Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 04, 2015

ΔΕΙΤΕ ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.... «ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ» ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΣΛΑΣΚ...!!!

Στο παιχνίδι απέναντι στη Λεχ Πόζναν, οι οπαδοί της Σλασκ Βρότσλαβ είχαν ετοιμάσει το πανό που ανέγραφε: «Εφόσον η Ευρώπη γεμίζει με ανθρώπους του Ισλάμ,...

ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ; ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Παραμύθια βεβαίως είναι τα κυβερνητικά ψελλίσματα, ότι οι απόψεις του «Ρεπούση» Φίλη για την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ των Ποντίων είναι… «προσωπικές»! Πρόκειται για την άποψη της ΟΛΗΣ αριστεράς, από τα… μέσα μέχρι τις τελευταίες άκρες της.

Κι αυτό, γιατί την εποχή της ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ο σφαγέας Κεμάλ ήταν σύμμαχος του σιωνιστού Λένιν και ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΝΕ (τους Ποντίους – και όχι μόνον αυτούς)!  

«Δεχόμαστε να ενώσουμε τις προσπάθειες και τις ενέργειες με τους Μπολσεβίκους Ρώσους, οι οποίοι...

Χαλιέται το ΚΚΕ με την επιρροή της Χρύσης Αυγής στις εργατικές-λαϊκές περιοχές

Είναι πολλοί όσο και γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους τα εγχώρια «ορφανά» του Στάλιν τρέμουν την άνοδο και μετέπειτα γιγάντωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Γι’ αυτό, άλλωστε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα γαυγίζουν ασύστολα σαν αδέσποτα σκυλιά που έχασαν (ή τους παράτησε) το αφεντικό τους.
Μια τέτοιου είδους αντίδραση είδαμε και στην πρόσφατη «Απόφαση της Κ.Ε. του ΚΚΕ», στην οποία γίνεται και πολλαπλή αναφορά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Το πιο σημαντικό σημείο της αναφοράς είναι στο σημείο εκείνο στο οποίο αναφέρεται ότι: “Παρόλο που η δίκη της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη...

Ξεσάλωσαν από την υποχωρητικότητα του ελλαδικού κράτους οι σκοπιανοί: Ονόμασαν το ψευδομουσείο τους «Αλέξανδρος ο Μακεδών»!

Βλέποντας την πλήρη ανυπαρξία και αποτυχία της εξωτερικής πολιτικής της Χώρας μας οι σκοπιανοί συνεχίζουν τις προκλήσεις τους, με την τακτική του αλυτρωτισμού και της παραχάραξης της Ιστορίας.

Μετά τις πλατείες και τα αγάλματα από μια Ιστορία που δεν τους ανήκει, αποφάσισαν να μετονομάσουν το νέο αρχαιολογικό μουσείο των Σκοπίων, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σε Παλάτι «Αλέξανδρος ο Μακεδόνας» (“Alexander of Macedon”Palace), παραβιάζοντας για μια ακόμη φορά την ενδιάμεση συμφωνία.

Στο κτίριο του μουσείου τοποθετήθηκαν πλακέτες στην γλώσσα των Σκοπίων και στα αγγλικά, στις οποίες αναγράφεται,...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΤΕΛΕΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΉΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΩΡΓΟ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΛΩΝΗ

Η Χρυσή Αυγή Αυστραλίας συνεχίζοντας τον αδιάκοπό της Αγώνα πραγματοποίησε εκδήλωση αποθέτοντας έναν διπλό φόρο Τιμής και Μνήμης. Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου τηρώντας αδιαφύλακτη την Ελληνική Κληρονομιά τίμησε την Εθνική μας επέτειο για το «ΟΧΙ» και τέλεσε μνημόσυνο για τους δύο Αθάνατους Ήρωες μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Δύο χρόνια έχουν περάσει από την εν ψυχρώ δολοφονία των δύο αδελφών μας και ακόμη οι ένοχοι βρίσκονται εκεί έξω έχοντας στο πλευρό τους την πλήρη συγκάλυψη του κράτους και των αρχών του. Ο Γιώργος και ο Μάνος θα είναι πάντα τα φωτεινά παραδείγματα μας, τα οποία δεν θα ξεχαστούν ποτέ και θα μας δίνουν κουράγιο προκειμένου να συνεχίσουμε να διαδίδουμε...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΛΥΣΣΑ ΤΩΝ ΟΡΦΑΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΩΦ!

