Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 05, 2015

Μια ώρα δίχως ψέμματα... Δεν βγήκε σήμερα το δελτίο ειδήσεων του Mega

"Πλήγμα" δέχθηκε σήμερα ελευθεροτυπία και η έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση, καθώς δεν μεταδόθηκε το δελτίο ειδήσεων του Mega!

Οι εργαζόμενοι (με τους οποίους δεν έχουμε καμμία αντιπαλότητα, αλλά με την εργοδοσία) προχώρησαν σε στάση εργασίας λόγω των περικοπών που τους ανακοινώθηκαν.

Όπως έγινε γνωστό το "Μπομπολιστάν" ανακοίνωσε στους εργαζόμενους...

Mνημονιακό δεκανίκι του Τσίπρα o Λεβέντης: Θα στηρίξω την κυβέρνηση Σύριζα - BINTEO

Πρόθυμο δεκανίκι προς χρήση του συστήματος αποδεικνύεται ο γραφικός Λεβέντης. Δεν είναι μόνο οι ιδιόχειρες σημειώσεις του Φλαμπουράρη, ο οποίος έλεγε ότι θα δώσει υπουργειάκι στον πάλαι ποτέ παραλήπτη πίτσας του καναλιού 67, όχι τώρα, αλλά στο... προσεχές μέλλον. Πλέον υπάρχει και η ομολογία του δήθεν αντιπολιτευόμενου λιγουριού της εξουσίας της Ένωσης Κεντρώων.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά»: «Αν διώξει τον Καμμένο,...

ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΜΟΝΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

simaia-syntagma)__article__article
Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί κάποιοι κατευθυνόμενοι από το σύστημα κύκλοι δήθεν «ασυμβίβαστων εθνικιστών» να υποστηρίζουν ότι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις πρόσφατες εκλογές ήταν… μικρό και θα σημάνει τη… συρρίκνωση του εθνικιστικού κινήματος στο μέλλον, αλλά οι συστημικοί φοβούνται για το ακριβώς αντίθετο, μετά από τη σίγουρη αποτυχία της δεύτερης –πλέον- φοράς αριστερά. Κάποιοι δε, το ομολογούν κιόλας!
Όπως για παράδειγμα ο Περικλής Κοροβέσης, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος σε άρθρο του στη φυλλάδα των Ιών, υπό τον τίτλο «Ο βαθμός μηδέν της Αριστεράς», καταλήγει στα εξής:
«… Αλλά σ’ αυτό ίσως βοηθήσει η κρίση του πολιτικού συστήματος που.....

Την "πονάει" πολύ τη Γεροβασίλη αλλά τι να κάνουμε... 3η Δύναμη η Χρυσή Αυγή!

ekloges_xrysh_augh

Δεν καταλάβαμε το νόημα και τη σκοπιμότητα της δηλώσεώς σας κυρία Γεροβασίλη, όσον αφορά τους ψήφους που έλαβε ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής;
Τι ακριβώς προσπαθείτε να επιτύχετε με τη δήλωση «Στην πρώτη ομιλία του προέδρου της Βουλής, πάρα πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επέλεξαν να λείπουν από την αίθουσα. Και υπάρχουν και χειρότερα, ότι...

Ποντιακή νεολαία προς εθνομηδενιστή Φίλη: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί την ιστορία των Ποντίων - Παραιτήσου»!


Ποντιακή νεολαία προς εθνομηδενιστή Φίλη: «Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί την ιστορία των Ποντίων - Παραιτήσου»!

Την παραίτηση του υπουργού καταστροφής της Ελληνικής Παιδείας, Νίκου Φίλη ζήτησε το πρωί της Κυριακής η 2η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Ποντιακής Νεολαίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίλης σε άρθρο του στην εφημερίδα «Αυγή»  ανέφερε πώς «τα περί Γενοκτονίας ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας. Γι’ αυτό και το ελληνικό κράτος ποτέ δεν προέβαλε στα διεθνή φόρα θέμα αναγνώρισης αυτής της “Γενοκτονίας”, σε αντίθεση με τους Αρμένιους, οι οποίοι επεχείρησαν και πέτυχαν για τη δική τους περίπτωση απόφαση της γαλλικής Γερουσίας».

