Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 02, 2015

Ο Σύριζα κολλημένος με το παλιό: Κυβέρνηση Σανέλ με υπουργούς Πασοκονουδούλας

Η ΝΔ και ο Σύριζα επιχείρησαν να αλλάξουν το διακύβευμα των εκλογών, το οποίο προφανώς και πάλι ήταν το μνημόνιο και η λαθρομετανάστευση, επειδή έχουν την ίδια πολιτική στα φλέγοντα αυτά ζητήματα.

Από την πλευρά του Σύριζα, το διακύβευμα των εκλογών ήταν να «ξεμπερδέψουμε με το παλιό», εννοώντας ότι η ΝΔ πρεσβεύει το «παλιό» καθεστώς, ενώ ο Σύριζα πρεσβεύει την «ανανέωση». Εν τέλει ο Σύριζα με αυτό το σύνθημα κέρδισε τις εκλογές και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία, γεγονός που μας οδήγησε στην ορκωμοσία της «δεύτερης φοράς αριστερά» κυβερνήσεως Σανέλ.

Η κυβέρνηση αυτή παρότι είχε υποσχεθεί «μικρό κι ευέλικτο» υπουργικό σχήμα, αποτελείται από 46 (!) υπουργούς κι υφυπουργούς, γεγονός που την καθιστά μία εκ των μεγαλύτερων κυβερνήσεων στην μεταπολιτευτική ιστορία. Ας δούμε, όμως, λίγο αυτό το ογκοδέστατο υπουργικό σχήμα για να αντιληφθούμε πόσο «νέο» είναι:...

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ! «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ Γ΄ ΛΥΚΕΙΟΥ!

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στους εκπαιδευτικούς κύκλους, καθώς το βιβλίο ιστορίας γενικής παιδείας της Γ΄ Λυκείου στην σελίδα 130 απεικονίζει χάρτη, ο οποίος αναγράφει τα Σκόπια ως "Μακεδονία".

Το γεγονός ανέδειξαν με καταγγελίες τους σε ραδιοφωνικό σταθμό καθηγητές και γονείς, στηλιτεύοντας τον ανθελληνικό χάρτη, ενώ καλούν το Υπουργείο Παιδείας να πάρει θέση αποσύρωντας το. Πιο συγκεκριμένα, ο φιλόλογος και αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας εκπαιδευτών και φροντιστών Ελλάδος, Νίκος Ρουσάκης, περιέγραψε κατά την διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής τι ακριβώς διδάσκονται τα ελληνόπουλα της τρίτης λυκείου: "Ο μαθητής παρατηρώντας θα διαπιστώσει...

Το "έγκλημα" του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου

Αν έρχονταν ένας Γιαπωνέζος στην Ελλάδα και ρωτούσε να μάθει για τον βίο και την πολιτεία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, θα εντυπωσιάζονταν από τον αριθμό των εγκλημάτων που του φορτώνουνε τα παπαγαλάκια του καθεστώτος και οι εύπιστοι ψηφοφόροι τους.
Κι επειδή οι Γιαπωνέζοι θεωρούνται [και είναι] ιδιαίτερα ευφυείς άνθρωποι, το πρώτο πράγμα που θα σκέφτονταν ο εξωτικός μας επισκέπτης είναι πως, για να τον κατηγορούν για τόσα πολλά εγκλήματα, κατά πάσαν πιθανότητα ο άνθρωπος δεν θα έχει διαπράξει ούτε ένα.
Διότι αν υπήρχε έστω και ένα έγκλημα που πραγματικά να είχε κάμει ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος, τότε δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη να του φορτώνει το καθεστώς κι από ένα νέο κακούργημα, κάθε τρίμηνο...   
Ατυχώς, οι ελληνόφωνοι ψηφοφόροι δεν είναι σαν τους Γιαπωνέζους. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ότι τα τετράπαχα...

ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΑΡΧΙΛΟΓΟΚΡΙΤΡΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK!

Angela Merkel im Stasi-Museum

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η Γερμανία περιμένει φέτος 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες –για να έχει φτηνά εργατικά χέρια το γερμανικό κεφάλαιο και να κονομάει- και σύμφωνα με την δημοσκόπηση «Deutschalndtrend» του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, το 51% των Γερμανών αισθάνεται φόβο από το γεγονός ότι η χώρα δέχεται μεγάλο αριθμό προσφύγων, προκύπτει το πρόβλημα των «μη πολιτικώς ορθών» σχολίων των πολιτών στους λογαριασμούς τους στο Facebook.
Έτσι, ο υπουργός Δικαιοσύνης της φράου Μέρκελ, Heiko Maas, έστειλε ανοικτή επιστολή στο Facebook ζητώντας να αναλάβει την διαγραφή «ξενοφοβικού» υλικού.
Το Facebook με τη σειρά του, έστειλε μια...

