Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 08, 2015

Ορειβατική εξόρμηση και πεζοπορία του Μετώπου Νεολαίας - Φωτογραφικό αφιέρωμα


Αυτή την Κυριακή, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής πήραμε... άδεια από τις έντονες πολιτικές μας δραστηριότητες και περάσαμε μία έντονη, κοπιαστική και πολύ όμορφη μέρα στην ελληνική φύση.

Στο ορεινό περιβάλλον της Αττικής, μέσα στο δάσος της Πάρνηθας...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ

kas_apantisi__article
Γελάει το πανελλήνιο με το φιάσκο της νέας χρυσαυγειάδας και τους καραγκιόζηδες του καθεστώτος, που νομίζουν ότι θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή στήνοντας ψευδομάρτυρες και διαδίδοντας συκοφαντίες από τις φυλλάδες τους και τα δελτία των 8. Καταθέτω άμεσα αγωγή κατά....

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ-ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ!


Γράφει ο Αντίοχος

Ούτε 1.000, ούτε 2.000, αλλά κοντά στους 11.000 (!!!) εξ’ Ανατολών απρόσκλητοι επισκέπτες μας μεταφέρθηκαν το τελευταίο 24ωρο με πλοία (τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του!) από τα νησιά στο λιμάνι του Πειραιά (οι 9.000 εξ’ αυτών) και στην Καβάλα (οι υπόλοιποι)!

Κι εδώ βλέπετε την πραγματική εικόνα της εισβολής στη χώρα μας – κι όχι στα στημένα «ρεπορτάζ» των πορνοκάναλων των κόκκινων ολιγαρχών, που μας δείχνουν μόνο…

ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΨΥΧΑΡΗ: ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μανιώδη επίθεση στην Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε το «Βήμα» του κομμουνιστή και κρατικοδίαιτου ολιγάρχη του πλούτου Ψυχάρη, με κύριο άρθρο υπό τον τίτλο «Το τέρας που εκθρέψαμε». Στο άρθρο γίνεται έκκληση για συνεννόηση των μνημονιακών κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή όλων πλην της Χρυσής Αυγής), για να μην τα… καταπιεί το… τέρας. Ιδού τα βασικά αποσπάσματα της νέας… τερατολογίας του ολιγάρχη Ψυχάρη:

«Η επίθεση κατά Κουμουτσάκου από χρυσαυγίτες και οργισμένους υπερπατριώτες, δεν είναι δυστυχώς κεραυνός εν αιθρία. Το παιγνίδι με τη φωτιά, εν ονόματι κυρίως του αντιμνημονιακού αγώνα,  που εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια...

ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ… ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Κίνηση «ματ» στην κυβέρνηση Κοέλιο έκαναν το «κλεφτο-ΠΑΣΟΚ» (Σοσιαλιστικό Κόμμα Πορτογαλίας), ο «ΣΥΡΙΖΑ» (Αριστερό Μπλόκο) και το «ΚΚΕ» (Κομμουνιστικό Κόμμα Πορτογαλίας), ερχόμενοι σε μνημονιακή συμφωνία. Έτσι, σε πρώτη φάση την Τρίτη θα καταψηφίσουν την κυβέρνηση Κοέλιο και εν συνεχεία θα κυβερνήσουν την χώρα, εφόσον διαθέτουν τις 122 από τις 230 έδρες της πορτογαλικής βουλής.

Και βέβαια, η είσοδος ενός σταλινικού μορφώματος στην κυβέρνηση μιας χώρας της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, δεν προκαλεί καμία ανησυχία στους παγκόσμιους τυράννους και τα όργανά τους, γιατί...

Οδυρμός από τα “Νέα”: Τεράστια η επιρροή των Εθνικιστών στην ελληνική κοινωνία - Το πρόβλημα λέγεται Χρυσή Αυγή!

Την μεγάλη τους ήττα και το γεγονός πως βλέπουν τον χειρότερό τους εφιάλτη να γίνεται πραγματικότητα ομολογεί με πόνο ψυχής ο αρθρογράφος των "Νέων", Μ. Μήτσος.

