Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 23, 2015

Κλάμα στο MEGA για τα υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι! - ΒΙΝΤΕΟ

Αστείρευτο μίσος, εμπάθεια, χολή και λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής εξάπελυσαν τα μίσθαρνα παπαγαλάκια των νταβατζήδων, μην μπορώντας να χωνέψουν μία ακόμη Νίκη της Χρυσής Αυγής.

Με τα γνωστά τρομολαγνικά και συκοφαντικά ρεπορτάζ και την Όλγα Τρέμη να προαναγγέλλει μια "δυσάρεστη πτυχή" των εκλογών, το Μέγκα αποκάλυψε τον ατέλειωτο πόνο του για την νέα άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Το καλύτερο είναι ότι την απάντηση στην λάσπη την έδωσε μια κάτοικος του Κερατσινίου, η οποία δήλωσε χωρίς φόβο στην κάμερα του Μέγκα...

Εφημερίδα των Συντακτών: Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι ιδεολόγοι

Θρήνος και οδυρμός στην «Εφημερίδα των Συντακτών»  ή αλλιώς «εφημερίδα της προπαγάνδας» στην οποία το φυσάνε και δεν κρυώνει το χουνέρι που τους επιφύλασσε ο λαός.

Αφού ομολογούν ότι η φθηνή προπαγάνδα τους όλη την εβδομάδα περί «πολιτικής ευθύνης» δεν έπιασε τόπο λένε συγκεκριμένα:

«Η ναζιστική οργάνωση πανηγυρίζει, γιατί -παρά τις αποκαλύψεις για την εγκληματική της δράση- εδραιώνει την τρίτη θέση στο Κοινοβούλιο. Είναι φανερό ότι οι δολοφονικές επιθέσεις... δεν αποτρέπουν τους υποστηρικτές της να την ψηφίσουν».

Στην συνέχεια παραδέχονται μετά κόπων και βασάνων ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει συμπαγή εκλογική βάση και παραδέχονται  ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγή συμφωνούν μαζί της ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.

Ιδού διά του λόγου το αληθές:

«Η συγκράτηση  των εκλογικών ποσοστών της Χρυσής Αυγής δεν σχετίζεται τόσο με τις προσφυγικές ροές, ούτε με το μεταναστευτικό, η εκλογική βάση...

Τάκης Θεοδωρακόπουλος: Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από Έλληνες που δεν θέλουν να γίνει η Ευρώπη πορνείο

Ο Τάκης Θεοδωρακόπουλος είναι γνωστός στο Ελληνικό κοινό. Οι θέσεις του για τις πολιτικές διώξεις εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών και την πορεία της χώρας από την στήλη του στην βρετανική επιθεώρηση «The Spectator» έχουν πολλές φορές προκαλέσει τις επιθέσεις του αντιδημοκρατικού τόξου. Τον συνάντησα κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα. Είχε γυρίσει από την πρωινή του γυμναστική, που περιλαμβάνει την καθημερινή ανάβαση στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως. Του ζήτησα να μου σχολιάσει την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα τους τελευταίους μήνες, να μου πει πώς βλέπει την Χρυσή Αυγή και τα άλλα πολιτικά κόμματα, την ιστορία με την παρτίδα τένις που έπαιξε με τον Σαμαρά. Μια συζήτηση που κύλησε πολύ ευχάριστα με την χαρακτηριστική ευφράδεια και το κοφτερό του πνεύμα. «Νομίζω είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω πως το 2015 η Ελλάδα γύρισε στον μαρξισμό. Αλλά το καταλαβαίνω. Το καταλαβαίνω γιατί πρώτα απ’ όλα σε ό,τι αφορά την Χρυσή Αυγή, ο Τύπος δεν αντιπροσωπεύει τον κόσμο».
Συνέντευξη στην ΕΙΡΗΝΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ

- Για τον ΣΥΡΙΖΑ τι πιστεύετε;