«Κανένας δεν μπορεί να...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ;

lathro_germania
Της… κακομοίρας γίνεται στους καταυλισμούς των «προσφύγων» (με ή χωρίς εισαγωγικά…) της Γερμανίας. Τα επεισόδια μεταξύ ατόμων διαφόρων εθνοτικών και θρησκευτικών ομάδων που συνωστίζονται εκεί είναι συνεχή και ξεκινούν από ασήμαντες αφορμές. Για παράδειγμα, τα μεγάλα επεισόδια που έγιναν πρόσφατα στον κεντρικό καταυλισμό, άρχισαν όταν ένας Αλβανός πήρε την σειρά από έναν Πακιστανό, στην ουρά για το συσσίτιο!
Γενικώς, τα...

ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΤΑΞΙΔΙ ΧΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΡΕΛΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!

autokinito_tsipra
Όταν το προεκλογικό σύνθημα του σύριζα έλεγε  «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό – κερδίζουμε το αύριο», εννοούσε ότι αρκετά φάγατε εσείς ήρθε η σειράς τώρα, αφού όπως αποκαλύπτει η «Δημοκρατία της Κυριακής» «όργιο» σπατάλης έγινε στο ταξίδι του Τσίπρα στην Αμερική την ώρα που ο Ελληνικός λαός υποφέρει από το μνημόνιο Τσίπρα. 
Πανάκριβα κόστισε η οκταήμερη παρουσία του πρωθυπουργικού ζεύγους και της συνοδείας του στις ΗΠΑ. 150.000 € μόνο για τα καύσιμα του Gulfstream. 7.000 € για....

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ!

kammenos_leventis
Η φωτογραφία με τη χειραψία των δύο πιο γραφικών πολιτικών, είναι από τη χθεσινή ορκωμοσία. Μάλιστα, θα είναι και… γειτονάκια, μιας και τοποθετήθηκαν σε διπλανά έδρανα στην αίθουσα της ολομέλειας της βουλής.

Άραγε, ποιος από τους δύο θα αναδειχθεί ο πιο…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο Φλαμπουράρης δίνει υπουργείo στον Λεβέντη... Πανέτοιμος ο Σύριζα για συγκυβέρνηση δελφινάριο!



Κάποιοι δεν πίστευαν ότι το σύστημα έβαλε τον Λεβέντη στην Βουλή ως μνημονιακό δεκανίκι του Τσίπρα. Τώρα θα πιστέψουν ακόμα και τα ζώα, όπως έλεγε ο γραφικός τηλεπρόεδρος του καναλιού 67.
Ο φωτογραφικός φακός αποκάλυψε τον ρόλο του μνημονιακού Λεβέντη στην νέα Βουλή και η εν λόγω φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ο απρόσεχτος Αλέκος Φλαμπουράρης άφησε να....

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΤΑΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

xristodoulopoulou

Ορίστε τι αλίευσε ψηφολέκτης κατά τη σημερινή ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της βουλής. Κάποιος βουλευτής κάτω από το όνομα της Τασίας Χριστοδουλοπούλου έγραψε «ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΜΟΥΜΙΑ» και έριξε το ψηφοδέλτιο στην κάλπη. 
 
Να...

Η γεωπολιτική επίδραση της ρωσικής επέμβασης στην Συρία


Η γεωπολιτική επίδραση της ρωσικής επέμβασης στην Συρία

Η γεωπολιτική επίδραση της ρωσικής επέμβασης στην Μέση Ανατολή είναι τεράστια και τα αποτελέσματα αυτής της στρατιωτικής ανάμειξης θα γίνουν ορατά τα επόμενα χρόνια με τις παγκόσμιες ανακατατάξεις που θα επακολουθήσουν. Δυστυχώς ελέω δουλοπρεπούς εξωτερικής πολιτικής των ελληνικών κυβερνήσεων, η χώρα μας δεν θα ανήκει στο μπλοκ των νικητών της πολυπολικότητας και της αντιπαγκοσμιοποίησης.
Τις τελευταίες δεκαετίες μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, ιδιαίτερα μετά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, ζούσαμε όλοι μας σε....