Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

Έτσουξαν οι καταγγελίες Κασιδιάρη προς τον Ντομπρόφσκις - Αμέσως τα άλλα κόμματα έσπευσαν να γλείψουν τον εκπρόσωπο των τοκογλύφων! ΒΙΝΤΕΟ

Το πιο αηδιαστικό και ελεεινό του πρόσωπο έδειξε χθες το μνημονιακό τόξο της υποταγής και της μειοδοσίας.

Όλα ξεκίνησαν αμέσως μετά τις εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες καταγγελίες του Ηλία Κασιδιάρη ενάντια στην ανθελληνική πολιτική της Κομισιόν. Ο Ντομπρόβσκις δεν τόλμησε να δώσει καμία απάντηση, ούτε για τη Siemens, ούτε για τη VW, ούτε για τη θέληση των τοκογλύφων να υφαρπάξουν την πρώτη κατοικία των Ελλήνων.

Ο βουλευτής μας αποχώρησε από την αίθουσα, αρνούμενος να παρακολουθήσει το διαρκές γλύψιμο όλων των μνημονιακών κομμάτων στον απεσταλμένο της Μέρκελ. Η μοναδική αντίδραση που υπήρξε κατά την παρουσία του στην επιτροπή ήταν ένα ακατανόητο ψέλλισμα της κυρα-Τασίας ("τώρα ξέρουν ο ελληνικός λαός ποιους εκπροσωπεί και πώς οργανώνει τη φιλοξενία..." ;!; είπε επί λέξει).

Αμέσως μετά και αφού ο εκπρόσωπός μας δεν ήταν παρόν, τα μνημονιακά ανδρείκελα ξεσάλωσαν και ξεπέρασαν κάθε όριο...

Τι είχε στο οπισθόφυλλο του Ριζοσπάστη της περασμένης Κυριακής; Μαντέψτε!

Ανέκαθεν οι λακέδες του ΚΚ€, οι οποίοι έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο σύστημα της κλεπτοκρατίας, όντας αναπόσπαστο μέρος του από την εποχή της Siemens μέχρι και σήμερα, αναφέρονταν στη Χρυσή Αυγή ως το «μακρύ χέρι του συστήματος». Ιδιαιτέρως αυτές τις ημέρες που ο βουλευτής Ιωάννης Λαγός αποκάλυψε ενώπιον ολόκληρου του Ελληνικού Λαού τις πομπές τους με την πώληση του 902, τα ορφανά του Στάλιν αφηνίασαν και αποθρασύνθηκαν.

Κάναμε ήδη τα αποκαλυπτήρια της δράσεώς του υπέρ του Μνημονίου, όταν οι λωβοτομημένοι κνίτες φύλατταν «Θερμοπύλες» μαζί με τα ΜΑΤ προστατεύοντας τους...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ» ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ;

Γράφει ο Αντίοχος

Άρθρο κατά της υποψηφιότητας του… ξακουστού Μπουμπούκου για την αρχηγία της νουδούλας –προφανώς για να ευνοήσει άλλον υποψήφιο-, έγραψε από το Τελ-Αβίβ ο γνωστός σιωνιστής Σάμπυ Μιωνί, ο οποίος δηλώνει «Co Chairman, Task Force for Antisemitism of the Jewish Agency». Το άρθρο ξεκινάει ως εξής:

«Και ξαφνικά ο Άδωνις Γεωργιάδης...

Έτσι θα «μπουκάρουν» στα σπίτια των Ελλήνων οι συριζαίοι: Έρχονται εξώσεις και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας

Την προαναγγελία μίας ακόμα υποχώρησης ενώπιον των δανειστών έκαναν χθες οι Τσακαλώτος και Σταθάκης, οι οποίοι ενώπιον του επικυρίαρχου Ντομπρόβσκις εγκατέλειψαν την «κόκκινη γραμμή» για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και έκαναν λόγο για την «ανάγκη ενός έντιμου συμβιβασμού». Και, βέβαια, όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει «έντιμος συμβιβασμός» για την «αριστερή κυβέρνηση».

Η εικόνα που συνοδεύει το παρόν άρθρο είναι από την Ισπανία και μας βοηθάει να καταλάβουμε τι ακριβώς περιμένει τους Έλληνες. Εκεί πάνοπλες δυνάμεις της Αστυνομίας πραγματοποιούσαν εισβολή στα σπίτια που ήθελαν οι τράπεζες και απλώς πετούσαν στο δρόμο τα...

ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο «ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΤΖΙΤΖΙ»


