Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 27, 2015

Μελιγαλάς 2015: Η Χρυσή Αυγή υπεράσπισε την εθνική μνήμη παρά την αστυνομοκρατία του κομμουνιστικού-μνημονιακού καθεστώτος! ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η Χρυσή Αυγή απέναντι στα "αριστέρα" ΜΑΤ τιμά τους νεκρούς Έλληνες...
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στα χνάρια των α-δέξιων της συγκυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και οι κομμουνιστές των ΣΥΡΙΖΑ - Αν.Ελ. επιδιώκουν να επιβάλλουν τη λήθη και τη σιωπή για να ξεχαστούν τα θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας. Σε πείσμα όλων των ανθελλήνων, η Χρυσή Αυγή και οι εθνικιστές δε θα ξεχάσουν ΠΟΤΕ και πάντα θα είναι έτοιμοι, παρά τις διώξεις να επαφέρουν την Εθνική Μνήμη σε ένα λαό δοκιμαζόμενο, οικονομικά και κοινωνικά.

Εκατοντάδες Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες τίμησαν και φέτος την μνήμη των θυμάτων των κομμουνιστικών συμμοριών στην Πηγάδα του Μελιγαλά. Η μνημονιακή χούντα Σύριζα-Ανέλ, στα χνάρια της σαμαρικής ξενόδουλης εξουσίας, παρέταξε και φέτος αμέτρητες αστυνομικές δυνάμεις, διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα και όλους τους αστυνομικούς της Μεσσηνίας και των γύρω νομών, για να ....

Παραδοχή από το καθεστώς: Η Χρυσή Αυγή έχει τη μεγαλύτερη συσπείρωση και εκπροσωπεί τη νεολαία και την παραγωγική τάξη της χώρας!

Γράφει ο Αινείας

Μια εβδομάδα μετά τις εκλογές και έρχονται στην επιφάνεια σιγά, σιγά τα ευρήματα των δημοσκόπων σχετικά με το προφίλ των ψηφοφόρων και των πολιτικών επιλογών τους κατά τις εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ξεκινώντας με τον skai.gr και τα ευρήματα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας σχετικά με τις συσπειρώσεις των κομμάτων που συμμετείχαν στις εκλογές εντοπίζεται το εξωπραγματικό για τα σημερινά δεδομένα ποσοστό του 87%! συσπείρωσης της Χρυσής Αυγής, με το ΚΚΕ, που παραδοσιακά παρουσιάζει υψηλά ποσοστά συσπείρωσης, να βρίσκεται στο 80%. Στο ασύλληπτο αυτό νούμερο έρχεται να....

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ

kammenos (2)
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Δεν έχω κάτι έναντι των συμπαθέστατων τετραπόδων του ζωικού βασιλείου που ορθά τα αποκαλούμαι παχύδερμα, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για τα χαρακτηριζόμενα ως παχύδερμα, που προσπαθούν να βρεθούν στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του Τόπου μας, κάνοντας αισχρές και άθλιες δηλώσεις. Ο λόγος για τον υπουργό άμυνας κ. Καμμένο που άδραξε της ευκαιρίας να αμαυρώσει τη μνήμη των πεσόντων της νύχτας των Ιμίων. Οι λέξεις αποστροφή και διαστροφή, δεν φτάνουν για να αποτυπώσουν τις χθεσινές δηλώσεις του πολιτικού παχύδερμου, όχι τόσο για τον σωματότυπό του, όσο για το λίπος που περικλείει τον εγκέφαλό του. Μεταφέρω αυτολεξεί αποσπάσματα από την ηλεκτρονική έκδοση της «Καθημερινής», τις 26-9-015: ««Εμείς δεν θα υποστείλουμε ποτέ τις σημαίες ούτε τα λάβαρα τα δοξασμένα με αίμα. Εμείς δεν θα....

