Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 26, 2015

Συναγερμός από την “Εφημερίδα Συντακτών”: Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί σημαντικά την επόμενη τετραετία!


Συναγερμός από την “Εφημερίδα Συντακτών”: Όταν το καταλάβουν θα ΄ναι αργά - Η Χρυσή Αυγή θα ενισχυθεί σημαντικά την επόμενη τετραετία!

Το φιάσκο των τελευταίων κυβερνήσεων και ειδικότερα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν ικανό να αλλάξει πλήρως το πολιτικό σκηνικό αυτού του τόπου.
Τώρα που οι ιδεολογικές γραμμές που διαχώριζαν τα κόμματα της δεξιάς και της αριστεράς έχουν σβηστεί και τηρείται, σαφέστατα πλέον, μια άκρως ξενόδουλη πολιτική, αυτή των μνημονίων και της πλήρης υποδούλωσης του λαού μας είναι ξεκάθαρο πως μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι σε Μνημόνια και λαθρομετανάστευση είναι η Χρυσή Αυγή!
Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών που....

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

lathro_lesvos

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών, Τομπίας  Πλάτε, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε ότι ένας στους τρεις «πρόσφυγες από την Συρία» που καταφτάνει στην Γερμανία, δεν είναι ούτε Σύριος ούτε πρόσφυγας!
Όπως τόνισε ο Πλάτε, αυτή είναι η....

Χειρότερος ανθέλληνας και από την κυρά Τασία ο νέος Υπουργός Μουζάλας..."Θα ανοίξουμε και τα σύνορα αν χρειαστεί για να μπαίνουν οι λαθρομετανάστες...", δήλωσε στο MEGA - ΒΙΝΤΕΟ

Αν κάποιοι πίστευαν ότι η απομάκρυνση της πολιτικής καρικατούρας της κυρά - Τασίας από το υπουργείο λαθρομετανάστευσης και η αντικατάστασή της από τον Μουζάλα θα άλλαζε την κατάσταση, πλανώνται πλάνην οικτρά.
Ο ανθελληνικός Σύριζα έχει πάρει εργολαβία την....

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΝΕΙ… OUTING: ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ ΕΠΟΝΙΤΕΣ!

kanalarxes
Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα φίλοι αναγνώστες θα… πρωτοτυπήσουμε και θα σας παρουσιάσουμε ένα αποκαλυπτικότατο κείμενο ιστοσελίδας αριστεριστών, με το οποίο συμφωνάμε 100%!!!
Πρόκειται για ένα άρθρο υπό τον τίτλο «Η πολιτική διαδρομή του «γενίτσαρου» Χρύσανθου Λαζαρίδη», που σχολιάζει πως ο πρώην κομμουνιστής Λαζαρίδης, είναι αυτός που προωθεί την υποψηφιότητα Βορίδη για την αρχηγία της νουδούλας – με εντολή Σαμαρά. Αυτό είναι γνωστό βεβαίως στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ», αλλά το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του άρθρου είναι στο τέλος, όταν επεκτείνεται και στους υπολοίπους πρώην (αυτό είναι υπό συζήτηση…) κομμουνιστές, που σήμερα είναι διαπλεκόμενοι ολιγάρχες των ΜΜΕ. Θαυμάστε τους:
«Πέφτει απ’ τα σύννεφα σήμερα κάθε νεαρός αριστερός όταν μαθαίνει ότι....

QUIZ: Ποιός είναι ο ΚΛΕΠΤΟΜΑΝΗΣ της Κυβέρνησης ΣΑΝΕΛ;!


ksoulidou

Δείτε την αποκάλυψη....

Η ΔΙΩΞΗ ΕΝΟΣ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ» ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΥΠΡΟ!

apoel

Γράφει ο Αντίοχος

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες η κυπριακή αστυνομία, προκειμένου να συλλάβει έναν 61χρονο οπαδό του ΑΠΟΕΛ. Το… έγκλημά του; Σε ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε την 12η Σεπτεμβρίου στο στάδιο της Λάρνακας, ανήρτησε ένα πανό με το σύνθημα «Refugees go home» (πρόσφυγες πηγαίνετε σπίτι σας)!
Αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης, οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» -που θέλουν τους πρόσφυγες παντού εκτός από τα… σπίτια τους- λύσσαξαν κατά του 61χρονου Έλληνα, με δακρύβρεχτα δημοσιεύματα του τύπου «Ποιός θα περίμενε από έναν λαό που λαβώθηκε σκληρά και....

Όταν για την ψοφοδεξιά η Ελληνική Σημαία είναι «ένα κομμάτι πανί»

Στην εφημερίδα «Δημοκρατία» δημοσιεύθηκε το εξής εξαιρετικό άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου, υπό τον τίτλο «Η ήττα και η ανάποδη σημαία της ΝΔ»:
"Η ήττα και η ανάποδη σημαία της ΝΔ
Προσέξτε την σημαία δεξιά. Έμεινε 2 ημέρες έτσι.

Εχασε τις εκλογές η Ν.Δ., ενώ θα μπορούσε να νικήσει αξιοποιώντας μόνο ένα απειροελάχιστο κλάσμα των συριζιανών ατοπημάτων. Γιατί άραγε;
Στη φωτογραφία βλέπετε το....

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! 800.000€ ΓΙΑ ΤΑ… ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΟΥΣ!

filis-anagnostopoyloy

Δεν μιλάμε φυσικά για βαφτίσια ενός βιολογικού παιδιού, ούτε καν της Βαρδινογιάννιας βασιλικής οικογένειας όπου κάθε εισδοχή ενός νέου τέκνου της συνοδεύεται με φαντασμαγορικά γεγονότα που απολαμβάνουμε στα κανάλι τους και παράλληλη αύξηση ενός λεπτού για κάθε λίτρο πετρελαίου που “απολαμβάνουμε” να καταναλώνουμε….
Όχι. Δεν γεννήθηκε ένας ακόμα Έλληνας αδερφός μας αλλά το...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ! ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΆΡΣΕΝΑΛ ΕΓΙΝΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ISIS!

tzixadistis arsenal

Το ελληνόπουλο που δεν πήγαινε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει και τα κουβαρντιλίκια των ολιγαρχών με τους “πρόσφυγες”


Το ελληνόπουλο που δεν πήγαινε σχολείο γιατί δεν είχε να φάει και τα κουβαρντιλίκια των ολιγαρχών με τους “πρόσφυγες”

Γράφει ο Αντίοχος

Η παρακάτω συγκλονιστική είδηση, για τη φτώχεια και τη δυστυχία που έχουν φέρει τα Μνημόνια στους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα, προέρχεται από ιστολόγιο των Πατρών:
«Πάτρα: Κοριτσάκι δεν πήγαινε στο νηπιαγωγείο γιατί δεν είχε να φάει
Δραματικές διαστάσεις έλαβε τελικά η φτώχεια στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου καθημερινά καταγράφεται μία αίτηση προς τις κοινωνικές δομές του Δήμου, από άστεγη οικογένεια που τώρα κοιμάται σε...