Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

Κρουαζιέρες με πολεμικά πλοία για τους επίσημους διοργανώνει ο Καμμένος!

Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο βλέπει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο Πάνος Καμμένος είναι το δημοσίευμα του σημερινού «Βηματοδότη». Προ του οποιουδήποτε σχολίου, σας παρουσιάζουμε το επίμαχο απόσπασμα από το δημοσίευμα:

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι δεν έχει επισκεφθεί το Άγιον Όρος, κάτι που θα ήθελε να κάνει. Και ενώ οι αρμόδιοι προσπαθούσαν να βρουν μια ημερομηνία, πετάχτηκε ο υπουργός Άμυνας και λέει...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ – ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 13:00


Την 1η Νοεμβρίου του 2013 η πολιτική τρομοκρατία απέναντι στον Ελληνικό Λαό φθάνει στο αποκορύφωμά της με τη δολοφονία δύο νεαρών Ελλήνων, του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη.

Δύο χρόνια μετά ένα Κράτος που θέλει να λέγεται «δημοκρατικό» και οι διωκτικές αρχές όχι μόνο δεν έχουν βρει τους ενόχους, ώστε να τους...

“Κλαρίνο” ο Τσίπρας σε Κρεμλίνο, Μέρκελ, μνημείο εβραίων! Ασεβής και προκλητικός μόνο στον Άγνωστο Στρατιώτη!

Όλοι οι Έλληνες θυμούνται την εικόνα του πρωθυπουργού της Αριστεράς Α. Τσίπρα, να στέκεται με χαρακτηριστική ασέβεια και προσβλητικά για τους Πεσόντες του Ελληνικού Έθνους, κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στην επίσκεψη του Ολάντ στην Αθήνα.

Αν και τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης στηλίτευσαν την ασέβεια του ηγετίσκου της Αριστεράς, οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι της εγχώριας νομενκλατούρας όχι μόνο δεν την κατέκριναν, αλλά και επιχείρησαν...

Η Χρυσή Αυγή στα Ρωσικά ΜΜΕ: Η συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας είναι απαραίτητη

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος, στο Ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ridus.ru, από το γραφείο του στις Βρυξέλλες. 

Συγκεκριμένα ο Στρατηγός Επιτήδειος μίλησε στην Ρωσίδα δημοσιογράφο...

Τσίπρας: Θα δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες, «φασίστας» όποιος Έλληνας αντιδρά!


Τσίπρας: Θα δεχτούμε ΟΛΟΥΣ τους λαθρομετανάστες, «φασίστας» όποιος Έλληνας αντιδρά!

Μπορεί τα, ομολογουμένως ξεκαρδιστικά, λεκτικά ατοπήματα Τσίπρα να μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και των μέσων «ενημέρωσης», όμως η πραγματικότητα των δηλώσεων του ήταν εξόχως ζοφερή και δεν περιείχε τίποτα το αστείο.
Μπορεί ο Τσίπρας να έκανε λόγο για «συμπαθή νεκρά παιδιά» (!), για «ανάγκη να απομονωθούν οι ακραίες αντιρατσιστικές φωνές» και να δήλωσε ότι «δεν κάναμε δηλώσεις που εκτίθουν τη χώρα», όμως παρά την εκτέλεση της ελληνικής γλώσσας έκανε και δηλώσεις πραγματικά τρομακτικές.
Τόνισε ότι η χώρα έχει ήδη δεσμευτεί για την δημιουργία 5 hot spots σε ισάριθμα νησιά, προαναγγέλοντας ουσιαστικά την μετατροπή των νησιών μας σε χώρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών. Έσπευσε δε να....

Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!


Νέα βόμβα από τα εθνοκτόνα κοράκια του Σύριζα: Η Δούρου γεμίζει με τζαμιά όλη την Αττική!

Ως γνωστόν το τζαμί στο Βοτανικό είναι μία απαίτηση της Άγκυρας την οποία έχουν προσυπογράψει τόσο η ΝΔ, όσο και το ΠΑΣΟΚ, αλλά ουδέποτε μπόρεσαν να αποδεχτούν το πολιτικό κόστος μίας τέτοιας κίνησης. Αυτή η καταστροφική, για την Ελλάδα, προοπτική θα γίνει πραγματικότητα επί κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, αφού πλέον με την τελευταία τροπολογία, που ψήφισαν όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, η ανέγερση του τεμένους βρίσκεται στην τελική ευθεία.
Με φόντο τα κύματα των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι φτάνουν στην Πατρίδα μας, η ανέγερση του....

Νύχτα κατατέθηκε το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο: Σαρώνει αγρότες και συνταξιούχους – Παραγράφει οικονομικά εγκλήματα της κλεπτοκρατίας!


Νύχτα κατατέθηκε το νέο μνημονιακό πολυνομοσχέδιο: Σαρώνει αγρότες και συνταξιούχους – Παραγράφει οικονομικά εγκλήματα της κλεπτοκρατίας!

Χθες, αργά το βράδυ, κατατέθηκε το νέο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του τρίτου αριστερού μνημονίου. Το πολυνομοσχέδιο αυτό υποτίθεται ότι κλείνει τον κύκλο των απαιτήσεων για την εκταμίευση της πρώτης δόσης και θα ακολουθηθεί από το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και άλλο ένα νομοσχέδιο την επόμενη εβδομάδα, επίσης με νέους φόρους.
Το παρόν νομοσχέδιο, ουσιαστικά ενταφιάζει τους....