"Καθημερινή": "Μαριονέτα των ΗΠΑ ο Τσίπρας"

Η σχέση στοργής μεταξύ του Τσίπρα και των ΗΠΑ είναι σε όλους γνωστή. Μετά την....επανάσταση της νιότητς, κάθε "αριστερός" - κομμουνιστής που σέβεται τον εαυτό του, προσδένεται στο άρμα της Μέκκας του καπιταλισμού και ακολουθεί πιστά τα κελεύσματα της Νέα Τάξης Πραγμάτων. Ο Τσίπρας φυσικά και δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα αυτόν και σήμερα διαφημίζεται ποικιλοτρόπως ως το "πουλέν" των ΗΠΑ, με συνεχείς συναντήσεις με αξιωματούχους, άμεσες επικοινωνίες με τον πρόεδρο Ομπάμα και λοιπά στελέχη των ΗΠΑ και καλεσμένος σε "ευαγή" ιδρύματα τύπου Κλίντον και Brookings προκειμένου να μιλήσει για τις "ριζοσπαστικές" αλλαγές που φέρνει μια "μεταρρυθμιστική - αριστερή" Κυβέρνηση στην Ευρώπη.

Η "Καθημερινή της Κυριακής" αποκαλύπτει αυτή την Κυριακή μια....

Της.....Συγγρού γίνεται στη Νέα Δημοκρατία...Ο Τζιτζικώστας ο "Χαζοβιόλης" - όπως αποκαλείται από τους 'σαμαρικούς' - υποψήφιος για Πρόεδρος της ΝΔ

tzitzikostas-2_aftodioikisi
Γράφει ο Αντίοχος

Την υποψηφιότητά του για την αρχηγία της νουδούλας ανακοίνωσε μέσω… Facebook (για να κάνει τη… διαφορά) ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Όπως λένε οι… κακές οι γλώσσες, ο λεγάμενος είναι ο άσσος στο μανίκι του Βούδα της Ραφήνας και των «καραμανλικών» κι όπως φαίνεται θα είναι ο διάδοχος του Βαγγέλα.
Λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του –κι αφού είχαν κυκλοφορήσει οι σχετικές φήμες που την προανήγγειλαν-, οι διαδικτυακοί σαμαρόφρονες του επιτέθηκαν μανιασμένα, αρχικά φωτογραφίζοντάς τον:    
«Στη Συγγρού βάλθηκαν να.....

Είναι καιρός οι ουτσεκάδες αλβανοκατσαπλιάδες να φύγουν από την Ελλάδα και τις ελληνικές ομάδες...

lila_3

Στην Ελλάδα «χθες» και «σήμερα», των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων, όποιος Έλλην τολμήσει και μιλήσει για την «Μεγάλη Ιδέα» του Ελληνισμού, χλευάζεται και του κολλάνε τη στάμπα του «φασίστα», «ναζιστή», «ρατσιστή» και λοιπά παρόμοια.
Αλλά δύναται ο οποιοσδήποτε Ουτσεκάς να αναφερθεί –λόγω ή έργω- στην «Μεγάλη Αλβανία» (με την Νότιο Ήπειρο και την Δυτική Μακεδονία μέσα) και να προκαλεί τους Έλληνες χωρίς καμιά συνέπεια!
Εχθές το βράδυ, λοιπόν, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, ο Ουτσεκάς Άντι Λίλα, ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα (τμήματος της Μεγάλης Σκιπεταρίας…) σκόραρε και....

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

meligalas_-_mpelogiannes
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

Είναι Σεπτέμβριος του 1944. Στις 4 του μηνός, τα γερμανικά στρατεύματα αποχωρούν από την Μεσσηνία και τους γειτονικούς νομούς Λακωνίας και Ηλείας, με κατεύθυνση την Τρίπολη και την Κόρινθο. Την πόλη των Καλαμών υπεράσπιζε δύναμις 600 ανδρών των Ταγμάτων Ασφαλείας και 200 της Ε.Β. Χωροφυλακής, υπό την διοίκηση του Νομάρχου Δημητρίου Περρωτή. Την επομένη ημέρα, οι κομμουνισταί ζώνουν την πόλη. Επικεφαλής τους είναι ο....

Οι Εβραίοι της Ελλάδος συγχαίρουν τον Τσίπρα που...υπάκουσε άμεσα στις οδηγίες τους!