kke
Γράφει ο Αντίοχος

Λύσσα κακιά έχει πιάσει τα κομμούνια με το περιεχόμενο της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Κ.Ο. του Κινήματος, επειδή τους πήρανε τα… σκάγια, σε ζητήματα της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Ποια είναι η ουσία της υπόθεσης; Σίγουρα οι κομμουνιστές δεν καίγονται για τα λεγόμενα του Γ.Γ. στην κοινοβουλευτική ομάδα, ή σε κάποια συγκέντρωση οπαδών του Κινήματος, αλλά για το γεγονός ότι μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση (που ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να κάνει τη μετάδοση) και τα άκουσε όλος ο κόσμος! Αυτό τους πονάει πολύ!
Καθότι, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς –της πιο ξεφτιλισμένης «συντηρητικής» παράταξης στον κόσμο ολόκληρο, που το μόνο που ψελλίζει για την ιστορία μας είναι ότι… «τιμά τους αγώνες και τις θυσίες» των Βουλγαροντυμένων κομμουνιστοσυμμοριτών- έστησαν το ΚΚΕ και οι συνοδοιπόροι του τον μύθο της «εθνικής αντίστασης» και του...

ΒΟΜΒΑ! ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ…

th-moodys-upovathmisi-ellinikwn-trapezwn
Δυστυχώς για την χώρα μας, η οποία εισέρχεται σε μια πολύ σκοτεινή περίοδο, τα πράγματα δεν είναι καλά.
Η ανακοίνωση του οίκου αξιολόγησης Moody’s ανέφερε τα εξής: «θεωρούμε πως η ικανότητα των τραπεζών να αντλήσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το εν λόγω ποσό από τους ιδιώτες επενδυτές είναι περιορισμένη, ως εκ τούτου η χρήση πόρων του δημοσίου αλλά και το επακόλουθο bail in των ομολογιούχων είναι πιθανό».
Η συγκεκριμένη δήλωση ξαναφέρνει στο τραπέζι το γνωστό bail in, με τους ομολογιούχους να είναι οι πρώτοι που θα πληγούν από την επερχόμενη ανακεφαλαιοποίηση.
Αξίζει να...

Δωρεάν υγεία για τους λαθρομετανάστες - Στο απόσπασμα οι Έλληνες!


Δωρεάν υγεία για τους λαθρομετανάστες - Στο απόσπασμα οι Έλληνες!

ΑΙΣΧΟΣ! Οι Έλληνες προσπαθούν από το υστέρημά τους να πληρώνουν τα χαράτσια του ‘’αριστερού’’ μνημονίου και αναγκάζονται λόγω των ελλείψεων και της αποσάρθρωσης του εθνικού συστήματος υγείας να βάζουν βαθειά το χέρι στην τσέπη για το αγαθό της υγείας.
Ο ίδιος ο υπουργός Yγείας παραδέχεται ότι υπάρχει πρόβλημα με το Ε.Σ.Υ. Οι μειωμένοι προϋπολογισμοί δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες λειτουργίας των νοσοκομείων, οι ελλείψεις φαρμάκων είναι έκδηλες. Οι κλινικές υπολειτουργούν, ενώ άλλες κλείνουν. Οι βλάβες σε μηχανήματα δεν μπορούν πλέον να αποκατασταθούν. Το συσσίτιο των ασθενών είναι επιπέδου κατοχής και η έλλειψη ασφάλειας έχει οδηγήσει σε κλοπές εις βάρων ασθενών και προσωπικού.
Χωρίς ασφάλεια το κρατικό Νίκαιας. Οι επικουρικοί απομακρύνονται και οι επιμελητές βγαίνουν σε σύνταξη. Αποσπώνται ιατροί για κάλυψη άλλων κενών στην περιφέρεια. Το Αττικό έμεινε χωρίς μαγνητικό τομογράφο και λειτουργεί ο ένας από...

