Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 12, 2015

Η ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΣΟΜΟΛΑ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΔΕ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ… «ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Το ότι η φράου ήταν μεγάλη κουμούνα στα νιάτα της, είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Άλλωστε, έχει θητεύσει και στην ανατολικογερμανική «Κομσομόλ», την κομμουνιστή νεολαία, κι έμαθε να λατρεύει σαν… πατερούληδες τον Λένιν και τον Στάλιν.

Αλλά, ο κομμουνισμός είναι ένα ισχυρό δηλητήριο, που κατακλύζει όλον τον οργανισμό του ανθρώπου που μολύνεται απ’ αυτόν, και μια ποσότητα μένει πάντα στον οργανισμό, έστω κι αν έχει επιχειρηθεί… απεξάρτηση, για λόγους… ανωτέρας βίας.

Έτσι, η τύραννος της Ελλάδος φράου Μέρκελ, στο εβδομαδιαίο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της,...

ΠΑΡΤΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ... ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ - ΓΕΙΤΟΝΑΣ...!!!


ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ: 
ΣΥΡΙΑ (ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ) - ΕΛΛΑΔΑ (ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ) - ΕΥΡΩΠΗ (ΓΕΙΤΟΝΑΣ)

Οι πρώην ισλαμιστές δολοφόνοι που θα γίνουν οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Μάθετε "νοικοκυραίοι" που ψηφίζετε ΣΥΡΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ότι άτομα σαν τον εικονιζόμενο θα...

Στο εδώλιο ο Ντογιάκος! Απολογήθηκε σήμερα ο “παναθηναϊκάκιας” για το σκάνδαλο της παράνομης εκλογής του

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η παράνομη εκλογή του ήταν το πρώτο βήμα για να εκτελέσει το συμβόλαιο πολιτικής εξόντωσης των Ελλήνων Εθνικιστών. Ηθική δικαίωση για την Χρυσή Αυγή.

Ξεκίνησε σήμερα και επίσημα ο πειθαρχικός έλεγχος για την παράνομη εκλογή του "παναθηναϊκάκια" στην εισαγγελία εφετών. 

Ο αχυράνθρωπος του Σαμαρά απολογήθηκε σήμερα καταθέτοντας υπόμνημα στον Προϊστάμενο της Επιθεώρησης Δικαστηρίων Ν. Λεοντή στο πλαίσιο της πειθαρχικής έρευνας που διενεργείται για τις συνθήκες της παράνομης εκλογής του.

Η ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου στην παραγγελία της από 20-8-2015 προς τον επιθεωρητή δικαστηρίων, ανέφερε πως τόσο ο Ντογιάκος όσο και η εισαγγελέας Γεωργία Τσατάνη «με τις ενέργειες και τις παραλείψεις τους κατέστησαν υπεύθυνοι για...

Η «ΔΕΞΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ» ΚΑΙ Ο… ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ

voridis
Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ συζήτηση έγινε προεκλογικά και μετεκλογικά, για την περιβόητη -ελέω Λαφαζανίστας- «Δεξιά Πλατφόρμα» του… Mykonian Μάκη Βορίδη, που –εμμέσως πλην σαφώς- απειλούσε τη νουδούλα ακόμα και με διάσπαση, δήθεν για… ιδεολογικούς λόγους.
Τελικά, ο… Mykonian (και δεινός… χρυσαυγιτοφάγος) Μάκης δεν κατήλθε ως υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές για την αρχηγική πολυθρόνα της νουδούλα, αλλά ούτε και υποστήριξε την υποψηφιότητα του πρώην πλέον… υπαρχηγού του στην «Πλατφόρμα» –και εξίσου… Mykonian- Μπουμπούκου. Άρα, «Δεξιά Πλατφόρμα» τέλος!
Και σα να μην έφτανε αυτό, ο κύριος Μάκης κάνει παιχνίδι τώρα με...

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ, Η SIEMENS ΜΕΝΕΙ: ΈΡΓΟ ΜΑΜΟΥΘ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Οι κυβερνήσεις αλλάζουν, η Siemens μένει: Έργο μαμούθ δίνει ο Σύριζα στην γερμανική εταιρεία

Πολλές είναι οι φορές που οι συριζαίοι έχουν απευθύνει μομφή στους προκατόχους τους για σκοτεινές διαδρομές με την γνωστή γερμανική εταιρεία Siemens, η οποία αποδεδειγμένα χρηματοδοτούσε το Πασόκ. Αυτές οι ορθές μομφές, όμως, απευθύνονται από ανθρώπους που παρά την πολεμική ρητορική συνεχίζουν τις εξυπηρετήσεις προς τον γερμανικό κολοσσό.
Είχαμε δει στις πρώτες μέρες της αριστερής κυβέρνησης ότι ο συνήγορος του δημοσίου είχε παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου με «γραμμή» Siemens. Αυτό ήταν κάτι που από κυβερνητικούς κύκλους είχε αποδοθεί στο γεγονός ότι κύκλοι προσκείμενοι στους προηγούμενους κυβερνώντες εξακολουθούσαν να ορίζουν πράγματα στο κράτος.
Τώρα έχουμε το δεύτερο περιστατικό, το οποίο καταδεικνύει ότι....

Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες: Ομόφωνη απόφαση για κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα μέτρα της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ


Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες: Ομόφωνη απόφαση για κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα μέτρα της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις το αμέσως επόμενο διάστημα ώστε να μην περάσουν τα προωθούμενα φορολογικά μέτρα τα οποία θίγουν ανεπανόρθωτα τον κλάδο τους, δηλώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, από την Βόρεια Ελλάδα, την Θεσσαλία αλλά και την Αττική που ανταποκρίθηκαν σήμερα στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων και συμμετείχαν μαζικά, σε σύσκεψη η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας.
Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη έλαβαν ομόφωνα την απόφαση για ....

Η Τουρκία έσπειρε ανέμους στην Μέση Ανατολή και τώρα θερίζει θύελλες…


Η Τουρκία έσπειρε ανέμους στην Μέση Ανατολή και τώρα θερίζει θύελλες…

Το πρωί του Σαββάτου δυο πολύ ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν την τουρκική πρωτεύουσα στην διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας Κούρδων και αριστερών οργανώσεων της Τουρκίας εναντίον της πολιτικής των Ερντογάν-Νταβούτογλου για την Μέση Ανατολή. Οι Κούρδοι διαμαρτύρονταν για την υποστήριξη που παρέχει η Άγκυρα στους τζιχαντιστές και για την πολιτική εξόντωσης του κουρδικού λαού τόσο στην Τουρκία, όσο και στις παραμεθόριες περιοχές Τουρκίας-Συρίας-Ιράκ.
Οι δυο απανωτές εκρήξεις που σημειώθηκαν στην διάρκεια της συγκέντρωσης προκάλεσαν τον θάνατο 100 και πλέον διαδηλωτών και τον τραυματισμό τουλάχιστον 200, ενώ σύμφωνα με....

"Αντιφασίστρια" υπερασπίστρια των "ανοικτών συνόρων" βιάστηκε από Σομαλούς σε κέντρο μεταναστών στην Ιταλία. Οι "σύντροφοί" της, της ζήτησαν να μην το πει πουθενά για να μην.... χαλάσει το παραμύθι του "κατατρεγμένου μετανάστη"!

Μια νεαρή ακτιβίστρια των «No Borders» παρέμεινε σιωπηλή για τον ομαδικό βιασμό της από Σουδανούς λαθρομετανάστες για πάνω από ένα μήνα, επειδή «οι άλλοι» της ζήτησαν να μην μιλήσει.
Η νεαρή είχε αφιερώσει ένα μήνα από τη ζωή της για να βοηθήσει τους μετανάστες και οι συνάδελφοί της δήλωσαν ότι η αναφορά του εγκλήματος θα δημιουργούσε πρόβλημα στον αγώνα τους για έναν κόσμο χωρίς σύνορα.
Η ομάδα της ήταν σταθμευμένη μεταξύ....

ΤΟ 18Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ».

antifa
Κυκλοφόρησε επιτέλους η αφίσα που όλοι περιμέναμε. Οριστικοποιήθηκε μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις η ημερομηνία του 18ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε αναβληθεί εξαιτίας του δημοψηφίσματος. Επιτέλους αυτή η πόλη θα μπορέσει να απολαύσει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση απλυταριού για φέτος, ν’ ανακατεύουν τη μπόχα τους μ’ αυτή του λιμανιού.
Αυτό που πραγματικά ενοχλεί όμως δεν είναι μόνο η απλυσιά και εμφάνισή τους, όσο ο ανθελληνικός λόγος τους, ο οποίος δυστυχώς βρίσκει και.....

Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ, Ο ΜΕΝΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 68
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος”
Πλέον σκληρό από τα προηγούμενα μνημόνια είναι το μνημόνιο της αριστεράς, το οποίο υπερψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Νέα Δημοκρατία, τους ΑΝΕΛ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι την 14η Αυγούστου 2015! Η συνέχεια θα δοθεί στους προσεχείς μήνες με την κατάθεση των εφαρμοστικών νόμων σύμφωνα με τις επιταγές του μνημονίου. Τα όσα ζητούν επί του προκειμένου οι δανειστές δια μέσου της υποτίθεται αριστεράς κυβερνήσεως, η οποία δήθεν θα καταργούσε τα μνημόνια, είναι τουλάχιστον υπερβολικά. Υπερβολικά σε βαθμό, στον οποίον δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί ο Ελληνικός λαός. 
Με αφορμή λοιπόν, το μνημόνιο της αριστεράς ήλθε στο νου μου μία ιστορία από τους νεκρικούς διαλόγους του Λουκιανού. Πρωταγωνιστής της ιστορίας ο....