Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 10, 2015

Στην υγειά των κορόιδων: Το πρωί σκοτώνουν τον λαό, το βράδυ τα σπάνε στα μπουζουκιά Τσίπρας και Καμμένος

Έκλεισαν prive παράσταση στο "Ποσειδώνιο" το βράδυ των εκλογών - Χλιδή και μεγάλη ζωή για τους λαγούς των μνημονίων

Την ώρα που ο Λαός πένεται και δοκιμάζεται, θα περίμενε κανείς μία κάπως πιο ταπεινή στάση από τους πολιτικάντηδες. Φεύ, όμως, αυτοί βλέπουν την πολιτική ως μία υπόθεση που αποσκοπεί αποκλειστικά στην προσωπική τους ανέλιξη και κερδοφορία.

Αυτό μόνο μπορεί να δικαιολογήσει την είδηση που βγήκε αμέσως μετά τις εκλογές και επιβεβαιώθηκε μόλις χθες. Σύμφωνα, λοιπόν, με την είδηση, αμέσως όταν επιβεβαιώθηκε η είσοδος των ΑΝΕΛ στη Βουλή και συνεπώς η «δεύτερη φορά αριστερά» κυβέρνηση, ένα νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή άνοιξε μονάχα για τον Πάνο Καμμένο και την παρέα του.

Εκεί, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα έγινε το «έλα να δεις», με τα λουλούδια να πέφτουν «βροχή» και τις...

ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Τελικά, βρέθηκε λύση εις ότι αφορά την ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών της νουδούλας. 

Ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί στις 22 Νοεμβρίου και –αν χρειαστεί- και δεύτερος, στις 29 Νοεμβρίου. Περιέργως πως, η απόφαση ελήφθη ομοφώνως από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος.

Άρα, δεν πέρασε του Βαγγέλα, που ήθελε να...

Θυμίζουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτά που θέλει να ξεχάσει - Ποιοι είναι οι προδότες της Μακεδονίας μας;


Θυμίζουμε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αυτά που θέλει να ξεχάσει - Ποιοι είναι οι προδότες της Μακεδονίας μας;

Τραγελαφικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της μαρξιστικής «δημοκρατίας», Προκόπης Παυλόπουλος, από εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή του από τον Δήμο Ελασσόνας.
Συγκεκριμένα, μιλώντας περί της Μακεδονίας είπε ότι «η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει ελληνική», σπεύδοντας να συμπληρώσει ότι «όσοι αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, γελοιοποιούνται με τους ασυνάρτητους ισχυρισμούς τους».
Ο, προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, πρόεδρος της Δημοκρατίας, επί Σύριζα, ξεχνάει προφανώς ότι αυτός που πρώτος αμφισβητεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας είναι ο πολιτικός «κόσμος» μας, δηλαδή το περιβόητο «συνταγματικό τόξο».
Ξεχνάει προφανώς ο Πρόεδρος ότι....

Γιατί τα γεγονότα στην Συρία προεξοφλούν παγκόσμια σύγκρουση;


Γιατί τα γεγονότα στην Συρία προεξοφλούν παγκόσμια σύγκρουση;

Η ρωσική επέμβαση στην Συρία και πιθανότατα οσονούπω στο Ιράκ εναντίον των μισθοφόρων των ΗΠΑ τέμνει και εξουδετερώνει τα σιωνιστικής εμπνεύσεως σχέδια της Ουάσιγκτον για επανασχεδιασμό των συνόρων της Μέσης Ανατολής, μέσω απομάκρυνσης μη αρεστών κυβερνήσεων και διαμελισμών κρατικών οντοτήτων.
Τα σιωνιστικής έμπνευσης σχέδια της Ουάσιγκτον για την Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική τα οποία έχουν την βάση τους στο γεωπολιτικό πόνημα του Μπρεζίνσκι «The Grand Chessboard: American Primacy And Its Geostrategic Imperatives», περιγράφονται αναλυτικά εδώ και δυο δεκαετίες στο έγγραφο με τίτλο «A Clean Break: A New Strategy For Securing The Realm», το οποίο είχε συνταχθεί για....

ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ… ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 35
Γράφει ο Αντίοχος

Μια ημέρα μετά την πανηγυρική απαλλαγή του Η. Κασιδιάρη για το βίντεο Μπαλτάκου (Τυχαίο; Δε νομίζω!), διαβιβάστηκε στη βουλή από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δικογραφία που αφόρα τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλολιάκο και ζητείται να αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Η Εισαγγελία ζητεί την άρση της ασυλίας του Ν. Μιχαλολιάκου, για να είναι δυνατή η εις βάρος του άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα της… διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων.
Η δικογραφία αφορά συρραφή ομιλιών του Αρχηγού που έγιναν το… 2009 και το… 2011 και επικεντρώνεται στις φράσεις «αν χρειαστεί θα...

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ! ΜΕ 800 ΕΥΡΩ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

mantila
Όσο η Ελλάδα δεν αντιδρά η Άγκυρα θα συνεχίσει να δρα ανεξέλεγκτη στις ευαίσθητες ακριτικές περιοχές της θράκης  εμφανιζόμενη ως η «μητέρα – πατρίδα» των μελών της μουσουλμανικής μειονότητας .
Με 800 ευρώ πριμοδοτούν  τις οικογένεια που υποχρεώνουν  τα κορίτσια να φοράνε μαντίλα. Η Άγκυρα «ενισχύει» όσες οικογένειες σε Κομοτηνή και Ξάνθη φοράνε μαντίλα. Ειδική προσοχή δίνουν στις μαθήτριες των μειονοτικών σχολείων.
Το θέμα αυτό, που αποκάλυψε η «Π+13», δείχνει ότι...

Ηλίας Κασιδιάρης: Τσίπρας - Καμμένος τρώνε «χάμπουργκερ» στην Άσκηση Παρμενίων: Ο διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων από τα παρτάλια του μνημονίου



Τσίπρας και Καμμένος «λούφαραν» την θητεία τους με βύσμα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και τολμούν σήμερα να φορούν την τιμημένη Στολή του Έλληνα Στρατιώτη για να κάνουν ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου, διασύροντας τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.
Προκαλεί άφθονο γέλωτα η εικόνα του υπέρβαρου Καμμένου και του πλαδαρού Τσίπρα μπροστά σε πιατέλες με «χάμπουργκερ» την ώρα που εξελίσσεται η σημαντικότερη Διακλαδική Άσκηση του ΓΕΕΘΑ. Εκτός από γελοίες, οι πράξεις αυτές είναι και παράνομες, καθώς κανείς δεν έχει το δικαίωμα να φέρει στρατιωτική στολή αν δεν υπηρετεί στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Η παραποίηση της στολής συνιστά ποινικό αδίκημα, αλλά και....

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΤΑΞΙΑΣ: ΘΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ»

astynomikoi_diokseis
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο (κατα)Καμένος τι λέει για όλα αυτά...;!

Γράφει ο Αντίοχος

Τις πραγματικές προθέσεις της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων για την ασφάλεια και την δημόσια τάξη (ή μάλλον, για την… ανασφάλεια και την… αταξία), ξεδίπλωσε ο (εκ κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προερχόμενος…) νέος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Τόσκας, στην ομιλία του στη βουλή.
Κατ’ αρχάς, προανήγγειλε διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, με το πρόσχημα ότι οι χρυσαυγίτες… υποκαθιστούν τις αρχές:
«Δεν μπορεί να γίνει ανεκτή η υποκατάσταση της κρατικής λειτουργίας που επιτελούν τα Σώματα Ασφαλείας από διάφορες οργανώσεις που δημαγωγούν απευθυνόμενες στα κακά ένστικτα, τις καθυστερημένες νοοτροπίες, ενισχύοντας το ρατσισμό, την ξενοφοβία και τη μισαλλοδοξία».
Και εν συνεχεία, απείλησε ευθέως με διώξεις όσους αστυνομικούς συλλαμβάνουν τους «κοινωνικούς αγωνιστές» του κόκκινου παρακράτους: «Θα ελέγξουμε τα περιστατικά της...