Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 25, 2015

Κασιδιάρης και Καρακώστας στο Kontra Channel μιλούν για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο βουλευτής Βοιωτίας, Ευάγγελος Καρακώστας βρέθηκαν ζωντανά στην εκπομπή "Επί του Πιεστηρίου" στο Kontra Channel.

Οι εθνικιστές βουλευτές έδωσαν απαντήσεις για την οικονομική πολιτική του κινήματος, την πρόταση για γεωπολιτική στροφή στην Ρωσία, την πάταξη της πολιτικής διαφθοράς και την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.

Δείτε το βίντεο...

Η δίωξη οπαδού του ΑΠΟΕΛ και το εθνικό έγκλημα της εγκατάστασης μουσουλμάνων "προσφύγων" στην ελεύθερη Κύπρο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η σιωνιστές επικυρίαρχοι προωθούν τον πολυπολιτισμό με ολοκληρωτικές μεθόδους. Κι όμως υπάρχουν χαχόλοι που ακόμα μιλούν για "δημοκρατία".

Γράφει ο Αντίοχος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η κυπριακή αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει έναν 61χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ. Το… έγκλημά του; Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε την 12η Σεπτεμβρίου στο στάδιο της Λάρνακας, ανήρτησε ένα πανό με το σύνθημα «Refugees go home» (πρόσφυγες πηγαίνετε σπίτι σας)!

Αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» -που θέλουν τους πρόσφυγες παντού εκτός από τα… σπίτια τους- λύσσαξαν κατά του 61χρονου Έλληνα, με...

MISTER TSIPRAS: ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ!

tsipras_america

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2012, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε αξιωματική αντιπολίτευση, ήρθε η πρώτη πρόσκληση από την Αμέρικα για τον mister Tsipra. Όχι από την επίσημη κυβέρνηση (που τηρεί τα προσχήματα…) αλλά από κάποια «Ιδρύματα» (Levi, Brookings), δηλαδή από την… παρακυβέρνηση. Πράγματι, ο mister Tsipras δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση, πήγε εκεί τον Ιανουάριο του 2013, πέρασε τις… εξετάσεις (με άριστα!) κι έτσι δύο χρόνια αργότερα έγινε πρωθυπουργός της χώρας.
Τις προσεχείς ημέρες, ο… αριστεύσας αμερικανοκομμουνιστάκος επιστρέφει στην Αμέρικα, για… έλεγχο προόδου και λήψη νέων οδηγιών. Παράλληλα, θα ζήσει και το…

Παραλήρημα κατά Χρυσής Αυγής από την αναπληρώτρια υπουργό καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας - ΒΙΝΤΕΟ

Όποιος είχε την περιέργεια να παρακολουθήσει τις τελετές παράδοσης παραλαβής των νέων υπουργών, κατάλαβε λίγο πολύ τις μαύρες μέρες που έρχονται. Φανατικοί και μισαλλόδοξοι, έτοιμοι να ξεσπάσουν την εκδικητή μανία τους επάνω σε οποιονδήποτε διαφωνεί μαζί τους.

Στο αυτό μήκος κύματος κινήθηκε και η νέα αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία υποσχέθηκε γενικά και αόριστα μεταρρυθμίσεις, ξεχνώντας ότι τα χιλιάδες κενά στην εκπαίδευση και τα σχολεία που δεν άνοιξαν, τα παιδιά που πεινάνε και οι άνεργοι γονείς, είναι δικό τους έργο. Εξαπέλυσε έναν οχετό ύβρεων κατά της Χρυσής Αυγής, αδιαφορώντας ότι μιλάει για την τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη της χώρας. Προφανώς άνθρωποι του φυράματός της εξαντλούν όλη τη δημοκρατικότητά τους στις ταμπέλες και δεν διατάζουν να αποκαλύψουν το ολοκληρωτικό μαρξιστικό σκοτεινό μυαλό τους.

Η συνέχεια της τοποθέτησής της ήταν ακόμα χειρότερη, διότι προδιέγραψε ένα άθλιο μέλλον για την επόμενη γενιά, ισχυριζόμενη μάλιστα αυτάρεσκα, ότι αυτό επιτάσσει η δημοκρατία και οι πολυπολιτισμικές της αρχές. 

Δείτε το βίντεο...

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ… ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΑΓΔΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ!

nd-delfinoi

Γράφει ο Αντίοχος

Μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι βουλευτές και… λοιποί συγγενείς δηλώνουν (ή «διαρρέουν»…) την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την… πολυθρόνα του αρχηγού της νουδούλας. Επειδή ίσως έχετε χάσει το λογαριασμό, σας απαριθμούμε τους μέχρι τώρα… υποψηφίους-υποψηφίους – αν ξεχάσουμε κάποιον, συγχωρήστε μας, αλλά είναι τόσο πολλοί…:
Βαγγέλας ο…

Κυνικός ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο: Θα ξεπουλήσουμε τη χώρα και θα την γεμίσουμε λαθρομετανάστες!


