Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 10, 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ: ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ» ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Το γνωστό τους ρόλο –που τους έχει ανατεθεί από τα μεγάλα υπερατλαντικά αφεντικά-, αυτόν του «νταβατζή», θυμούνται συχνά-πυκνά τα ΜΜΕ των ολιγαρχών, εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Επειδή, λοιπόν, παρατηρούν τελευταία μια κάποια… χαλάρωση, χτυπούν το καμπανάκι του κινδύνου στα κόμματα-μαριονέτες τους, καλώντας τα να… σοβαρευτούν και να μονοιάσουν, γιατί μετά από την αναμενόμενη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη εναλλακτική λύση που θα απομείνει στον ελληνικό λαό θα είναι η Χρυσή Αυγή.

Στα πλαίσια αυτά, γράφει η καθεστωτική «Καθημερινή», σε άρθρο υπό τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, οι φύλακες όχι»:

«Το χειρότερο είναι ότι τα κόμματα του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου έχουν ξεχάσει ήδη τι σημαίνει, τι είναι και τι εκπροσωπεί η Χ.Α., όπως προκύπτει από τις ηλίθιες...

Χιλιάδες Τούρκοι στο ψευτομουσείο του Κεμάλ που ίδρυσε η Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη - ΒΙΝΤΕΟ

Την πρόσκληση του τουρκολάγνου Μπουτάρη και των κομμάτων του μνημονιακού τόξου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Άγκυρα, οργανώνοντας την απόβαση χιλιάδων Τούρκων στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τιμήσουν την επέτειο του θανάτου του αρχισφαγέα Ελλήνων, Κεμάλ.

Το σκηνικό ήταν από προπαγανδιστικής άποψης, άρτια οργανωμένο από τα γεράκια της Άγκυρας. Χιλιάδες Τούρκοι συγκεντρώθηκαν στην οικία του σφαγέα, την οποία το αντεθνικό μας Κράτος επί κυβερνήσεως της πατριδοκάπηλης ΝΔ, επέτρεψε να μετατραπεί σε μουσείο, προς ικανοποίηση των τουρκικών σχεδίων.

Σημαίες με την ημισέληνο και τουρκικά άσματα...

Παραδοχή από το “Βήμα”: Η Χρυσή Αυγή είναι ο κοινός εχθρός για Σύριζα και ΝΔ

Οι διάφοροι κονδυλοφόροι της καθεστωτικής δημοσιογραφίας εξακολουθούν όχι μόνο να υβρίζουν ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την συνεχώς αυξανόμενη άνοδο και επιρροή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Έτσι, λοιπόν, σε μια από τις έντυπες ναυαρχίδες του συστήματος, «Το Βήμα», κάποιος Νότης Παπαδόπουλος υπό τον (καθόλου πρωτότυπο) τίτλο «Το φίδι που χαϊδεύαμε», ξεκινάει το άρθρο του ως εξής:

«Η βάρβαρη επίθεση κατά του κ. Κουμουτσάκου από αποβράσματα της Χρυσής Αυγής στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας θα έπρεπε να βρει όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου ενωμένα. Αλλά και να αποτελέσει μάθημα για...

Ο Ριζοσπάστης απευθύνεται σε χαχόλους: Στη μια σελίδα καταγγέλλει τους «επιχειρηματικούς ομίλους» και στην διπλανή διαφημίζει τράπεζες!

Ορθώς είχε πει ο μεγάλος Νίκος Καζαντζάκης «ο κομμουνισμός είναι πνευματική ψώρα», όμως ούτε κι αυτός θα είχε υπόψη του τους σύγχρονους κομμουνιστές του ΚΚ€.

Στο κυριακάτικο φύλλο, λοιπόν, του «οργάνου της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ», στη σελίδα 4 καταγγέλει την κυβέρνηση ότι ευνοεί τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και στην σελίδα 5 έχει...

Τρομοκράτες του Σύριζα: Ιδού το στέλεχος πίσω από τις σοκαριστικές συνομιλίες με τους Πυρήνες της Φωτιάς


Τρομοκράτες του Σύριζα: Ιδού το στέλεχος πίσω από τις σοκαριστικές συνομιλίες με τους Πυρήνες της Φωτιάς

Γράψαμε χθες για τους σοκαριστικούς διαλόγους μεταξύ στελέχους του Σύριζα και τρομοκρατών των Πυρήνων της Φωτιάς, οι οποίοι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με την κατάθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού προστασίας του πολίτη, Γιάννη Πανούση. Θυμίζουμε καταρχάς, εν τάχει, τον διάλογο:
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Θα τα δούμε όλα. Θα τα δούμε νομοθετικά: Σάββα Ξηρό, DNA, αποφυλακίσεις, όλα
Μέλος των Πυρήνων: Τίποτα δεν κάνετε
Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν είμαστε μόνο εμείς, υπάρχει και ο ....