- «Οι μαρξιστές ήταν πάντοτε θρησκευτικοί μαρξιστές και έχουν μείνει έτσι. Ξαφνικά τους ήρθε από τον ουρανό ένα πολύ ωραίο κότερο με 20 εκατ. δολάρια μέσα. Δηλαδή δεν έχω δει πιο μεγαλύτερη τύχη. Την καλύτερη τύχη που έχω δει ποτέ την βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές τις πιο φρικιαστικές θεωρίες του κόσμου, ο τροτσκισμός, ο μαρξισμός κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τις ψηφίσει. Αυτό είναι καταστρεπτικό. Μόνο ο Σαμαράς, μπορούσε. Τον έφερε ο Μητσοτάκης και είχε πάρει 47%. Και ποιος τον έριξε; Το κ..παιδο αυτός ο Σαμαράς. Λοιπόν, είναι ένας προδότης. Ξαφνικά αλλάζουν τα πράγματα, μπαίνει μέσα με τον Βενιζέλο που το πραγματικό του όνομα δεν είναι Βενιζέλος. Και τα κάναν έτσι. Είναι ακριβώς σαν ο Μεταξάς να είχε κάνει ένα δημοψήφισμα...

Το ΠΑΣΟΚ του μισητού ανθάλληνα ΓΑΠ είναι εδώ και ακόμη κυβερνά το λαό μέσω του ΣΥΡΙΖΑ


Αυτό είναι το “νέο” του Σύριζα: Γέμισε ανθρώπους του Τζέφρυ το... μικρό (46 ατόμων!) υπουργικό συμβούλιο

Το Πασόκ έχει σταλθεί στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας προ πολλού από τον Ελληνικό Λαό. Ακόμα και η φαινομενική άνοδος των ποσοστών του στις τελευταίες εκλογές ήταν απόρροια της αλλαγής του άκρως αντιπαθητικού Βενιζέλου, αλλά δεν ήταν επί της ουσίας.
Ασχέτως, όμως, που ο Λαός έχει στείλει το Πασόκ στα αζήτητα, αυτό συνεχίζει και κυβερνάει ακόμα τον τόπο, αποδεικνύοντας ότι τα πασόκια και οι κατσαρίδες μπορούν να επιζήσουν από οτιδήποτε.
Στο παρελθόν παρά τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά του Πασόκ, αυτό κυβερνούσε δι’ αντιπροσώπου και συγκεκριμένα από...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΜΑ!

levedis

Γράφει ο Αντίοχος

Σκηνές απείρου κάλους αναμένονται σ’ ένα εξάμηνο, όταν θα πρέπει να αντικατασταθούν οι 8 βουλευτές του «κόμματος» Λεβέντη από τους πρώτους επιλαχόντες, για να πάρουν όλοι… μεζέ από τα προνόμια. Σύμφωνα με «διαρροή» που δόθηκε –προφανώς από τον Λεβέντη- στο «Βήμα»: «Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης ειδοποίησε ήδη τους οκτώ βουλευτές που εξέλεξε ότι θα έχουν θητεία στη Βουλή ως τον Φεβρουάριο. Θα προσλάβουν επιστημονικούς συνεργάτες τους πρώτους επιλαχόντες στην εκλογική τους περιφέρεια, οι οποίοι και θα τους αντικαταστήσουν μετά την παρέλευση του εξαμήνου».
Ωστόσο, φαίνεται πως οι βουλευτάδες, τώρα που...

Γελάστε ελεύθερα με τον νέο υφυπουργό Παιδείας στον θίασο του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

BBC: ΤΑ 5 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… 1ον) Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΝΟΔΟ

xrysh-aygh_imia

Γράφει ο Αντίοχος

Στα «5 πράγματα που μάθαμε από τις εκλογές στην Ελλάδα» αναφέρεται ρεπορτάζ του BBC και ανάμεσα στα 5 είναι και η εκλογική επιτυχία της Χρυσής Αυγής. Ιδού:
«Η Ακροδεξιά είναι ακόμα σε άνοδο.
Με 7% των ψήφων και 18 βουλευτές στο νέο κοινοβούλιο, η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη μεγαλύτερη δύναμη στην ελληνική πολιτική σκηνή, μετά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία. Έχει αυξήσει το ποσοστό της από τον Ιανουάριο, αν και οι περισσότεροι ηγέτες της είναι υπόδικοι. Η υποστήριξη για την Ακροδεξιά ήταν πιο ορατή μεταξύ εκείνων που έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Περισσότερο από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ… ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