Κυνικός ο Τσίπρας στο υπουργικό συμβούλιο: Θα ξεπουλήσουμε τη χώρα και θα την γεμίσουμε λαθρομετανάστες!

Την πρώτη επίσημη συνεδρίασή του είχε πριν λίγη ώρα το νέο υπουργικού συμβούλιο της «δεύτερης φοράς αριστερά», κατά την οποία υπήρξε δημόσια εισήγηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.
Καταρχάς αξίζει να τονιστεί ότι το «μικρό κι ευέλικτο» σχήμα που υποσχέθηκε ο Τσίπρας αποτελείται από 46 άτομα, με αποτέλεσμα να μην χωράνε όλοι στο τραπέζι του υπουργικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα η αίθουσα να θυμίζει λεωφορείο σε ώρα συμφόρησης.
Στην εισήγησή του ο Τσίπρας θύμισε έντονα τα συνεχή «ΘΑ» του Ανδρέα Παπανδρέου. Και τι δεν υποσχέθηκε... Όσα απέφυγε να κάνει τόσους μήνες, δήθεν θα τα κάνει τώρα. Μέχρι και ότι θα καταπολεμήσει τη διαφθορά ακούσαμε, γεγονός με το οποίο γελάει ο κόσμος, αφού ο....

Το ρωσικό κόμμα "Πατρίδα" που κυβερνά μαζί με τον Πούτιν έστειλε τα συγχατήρια του στη Χρυσή Αυγή: "Ευχομαστε νέες νίκες στους Έλληνες πατριώτες της Χρυσής Αυγής"



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτή είναι η πιο τρανή απόδειξη για να διαπιστώσει κανείς ποιό στηρίζει η κυβέρνηση Πούτιν και οι Ρώσοι.
 
Σε αφιέρωμα στην ιστοσελίδα του συγκυβερνώντος Ρωσικού κόμματος "Πατρίδα" (Родина) για τις πρόσφατες εκλογές στην χώρα μας γίνεται μνεία για τα ποσοστά που απέσπασε το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αλλά και για τις σχέσεις που έχει η Χρυσή Αυγή και το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο με το ρωσικό αδελφό κόμμα.

Το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ρωσικού εθνικιστικού κινήματος, Федор Бирюков, συγκεκριμένα δήλωσε: "Ειλικρινά, αυτό που έκανε η ομάδα της Χρυσής Αυγής είναι ένα "πρωτάθλημα". Σε αυτό το κόμμα και στο....

Να γιατί έγινε ο Φίλης Υπουργός Παιδείας... Είναι "πρότυπο" ανθελληνισμού και...ενεργητικότητας για τη νεολαία


«Ιδανικός» για υπουργός Παιδείας ο Φίλης: Και... κορμοστασιά και άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Με φόντο την υπουργοποίηση του νέου συριζαίου «Πάγκαλου», του Φίλη, στο υπουργείο Παιδείας, θυμηθήκαμε ένα παλαιότερο άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή» περί της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τους τούρκους.
Το άρθρο είχε γραφτεί όταν η νουδούλα ήταν έτοιμη να ψηφίσει το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο. Τότε υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής και τον φόβο της Χρυσής Αυγής, η νουδούλα διέρρεε ότι θα ποινικοποιήσει και την άρνηση της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Εν τέλει φυσικά αυτό δεν....

Ο ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ

shmaies
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Τον Μάιο του 1968, οι Γάλλοι φοιτητές καίγαν το Παρίσι, διαμαρτυρόμενοι γιατί δεν υπήρχε η φαντασία στην εξουσία. Ο Γάλλος πρόεδρος Ντε Γκώλ, αποφάσισε να διαλύσει τις διαδηλώσεις κατεβάζοντας στο δρόμο σχεδόν ένα εκατομμύριο Γάλλους πολίτες, οι οποίοι έκαναν μία σιωπηλή πεζή διαμαρτυρία μέσα στους διαδηλωτές. Ήταν η λεγόμενη σιωπηλή διαμαρτυρία που διέσχισε σχεδόν όλο το Παρίσι. Αυτή η διαμαρτυρία, σκόπιμα, δεν αναφέρεται σχεδόν πουθενά στα ιστορικά βιβλία ώστε να δοθεί έμφαση στους δήθεν κοινωνικούς αγώνες των μπολσεβίκων. Έτσι απλά, και σε συνδυασμό με τις εκλογές που προκήρυξε, αντιμετώπισε τότε το γεγονός ο Γάλλος πρόεδρος, και πέτυχε, γιατί κάποιοι είχαν....