Ένας αστυνομικός και το παράπονό του...

omada-dias
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Επειδή ακριβώς υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι η Χρυσή Αυγή θα παίρνει 70% στους αστυνομικούς. Γιατί όπου κυριαρχούν οι αξίες του πραγματικού ανθρωπισμού και της αρετής, μόνη πολιτική δύναμη εκπροσώπησης είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
 
"Έχω πάει εκεί που δεν τολμάς να βρεθείς, από τις φωτεινές πλατείες μέχρι το πιο σκοτεινό σοκάκι, για να μπορείς να κυκλοφορείς με ασφάλεια. Έχω αντιμετωπίσει άτομα με τον διπλάσιο όγκο και τα μισά μου χρόνια για να σε προστατέψω. Φορτώνομαι κάθε μέρα πάνω από 10 κιλά εξοπλισμό (που πολλές φορές πληρώνω από την τσέπη μου) και στο τέλος της μέρας είναι η μέση μου που πληρώνει τον λογαριασμό, αλλά εσένα δεν σε νοιάζει.
Δεν αποφασίζω για τους νόμους κι όμως μου ζητάς τον λόγο όταν κάποιος νιώθεις ότι είναι άδικος. Δεν επιβάλω ποινές κι όμως γκρινιάζεις όταν νιώθεις ότι η δική σου ήταν πολύ αυστηρή ή εκείνου που σε αδίκησε πολύ μικρή, μετά από κάποιο δικαστήριο.
Με φώναξες με καύσωνα, βροχή, χιόνι, παγωνιά και ήρθα, τις ώρες που εσύ διασκεδάζεις, ξεκουράζεσαι, απολαμβάνεις στιγμές με την οικογένεια σου και ξεχνάς ότι θα ήθελα κι εγώ να είμαι με την δική μου. Μου μιλάς ευγενικά όταν είμαι εκεί και βρίζεις πίσω από την πλάτη μου, αλλά δεν πειράζει.
Με βρήκες απέναντι σε....

«Ιδανικό» συνεργάτη διάλεξε ο Φίλης: Νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας ο πρύτανης που χάριζε iphone!


«Ιδανικό» συνεργάτη διάλεξε ο Φίλης: Νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας ο πρύτανης που χάριζε iphone!

Προ ολίγων ημερών ο πρώην Γ.Γ. του υπουργείου Παιδείας παραιτήθηκε, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση. Σύμφωνα με την ειδησεογραφία, νέος Γ.Γ. του Υπουργείου Παιδείας αναλαμβάνει ο Γιάννης Παντής, ο οποίος είναι καθηγητής Οικολογίας, Διαχείρισης Πληθυσμών και Βιοκοινοτήτων στο ΑΠΘ και πρόεδρος του ΟΛΘ.
Ο εν λόγω είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν ως αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης έκανε «δωράκι» ένα iPhone αξίας 699 ευρώ στην γνωστή ηθοποιό Ναταλία Δραγούμη, αλλά το χρέωσε στα λειτουργικά έξοδα του ιδρύματος. Τότε η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει:
«Είχα πάει στη Θεσσαλονίκη με....

Ο Χρήστος Παππάς εύχεται εις τη.... Γαλλικήν στον πρασινοφρουρό Κωνσταντινόπουλου και τις αθλιότητές του...


Απάντηση εις την... γαλλικήν από τον Χρήστο Παππά στον προκλητικό πρασινοφρουρό Κωνσταντινόπουλο

Στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας και αφού προηγήθηκε η τοποθέτηση των κομμάτων και η τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Χρήστου Παππά, ο γνωστός πρασινοφρουρός και υβριστής των Εθνικιστών, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κωνσταντινόπουλος ξεκίνησε για πολλοστή φορά να υβρίζει την Χρυσή Αυγή.
Προκάλεσε έτσι την αντίδραση του Χρήστου Παππά ο οποίος παρενέβη και ζήτησε να αναφερθεί ο Κωνσταντινόπουλος στο πραγματικό περιστατικό που συνέβη στην Θεσσαλονίκη και υπενθύμισε πως ο ίδιος ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γρηγοράκος πριν από λίγο στην Ολομέλεια είχε ζητήσει να....

Όταν η κομματική εφημερίδα του Σύριζα χαρακτήριζε ως «τρομοκρατική δράση» τον αγώνα των μακεδονομάχων


Όταν η κομματική εφημερίδα του Σύριζα χαρακτήριζε ως «τρομοκρατική δράση» τον αγώνα των μακεδονομάχων

Το παρακάτω απόσπασμα προέρχεται από άρθρο στην «Αυγή», στις 12 Οκτωβρίου 2007. Συγγραφέας του ήταν ένας τύπος, υποψήφιος δόκτορας Ιστορίας (!) στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, ο οποίος εξέφραζε, μεταξύ των άλλων, τα εξής για το ζήτημα της Μακεδονίας: «Η τρομοκρατική δράση που ανέλαβαν τα ελληνικά σώματα στη Μακεδονία (σε αγαστή συχνά συνεργασία με τις οθωμανικές αρχές και τους μπέηδες), η οποία στα διεθνή όμματα και ώτα προβάλλονταν τεχνηέντως για προφανείς λόγους ως αυθόρμητη άμυνα του “Ελληνισμού της Μακεδονίας”, μπορεί να ανέκοψε και να αντιστάθμισε την πρόοδο της αντίστοιχης βουλγαρικής προπαγάνδας του βουλγαρικού κομιτάτου στην περιοχή, αλλά εξέθεσε κι απομόνωσε διπλωματικά τη χώρα, χωρίς να κάνει βήμα προς την κατοχύρωση των ελληνικών επεκτατικών διεκδικήσεων στη Μακεδονία(…)
Η εθνική μυθολογία σχετικά με .....