Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 16, 2015

Έλληνες Εθνικιστές καίγοντας σημαίες του ψευδοκράτους στη Κύπρο μέσα στο κέντρο της Αθήνας βροντοφώναξαν: "Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο Ενιαίο"


Κύπρος - Αιγαίο - Μέτωπο ενιαίο! Αντικατοχική διαμαρτυρία στην Αθήνα - Φωτογραφίες

Το πρώτο αντικατοχικό μήνυμα στάλθηκε από την Αθήνα. Στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ελλάδος ήχησε ξανά η ιαχή "Η Κύπρος δεν πωλείται γιατί περιφρουρείται!"

Περήφανοι νέοι Κύπριοι φοιτητές και στελέχη του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου πορεύτηκαν χθες στην Αθήνα καταδικάζοντας και φέτος, 32 χρόνια μετά, την επαίσχυντη ανακήρυξη του ψευδοκράτους αλλά και την παράνομη εισβολή του Αττίλα, τη καταστροφή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και των ελληνικών περιουσιών των προσφύγων, της διαιώνισης του δράματος των αγνοουμένων, τη....

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973- 2015 – 40+ ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!

1426501_1435984366624434_1133496459_n
Με το δήθεν «έπος» του Πολυτεχνείου θα ασχοληθούμε σήμερα («λόγω της ημέρας») αγαπητοί αναγνώστες. Δηλαδή, με την μεγαλύτερη απάτη της νεοελληνικής ιστορίας. Μια απάτη που την φούσκωσαν κάποιοι επιτήδειοι μετά το ’74, ξεφούσκωνε όμως χρόνο με τον χρόνο κι έχει πλέον στις ημέρες μας απαξιωθεί πλήρως. Ήταν επόμενο. Βλέπετε, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…
Να δούμε ποια ήσαν τα πραγματικά γεγονότα. Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήθη δια......

"Καθημερινή": Η πολιτική Τσίπρα στο μεταναστευτικό διευκολύνει την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Σ. Παιδάκος 

Τα παρακάτω αποσπάσματα ανήκουν στον κ. Έλλις και στον κ. Παπαχελά, αντίστοιχα και αποτελούν μέρος των άρθρων τους που δημοσιεύτηκαν στα δύο τελευταία φύλλα της καθεστωτικής «Καθημερινής»:
  • «Η Ευρώπη δεν θα είναι πια η ίδια. Η πόλη του Φωτός θρηνεί, και γίνεται, δυστυχώς, για άλλη μια φορά σημείο αναφοράς με αφορμή μια τραγωδία. Θα ακολουθήσει άνοδος της ξενοφοβίας»
  • «Ο στρατηγικός είναι να αρχίσει ένα ντόμινο κλεισίματος συνόρων, που θα μας θέσει μπροστά σε ένα τραγικό, σκληρό δίλημμα: να κλείσουμε και εμείς τα σύνορά μας, οδηγώντας...

Οι ισλαμιστές σκοτώνουν και το ΚΚΕ ανησυχεί για την... ξενοφοβία!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως και όλοι οι Ευρωπαίοι "ηγέτες". Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Την ώρα που ολόκληρη η υφήλιος παραμένει συγκλονισμένη από την θηριωδία των ισλαμιστών τρομοκρατών και την εκατόμβη νεκρών, ο αρχικαρεκλάρχης του ΚΚΕ κατά την συνήθη τακτική των λοβοτομημένων μπολσεβίκων του Περισσού αντί για το φεγγάρι, κοιτάει το δάχτυλο!

Ενώ έχουν αποκαλυφθεί οι σχεδιασμοί και η μεθοδολογία των αιμοσταγών δολοφόνων, καθώς και το δρομολόγιο του θανάτου μέσω Λέρου από τις βάρκες των δουλεμπόρων, ο Κουτσούμπας καλεί τον λαό να μην υποπέσει στο... ολίσθημα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας!

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το δράμα που βιώνει αυτές τις μέρες ο γαλλικός λαός εξαιτίας των εγκληματικών, δολοφονικών επιθέσεων του ισλαμικού κράτους στο Παρίσι, καθώς και η αλληλεγγύη που έχει εκφράσει και το Κόμμα μας και όλος ο ελληνικός λαός απέναντι στις οικογένειες των θυμάτων, δεν πρέπει να αποτελέσει σε καμιά περίπτωση το άλλοθι για νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στην περιοχή, το άλλοθι για νέα μέτρα καταστολής ενάντια στα δικαιώματα των λαών της Ευρώπης και μάλιστα με τη χρησιμοποίηση των ενόπλων δυνάμεων των χωρών. Πολύ περισσότερο, δεν πρέπει να αποτελέσει...

Χρυσή Αυγή: "Τα σύνορα να κλείσουν ΤΩΡΑ"! - ΒΙΝΤΕΟ

ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ;

meimarakis_polytexneio_2002
Στη φωτογραφία που βλέπετε, είναι ο «προσωρινός» (που πάει για… μόνιμος) Βαγγέλας, να καταθέτει στεφάνι για τους ψεύτικους νεκρούς του Πολυτεχνείου. Εν έτει 2002, με την ιδιότητα του...

ΟΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ: ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ!

tzixad_aristera
Γράφει ο Αντίοχος

Πραγματικά συγκλονίζει μια φωτογραφία από το μακελειό του θεάτρου Μπατακλάν, με μια γυναίκα να κρατιέται από περβάζι του παραθύρου στον δεύτερο όροφο, για να γλιτώσει από το μένος των τζιχαντιστών. Και φωνάζει: «Βοήθεια, είμαι έγκυος»!
Ακόμα και οι πιο σκληροί εγκληματίες έχουν...