nd-delfinoi
Γράφει ο Αντίοχος

Η νέα συντριπτική ήττα της νουδούλας (εκεί που ήταν… ισοπαλία, σύμφωνα με τους φίλους μας τους δημοσκόπους) άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και ο «προσωρινός» (που ήθελε να γίνει… μόνιμος) Βαγγέλας άνοιξε τη διαδικασία της διαδοχής του.
Έτσι, μέσα στον Οκτώβριο η νουδούλα θα διαθέτει καινούργιο… νεκροθάφτη, ε συγνώμη, πρόεδρο ήθελα να γράψω. Μέχρι στιγμής, αυτοί που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να γίνουν… χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη, είναι οι εξής: Κυριάκος ο γουρλομάτης, Πέτρος Τατούλης (!!!), Μυκονοβορίδης ή Μυκονομπουμπούκος (αυτοί οι δυο πάνε… πακέτο), Δένδιας, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Όλγα Κεφαλογιάννη και δε συμμαζεύεται. Ακόμα δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να είναι υποψήφιος και ο «προσωρινός» Βαγγέλας (αν και δήλωσε πως… διαφωνεί με τη διαδικασία), ενώ –σύμφωνα με πληροφορίες- την πιθανότητα της… μεγάλης επιστροφής του εξετάζει και ο φον Τρελαντωνάκης (αν και του το απαγορεύουν οι αρμόδιοι γιατροί…)! Δεν αποκλείεται, τις επόμενες μέρες να...

REUTERS: ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ

athina-kentriki_(4)
Γράφει ο Αντίοχος

Θριαμβευτική ανταπόκριση από την Αθήνα, κάνει το (γνωστών συμφερόντων…) πρακτορείο Reuters, για τα αποτελέσματα των εκλογών και τη νίκη των «δικών» του, νεομνημονιακών δυνάμεων. Όλα καλά κι όλα ωραία, λοιπόν, αλλά το δυσάρεστο (για τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων που υπηρετεί), το αφήνει για το τέλος της ανταπόκρισης. Ιδού:
Ο αριστερός ηγέτης της Ελλάδας επιστρέφει με ορμή
«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής σηματοδοτεί έναν....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ, ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

ragiades


Τελικά αυτοί οι Ούγγροι είναι «φασίστες» χωρίς ίχνος «ανθρωπισμού», «αλτρουισμού» και «συμπόνοιας». Το Ουγγρικό κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα ένα νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει ενίσχυση των εξουσιών της αστυνομίας και του στρατού απέναντι στους μετανάστες και δίνει πράσινο φώς στους στρατιώτες να ανοίγουν πυρ υπό ορισμένες προϋποθέσεις (εντάξει όχι και σε αυτό το σημείο). Το νομοσχέδιο απέσπασε την πλειοψηφία των ψήφων στο Ουγγρικό κοινοβούλιο (περισσότερο από τα δυο τρίτα), διότι όπως  είναι προφανές η κυβέρνηση του Βίκτορ Ορμπάν περισσότερο ενδιαφέρεται για την....

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

xrysh_augh
Γράφει ο Αντίοχος

Κάποιες σύντομες παρατηρήσεις για τις εκλογές και τι μέλλει γενέσθαι από δω και μπρος:
1ον) Το δήθεν «ντέρμπι» που πρόβλεπαν οι εταίρες δημοσκοπήσεων στις πατσαβουροδημοσκοπήσεις που ανακοινώνονταν στα ΜΜΕ, ήταν καραστημένο από τους δύο (δήθεν) «μονομάχους», για να δημιουργήσουν συνθήκες ασφυκτικής πόλωσης. Όπως κι έγινε. Και κανένας… εισαγγελέας δεν πρόκειται να ελέγξει τις εταίρες. Μ’ ένα «συγνώμη, κάναμε λάθος» θα ξεμπερδέψουν κι αν χρειαστεί, την επόμενη φορά θα το ξανακάνουν!
2ον) Η νέα συγκυβέρνηση θεωρητικά είναι…

Κρατάμε υπερήφανα σήμερα την εφημερίδα της Χρυσής Αυγής... Νικήσαμε απέναντι σε ένα ολόκληρο καθεστώς!

Διαβάστε στη “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο - Εντυπωσιακή άνοδος της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη τη χώρα
Τρίβουν τα μάτια τους οι καθεστωτικοί λακέδες με την αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Όποια στιγμή και αν κοιτάξει κανείς το οποιοδήποτε κανάλι θα δει καθεστωτικούς κλαυθμούς και οδυρμούς, σχετικά με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά και βαθυστόχαστες αναλύσεις για το «τι έφταιξε».
Κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.
Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
  • Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με αυξημένα ποσοστά
  • Υπερήφανη νίκη απέναντι στην....