Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 29, 2015

Αποτυχημένη προβοκάτσια του ΚΚΕ στην Θήβα κατά της Χρυσής Αυγής... Μετά κλαίγονταν ότι δήθεν τους επιτέθηκαν οι εθνικιστές!

Είναι φανερό πως τον τελευταίο καιρό το σάπιο μνημονιακό σύστημα έχει αναθέσει στο μακρύ του χέρι (το ΚΚΕ) την συνεχή παρενόχληση της Χρυσής Αυγής.
Στην Βοιωτία, οι κουκουέδες έχουν κι έναν δικό τους λόγο να το κάνουν, γιατί δεν μπορούν να χωνέψουν ότι η Χρυσή Αυγή τους πήρε την έδρα που θεωρούσαν σίγουρη και μάλιστα από τον ίδιο τον γενικό τους γραμματέα, Κουτσούμπα.

Έτσι, θλιβερή ομαδούλα 10 παρακρατικών αλητών, νοσταλγών του Στάλιν, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία από τους υπευθύνους της δυστυχίας του Ελληνικού Λαού και υπό την πλήρη ανοχή και κάλυψη της αστυνομίας, τοποθετήθηκε πίσω από τους πολιτικάντηδες της Ν.Δ. και την ώρα που κατέθετε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Ε. Καρακώστας, κραύγασε ελεεινά συνθήματα υπέρ των συμμοριτών ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΔΣΕ, που αιματοκύλισαν την Ελλάδα για να παραδώσουν την Μακεδονία και την Θράκη μας στους Βούλγαρους κομιτατζήδες. Την απάντηση την πήραν από τον απλό λαό της Θήβας, που...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Σαν Μανιάτης αισθάνομαι πολύ περήφανος που ένας συντοπίτης μου, Μανιάτης κι αυτός, ο Ηλίας ο Κασιδιάρης, έδωσε την πρέπουσα απάντηση στους ξένους που επιβουλεύονται την πατρίδα μου. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που τους είπε ότι είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα μας, εφόσον δεν σέβονται την ελευθερία και ανεξαρτησία αυτού του λαού. Είναι και ο μόνος που μίλησε...

ΠΡΕΒΕΖΑ: Έφυγε άρον-άρον από την παρέλαση ο συριζαίος λόγω Χρυσής Αυγής - Αν ήταν η Μέρκελ θα έκανε κωλοτούμπες... ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι! Να τους βλέπουμε να φεύγουν αυτοί και να έρχονται οι Εθνικιστές!

Ο καραφλός (αν και νεαρός) βουλευτής του Σύριζα, Μπάρκας, ψήφισε με χέρια και πόδια όλα τα αντιλαϊκά μνημόνια και καταδίκασε εκατομμύρια Έλληνες στην ανέχεια, την ώρα που ο ίδιος τσέπωνε και τσεπώνει τον παχυλό βουλευτικό του μισθό και όλα τα σχετικά προνόμια.

Αυτό το θηρίο της "μερκελικής αριστεράς", αυτός ο λαϊκός αγωνιστής της μνημονιακής καταισχύνης, σήμερα έκανε τη δική του επανάσταση. Αμέσως μόλις αντελήφθη στον χώρο της παρέλασης στην Πρέβεζα τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής,...

Η Χρυσή Αυγή ενάντια σε ΕΝΦΙΑ, πλειστηριασμούς Α’ κατοικίας και λαθρομετανάστες - ΒΙΝΤΕΟ

Μαντρόσκυλο του Μνημονίου ο Λεβέντης: Το 1940 είπαμε ΟΧΙ στον φασισμό, τώρα θα πούμε ναι στο ευρώ! - ΒΙΝΤΕΟ


Μαντρόσκυλο του Μνημονίου ο Λεβέντης: Το 1940 είπαμε ΟΧΙ στον φασισμό, τώρα θα πούμε ναι στο ευρώ!

Τον ρόλο του ως χρήσιμο δεκανίκι του μνημονιακού συστήματος αποκάλυψε ξεδιάντροπα για ακόμη μια φορά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ευτελίζοντας την εθνική επέτειο, το ηρωικό έπος του 1940 και το μεγαλειώδες ΟΧΙ του Εθνικού Κυβερνήτη και του ελληνικού λαού, θέλησε σήμερα να περάσει εθελόδουλο μήνυμα υπέρ της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Τότε είπαμε......

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗΝ 35ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

syntakseis
Σε κατάσταση ΣΟΚ βρίσκονται  150.000 υπάλληλοι του δημοσίου καθώς η κυβέρνηση της αριστεράς και της προόδου τους εξαναγκάζει να  παραμείνουν στην εργασία έως  6 χρόνια περισσότερα  καθώς Καταργείται το δικαίωμα συνταξιοδότησης με 35ετία.
Το καινούργιο στοιχείο που ανατρέπει τα θεμελιωμένα δικαιώματα είναι ότι ακόμη κι αυτοί που είχαν συμπληρώσει την 35ετία έως τις 18 Αυγούστου και δεν αποχώρησαν τώρα θα....

Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! Ξεκαρδιστικό και ανιστόρητο το μήνυμα Φίλη για την 28η Οκτωβρίου


Ήρθαν τα Χριστούγεννα κι η Πρωτοχρονιά! Ξεκαρδιστικό και ανιστόρητο το μήνυμα Φίλη για την 28η Οκτωβρίου

Καλή χρονιά ευχήθηκε στους παρευρισκομένους ο υπουργός με το σπιρτόζικο βλέμμα της αγελάδας, Νίκος Φίλης, φέρνοντας πρόωρα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ο ανιστόρητος και αμόρφωτος, όπως ορθά τον αποκαλούσε ανακοίνωση Ποντιακού Συλλόγου, Φίλης είπε πολλά ιστορικά ευτράπελα στο μήνυμά του, τα οποία κάνουν τις πρωτοχρονιάτικες ευχές του να φαντάζουν ως ένα μικρό λεκτικό ατόπημα.
Όχι μόνο είδε «αντιναζιστικό» και «δημοκρατικό» αγώνα στον ηρωικό αγώνα του καθεστώτος Μεταξά, το οποίο ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του αποκαλούν «φασιστικό» ενάντια στους ξένους εισβολείς, αλλά κατάφερε να εντάξει στο μήνυμά του και την ιδεοληψία Σύριζα περί «προσφύγων».
Εμείς απλά να ....

ΕΘΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ: Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

4augoustou

Άρθρο του Χρήστου Παππά

«Σήκω επάνω, Ελληνική Νεολαία!» ανεφώνησεν εις τον πρώτον λόγον του μετά την 4ην Αυγούστου του 1936, ο Ιωάννης Μεταξάς: «Δεν υπάρχει δια σε άλλη πραγματικότητα παρά η Ελληνική Πατρίς! Μόνον εκεί θα ξαναβρείς τον εαυτόν σου!»
Η μεγάλη αγάπη του Ιωάννη Μεταξά υπήρξε η Ε.Ο.Ν., η προστρατιωτική οργάνωση, η οποία είχε ως σκοπό την ανάπτυξη του Εθνικού Φρονήματος της Ελληνικής Νεολαίας. Η επαναφορά Εθνικού Ιδανικού εις τους νέους και η ψυχική τους προετοιμασία, δια τον υπέρ Πάντων Αγώνα, υπέρ της Πατρίδος όταν θα χρειάζονταν.
Κορυφαίο έργο του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου υπήρξε η....

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ – ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΛΕΩΦ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 420, 19:00 – ΒΙΝΤΕΟ

manos-giorgos_2015__article
Την 1η Νοεμβρίου του έτους 2013 το κόκκινο παρακράτος δολοφονεί άνανδρα δύο νεαρούς Εθνικιστές στο Νέο Ηράκλειο. Δύο χρόνια μετά, το αντεθνικό Κράτος, τα κόμματα της ξενοδουλείας, καθώς και οι εργολάβοι της ενημέρωσης που όπλισαν το χέρι των δολοφόνων θέλουν πάση θυσία να διαγράψουν τα ονόματα των Ηρώων της Εθνικής μας Αντίστασης.

Ούτε σε 10, ούτε σε 100, ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα επιτρέψουμε να σβήσει η Ιερή Φλόγα της Μνήμης των αγαπημένων μας Συντρόφων!

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Ηράκλειο
«Ας γνωρίζουν ότι μετά την....

ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Η προδοσία του Έπους του 1940 από την αριστερά!


ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: Η προδοσία του Έπους του 1940 από την αριστερά!

Έχουμε όλοι δει τις φωτογραφίες εποχής με τους Έλληνες να επιβιβάζονται με το χαμόγελο στα χείλη στα τραίνα που οδηγούσαν στο μέτωπο. Πολέμησαν, όμως, όλοι οι Έλληνες σε αυτή την επική μάχη της Ελλάδος εναντίον των εισβολέων; Η Ιστορία μας δείχνει πως δυστυχώς όχι.
Τόσο στο μήνυμα του Φίλη προς τους νέους στα σχολεία, όσο και στα μηνύματα των αριστερών κομμάτων σήμερα φαίνεται ότι σήμερα αναβιώνει κάποιου τύπου «αντιφασιστικός» και «αντεθνικιστικός» αγώνας, που έχει να κάνει με την «αποδοχή των προσφύγων» και την «καταδίκη της Χρυσής Αυγής». Όμως η πραγματικότητα απέχει πολύ από τα ψέμματα των κομμουνιστών.
Στην πραγματικότητα, την 28η Οκτωβρίου εορτάζουμε το....

ΑΝΑΡΧΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ;;;

AnAnarchist
Ένα νέο ανάχωμα προς το Εθνικιστικό ρεύμα που δυναμώνει στην Ευρώπη κι όχι μόνο, είναι ο λεγόμενος Αναρχοεθνικισμός. Υποτίθεται ότι έχει τις ρίζες του στη δεκαετία 90, σε μια βρετανική οργάνωση την NFR (National Revolutionary Fraction). Όμως δεν είναι τυχαίο, ότι ξαφνικά γέμισε το διαδίκτυο με αναλύσεις και ιστοσελίδες προσκείμενες στην «νέα» εναλλακτική εθνική οδό.

Διαβάζουμε σε ένα τέτοιον ιστοχώρο:

«Με τον ίδιο σχεδόν τρόπο οι αναρχοεθνικιστές στοχεύουν στη δημιουργία μιας κοινωνίας θεμελιωμένης επάνω στις παραδοσιακές εθνικιστικές αρχές της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας, της αλληλεγγύης και της αυτάρκειας αλλά η μέθοδος των αναρχοεθνικιστών προς την επίτευξη αυτού του είδους κοινωνίας είναι διαφορετική από αυτήν του τυπικού σύγχρονου εθνικιστή. Ο αναρχοεθνικιστής είναι, όπως οι κλασικοί αναρχικοί, ενάντια στον....