Τα συγχαρητήρια των απογόνων του Αβραάμ και της Σάρας, που διαμένουν στην Ελλάδα, δέχθηκε ο πρωθυπουργός Τσίπρας, μετά την αποπομπή του Δημήτρη Καμμάνου που "βεβήλωσε" ένα ιστορικό μνημείο - υπενθύμισης των "εγκλημάτων" κατά του σημιτισμού κατά το παρελθόν, αλλά και για παλαιότερες δηλώσεις του περί "παγκόσμιου σιωνιστικού καθεστώτος".

Είναι τέτοια δε η χαρά τους για την αμεσότητα των ενεργειών του Τσίπρα που του αναφέρουν ότι θα φροντίσουν να... προσευχηθούν στο "θεό" τους για τη συνέχιση του έργο της δικαιοσύνης και της ειρήνης.

Διαβάστε την ανακοίνωση - πρόσκληση του ΚΙΣ προς τον Τσίπρα να παραμείνει υπάκουος στα κελεύσματα των Ιουδαίων:

«Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,

Παρακαλούμε να....

Ο Β. Λεβέντης πιο αποκαλυπτικός από ποτέ: "Θα δώσω ψήφο εμπιστοσυνής στον Τσίπρα. Είμαι η ρεζέρβα του"

Γράφει ο Αινείας

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι Έλληνες που στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση προσπαθώντας να εκδηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στο σύστημα, ψήφισαν μαζικά "Ένωση Κεντρώων" και Βασίλη Λεβέντη καθώς θεώρησαν ότι θα απτελέσει μια...."εναλλακτική" - "δημοκρατική" λύση απέναντι στους φαύλους.

Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μια εβδομάδα από τις εκλογές και οι προσδοκίες για τον....αδάμαστο, μη ελεγχόμενο πολιτικό κατέπεσαν. Ο ίδιος σε συνέντευξή του σήμερα στον ΣΚΑΙ αποκάλυψε τα πάντα για το ρόλο που παίζει τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά και αυτό που θα κληθεί να παίξει αν χρειαστεί μελλοντικά...
"Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα, χωρίς....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

agrotes_xalazi_pella6b_23092015__large
Κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ. Ο. Πέλλας μαζί με τον νεοεκλεγέντα βουλευτή του νομού, συναγωνιστή Σαχινίδη Γιάννη,  επισκέφτηκαν τις πληγείσες περιοχές από την τελευταία χαλαζόπτωση και είδαν ιδίοις όμμασι το μέγεθος των ζημιών.
Ενημερώθηκαν από τους παραγωγούς και....

ΟΙ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;

78F73A7A8AA35B9D4E19A6EC9164C412


Κατάληψη έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες οι γνωστοί-άγνωστοι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», στο κτίριο της παλιάς φοιτητικής λέσχης στην οδό Αραχώβης 44 στην Αθήνα (πρόκειται βεβαίως για δημόσιο κτίριο, με δωρεάν φως και νερό…), με σκοπό να στεγαστούν σε αυτό λαθρομετανάστες.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Θέλουμε να....

Ελληνισμός και Φυλετισμός


Ελληνισμός και Φυλετισμός

Στους αμετάβλητους Νόμους της Φύσης βρίσκονται τα κλειδιά της Ζωής, της Τάξης και της Κατανόησης. Οι θεωρίες των ανθρώπων ακόμα και των πιο «λόγιων» από αυτούς, είναι απλά λόγια τα οποία καταλήγουν ως αντικείμενα μελέτης για μετάφραση, επεξήγηση και κατανόηση, καθώς και πολλές φορές διαστρέβλωση και παραπλάνηση ως προς τον υπόλοιπο κόσμο. Συνεπώς, κάθε θεωρία και συμπέρασμα, μεταγενέστερο ή μη, πρέπει να ελεγχθεί πρώτα σύμφωνα με τη συμβατότητα του ως προς τους νόμους που διέπουν τη φύση. Η κάθε φυλή, όπως και κάθε άλλο πλάσμα σε αυτή τη γη, υπόκειται σε αυτούς τους φυσικούς νόμους, ώστε να μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια για την ύπαρξη του γένους του.
Η παντοδύναμη Νέα Τάξη πραγμάτων έχει....