Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 22, 2015

Καταγγέλουμε επωνύμως τη διαπλοκή στη βουλή: Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο, Κοντομηνά, Κυριακού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ αναφερόμενος στην διαπλοκή κομμάτων - καναλιών, μιλώντας για όλους τους "νταβατζήδες" της δημόσιας ζωής.

Η Χρυσή Αυγή, δια στόματος Κασιδιάρη, θέτει τρεις όρους για να υπάρξει λύση στο πρόβληματης διαπλοκής:...

Κλαίει και οδύρεται η Δούρου: "Να κάνουμε κάτι επιτέλους...Η νεολαία ψηφίζει μαζικά Χρυσή Αυγή!"

Στην παραδοχή ότι «σε συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις στη Ελλάδα, ενδυναμώνεται ένα ακροδεξιό νεοναζιστικό κόμμα, με ψήφους νέων ανθρώπων», προχώρησε, χθες το βράδυ, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την διάρκεια μονόλεπτης παρέμβασης της στο Συνέδριο του Κογκρέσου Δήμων και Κοινοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, που γίνεται στο Στρασβούργο.

«Είναι επείγον γιατί απειλεί την κοινωνική συνοχή, μέσα από την άνοδο εξτρεμιστικών οργανώσεων σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Οργανώσεων που καταφέρνουν...

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ NETANIAXOY: Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΘΕΛΕ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια φοβερή δήλωση που αναθεωρεί την ιστορία και κουρελιάζει τους διαφόρους «αντιρατσιστικούς» νόμους, έκανε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Νετανιάχου, κατά την διάρκεια των εργασιών του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Νετανιάχου, ο Αδόλφος Χίτλερ...

ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ «ΘΑΥΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενές ρεπορτάζ για τα τεχνητά νησιά και άλλα σύγχρονα «θαύματα» που γίνονται στο Ντουμπάι, έκανε καθεστωτική ιστοσελίδα. Πάρτε μια γεύση:

«Πρόκειται για τα τεχνητά νησιά σε μορφή φοίνικα, τα Palm Islands, που τείνουν να γίνουν σύμβολα του Ντουμπάι και της ιλιγγιώδους ανάπτυξης που γνώρισε τις τελευταίες δεκαετίες η άλλοτε πόλη της ερήμου.

Τα τεχνητά νησιά χρηματοδοτήθηκαν από τους Σεΐχηδες του Εμιράτου και είχαν σκοπό την μετατροπή του Ντουμπάι...

Νέα πανηγυρική αθώωση στελέχους της Χρυσής Αυγής: Είχε κατηγορηθεί για τα κουζινομάχαιρα του σπιτιού του!


Αθώος κρίθηκε ο Συναγωνιστής και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Σωτήρης Δεβελέκος στο σημερινό εφετείο του. Θυμίζουμε πρωτόδικα πως είχε καταδικαστεί στην ποινή των δύο ετών και έξι μηνών χωρίς αναστολή διότι στις τρείς κατ’ οίκων έρευνες που έγιναν εις βάρος του βρέθηκαν απλά μαχαίρια κουζίνας. Το πρόσχημα με το οποίο έγιναν οι συγκεκριμένες έρευνες ήταν διότι κατηγορείτο πως είχε στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες όπλων και εκρηκτικών υλών. Μετά τη σημερινή απόφαση, το παραδικαστικό κύκλωμα, οι συκοφάντες μας και λοιποί σκευωροί, έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συναγωνιστή:
Δέκα μέρες πριν την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας, είχα την τιμή να αποτελώ το αντικείμενο της πρώτης αντιτρομοκρατική επιχείρησης και στην συνέχεια να ακολουθήσουν τρεις κατ'οίκον έρευνες εις βάρος μου. Έτσι μετά την απαγωγή μου από τις αστυνομικές αρχές...

Ανακοπή έπαθαν οι κομμουνιστές εργατοπατέρες στην όψη των Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής....και το διατυμπανίζουν!


