Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 24, 2015

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ορεξάτος αναλύει τα σούργελα της νέας κυβέρνησης Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για τη νέα μνημονιακή κυβέρνηση, τα διογκούμενα προβλήματα του Ελληνισμού και τις δράσεις της Χρυσής Αυγής στην πορεία προς το συνέδριο.

Μαζί του ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής πλέον, που πέταξε έξω τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ που είχε κατέβει υποψήφιος και αυτός στη Βοιωτία.

Δείτε το βίντεο...

Ποιός είναι ο μοναδικός τρόπος να σωθεί το κέντρο των Αθηνών;

Γράφει ο Αντίοχος

Διαβάζουμε στην «Καθημερινή»:
Εκατοντάδες πρόσφυγες στην πλατεία Βικτωρίας. Την ώρα  που οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες για το προσφυγικό, εκατοντάδες πρόσφυγες βρίσκονται αυτή την  ώρα στο κέντρο την Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βικτωρίας καθώς από το πρωί δύο δρομολόγια  πλοίων μετέφεραν πάνω από 3.500 άτομα από τα νησιά. Λόγω του μεγάλου αριθμού των προσφύγων η πλατεία γέμισε σκουπίδια που προκαλούν έντονη δυσοσμία. Στους γύρω δρόμους υπάρχει έντονη κινητικότητα…”.

Ασφαλής πρόβλεψη: αυτή θα είναι στο εξής η καθημερινότητα των Ελλήνων του κέντρου των Αθηνών! Κι αυτή την καθημερινότητα, τη διάλεξε το 93%, που δεν ψήφισε Χρυσή Αυγή!

Τι θα γινόταν αν η Χρυσή Αυγή αντί για 7% είχε πάρει 17%; Ότι έγινε...

Κασιδιάρης λάβρος εναντίον Καμίνη: “Έκανες την Αθήνα Ισλαμαμπάντ... Είσαι λαθροδήμαρχος... Να παραιτηθείς!” - ΒΙΝΤΕΟ

Έντονες αντιπαραθέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων προκάλεσε η κατάληψη της πλατείας Βικτωρίας από ορδές λαθρομεταναστών. Οι αγανακτισμένοι εκπρόσωποι των κατοίκων μίλησαν σε έντονο ύφος για τα μείζονα προβλήματα της περιοχής τους και κάλεσαν τον Καμίνη "αν δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά τους να παραιτηθεί".

Οι λοιπές παρατάξεις στο σύνολό τους αναφέρθηκαν στα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και αδιαφόρησαν παντελώς για τους Έλληνες.

Ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα, Ηλίας Κασιδιάρης κατήγγειλε τον Καμίνη...

Μιχάλης Αρβανίτης: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μοναδική Εστία Εθνικής Αντιστάσεως


Μιχάλης Αρβανίτης: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μοναδική Εστία Εθνικής Αντιστάσεως

Σας ευχαριστώ, σας συγχαίρω και σας Τιμώ για τη συμμετοχή σας σ' αυτόν τον εκλογικό αγώνα που επέβαλε το ανθελληνικό σύστημα των προδοτών του Έθνους.
Παρά τις συκοφαντίες και τον ανήθικο πόλεμο επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, παρά τις παράνομες κατηγορίες, τις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των βουλευτών μας, παρά τις δολοφονίες των δύο παλικαριών μας, παρά τις μηχανοραφίες των εκλογομαγείρων της πολιτικής σαπίλας, ο Λαός μας συνειδητοποίησε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μοναδική Εστία Εθνικής Αντιστάσεως και μας ανέδειξε τρίτο κόμμα.
Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα....

ΚΑΙ ΟΙ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»… ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!

xrysi_aygi_koinonikes_draseis__article
Γράφει ο Αντίοχος

Στα καθεστωτικά ΜΜΕ, υπάρχει η παρακάτω είδηση:
«Βοήθεια σε παιδιά προσφύγων από το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη
Πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας σε παιδιά προσφύγων με την ονομασία «We care» ξεκινά από τον ερχόμενο μήνα το ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και τη στήριξη του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Το πρόγραμμα «We care», αφορά βρέφη, παιδιά και εφήβους έως 16 ετών, στα οποία θα παρέχεται από εθελοντές γιατρούς δωρεάν εξέταση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προληπτικός έλεγχος και εμβολιασμός όπου απαιτείται. Μετά από την εξέταση, θα....

Διάλυση της ΝΔ ΤΩΡΑ... Αυτό και μόνο είναι το συμφέρον για την Ελλάδα!


Αυτό είναι το εθνικό συμφέρον: Η οριστική αποσύνθεση της ψοφοδεξιάς

Η ΝΔ αποτελεί ένα αντεθνικό και αντιλαϊκό πολιτικάντικο κατασκεύασμα, το οποίο δεν έχει τον παραμικρό θετικό ρόλο ύπαρξης στην πολιτική και κοινωνική ζωή του Τόπου.