Η ΚΥΡΙΑ ΦΥΣΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ

imia_2014_13jpg__article

«Δολοφόνοι του Παύλου είναι το 5,5-6%» δήλωσε η κυρία Μάγδα Φύσσα αμέσως μετά την κατάθεση του συζύγου της Παναγιώτη Φύσσα, υπονοώντας τους ψηφοφόρους του κόμματος της Χρυσής Αυγής.
Κατ’ αρχάς βάσει των αποτελεσμάτων των τελευταίων εκλογών το ποσοστό των δολοφόνων, -όπως τους αποκαλεί η κυρία η οποία «δεν μασάει τα λόγια της», σύμφωνα με τη φυλλάδα «Έθνος»- έχει ανεβεί στο 7% και όπως δείχνουν τα πράγματα, συνεχίζει ν’ ανεβαίνει.
Κατά δεύτερον αυτές οι...

Οργή και κατακραυγή από τους Έλληνες του Πόντου κατά του εθνομηδενιστή Φίλη‏


Οργή και κατακραυγή από τους Έλληνες του Πόντου κατά του εθνομηδενιστή Φίλη‏

Δριμεία επίθεση από τους Ποντίους κατά του νέου υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη.
Αφορμή, το άρθρο που έγραψε παλαιότερα, αμφισβητώντας τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης. Η Διεθνής Συνομοσπονδία Ποντίων Ελλήνων με επιστολή της εξηγεί στον Φίλη ότι «το θέμα της διεθνούς αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής είναι μείζονος σημασίας για τον απανταχού ποντιακό Ελληνισμό. Από τη δεκαετία του ΄80 δίνει αγώνες προς όλες τις κατευθύνσεις με χρονολογία – σταθμό τον Φεβρουάριο του 1994, οπότε αναγνωρίστηκε ομόφωνα από την ελληνική Βουλή. ΄Εκτοτε, ο απανταχού ποντιακός Ελληνισμός δίνει αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση. Στον αγώνα αυτόν οι ελληνικές κυβερνήσεις δεν έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».
«Πιστεύουμε ότι με τη έκφραση των απόψεών σας σχετικά με τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής σε άρθρο σας που δημοσιεύτηκε στις 20/8/2014», υπογραμμίζει η συνομοσπονδία στην επιστολή προς τον Φίλη, «θίξατε τη μνήμη των νεκρών μας και μειώσατε τη δυναμική που...

ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕ «ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ» (ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…) ΛΟΙΜΩΔΕΣ ΝΟΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΩ… ΑΡΑΓΕ ΠΩΣ;

χολερα
Το «ξεχασμένο» λοιμώδης νόσημα της χολέρας φαίνεται να έχει κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα, καθώς σε νοσοκομείο της χώρας νοσηλεύεται ασθενής που εμφανίζει τα συμπτώματα της νόσου.

Γράφει ο Αντίοχος

Σας μεταφέρουμε αυτούσια την παρακάτω είδηση, όπως τη βρήκαμε σε συστημικό ΜΜΕ:
«Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές αρχές της χώρας. Ύποπτο κρούσμα «ξεχασμένου» λοιμώδους νοσήματος νοσηλεύεται από χθες, Τετάρτη, σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με...

Γιατί η Μέρκελ στηρίζει τον Τσίπρα;


Γιατί η Μέρκελ στηρίζει τον Τσίπρα;

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της γερμανικής καγκελαρίας Στέφεν Ζάιμπερτ μετά τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου διαλύουν έναν ακόμη προπαγανδιστικό προεκλογικό μύθο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο λόγος, για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους, για το οποίο έγιναν οι εξής δηλώσεις: «Έχουμε μια πολύ καθαρή βάση για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και αυτή είναι οι συμφωνίες που έγιναν στο τρίτο πακέτο βοήθειας, το οποίο δεν έχει συναφθεί με κάποια κυβέρνηση, αλλά με την Ελληνική Δημοκρατία. Αυτό σημαίνει ότι διατηρεί την πλήρη ισχύ του και πέρα από μια εκλογική αναμέτρηση και πέρα από τον σχηματισμό μιας νέας κυβέρνησης». Όπως φαίνεται καθαρά από την δήλωση αυτή, η γερμανική κυβέρνηση δεν κάνει βήμα πίσω από τα συμφωνηθέντα.
Μολονότι προεκλογικά ακόμη και ο....