Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 15, 2015

Χέστηκ@ν επάνω τους οι καθεστωτικοί με Κασιδιάρη και Λαγό! "Λαμόγια Συριζαίοι φέρτε πίσω το εκατομμύριο του Σταθάκη" - Όσα έγιναν αφού έκλεισαν οι κάμερες! BINTEO

Αμέσως μετά το κλείσιμο των μικροφώνων και του καναλιού της βουλής, οι συριζαίοι υπουργοί Σκουρλέτης και Φωτίου ξεκίνησαν να προκαλούν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Έλαβαν άμεσα την απάντηση σε έντονο ύφος:...

O γίγαντας Λαγός ξεβρακώνει τους κρατικοδίαιτους του ΚΚ€ και ο προεδρεύων Βαρεμένος αναγκάζεται να τους σώσει - ΒΙΝΤΕΟ

O βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός έτρεψε σε άτακτη φυγή τους κρατικοδίαιτους λασπολόγους του ΚΚΕ, όταν τους κάλεσε να μην μιλούν αυτοί για διαφθορά από την στιγμή που δεν επιτρέπουν στο ΣΔΟΕ να ελέγξουν τα ταμεία του κόμματος.

Ο "δημοκράτης" αντιπρόεδρος του Σύριζα Βαρεμένος αναγκάστηκε να διακόψει την ομιλία του Γιάννη Λαγού, για να μην ακουστούν οι καταγγελίες.

Δείτε το βίντεο...

Κασιδιάρης σε φόρμα: Ενάντια στη βούληση του Ελληνικού λαού τα μνημονιακά μέτρα - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης επενέβη επί της διαδικασίας κατά την σημερινή συζήτηση για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο.

Τόνισε ότι όλοι οι μνημονιακοί νόμοι είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί, καθώς αντίκεινται στην Λαϊκή Βούληση όπως αυτή εκφράστηκε με το πρόσφατο μεγαλειώδες ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

Δείτε το βίντεο...

Ενθάδε κείται η ψοφοδεξιά: Ολοταχώς προς διάσπαση το μνημονιακό απόκομμα - Με τις ευχές μας και εκτός Βουλής!

Δύσκολα είναι από ότι φαίνεται τα πράγματα στη Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα της προδοσίας, προχωρά ολοταχώς προς την διάσπασή του, όπως δείχνουν όλα τα ρεπορτάζ. Μετά τα «γαλλικά» του Μεϊμαράκη προς την ΚΕΦΕ και του προϊσταμένου της, Παπαμιμίκου, η ένταση συνεχίστηκε, παρά την συνάντηση των τεσσέρων υποψηφίων.

Οι τέσσερις υποψήφιοι, συναντήθηκαν, έβγαλαν κοινή ανακοίνωση, αλλά δεν κατάφεραν να βγάλουν κοινή φωτογραφία, αφού όπως φαίνεται τα πράγματα δεν ξεκαθάρισαν, ούτε έπεσαν οι εντάσεις. Ήδη οι κύριες φυλλάδες των νεοδημοκρατών φιλοξενούν τα κύρια σενάρια για την επόμενη μέρα της ψοφοδεξιάς, με το πιο ευνοϊκό για τους νεοδημοκράτες να είναι...

Καρακώστας με σθένος προς τους ΣΥΡΙΖΑιους: Σκορπίσατε ανέμους καταστροφής, θα θερίσετε θύελλες Εθνικής Αντίστασης

ΑΙΣΧΟΣ! Καταρρέει ο οίκος του Παύλου Μελά: «Λεφτά υπάρχουν» μόνο για το σπίτι του Κεμάλ και το τζαμί…

Το πώς «τιμά» το σύγχρονο νεοελληνικό κράτος των προσκυνημένων στους διεθνείς τοκογλύφους την Μνήμη του Μακεδονομάχου Ήρωα Παύλου Μελά φαίνεται από το γεγονός ότι το σπίτι από το οποίο έφυγε για να ξεκινήσει τον ένοπλο αγώνα στην τουρκοκρατούμενη Μακεδονία βρίσκεται στα πρόθυρα της....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ… ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;

image2 (1)
Η απίστευτη καταγγελία είναι του προέδρου Βασίλη και ελέγχεται για την αξιοπιστία της, μέχρι που να παρατεθούν τα απαραίτητα στοιχεία. Επειδή όμως, αναπόφευκτα το μυαλό μας πάει σε κάποιον που έχει… μανία με τα ελικόπτερα και γενικώς με ότι… πετάει, είναι πολύ πιθανόν να αληθεύει!