ΕΓΚΛΗΜΑ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΒΟ: ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ!

1_0
Οι παρακάτω πληροφορίες είναι έγκυρες, και μας τις έδωσαν γονείς 2 παιδιών εχθές, πού πρός το παρόν δεν θέλουν να φανούν τα ονόματα τους…
Η ασυδοσία όλων των  »αλληλέγγυων» κάθε επαγγέλματος έχει ξεπεράσει πρό πολλού τα όρια της νομιμότητας, και της λογικής.
Την Τετάρτη, στην νέα πτέρυγα της Παιδιατρικής του  Βοστάνειου Νοσοκομείου, στο μοναδικό δωμάτιο πού διέθεταν για τα παιδιά των Μυτιληνιών (τα άλλα τα έχουν ήδη καταλάβει οι λαθρομετανάστες) έβγαλαν και μετέφεραν στην παλιά πτέρυγα άρον-άρον άρρωστα Ελληνόπουλα, για να βάλουν τούς λαθρομετανάστες πού έφτασαν χθές παράνομα στο νησί μας, και είχαν πέσει στην θάλασσα!…
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αλλά πέρα για πέρα αληθινό!
Τά Ελληνόπουλα τα....

“Εγκληματική οργάνωση Μπόμπολα”: Εξοπλίζουν στρατό για... κατάλυση του Πολιτεύματος


“Εγκληματική οργάνωση Μπόμπολα”: Εξοπλίζουν στρατό για... κατάλυση του Πολιτεύματος

Ο τίτλος μπορεί να είναι χιουμοριστικός, αλλά ενδεικτικός του τραγελαφικού τρόπου με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι πολιτικές διώξεις της παρέας του γνωστού πλέον «Παναθηναϊκάκια» εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου και τις τελεδίκες των πληρωμένων μέσων μαζικής εξαπάτησης ιδιοκτησίας μεγαλοεργολάβων.
Σύμφωνα με την επικρατούσα παραδικαστική και μιντιακή τους λογική, όπως θα παρατηρήσετε στο εξώφυλλο του "ΕΘΝΟΥΣ", υπάρχει κεντρική λεζάντα η οποία ενημερώνει το κοινό ότι, με την αγορά της εφημερίδος ο αναγνώστης μπαίνει στην κλήρωση για να αποκτήσει μία επαναληπτική καραμπίνα ή ένα δίκαννο. Ο ιδιοκτήτης του μέσου δηλαδή προτίθεται να εξοπλίσει παραστρατιωτικές ομάδες και μάλιστα δωρεάν!
Θεωρούμε αυτονόητο ότι....

Άντε πάλι τα ίδια... ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

αρχείο λήψης
Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Όταν εγκλωβιστήκαμε  στις δαγκάνες  των μνημονίων, συν τοις άλλοις , έπρεπε να γίνει και μείωση δημοσίων δαπανών. Η μείωση έγινε από πλευράς κυβερνόντων, αλλά αφορούσε μόνο μισθούς και συντάξεις. Αν και μέχρι το 2013 είχε γίνει μία δειλή εκκίνηση, όσον αφορά το συμμάζεμα του δημοσίου σε τομείς όπως, δημοσίων επιχειρήσεων επιχειρήσεις, οργανισμών κλπ. , ωστόσο αυτό το μέτρο σταμάτησε πριν καλά-καλά ξεκινήσει. Σύμφωνα με....

ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ. ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΗ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ… ΚΡΥΟ

ImageHandler
Μπορεί τα προσφυγάκια να γουστάρουν Ευρώπη, αλλά δεν πάνε κι όπου-όπου. Έχουν και… προτιμήσεις.
Έτσι, προσφυγάκια που κατέφτασαν στην Σουηδία, αρνήθηκαν να κατέβουν από λεωφορείο της υπηρεσίας μετανάστευσης, διαμαρτυρόμενοι, επειδή -όπως λένε- η κοινότητα όπου θα φιλοξενηθούν μέχρι που να εξεταστεί το αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλλει, είναι μακριά από πόλη, δεν έχει πολλά… μαγαζιά και επιπλέον έχει πολύ… κρύο και δεν το αντέχουν, γιατί είναι ...

Το “ΟΧΙ” του Μεταξά και το “ΝΑΙ” του Τσίπρα στο δημοψήφισμα


Το “ΟΧΙ” του Μεταξά και το “ΝΑΙ” του Τσίπρα στο δημοψήφισμα

Παραθέτουμε αυτούσιο το εξαιρετικό άρθρο του Παναγιώτη Λιάκου στην εφημερίδα «Δημοκρατία» για το πως το "ΟΧΙ" του Μεταξά έμεινε "ΟΧΙ", ενώ το "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα Τσίπρα έγινε "ΝΑΙ" και γονυκλισίες στους διεθνείς τοκογλύφους.
Οχι, ίσως, δηλαδή ναι
Στη φωτογραφία βλέπουμε πλειάδα Ελλήνων ηγετών που έκαναν πράξη την πρόθεσή τους να εναντιωθούν σε υπερδυνάμεις. Ο εξής ένας. Ο Μεταξάς
Ενώ είχαμε σχεδόν πειστεί ότι η τεχνική της κυβιστήσεως είχε εξαντληθεί από τους πρώτους μνημονιακούς πρωθυπουργούς, έπρεπε να έρθει για πρώτη φορά ό,τι καλύτερο διέθετε η....