ναρκοπέδιο του Μνημονίου καλείται να διαβεί η νέα κυβέρνηση ευθύς μόλις σχηματιστεί.
Η ατζέντα με τις μνημονιακές υποχρεώσεις είναι αρκετά μεγάλη και εκτείνεται από τις αλλαγές σε Ασφαλιστικό, φορολογικό και τους φόρους στα ακίνητα μέχρι τα κόκκινα δάνεια, τις μεταρρυθμίσεις, το άνοιγμα αγορών και την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Οι θεσμοί θορυβημένοι από τον δημοσιονομικό κατήφορο του προϋπολογισμού αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο για....

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Ο… ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΦΑΓΟΣ!

karakostas
Γράφει ο Αντίοχος

Όλη του τη λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής έβγαλε ο αρχικουκουές Κουτσούμπας, στις δηλώσεις που έκανε το βράδυ των εκλογών, ενώ δεν έκανε καμία αναφορά σε άλλο κόμμα:
«Ο αγώνας του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή και μέσα στο λαϊκό κίνημα θα είναι συνεπής και συνεχής αγώνας και για να απομονωθεί εντελώς το ναζιστικό τέρας της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι, αυτά τα τσιράκια της σαπίλας του συστήματος».
Θα μου πείτε, αυτή είναι η αποστολή που του έχει αναθέσει το σάπιο σύστημα που υπηρετεί πιστά, ως μακρύ του χέρι: να προσπαθεί συνεχώς να κατατρομοκρατήσει τους Έλληνες εθνικιστές. Ωστόσο, την Κυριακή το βράδυ δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος της μανιασμένης επίθεσής του κατά της Χρυσής Αυγής. Πέρα από τον συστημικό υπήρχε και ο προσωπικός!
Διότι, ο....

Η Κρήτη απάντησε στους συκοφάντες: Υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στα ηρωικά Σφακιά και την μαρτυρική Κάντανο



Μπορεί οι καθεστωτικοί λακέδες να προβάλλουν διάφορους εμπαθείς εναντίον της Χρυσής Αυγής, όμως η πραγματικότητα είναι ότι η Χρυσή Αυγή υπερψηφίζεται και εκφράζει τους Έλληνες πολίτες.
Πολλά ήταν τα ρεπορτάζ σχετικά με το πού «δεν πήρε ψήφο η Χρυσή Αυγή» στην Κρήτη, όμως οι ουραγοί του μνημονίου, ξέχασαν να αναφέρουν το πού οι Κρήτες έδωσαν εξαιρετικά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή.
Ο λόγος, φυσικά, για τα ηρωικά Σφακιά, την ιδιαίτερη Πατρίδα του Δασκαλόγιαννη, αλλά και πάρα πολλών άλλων επαναστάσεων των Κρητών, τα οποία τίμησαν την Χρυσή Αυγή με ποσοστό που υπερβαίνει τον πανελλήνιο μέσο όρο της. Συγκεκριμένα....

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ – ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ

pappas_proeklogiki


Προς τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισσες που έδωσαν έναν υπέροχο αγώνα και ανέδειξαν την Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας και ουσιαστικά Εθνική Αντιπολίτευση, σε όλους αυτούς που αγωνίστηκαν στην μάχη των εκλογών, νιώθω την υποχρέωση να εκφράσω όχι μόνον συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ».
Χάρις σε σας η ελληνική Ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας, όχι μόνο δικαιώνεται σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις αλλά και χάρις σε σας θα....

Το Russia Today για τη Χρυσή Αυγή με δηλώσεις Κασιδιάρη: "“Το μόνο κόμμα που λέει ΟΧΙ στη λιτότητα και τη λαθρομετανάστευση”- ΒΙΝΤΕΟ

Εκτενή αναφορά στην εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής έκανε το κρατικό ρωσικό δίκτυο Russia Today.

Το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης στην Ρωσία για την άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς είμαστε το μοναδικό κόμμα με συγκεκριμένες θέσεις υπέρ της ελληνορωσικής προσέγγισης.

Στο πρώτο μέρος του βίντεο η....

Απελπισμένη η “Εφημερίδα των Συντακτών” από τη νέα εθνικιστική Νίκη: Ό,τι και να κάνουμε, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!


Απελπισμένη η “Εφημερίδα των Συντακτών” από τη νέα εθνικιστική Νίκη: Ό,τι και να κάνουμε, η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει!

Κλαυθμός και οδυρμός στα γραφεία της μαρξιστικής "Εφημερίδα των Συντακτών" όπως και στα λοιπά στέκια ανύπαρκτων "αντιφασιστών" και λασπολόγων από την νέα μεγαλειώδη εκλογική νίκη των Ελλήνων Εθνικιστών κόντρα σε αποκλεισμούς, συκοφαντίες και διώξεις.
Οι κατ΄ επάγγελμα λασπολόγοι της Χρυσής Αυγής αναγκάστηκαν να παραδεχτούν με πόνο ψυχής την πανωλεθρία τους, καθώς τα...

Η Νδ έδωσε γραμμή σε Λακωνία και Αργολίδα να ψηφίσουν Πασόκ, για να μην πάρει τις έδρες η Χρυσή Αυγή!



Είναι απορίας άξιον, πως η Χρυσή Αυγή πέτυχε στην Λακωνία το υψηλότερο ποσοστό της στην Ελλάδα (11,5%), αλλά δεν κατάφερε να εκλέξει βουλευτή. Την απάντηση στο ερώτημα δίνει αναγνώστης μας:
Αγαπητοί φίλοι του Εθνισμός.νετ
Πληροφορήθηκα από (πολύ αξιόπιστο) φίλο μου που ήταν από παλιά οργανωμένος στην ΝΔ, ότι κομματάρχες της ψοφοδεξιάς στην Λακωνία ειδοποιούσαν από το βράδυ του Σαββάτου κάποιους επιλεγμένους νεοδημοκράτες να....

Μιχαλολιάκος στον Τράγκα: "Η Χρυσή Αυγή κατέγραψε μια σημαντική Νίκη...Είναι η μοναδική αντιμνημονιακή δύναμη" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο από την τηλεφωνική παρέμβαση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου στον Γ.Τράγκα...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

antipolitefsi_mixaloliakos


Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Στην Κω, το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκε κατά περίπου 2 ποσοστιαίες μονάδες (36,35% από 38,84%) αλλά αντίστοιχα έπεσε και το ποσοστό της Ν.Δ. (25,38% από 27,88%). Οι ψηφοφόροι αποφάσισαν να πριμοδοτήσουν την καθαρή θέση της Χρυσής Αυγής εναντίον των μεταναστών ακόμη και αν έχουν προσφυγικό προφίλ, δίνοντας στο κόμμα ποσοστό 10,15% σε σχέση με το 5,87% των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου.». Γνωστά τα παραπάνω, ειδικά όσον αφορά τις θέσεις μας. Άγνωστο είναι ότι,