Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 07, 2015

Όλη η αλήθεια για το περιστατικό Κουμουτσάκου από τον Ηλία Κασιδιάρη που ήταν παρών στην πορεία των Ποντίων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε για το περιστατικό με τον Κουμουτσάκο, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο.

Δείτε το βίντεο...

Γελοιοποιήθηκε πάλι το σύστημα που έβγαλε όλους τους Πόντιους Χρυσαυγίτες! Ιδού τα ψέμματα του Ελεύθερου Τύπου!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι καθεστωτικοί έχουν αγχωθεί. Βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες!

Οι ψεύτες των κομμάτων του μνημονιακού τόξου και τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων νομίζουν ότι απευθύνονται σε χαχόλους που δεν έχουν καμία αντίληψη.


Σήμερα αποκαλύπτουμε τα εξόφθαλμα ψέμματα του "Ελεύθερου Τύπου", ο οποίος παρουσιάζει... φωτογραφία ντοκουμέντο από τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου με τον Κουμουτσάκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Π. Σπυρόπουλου που εξασφάλισε το... αποκλειστικό από την κρατική ασφάλεια ο δράστης της επίθεσης στον βουλευτή της ΝΔ συμμετείχε σε...

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού.. Δράση στις λαϊκές του Πειραιά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων παραγωγών - Ενημερωτική εξόρμηση στον Κορυδαλλό

Σήμερα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ενημερωτική δράση από κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Πειραιώς στον Κορυδαλλό και στην Νίκαια
 
Οι συναγωνιστές σε αυτή τους την εξόρμηση πέρασαν από τα πιο κεντρικά σημεία των δύο δήμων, ώστε να μεταφέρουν την φωνή της αλήθειας και το μήνυμα της εθνικής αντίστασης.
Επίσης, οι συναγωνιστές πέρασαν από δύο λαϊκές αγορές οπού και παρέδωσαν υλικό στους παραγωγούς, στο οποίο αναγραφόταν αποκλειστικά το σχέδιο του Λαϊκού Συνδέσμου όσο αφορά την εθνική παραγωγή.
Για ακόμη μία φορά είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με....

1922 – Η ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ

1922
Η ταινία που κόπηκε από τις αίθουσες με εντολή των πολιτικάντηδων, γιατί περιέγραφε ωμά τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν οι κεμαλιστές φίλοι των μπολσεβίκων. 

Αφιερωμένη στους προδότες πολιτικούς και στους τσάτσους του Περισσού!

Δείτε τη ολόκληρη...

Ακόμα ένα “δώρο” της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης: Έρχεται χολέρα!


Ακόμα ένα “δώρο” της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης: Έρχεται χολέρα!

Επιδημία χολέρας έχει ξεσπάσει στο Ιράκ η οποία πρόκειται να εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής.
Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της Unicef Πίτερ Χόκινς δήλωσε πως η επιδημία έχει ήδη περιφερειακή δυναμική και ο κίνδυνος μπορεί να αυξηθεί εξαιτίας των ανθρώπων που θα καταφθάσουν τον Δεκέμβριο στο Ιράκ για να γιορτάσουν το Αρμπάιν, τονίζοντας πως: «Το Κουβέιτ, το Μπαχρέιν και η Συρία έχουν ήδη καταγράψει επιβεβαιωμένα κρούσματα»
H ασθένεια ήδη είχε ....

ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2017 ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΕΛΛΑΔΑ) 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ;

kos_lathrometanastes__article

Γράφει ο Αντίοχος

Περίπου τρία εκατομμύρια εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες αναμένεται να φθάσουν στην Ευρώπη μέχρι το 2017, «προέβλεψε» η Κομισιόν, στα στοιχεία που δημοσιοποίησε για τις ευρωπαϊκές οικονομίες. Μάλιστα, η Κομισιόν «προβλέπει» επακριβώς τον αριθμό των νεοεισερχομένων κάθε χρόνο, αναφέροντας ότι οι αφίξεις το 2015 θα αγγίξουν το ένα εκατομμύριο, 1,5 εκατ. θα έλθουν το 2016 και 500.000 το 2017.
Κι όταν λέμε «Ευρώπη», εννοούμε βεβαίως Ελλάδα, όπως δείχνει ο αριθμός των απρόσκλητων του Οκτωβρίου, που ήταν 218.000, εκ των οποίων οι 210.000… προτίμησαν την Ελλάδα!
Πως είναι σε θέση να....

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα παράλια της Μικράς Ασίας... Το τουρκικό κράτος, υποστηρίζει το παρακράτος για να διακινεί λαθρομετανάστες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μέρα μεσημέρι στέλνει το τουρκικό παρακράτος τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Φωτογραφίες που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο δρα το κύκλωμα των διακινητών, που μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες καθημερινά στην Ελλάδα, δημοσίευσε ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Κρήνης στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα μία ολόκληρη επιχείρηση στα παράλια της Κρήνης, η οποία γίνεται μέρα μεσημέρι και συνεπώς καθαρά υπό....

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον Ήρωα, Ταγματάρχη Σ. Σπυρομήλιο και την Επέτειο της Απελευθέρωσης της Χειμάρρας ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Χρυσή Αυγή τίμησε την Μνήμη του Βορειοηπειρώτη Ήρωα Σπύρου Σπυρομήλιου - Φωτορεπορτάζ

Χθες 5 Νοεμβρίου, ανήμερα της επετείου της απελευθέρωσης της ηρωικής Χειμάρρας από τον Ταγματάρχη Σπύρο Σπυρομήλιο και τις δυνάμεις του το 1912 ο Εθνικός Σύλλογος «Βόρειος Ήπειρος 1914» σε μία σεμνή τελετή στον τάφο του Μεγάλου Χειμαρριώτη ήρωα των εθνικών αγώνων, πραγματοποίησε τρισάγιο και...

ΔΥΟ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ… ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ

lathro_6
Γράφει ο Αντίοχος

Όχι μόνο το είπαν οι γαλλικές αρχές, αλλά επιμένουν σ’ αυτό και με ατράνταχτες αποδείξεις: πως δύο από τους «αγγέλους του θανάτου» στο Παρίσι –και πιο συγκεκριμένα στις επιθέσεις στο Stade de France- είχαν μπει στην Ελλάδα ως… κατατρεγμένα προσφυγάκια!
Σύμφωνα, λοιπόν, με επίσημη ανακοίνωση των γαλλικών εισαγγελικών αρχών, ο δεύτερος από τους καμικάζι, που ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματά του, είχε καταγραφεί στη Λέρο στις 3 Οκτωβρίου και είχε στην κατοχή του ένα συριακό διαβατήριο με το όνομα Μοχάμαντ αλ Μαχμούντ. Ο τρομοκράτης αυτός ανατινάχθηκε στην Θύρα Η του Σταντ ντε Φρανς στις 13 Νοεμβρίου.
Την ίδια ημέρα, στον ίδιο έλεγχο οι ελληνικές αρχές έλαβαν τα....