Νέο όργιο μυθοπλασίας από του αρχιψευταράδες ΚΚ€δες: “Οι Χρυσαυγίτες απείλησαν τις ζωές μας... κοιτώντας μας στην ευρωβουλή!”

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί οι κομμουνιστές ευαγγελίζονται την... επανάσταση του προλεταριάτου, την ίδια στιγμή που ένα βλέμμα αντιπάλου ιδεολογικά φθάνει για να.... τα κάνονυ πάνω τους και να φωνάξουν τις δυνάμεις καταστολής για να τους προφυλάξουν.
 
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι πλέον φανερό ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, στην Ελλάδα υπάρχουν - χοντρικά- δύο κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων της σάπιας μεταπολίτευσης και η Χρυσή Αυγή. Από κει και πέρα, η κάθε συνιστώσα του κόμματος των πολιτικών κομμάτων, παίζει το ρόλο που της έχει ανατεθεί από τα μεγάλα αφεντικά του παγκόσμιου συστήματος –δια μέσω των ξένων πρεσβειών και των ντόπιων κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου.
Στο… τιμημένο κουκουέ, οι παγκόσμιοι αφέντες και τα ντόπια τσιράκια τους, έχουν αναθέσει τη...

Ο ΥΠΕΡΒΑΛΛΩΝ ΖΗΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΕΔΩΝ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η… ΚΟΝΟΜΑ

kke_dikaiosynh

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι πλέον φανερό ακόμα και στις… γάτες αυτού του τόπου, στην Ελλάδα υπάρχουν –χοντρικά- δύο κόμματα: το κόμμα των πολιτικών κομμάτων της σάπιας μεταπολίτευσης και η Χρυσή Αυγή. Από κει και πέρα, η κάθε συνιστώσα του κόμματος των πολιτικών κομμάτων, παίζει το ρόλο που της έχει ανατεθεί από τα μεγάλα αφεντικά του παγκόσμιου συστήματος –δια μέσω των ξένων πρεσβειών και των ντόπιων κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου.
Στο… τιμημένο κουκουέ, οι παγκόσμιοι αφέντες και τα ντόπια τσιράκια τους, έχουν αναθέσει τη....

Ηλίας Παναγιώταρος: "Ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ θα πληρώσει τα χρέη των κλεφτών και των απατεώνων..." ΒΙΝΤΕΟ

Μόνο η Χρυσή Αυγή με σθένος μπορεί να υπερασπιστεί τον ελληνικό λαό...

Απόλυτη ταύτιση αριστερών και φιλελεύθερων στο θέμα της λαθρομετανάστευσης: "Ας έρθουν να αντικαταστήσουν τους ΈΛληνες"


Εδώ ταυτίζονται φιλελεύθεροι και αριστεριστές: Θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες εργάτες με λαθρομετανάστες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ομοιότητα των απόψεων για το θέμα της λαθρομετανάστευσης στις δύο φαινομενικά αντίθετες ιδεολογίες "αριστερή" και "φιλελεύθερη" είναι απόρροια της κοινής καταγωγής τους (Σιωνισμός - Παγκοσμιοποίηση) και της απόλυτης συμφωνίας τους στο γεγονός ότι για αυτούς η ύλη υπερέχει του αίματος και του ανθρώπου, άρα θεοποείται ο υλισμός. Αριστεροί και Φιλελεύθεροι έχουν έναν μόνο σκοπό... Τη διασφάλιση του πλούτου τους και τη διάλυση των Εθνών.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει μεταμορφωθεί πλήρως σ’ ένα μνημονιακό φερέφωνο, αλλά οι διεθνιστικές του ιδεοληψίες παραμένουν αμετάβλητες.
«Λύση στο δημογραφικό πρόβλημα του ασφαλιστικού προβλήματος μπορεί να δώσει η νόμιμη απασχόληση των μεταναστών», δήλωσε ο υφυπουργός Εργασίας, αρμόδιος για την Κοινωνική Ασφάλιση, Τάσος Πετρόπουλος. Ο υφυπουργός Εργασίας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επικαλείται και πάλι ένα τετριμμένο επιχείρημα, το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον τόσο από αυτούς που θέλουν τους μετανάστες εδώ με φτηνά μεροκάματα, όσο και από εκείνους που επιζητούν να ικανοποιήσουν τις διεθνιστικές τους φαντασιώσεις και ιδεοληψίες.
Και όλα αυτά, σε μια Ελλάδα, η οποία πάσχει από....