antinews
Γράφει ο Αντίοχος

Μόλις ξεκίνησε η «κούρσα» των υποψηφίων για την αρχηγία της νουδούλας, η γνωστή ιστοσελίδα των ορφανών του Σαμαρά ξεκίνησε επίθεση φθοράς σε όλους όσους είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να διεκδικήσουν την αρχηγία, βγάζοντάς τους… ακατάλληλους. Και όλως ιδιαιτέρως, καταφερόταν κατά του Βαγγέλα και του «άφθαρτου Τζίτζι» (με χαρακτηρισμούς όπως «πορφυρογέννητος», «τίποτας» κ.τ.λ.), καθότι αυτοί θεωρούνται οι επικρατέστεροι…
Μόλις όμως συναντήθηκαν «άφθαρτος» και Σαμαράς και τα βρήκαν, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έβγαλε… ντουντούκα υπέρ του «φορέα της ανανέωσης», «αυτού που μπορεί να νικήσει τον Τσίπρα», «που μπορεί να δώσει νέα πνοή στην παράταξη», «που θα μας απαλλάξει από τα βαρίδια του παρελθόντος», του «λαμπερού προσώπου», κ.τ.λ.
Τώρα που ο «άφθαρτος» τα…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ανθέλληνα υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: Στη Σύνοδο Κορυφής όλοι λέγαμε τα Σκόπια «Μακεδονία»! ΗΧΗΤΙΚΟ/ΒΙΝΤΕΟ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ από τον ανθέλληνα υπουργό λαθρομετανάστευσης του Σύριζα: Στη Σύνοδο Κορυφής όλοι λέγαμε τα Σκόπια «Μακεδονία»! ΗΧΗΤΙΚΟ

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε, άθελά του, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real Fm. Αναλύοντας την επαίσχυντη απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το «προσφυγικό» ο αναπληρωτής υπουργός αποκάλεσε τα Σκόπια ως «Μακεδονία», σπεύδοντας να διορθώσει επικαλούμενος κόπωση και συμπληρώνοντας ότι «χθες όλο αυτή τη λέξη ακούγαμε».
Αυτό που ουσιαστικά είπε ο αναπληρωτής υπουργός είναι ότι κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής, τόσο ο ίδιος, όσο και οι ομοτράπεζοί αποκαλούσαν τα Σκόπια «Μακεδονία». Αυτό σημαίνει ότι σε μία επίσημη ευρωπαϊκή Σύνοδο η Ελλάδα αποδέχτηκε την προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας, γεγονός που φυσικά θα χρησιμοποιηθεί δεόντως στο διπλωματικό πεδίο από τους σκοπιανούς.
Κοινώς, μαζί με....

Και... ξεχασιάρης και τζαμπατζής ο Φλαμπουράρης: Ο Δήμος Αίγινας χάρισε τα χρωστούμενα στον κυρ Αλέκο


Και... ξεχασιάρης και τζαμπατζής ο Φλαμπουράρης: Ο Δήμος Αίγινας χάρισε τα χρωστούμενα στον κυρ Αλέκο

Είχε γίνει θέμα στο παρελθόν η οφείλη του Φλαμπουράρη προς τον Δήμο Αίγινα για την κατανάλωση του νερού. Φαίνεται ότι στο εξοχικό όπου συχνά πυκνά μαζεύονται οι εκλεκτοί του Τσίπρα η πισίνα ήταν πολύεξοδη και έτσι ο κυρ Αλέκος έφτασε να χρωστάει 6.659,47 ευρώ, τα οποία παρέμεναν απλήρωτα επί χρόνια.
Εν τέλει και επειδή ο κυρ Αλέκος... δεν βγαίνει, ιδιαίτερα τώρα που βγήκε στο φως το μετοχολόγιό του σε κατασκευαστική εταιρεία και μοιραία έπεσε το εισόδημά του, ο Δήμος αποφάσισε να κάνει... σκόντο στον Φλαμπουράρη, ο οποίος έκανε την Αίγινα το νησί του Σύριζα.

Συγκεκριμένα,

ΜΑΘΗΤΕΣ, ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΣ

metaxas 1
Γράφει ο Αντίοχος.

Αγαπητοί μαθητές, θα σας πω έναν έξυπνο τρόπο για να ξευτιλίσετε τον μαρξιστή ινστρούχτορα που θα σας λέει το παραμύθι του για την 28η Οκτωβρίου. Σίγουρα, θα σας πει –μεταξύ των άλλων- πως «Οι Έλληνες το ’40 πολέμησαν τον φασισμό». Μόλις το πει αυτό, κατ’ αρχάς, τον/την ρωτάτε με προσποιητή αφέλεια: «Κύριε-α, το καθεστώς του Μεταξά ήταν φασιστικό;». «Βεβαίως και ήταν φασιστικό», θα σας απαντήσει με στόμφο. Συνεχίζετε με την εξής ερώτηση: «Κύριε-α, το καθεστώς του Μουσολίνι ήταν κι αυτό φασιστικό, έτσι δεν είναι;». «Ναι, ήταν», θα σας απαντήσει ελαφρώς διστακτικά, για να δει που το πάτε. Εδώ, λοιπόν, του καταλήγετε ως εξής: «Εφόσον κύριε-α και τα δύο καθεστώτα ήταν φασιστικά, πως εμείς πολεμήσαμε τον.....

ΚΟΥΙΖ: Ποιος είναι ο κύριος δίπλα στον Στυλιανό Παττακό; Φοβερή ομοιότητα με τον αδερφό του dear Alexis!


ΚΟΥΙΖ: Ποιος είναι ο κύριος δίπλα στον Στυλιανό Παττακό; Φοβερή ομοιότητα με τον αδερφό του dear Alexis!

Φοβερή ομοιότητα του κυρίου που κάθεται δίπλα στον "άνθρωπο με το μυστρί", Στυλιανό Παττακό με τον αδερφό του dear Alexis, Δημήτρη Τσίπρα.

ΥΓ. Τότε στην Ελλάδα υπήρχε οικοδομικός οργασμός και.....