Λάβρος ο Χρήστος Πάππας κατά των πατριδοκάπηλων της "δεξιάς": "Είστε υποκριτές και πολιτικάντηδες..." - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ: ΜΕ… ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΟΥ… ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΡΟΗ ΤΩΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΩΝ Θ’ ΑΝΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

akoy-antwnakh-mwro-moy
Γράφει ο Αντίοχος

Μεγάλη συνέντευξη στον ισπανικό δημοσιογραφικό όμιλο La Razon, έδωσε ο φον Αντωνάκης, και απευθυνόμενος σε όσους πιστεύουν στην… ανάσταση των πολιτικά νεκρών, είπε τα εξής:
«Εξακολουθώ να είμαι ενεργός στις πολιτικές υποθέσεις της χώρας μου. Εγώ είμαι ακόμα εδώ…». Ωραία ατάκα για την… Ισπανία και το εξωτερικό γενικότερα. Για την Ελλάδα, όμως, Αντωνάκη;
Παράλληλα, ο… μέγας μεταρρυθμιστής (!!!) εξέφρασε τα… παράπονά του για τα πρώην αφεντικά του, ισχυριζόμενος ότι τον… πούλησαν για τα μάτια του mister Tsipra: «Όταν δίνουμε την εντύπωση – ακόμα κι αν αυτή είναι μια πολύ «επιφανειακή» εντύπωση – ότι «διευκολύνουμε» τους λαϊκιστές, ενώ «τραβάμε το χαλί» κάτω από τα πόδια μεταρρυθμιστικών κυβερνήσεων, αυτό μπορεί να στείλει λάθος μηνύματα».
Τέλος, από μια τέτοια συνέντευξη δε θα μπορούσε να....

Υποκρισία από το μνημονιακό καθεστώς: Μιλούν για πολυφωνία την στιγμή που έχουν αποκλείσει το 7% του ελληνικού λαού


Υποκρισία από το μνημονιακό καθεστώς: Μιλούν για πολυφωνία την στιγμή που έχουν αποκλείσει το 7% του ελληνικού λαού

Μια συνάντηση στην κυριολεξία για το "θεαθήναι" είχε σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος με τους υπουργούς του Σύριζα, Παππά και Σπίρτζη που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν νέο καθεστώς νταβατζήδων στο μιντιακό τοπίο, ώστε να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους.
Οι διάλογοι μεταξύ των δύο πλευρών ήταν έμπλεοι υποκρισίας, καθώς ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι: "η εφαρμογή της νεότευκτης νομοθεσίας να οδηγήσει, επιτέλους, στην οριστική εμπέδωση ενός σταθερού θεσμικού πλαισίου για την λειτουργία των ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με....

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

PRASINI_pteriga


Το οικολογικό ζήτημα, η αρμονία και η προστασία τού περιβάλλοντος, έγινε στις εσχατολογικές μέρες μας το συνηθέστερο αντικείμενο έντονης πολιτικής εκμετάλλευσης από νεοταξίτες και διεθνιστές. Έχει καταντήσει πεδίο κερδοσκοπίας και ποδηγέτησης των λαών, βιολογικό όπλο στα χέρια των σιωνιστών παγκοσμιοποιητών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων.
Οι φυσικοί πόροι, τα διατροφικά αγαθά, η ενέργεια, η φύση ολάκερη είναι το σπίτι και ο σιτοβολώνας που έθρεψε και ανάστησε με την Θεία Πρόνοια το ανθρώπινο γένος και τα ελεύθερα έθνη. Η ανθρώπινη ζωή, η αντοχή και ο...