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ποιος;
Πρόκειται για κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο που βρίσκεται παγιδευμένος στα δίχτυα  γοητευτικής κόρης  εφοπλιστή.
 
Ο κορυφαίος πολιτικός είναι παντρεμένος και όταν αποκαλυφθούν τα.....

Ο Αγωνιστής Ευαγόρας Παλληκαρίδης πρότυπο των Εθνικιστών


Ο Αγωνιστής Ευαγόρας Παλληκαρίδης πρότυπο των Εθνικιστών

Στην Κύπρο του τότε υπήρχε αναβρασμός. Η πλειοψηφία του κόσμου είχε αποβάλει απο πάνω της τον μανδία του ραγιά και ζητούσε πλέον έμπραχτα την Ένωση της Κύπρου με την Μάνα Ελλάδα. Λίγοι όμως , ήσαν και τότε , όπως πάντοτε ,αυτοί που ανάλαβαν τα βαρύ φορτίο του Αγώνα , αυτοί που άφηναν πίσω την καλοπέραση , τις ανέσεις της ζωής και δεν ήταν απλά υποστηρικτές του ένοπλου αγώνα αλλά οι ίδιοι οι αγωνιστές. Ανάμεσα σε αυτούς τους λίγους γενναίους Άνδρες που απαρνήθηκαν τη ψευτοζωή και αναζητήσουν κάτι καλύτερο , κάτι για το οποίο ίσως χρειαζόταν να δώσουν και την ίδια τους την ζωή, εντάχθηκαν πολλά νεαρά άτομα , ανάμεσά τους και ένα 17χρονο παιδί απο την Τσάδα της Πάφου , ο Ευαγόρας Παλληκαρίδης.
Ο Βαγορής όμως, όπως εθελημένα θέλουν να παρουσιάσουν κάποιοι δεν ήταν απλά ένας ποιητής που έγραφε για την Ένωση και τον συνέλαβαν κατα τύχη οι Εγγλέζοι , αλλά ήταν ένας...

Συνάντηση κορυφής Πούτιν - Άσσαντ μετά τον θρίαμβο κατά των τζιχαντιστών - Νέο status quo στην Ανατολική Μεσόγειο! BINTEO


Συνάντηση κορυφής Πούτιν - Άσσαντ μετά τον θρίαμβο κατά των τζιχαντιστών - Νέο status quo στην Ανατολική Μεσόγειο! BINTEO

Αποφάσισαν την κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά των τζιχαντιστών

Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ μετέβη χθες βράδυ στη Μόσχα προκειμένου να ευχαριστήσει προσωπικά τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν για τη στρατιωτική υποστήριξή του, σε μια επίσκεψη-έκπληξη που υπογραμμίζει πώς η Ρωσία έχει γίνει ένας κύριος παίκτης στη Μέση Ανατολή.
Είναι το πρώτο ταξίδι του Άσαντ στο εξωτερικό αφότου ξέσπασε η συριακή κρίση το 2011 και έρχεται τρεις εβδομάδες αφότου η Ρωσία ξεκίνησε μια εκστρατεία αεροπορικών πληγμάτων εναντίον ισλαμιστών μαχητών στη Συρία που έχει ενισχύσει επίσης τις δυνάμεις του Άσαντ.
Το Κρεμλίνο κράτησε την....