Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 29, 2015

Απαθανατίστε την, να την θυμάστε! Στο φουλ οι διεργασίες για νέο θιασάρχη στην ψοφοδεξιά

Καθώς την στιγμή που γράφεται το συγκεκριμένο κείμενο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει το αν ο Μεϊμαράκης είναι κι επίσημα υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, αυτό το οποίο μένει προς εξέταση είναι αν ο «μεταβατικός» πρόεδρος του καραμανλικού τερατουργήματος μπλοφάρει ή όχι ως προς τις πραγματικές του προθέσεις.

Αναμφίβολα, η άμεση προκήρυξη εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος δεν δείχνει να είναι μια ενέργεια εν θερμώ, αλλά μια καλά υπολογισμένη κίνηση εκ μέρους του Μεϊμαράκη με στόχο...

Ο Μεγάλος Αδελφός είναι εδώ! Οι Τσιπροκαμμένοι φέρνουν στα μουλωχτά την διαβολική «κάρτα του πολίτη»!

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά από τις υπερπερίεργες δηλώσεις του για τον εκλογικό νόμο, ο (εκ ΠΑΣΟΚ προερχόμενος…) υπουργός Εσωτερικών Κουρουμπλής, προανήγγειλε με δηλώσεις του στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών την ενοποίηση των ΑΦΜ, του ΑΜΚΑ και του αριθμού αστυνομικής ταυτότητας με πρόσχημα την καταπολέμηση της… γραφειοκρατίας. 

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;
1ον) Ότι οι Έλληνες θα ξηλωθούν για μια ακόμα φορά (φωτογραφίες, παράβολα, κ.τ.λ.), για να εκδώσουν νέα ταυτότητα, που θα περιέχει τον νέο κοινό αριθμό, για κάθε χρήση.
2ον) Η νέα αυτή «ταυτότητα» θα είναι προφανώς...

Μια εικόνα-χίλιες λέξεις: Η συνάντηση δύο Αμερικανοκομμουνιστών στην... Αμέρικα

Ποιος εικονίζεται να συνομιλεί με τον Τσίπρα;
 
Συνάντηση με τον...

Υγειονομική βόμβα στο κέντρο των Αθηνών: Καμπούλ η Πλατεία Βικτωρίας - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές είναι οι σκηνές που εκτυλίσσονται στο κέντρο των Αθηνών και συγκεκριμένα στην Πλατεία Βικτωρίας. Οι λαθρομετανάστες πλέον έχουν καταλάβει το σύνολο της πλατείας και έχουν αρχίσει και επεκτείνονται στα γύρω στενά.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, μάλιστα, έχουν αρχίσει και εκδηλώνονται περιστατικά μαζικής προσβολής από γαστρεντερίτιδα, γεγονός που αποδεικνύει ότι υπάρχει μία υγειονομική βόμβα στο κέντρο των Αθηνών.
Προεκλογικά, θυμίζουμε,

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

ANARXIKOI98
Γράφει ο Αντίοχος

Όταν οι «αναρχικές» (αριστεριστές κυπιτζήδες στην υπηρεσία του βαθέως κράτους – παρακρατικοί) συμμορίες επιτίθενται ή και εισβάλλουν ακόμα (σε κλειστά εννοείται…) γραφεία της Χρυσής Αυγής, προξενώντας καταστροφές, η αστυνομία «δεν ξέρει τίποτα» και πάντα καταφτάνει στο χώρο αφού έχει αποχωρήσει και το τελευταίο παρακρατικό σκουπίδι.
Δε συμβαίνει όμως το ίδιο κι όταν ο στόχος είναι τα γραφεία άλλων κομμάτων. Στην περίπτωση αυτή και ενημερωμένη είναι η αστυνομία και προληπτικά μέτρα έχει πάρει.
Έτσι, τη Δευτέρα το απόγευμα, οι...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Αντιτρομοκρατική κατέγραφε παράνομα την δίκη στον Κορυδαλλό! Βρώμικο παρασκήνιο με τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες!


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Αντιτρομοκρατική κατέγραφε παράνομα την δίκη στον Κορυδαλλό! Βρώμικο παρασκήνιο με τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες!

Πριν από λίγη ώρα διεκόπη η δίκη στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, καθώς παράγοντες του Δικαστηρίου αντελήφθησαν ότι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής κατέγραφαν παράνομα όλους τους διαλόγους που λάμβαναν χώρα εντός της αίθουσας. Η καταγραφή δεν έπαυε ούτε στα διαλείμματα και κάλυπτε ακόμα και τα μικρόφωνα των συνηγόρων υπεράσπισης.
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής βρισκόταν στον χώρο για να κάνει χρήση του συστήματος επικοινωνίας με τους ανώνυμους ψευδομάρτυρες. Στην πραγματικότητα όμως, αποστολή του ήταν να καταγράφει παράνομα όλες τις συζητήσεις μεταξύ των προσώπων που βρίσκονταν εντός της δικαστικής αίθουσας. Οι εν λόγω αστυνομικοί υπάλληλοι "καρφώθηκαν" όταν...