Η Συρία βαδίζει προς την Νίκη: Ο χαιρετισμός ενός υπερήφανου Λαού στον ηγέτη των Αγώνων του



Την ίδια ώρα κατά την οποία η πολιτική ηγεσία της Γαλλίας και των λοιπών ευρωπαϊκών Κρατών χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, ένας περήφανος Λαός που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά της ισλαμικής βαρβαρότητας υποδέχεται με τον πανάρχαιο Ηλιακό Χαιρετισμό τον Μεγάλο του Ηγέτη, Μπασάρ αλ Άσαντ!
Όταν οι Ευρωπαίοι ηγέτες οι ΗΠΑ και η Τουρκία χρηματοδοτούσαν τους τζιχαντιστές για να «εκδημοκρατιστεί» η Συρία, ο Λαός της χώρας υπό την καθοδήγηση του Ηγέτη του, έπαιρνε τα όπλα για να αντιμετωπίσει την βαρβαρότητα που εξέθρεψαν οι δυτικές «δημοκρατίες». Σήμερα που...

Σαρώνει ο «Κανένας» στην ΝΔ: Στο τέλος δεν θα μείνει ούτε αυτός! - Αποκαλυπτικές κάρτες


Σαρώνει ο «Κανένας» στην ΝΔ: Στο τέλος δεν θα μείνει ούτε αυτός! - Αποκαλυπτικές κάρτες

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Πρώτος με διαφορά ο «Κανένας» στα ποιοτικά χαρακτηριστικά

Γράφει ο Αντίοχος

Από την πρώτη στιγμή που φανερώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι μνηστήρες της νουδούλας, γράψαμε πως είναι «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον». Την ίδια άποψη έχει και ο ελληνικός λαός!
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και στην… πρωτότυπη ερώτηση «Αν υποθέταμε πως ....

Τι ενώνει τους "σοφούς" του Καπιταλισμού και τους "σοφούς" του Κομμουνισμού...;!


Τι σχέση έχουν οι “πέντε σοφοί” του γερμανικού καπιταλισμού και οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τον ΜΑΡΞ που γράφει :
"Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας. " θα τον ακούσει κανείς "κομμουνιστής" ή θα μείνουν προσηλωμένοι στον "περιούσιο" σκοπό τους για ... διεθνοποίηση όλων των εργατών και των κρατών;!

Την… αγωνία τους για την ενσωμάτωση των προσφύγων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, δεν την εκφράζουν μόνο οι μαντραχαλάδες του ΠΑΜΕ και τα ρετάλια της ΑΝΤΑΡCIA (ένα- δύο- τρία, ότι πει η πρεσβεία!), αλλά και οι… Σοφοί. Όχι οι «Σοφοί της Σιών», αλλά οι Γερμανοί «Πέντε Σοφοί» του γερμανικού καπιταλισμού.
Οι οποίοι, προτείνουν στην ετήσια έκθεσή τους την αναστολή της ισχύος του κατώτατου μισθού, όταν πρόκειται για την απασχόληση των λεγομένων «προσφύγων», προκειμένου «οι νέοι μετανάστες να καταστούν ελκυστικότεροι για τους εργοδότες και, μέσω της αγορά εργασίας, να ενσωματωθούν γρηγορότερα στην γερμανική κοινωνία»!
Επιπλέον, οι....

ΒΗΜΑ: "Η ΝΔ είναι μια... γεροντοκόρη, χωρίς μέλλον"

nea-dhmokratia
Μια βδομάδα απόμεινε στους… μνηστήρες της αρχηγίας της νουδούλας, για να δούνε ποιος από τους τέσσερις θα ντυθεί… γαμπρός. Ωστόσο, φαίνεται πως η νουδούλα δεν τραβάει πλέον κι όποιος κι αν ντυθεί… γαμπρός, απλώς και μόνον θα διαχειριστεί το πολιτικό της τέλος. Μέχρι και το καθεστωτικό «Βήμα», προβλέπει τη διάλυση που έρχεται με την… ταχεία. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά:  

«Η πορεία αυτοκαταστροφής της Ν.Δ.
Έχει μέλλον η Ν.Δ.; Αυτό είναι το βασικό ερώτημα για....

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η… ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

mixaloliakos_1__article

Το κυνήγι μαγισσών συνεχίζεται

Κάποτε στην δεκαετία του ’50 και του ’60 ακόμη για ό,τι κακό συνέβαινε σε αυτόν τον τόπο έφταιγαν οι κομμουνιστές. Αυτή ήταν η κυρίαρχη γραμμή του συστήματος εκείνη την περίοδο. Μία γραμμή, η οποία έχει αλλάξει και έτσι τα τελευταία χρόνια για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, φταίει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!  Λιμοί, σεισμοί, καταποντισμοί και το οποιοδήποτε επεισόδιο όπου και εάν συμβεί όπως και εάν συμβεί οι άνθρωποι που κατευθύνουν τους τηλεοπτικούς σταθμούς, τις εφημερίδες και ποδηγετούν την κοινή γνώμη στην χώρα μας, ανακαλύπτουν πάντοτε τους ίδιους “ενόχους”, τους Χρυσαυγίτες.
Η ιστορία είναι αρκετά παλαιά και θα....