Λέει, λοιπόν, ο π.Β. ότι υπουργός της συγκυβέρνησης μετακινείται από κοντινό στο σπίτι του ελικοδρόμιο προς το υπουργείο του, με… ελικόπτερο!

Αναμένουμε περισσότερα…
(ΥΓ) 1: Κουίζ δεν βάζουμε –για το....

Ανατριχίλα σε κάθε ελεύθερο άνθρωπο: Το Ισραήλ δεν θα παραδίδει τις σορούς στις οικογένειες των Παλαιστινίων


Ανατριχίλα σε κάθε ελεύθερο άνθρωπο: Το Ισραήλ δεν θα παραδίδει τις σορούς στις οικογένειες των Παλαιστινίων

Αν η παρακάτω απόφαση είχε όχι ληφθεί αλλά συζητηθεί ως πρόταση σε οποιοδήποτε Κράτος του κόσμου, θα είχαν εγερθεί εναντίον του όλοι οι διεθνείς οργανισμοί, Μ.Κ.Ο. και οι «δημοκρατικές κυβερνήσεις. Όταν, όμως, πρόκειται για το Κράτος του Ισραήλ, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας του σιωνιστικού κράτους Γκιλάντ Ερντάν, δεν θα παραδίδονται στο εξής στις οικογένειές τους οι σοροί των Παλαιστινίων που θα θεωρηθούν δράστες επίθεσης εναντίον Ισραηλινών!
Την αδιανόητη αυτή απόφαση επιχείρησε να αιτιολογήσει ο Εβραίος υπουργός λέγοντας πως: «η οικογένεια του τρομοκράτη μετατρέπει την κηδεία του σε....

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ BOUBOUKOS TOURS ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

georgiadis_tours

Τελικά, φαίνεται πως τον… αδικήσαμε τον φωνακλά Μπουμπούκο, εις ότι αφορά το… πούλμαν της χαράς, του… Bouboukos tours, με το οποίο θα οργώσει την Ελλάδα –α λα Ομπάμα. Ακούσαμε πούλμαν και φανταστήκαμε… μεγαλεία, αλλά τελικά επρόκειτο για… τροχόσπιτο.
Τυχαίο που ο Άδωνις διάλεξε τροχόσπιτο; Δε νομίζω! Καθότι, εκτός από....

Ρωσική επίδειξη ισχύος: Μέσα σε δύο εβδομάδες τα Sukhoi ισοπέδωσαν το 50% των υποδομών του ISIS


Ρωσική επίδειξη ισχύος: Μέσα σε δύο εβδομάδες τα Sukhoi ισοπέδωσαν το 50% των υποδομών του ISIS

Μέσα σε ένα μόλις 15μερο, τα ρωσικά αεροσκάφη, του θρυλικού κατασκευαστή, Σουχόϊ, διαφόρων τύπων, νέας γενιάς και εκμοντερνισμένα παλιότερης, κατέστρεψαν πάνω από το 50% των υποδομών του αυτοαποκαλούμενου "Ισλαμικού κράτους", επιχειρώντας από ένα και μόνο αεροδρόμιο, αυτό της συριακής πόλης Λαττάκεια.
Η Ρωσία, από τις 28 Σεπτέμβρη, για πρώτη φορά μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, έβγαινε με αξιώσεις στο διεθνή στίβο. Και για να μην αφήσει περιθώρια "παρερμηνείας" σε όσους έσπευσαν να φωνασκήσουν ασυστόλως και ξεδιάντροπα για....