Σε ένα κείμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο "Και στο τέλος κερδίζουν οι φασίστες" (τον χαρακτηρισμό τον επιστρέφουμε στους "δημοκράτες" κομμάτων και ΜΜΕ) αναλύει τους λόγους πως το Σύστημα έχει υποστεί μία συντριπτική ήττα από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθώς παρά την φίμωση, την λάσπη και τις διώξεις ο ελληνικός λαός στηρίζει μαζικά την Χρυσή Αυγή.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: "Η Ελλάδα έχει ένα μεγάλο πρόβλημα... Το πρόβλημα λέγεται Χρυσή Αυγή. Για την ακρίβεια, πρόκειται για την...

Χρήστος Παππάς σε συνέντευξή του: "Το ίδιο και χειρότεροι ανθέλληνες είναι και οι νεοδημοκράτες" - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο....

ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ! Η ανθελληνική κυβέρνηση εγκαθιστά 20 χιλιάδες λαθρομετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δύο πόλεις λαθρομεταναστών αποφασίστηκε να δημιουργηθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια της ευρείας συσκέψεως στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κάθε μία από αυτές τις πόλεις θα φιλοξενήσει δέκα χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σημείωμα της κυβέρνησης για τη συγκεκριμένη σύσκεψη σύσκεψη:
«Τα πέντε, αυτά, νησιά -πιθανόν να προστεθεί και η Κάλυμνος που αντιμετωπίζει πρόβλημα- έχουν επιλεγεί για να αποτελέσουν τους τόπους όπου θα αναπτυχθούν τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης [Hot Spots], τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της καταγραφής, εξακρίβωσης εθνικότητας και παραπομπής στις αρμόδιες υπηρεσίες.
Παράλληλα θα δημιουργούν δύο κέντρα προσφύγων και μεταναστών σε ....

Παρασκευή και 13 πετάνε στο δρόμο τους Νεοδημοκράτες και τους στέλνουν στην...πιάτσα Συγγρού!


Έξωση λόγω χρεών στο απόκομμα της Συγγρού την ερχόμενη Παρασκευή - Θα κάνουν εκλογές στην... πιάτσα

Επιτέλους και μια χαρμόσυνη είδηση! Τα λοίσθια πνέει το απόκομμα της ψοφοδεξιάς και βαίνει ολοταχώς προς την οριστική διάλυση, αφού πρώτα υποστεί ακόμα μία διάσπαση ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επόμενου ηττοπαθή που θα κάτσει στην αρχηγική καρέκλα του αποκόμματος.
Όπως αποκαλύπτουν με σημερινό δημοσίευμα τα "Παραπολιτικά": "Την επόμενη εβδομάδα τίθεται σε εφαρμογή η δικαστική απόφαση έξωσης από το "μαντρί" της Συγγρού. Η διαχειρίστρια εταιρεία του ακινήτου προσέφυγε με....

Η Πατρίδα κινδυνεύει!


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Πατρίδα κινδυνεύει!


Όταν στις φυλακές Κορυδαλλού μάθαμε την είδηση τη θλιβερή, δύο ελληνόπουλα, δύο ξεχωριστοί Έλληνες, δύο Χρυσαυγίτες, έπεφταν νεκροί από τα πυρά δύο άνανδρων εγκληματιών της κόκκινης τρομοκρατίας. Οργή μέσα στις καρδιές μας και πίκρα ανείπωτη. Δυο ελληνόπουλα έχυναν το τίμιο αίμα τους και μαζί μ΄αυτούς, σχεδόν νεκρός έφευγε με το ασθενοφόρο ένας συναγωνιστής μας που μας τιμά σήμερα εδώ με την παρουσία του. Ο Αλέξανδρος Γέροντας.
Είχα κάνει τότε τη δήλωση και την επαναλαμβάνω: Μετά την.....