Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 23, 2015

Χαλάστηκαν οι καθεστωτικοί με την μπλούζα της Χρυσής Αυγής που φόρεσε ο Κασιδιάρης στη βουλή!

Πριν από λίγες ημέρες τα ΜΜΕ έφριξαν επειδή κάποιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής διάβαζαν ένα στρατιωτικό περιοδικό μέσα στην αίθουσα του κοινοβουλίου.

Μάλιστα, οι μπολσεβίκοι δικηγόροι του ΚΚΕ παρουσίασαν τις σχετικές φωτογραφίες στην περιβόητη δίκη στον Κορυδαλλό ως… αδιάσειστα στοιχεία εγκληματικής δράσης.

Τα ίδια και χειρότερα γράφτηκαν και χθες, όταν ένας βουλευτής μας έτυχε να μπει στην αίθουσα της ολομέλειας φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής. Αντέδρασαν ακαριαία όλα τα συστημικά μέσα, από το “thetoc.gr” της Έλλης Στάη μέχρι την… αθλητική εφημερίδα...

Αρχηγός ΓΕΣ: “Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τις στολές των Στρατιωτών μας”... ενώ σκορπάνε εκατομμύρια για τους λαθρομετανάστες!

Είναι γνωστό ότι λόγω της μνημονιακής πολιτικής, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας έχουν περιέλθει σε δύσκολη (επιεικώς) κατάσταση. Οι προϋπολογισμοί πλέον έχουν στη κυριολεξία αποδεκατιστεί και με δυσκολία και χάρη στην αυτοθυσία των στελεχών η κατάσταση δεν έχει εκτροχιαστεί προς τα παρόν.

Κατά τακτά χρονικά διαστήματα ανώτερα και ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων έχουν προειδοποιήσει ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί και ότι κινδυνεύει η ασφάλεια της Ελλάδος. Αν λάβει κάποιος υπόψη του το γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό περιβάλλον, με τα διαλαμβανόμενα στη γειτονιά μας τίποτα καλό δεν προμηνύεται.

Η κατάσταση είναι πολύ πιο σοβαρή, όταν βγαίνουν από τα πλέον επίσημα χείλη όπως είναι ο Αρχηγός Στρατού. Σε συνάντηση με τους στρατιωτικούς συντάκτες ανέφερε επί λέξη τα εξής...

Ο «προοδευτικός» τραγουδοποιός Θηβαίος ξαναχτυπά: Αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά, να τρώτε παξιμάδια με ελίτσες!

Το μόνο θετικό με την «δεύτερη φορά αριστερά» στην κυβέρνηση, είναι ότι επιτέλους θα αποκαλυφθεί το βαθύ αντιδραστικό και αντιλαϊκό πρόσωπο του κομμουνισταριού και θα πάρει χαμπάρι ο κοσμάκης τι… κουμάσια είναι και τούτοι, που όλα τα προηγούμενα χρόνια –όταν κυβερνάγανε οι άλλοι- του πουλάγανε φούμαρα για… «σοσιαλιστικούς παραδείσους»!

Έτσι, σε τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε ο «προοδευτικός» τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει...

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ: Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ «ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ» ΣΑΜΑΡΑ

georgiadis_samaras
Γράφει ο Αντίοχος

Όλοι μαζί κι ο… μουτζούρης χώρια. Αυτή η ελαφρώς παραφρασμένη παροιμία ταιριάζει για να περιγράψει το κλίμα μεταξύ των νεοδημοκρατών που πήγαν στην Μαδρίτη για την Σύνοδο του Λαϊκού Κόμματος και του φον Αντωνάκη Σαμαρά. Με μια… εξαίρεση. Τον… ξακουστό Μπουμπούκο,  που βρήκε την ευκαιρία -λόγω του αδειάσματος του «άφθαρτου Τζίτζι» προς τον Σαμαρά- και πλεύρισε τον… αντιπαθέστατο «μουτζούρη», για να πάρει το… χρίσμα του επίσημου «λαγού» του (το ανεπίσημο το είχε πάρει λίγο πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του…). Κι αφού το πήρε (το… χρίσμα) φωτογραφήθηκε μαζί του και....

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

mme-kindinou-660
Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχίζεται η δίκη σκοπιμοτήτων της Χρυσής Αυγής, με καταθέσεις βασικών αυτοπτών μαρτύρων – φίλων του Φύσσα. Χθες, κατέθεσε κάποιος ονόματι Δημήτρης Μελαχροινόπουλος.
Τα ΜΜΕ –παίρνοντας κατεύθυνση από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων ΑΠΕ-ΜΠΕ, που είχε την είδηση με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Δίκη ΧΑ: Δεχόμουν απειλές μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα, κατέθεσε φίλος του θύματος»- πρόβαλαν στους τίτλους τους αναπόδεικτους ισχυρισμούς του μάρτυρα, ότι τρεις με τέσσερις ημέρες μετά το συμβάν και σε διάστημα δύο-τριών μηνών δέχθηκε περισσότερες από πέντε φορές τηλεφωνήματα, με απόκρυψη, και του έλεγαν: «Εσύ είσαι ο επόμενος, θα σε σκοτώσουμε».
Αλλά έθαψαν το γεγονός ότι ο μάρτυς τα έκανε… μούσκεμα, λέγοντας άλλα ντ’ άλλων, σε....

Μέγας Γ. Λαγός: "Αφήνετε τους νταβατζήδες στο απυρόβλητο και οδηγείτε το λαό στο θάνατο...Αυτοί είστε.."ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


lathro_selfie

Γράφει ο Αντίοχος

Επειδή μας έχουν –σκοπίμως!- μπερδέψει τα φερέφωνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, με τους όρους «πρόσφυγες» και «μετανάστες», καλό είναι να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα.
Σύμφωνα με τον ορισμό της Σύμβασης του 1951 για το Καθεστώς των προσφύγων, «πρόσφυγας θεωρείται αυτός που δεν είχε άλλη επιλογή παρά να φύγει από την πατρίδα του, διότι έχει δικαιολογημένο φόβο δίωξης εξαιτίας της φυλής, της θρησκείας, της εθνικότητας, της συμμετοχής του σε συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα ή των πολιτικών του πεποιθήσεων και γι’ αυτό το λόγο δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη χώρα του».
Σύμφωνα, λοιπόν, με....