ΕΣΤΡΙΨΕ ΔΙΑ ΤΟΥ… «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ» Ο «ΜΑΚΑΡΟΣ», ΕΡΧΕΤΑΙ… ΤΡΟΠΙΚΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ!

voridis
Γράφει ο Αντίοχος

Εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη ελλιπής ο… Mykonian Μάκης Βορίδης (ή «Μάκαρος», όπως τον αποκαλούσαν παλαιότερα εκείνοι που δεν ήξεραν τι μέρος του λόγου είναι…) και προ του κινδύνου να εκθέσει υποψηφιότητα για την αρχηγική… πολυθρόνα της νουδούλας, να συντριβεί και να καούν οι αρχηγικές του φιλοδοξίες μια για πάντα, έστριψε δια του… υπαρχηγού της… ψοφοακροδεξιάς και σαμαροσκυλικής πλατφόρμας, «Μπουμπούκου».
Κανένα πρόβλημα, άλλωστε κι αυτός… Mykonian είναι.
Ο… ξακουστός «Μπουμπούκος», λοιπόν, που...

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ;

aporrimmatofora-640-800x531
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Λέτε και αυτά τα.... σκουπίδια να τα αναλάβει ο μεγάλος μας "εθνικόε εργολάβος";!
 
Σε μια ακόμη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης μέρους της Καθαριότητας προσπαθεί να περάσει η διοίκηση του Δήμου, καθώς φαίνεται πως ο (κατά τα άλλα) αριστερός αντιδήμαρχος Καθαριότητας έχει βάλει σκοπό της ζωής του να γραφτεί στην ιστορία σαν τον άνθρωπο που άνοιξε την πόρτα για την ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας στον Δήμο Αθηναίων.
Μπορεί βέβαια η ιδεοληψία  της αριστεράς που υπηρετεί στα λόγια  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας να λέει ότι: «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» αλλά μάλλον για τον κ. Βαρελά «Νόμος είναι το δίκιο του ιδιώτη».
Στα πλαίσια αυτής του της προσπάθειας, πέρασε από....

Πρετεντέρης με τρόμο: "Στηρίξτε την ΝΔ, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!"


Κώδωνας κινδύνου από Πρετεντέρη: Στηρίξτε την ΝΔ, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Μια σαφή εικόνα της εύρυθμης λειτουργίας του πολιτικού συστήματος δίνει ένας από τους πλέον συστημικούς δημοσιογράφους, ο Γιάννης Πρετεντέρης.
Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ γράφει στα «Νέα», ότι όποιος και αν εκλεγεί στην ηγεσία της ΝΔ «θα υποχρεωθεί να κάνει το ίδιο πράγμα: να εκπροσωπήσει όσους πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική» και αφού στην συνέχεια ξιφουλκεί (!) κατά του τρίτου Μνημονίου (ποιος, ο Πρετεντέρης!) καταλήγει το κείμενό του ως εξής, μιλώντας για όσους θίγονται από τη νέα φοροκαταιγίδα:
«Τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν σκέφτηκαν να τους εκπροσωπήσουν το καλοκαίρι. Θα πρέπει τώρα να τους προστατεύσουν στην καταιγίδα και να αντιπαλέψουν μια πολιτική που....

ΗΓΕΤΗΣ

Ποιος είναι ικανός; Ποιος είναι ξεχωριστός; Ποιος θα τα καταφέρει;
Γράφω αυτές τις γραμμές για να βάλω στο μυαλό κάποιων μερικά απλά πράγματα, που τείνουν να ξεχνούν.
          Η φιλοδοξία είναι για τον άνθρωπο κινητήριος δύναμη αλλά και δίκοπο μαχαίρι. Πολλές φορές τυφλώνει σε βαθμό ηλιθιότητας, γελοιοποιεί σοβαρούς ανθρώπους και κατεξευτελίζει τους φελλούς.
          Ο άνθρωπος πρέπει να γνωρίζει τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του αν θέλει να έχει την ελπίδα, να τα ξεπεράσει κάποτε, αλλιώς μοιάζει με ακυβέρνητο όχημα που σκάει χωρίς φρένα πάνω σε τοίχο. Συνθλίβεται από την ίδια την ταχύτητα και την ορμή της βλακείας του.
         
          Όταν μιλάμε για ηγέτη και για ηγεσία, υποσυνείδητα, μιλάμε κυρίως για....

κ. ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

TSIPRAS-KLINTON-PATRATORAG.R
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

«Την αναγκαιότητα αναδιάρθρωσης του χρέους αλλά και της προσέλκυσης επενδύσεων ώστε να ανακάμψει η ελληνική οικονομία, ανέδειξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δημόσια συζήτηση στην οποία συμμετείχε με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου του ιδρύματος Κλίντον, στη Νέα Υόρκη. Το ίδιο είχε πράξει λίγες ώρες νωρίτερα, στην ομιλία του ενώπιον της ειδικής συνόδου του ΟΗΕ για την ανάπτυξη.»
Αυτό διαβάζουμε και ακούμε σήμερα από όλα τα ΜΜΕ της Χώρας μας. Κάτι αντίστοιχα με αυτά που μας έλεγε ο Τζέφρυ το 2009, ο Σαμαράς το 2012, καθώς και ο....