Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ

Γράφει ο Αντίοχος

«Συνεχίζοντας να αποκαλύπτει ότι αυτό που «καίει» τη Χρυσή Αυγή είναι το κύρος του ΚΚΕ στους εργαζόμενους, ακριβώς επειδή πρωτοστατεί στους αγώνες για το δίκιο της εργατικής τάξης, συνολικά του λαού, ενάντια στα αφεντικά του φασιστικού μορφώματος, δηλαδή τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες και τα άλλα τμήματα του εγχώριου κεφαλαίου»

Τα παραπάνω, αποτελούν «απάντηση» του… κοσμοναύτη Παφίλη στην Χρυσή Αυγή, που κατήγγειλε την πώληση της ραδιοτηλεοπτικής συχνότητας του 902 (την οποία είχε αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ με «φωτογραφικό» νόμο του αστικού κράτους, για τη λειτουργία...

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων αγροτών στα μπλόκα στην Βόρεια Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και κατόπιν προσκλήσεως από τον αγροτικό συνεταιρισμό Διαβατού, κλιμάκιο συναγωνιστών από την Ν.Ε. Ημαθίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής συζήτησε για τα προβλήματα που θα φέρουν τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης Τσιπρα - Καμμένου.

Οι αγρότες και κτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού έδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας στους...

Θυμάστε τα “Ολυμπιακά Ακίνητα” που κόστισαν δισεκατομμύρια στους Έλληνες; Και αυτά θα διατεθούν για τη στέγαση 50.000 λαθρομεταναστών!

Βρήκαν την λύση για την «αξιοποίηση» των ολυμπιακών ακινήτων τα «τσακάλια» της κυβέρνησης: Σύμφωνα με την απόφαση της Κομισιόν θα κατασκευάσει στην Αθήνα ένας τεράστιος χώρος συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που να μπορεί να χωρά δεκάδες χιλιάδες άτομα…

Τέτοιος χώρος υπάρχει στην Αθήνα; Αν διαθέτεις φαντασία, υπάρχει. Το κέντρο υποδοχής, σχεδιάζουν να δημιουργηθεί σε πρώην ολυμπιακό χώρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Δηλαδή σε ακίνητο που πλήρωσαν χρυσάφι οι Έλληνες για να πλουτίσει ακόμα περισσότερο η...

Αλληλοφαγωμάρα στη ΝΔ: Πισώπλατες μαχαιριές και στο βάθος... διάσπαση

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία εκλογής του νέου αρχηγού στη ΝΔ τόσο θα εντείνονται και οι διάφορες «συμμαχίες» και «συμφωνίες» (μετά του ωφελίμου) ανάμεσα στους επίδοξους αρχηγίσκους του γηραιού και παρηκμασμένου αυτού κομματικού μηχανισμού.

Βλέπουμε, λοιπόν, το τελευταίο χρονικό διάστημα να «έχει δέσει» μια κοινή στάση ανάμεσα στον Σαμαρά και τον Τζιτζικώστα. Το είδαμε κι αυτό. Ο Σαμαράς, δηλαδή, να στηρίζει...

ΚΚΕ: «ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΤΙ ΦΥΛΑΓΑΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ». ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ… «ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ!

b-kke-ropala

Κι όπως συνηθίζει, δεν είπε ούτε λέξη για την «ταμπακιέρα» -τι να μας πουν άλλωστε;-, παρά μόνον για… «άναρθρες κραυγές», «προβοκάτσια χρυσαυγιτών», που «τους καίει το κύρος του ΚΚΕ στους εργαζόμενους και το λαό» (εδώ γελάνε!) και για «τα γνωστά ασφαλίτικα επιχειρήματα ότι το ΚΚΕ φύλαγε τη Βουλή από τους αγανακτισμένους»!
Μάλιστα! «Ασφαλίτικα επιχειρήματα», λοιπόν! Προφανώς, το κόμμα του εγκλήματος και της....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στα "μούτρα" του αντιπροέδρου της Κομισιόν: "Είσαι οικονομικός εγκληματίας και ανεπιθύμητος στην Ελλάδα" ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Έλληνας που μιλά στον.. κουτόφραγκο όπως του αρμόζει...
Ένας Έλληνας που εκφράζει όλο το Έθνος, όταν έχει απέναντί του έναν τοκογλύφο που έχει εξοντώσει την Ελλάδα...

Εύγε...

Δείτε το βίντεο...

Το Κράτος καλύπτει το "παρακράτος του....Εμείς θα αντισταθούμε... Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 13:00, όλοι έξω από τη ΓΑΔΑ!


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΓΑΔΑ ενάντια στην συγκάλυψη δολοφόνων - Σάββατο 31 Οκτωβρίου, 13:00

Την 1η Νοεμβρίου του 2013 η πολιτική τρομοκρατία απέναντι στον Ελληνικό Λαό φθάνει στο αποκορύφωμά της με τη δολοφονία δύο νεαρών Ελλήνων, του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.