Ο πραγματικός της ρόλος είναι να αποτελεί το «μαντρί» του πολιτικού κατεστημένου, έτσι ώστε με την αφάνεια, την παραποίηση και την χειραγώγηση του πατριωτικού φρονήματος, να εγκλωβίζει χιλιάδες Έλληνες στις τάξεις της. Η ΝΔ με την άφρονα πολιτική της επί δεκαετίες φρόντισε για την ιδεολογική και πολιτική υπεροχή της αριστεράς. Ιδιαίτερα με...

Το χρονικό της πρώτης παράστασης του θίασου της συγκυβέρνησης Σανέλ


Το χρονικό της πρώτης παράστασης του θίασου της συγκυβέρνησης Σανέλ

Για 12 ώρες μόνο υπουργός ο Δημήτρης Καμμένος - Τον έφαγαν τα.... social media
Άρον – άρον ο Καμμένος πήρε πίσω την υπουργοποίηση του άλλου του Καμμένου εξαιτίας κάποιων σχολίων που κρίθηκαν ως αντισημιτικά από το ΚΙΣ. Στην αρχή βεβαίως γκρίνιαξαν οι γνωστοί φιλοσιωνιστές και ανθέλληνες συριζαίοι, αλλά στην συνέχεια είχαμε τον γνωστό τραγέλαφο των ΑΝΕΛ.
Καταρχάς βγήκε ο ίδιος ο Δημήτρης Καμμένος και πήρε πίσω όλα τα σχόλιά του, λέγοντας ότι δήθεν του «χάκαραν» το προφίλ, το οποίο επίσης δήθεν διαχειρίζονταν 15 (!) άτομα. Στη συνέχεια και υπό το βάρος της γκρίνιας που...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Ποιος είναι ο ρατσιστής κάτοικος της Αθήνας που διαμαρτύρεται για τους λαθρομετανάστες;;; Δείτε το βίντεο!

Δείτε το βίντεο...

Ο ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ, Ο ΜΥΚΟΝΟ-ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

aivalioths_tweet_1
Γράφει ο Αντίοχος

Σπαρταριστές σκηνές θα ζήσουμε μέχρι να ’ρθει η ώρα της εκλογής νέου προέδρου στη νουδούλα. Ήδη, στους υποψηφίους που… συνωστίζονται για την αρχηγική… πολυθρόνα, προσετέθη ο πρώην βουλευτής του κόμματος Καρατζαφέρη, Κώστας Αϊβαλιώτης, υποστηρίζοντας ότι «39 στελέχη της ΝΔ  έχουν ζητήσει εγγράφως να....

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ…

apoxh_ekloges_aftodioikisi
Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για την αποχή από τις εκλογές της Κυριακής, καλό είναι να διευκρινίσουμε κάποια πραγματάκια.
Είναι αλήθεια, ότι το ποσοστό της αποχής (43,5%) αποτελεί ιστορικό χαμηλό για εθνικές εκλογές της μεταπολιτευτικής περιόδου. Ενδεικτικά, σε απόλυτους αριθμούς, την Κυριακή προσήλθαν στις κάλπες 800.000 ψηφοφόροι λιγότεροι από αυτούς του Ιανουαρίου. Αλλά, είναι πραγματικό ποσοστό αποχής το 43,5%; Όχι, είναι πολύ μικρότερο! Διότι, ως....

21 Σεπτεμβρίου 1956: Απαγχονίζονται από τους άγγλους οι Ήρωες: Ανδρέας Παναγίδης, Μιχαήλ Κουτσόφτας και Στέλιος Μαυρομμάτης



Στις 21 Σεπτεμβρίου του 1956, η αγχόνη των Άγγλων επρόκειτο να λειτουργήσει για άλλη μια φορά, στέλνοντας στο Πάνθεον των Ηρώων τους τρεις Αγωνιστές της ΕΟΚΑ: Ανδρέα Παναγίδη (22 ετών και πατέρας τριών παιδιών), Μιχαήλ Κουτσόφτα (22 ετών) και Στέλιο Μαυρομμάτη (24 ετών). Το μαρτύριο επαναλαμβάνεται, χάνοντας τρεις νεανικές ζωές και κάνοντας τους «λαμπάδες», στο βωμό της Απελευθέρωσης.
Οι τρεις ήρωες αντιμετώπισαν την αγχόνη με περίσσιο θάρρος. Στο τελευταίο επισκεπτήριο των τριών μελλοθάνατων οι συγγενείς τους, τους βρήκαν να τραγουδούν εθνικά τραγούδια και να ψάλλουν. Εγκαρτερούσαν τον θάνατο με θάρρος και ανδρεία. Οδηγήθηκαν στην αγχόνη στις 00:45 ψέλνοντας τον Εθνικό Ύμνο, συνοδευόμενοι από τους συγκρατούμενους τους. Ο γδούπος της καταπακτής πάγωσε το κλίμα…αμέσως όμως οι φωνές των κρατουμένων έσπασαν τη σιωπή... «ΑΘΑΝΑΤΟΙ!».
Οι ηρωομάρτυρες πλήρωσαν με....