Δύο χρόνια μετά ένα Κράτος που θέλει να λέγεται «δημοκρατικό» και οι διωκτικές αρχές όχι μόνο δεν έχουν βρει τους ενόχους, ώστε να τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης, αλλά έχουν θέσει την υπόθεση στο αρχείο θεωρώντας πως η Μνήμη μας είναι ασθενής και η Οργή μας πρόσκαιρη.
Ώρα να...

Όλοι οι νταβατζήδες των ΜΜΕ είναι Κομμουνιστές...;! Ε, ναι λοιπόν είναι... Στοιχεία για όλους!

kne_dhmosiografoi
Γράφει ο Αντίοχος
Αυτές τις μέρες, που είναι στην επικαιρότητα το θέμα των ΜΜΕ, καθίσταται εξαιρετικά επίκαιρο ένα αφιέρωμα που είχαμε κάνει προ ετών, για την πολιτική προέλευση των ιδιοκτητών των ΜΜΕ και των πιο γνωστών δημοσιογράφων. Από το οποίο αφιέρωμα, προκύπτει ότι το 99,9% των ολιγαρχών των ΜΜΕ και των μεγαλοδημοσιογράφων προέρχεται από το… τιμημένο κουκουέ και την ευρύτερη ακροαριστερά.

Θαυμάστε τους:  

Γιώργος Μπόμπολας:

Η "Καθημερινή" παραδέχεται, έμμεσα: "Η Χρυσή Αυγή θα αθωωθεί στη δίκη"

dikaiosini
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα πάντα συνηγορούν ότι η Δίκη - παρωδία δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ και η πανηγυρική δικαίωση έρχεται, μαζί με το τέλος της αυταπάτης των "δημοκρατών" και "αντιφασιστών" για το "τσάκισμα του φασισμού".
 
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Ένα άρθρο του καθηγητή κ. Βουρλούμη, φιλοξενεί η σημερινή «καθημερινή της Κυριακής» με τον τίτλο: «Γρανάζια εξόντωσης των αντιπάλων». Κάτω από τον τίτλο αναφέρονται οι τρόποι που χρησιμοποιεί η  πολιτική εξουσία, γενικά, για την πολιτική εξόντωση των αντιπάλων της. Δεν θα σας κουράσω με τα αυτονόητα που αναφέρονται στο άρθρο, απλά σας το παραθέτω αυτολεξεί.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Ενώ εγώ ο ίδιος δεν έχω ποτέ υποβάλει μήνυση, έχω υποστεί βομβαρδισμό διώξεων σχετικών με....

Η επίσκεψη Ολάντ και ο Μεγάλος Περικλής Γιαννόπουλος

Ήταν Φεβρουάριος του 2013 όταν το ψευτορωμαίικο με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά υποδεχόταν στην Αθήνα τον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ ως «σωτήρα» του Ελληνικού Έθνους. Δυόμιση χρόνια μετά, είναι η κυβέρνηση της Αριστεράς και συγκεκριμένα η κυβέρνηση Τσίπρα εκείνη η οποία πρωταγωνιστεί στο ίδιο κακοστημένο σενάριο εξαπάτησης της ελληνικής κοινής γνώμης.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε τότε καλλιεργήσει μεγάλες προσδοκίες για την επίσκεψη του Ολάντ στην Αθήνα. Οι ρυπαροφυλλάδες και τα υπερχρεωμένα κανάλια της διαπλοκής προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον Λαό από τα δεινά του Μνημονίου, έστησαν την παραμύθα η οποία συμπυκνώνεται στο σύνθημα «Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία» και ήθελε πλήθος Γάλλων επιχειρηματιών που συνόδευαν τον Γάλλο Πρόεδρο να επενδύουν στην Ελλάδα του success story.
Παρήλθαν έκτοτε δύο και πλέον έτη, ούτε επενδύσεις ήρθαν, ούτε οι....

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ”

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ 6

Από την Μικρασιατική εκστρατεία μέχρι την διακήρυξη περί… ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης!
Αντιδράσεις προκάλεσε η αναφορά μου στο κοινοβούλιο για το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων με αφορμή μία απλή επιστολή, την οποία έλαβα και όχι βεβαίως κάποιο… άκρως απόρρητο ή έστω εμπιστευτικό έγγραφο! Όλοι τους έχουν λησμονήσει το θέμα και ασφαλώς δεν θέλουν να το συζητούν για προφανείς λόγους.
Όμως, το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων προκάλεσε έναν πανεθνικό συναγερμό στις αρχές της δεκαετίας του ’90 με συλλαλητήρια εκατομμυρίων Ελλήνων, από τα οποία έλειπε η αριστερά, ζήτημα το οποίο προκάλεσε την πτώση μίας κυβερνήσεως, με πρόσχημα στην περίπτωση αυτή το ζήτημα του ονόματος, προκάλεσε ένα εμπάργκο από την κυβέρνηση Ανδρέα Παπανδρέου, το οποίο δεν τηρήθηκε και πλούτισαν κάποιοι επιτήδειοι, προκάλεσε και μία....