Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 21, 2015

Έκλεισαν κι επίσημα τα σύνορα οι σκοπιανοί: Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εποικίζουν την Ελλάδα!


Έκλεισαν κι επίσημα τα σύνορα οι σκοπιανοί: Εκατομμύρια λαθρομετανάστες εποικίζουν την Ελλάδα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ελλάδα με τα νέα δεδομένα θα γίνει η χώρα "υποδοχής και φιλοξενείας" όλων των..."κατατρεγμένων" με τον αμεσότερο κίνδυνο να διαλυθεί από τον εξωτερικό εχθρό...Πιο αναγκαία από πότε η εθνική εσωτερική συνοχή και αντίσταση σε αυτή τη λαίλαπα των λαθροεποίκων που μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να εγγυηθεί.
 
Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι και την άμεση σύνδεση των ισλαμιστών καμικάζι με τις "προσφυγικές" ροές, ακόμη και τα Σκόπια ανακοίνωσαν το κλείσιμο των συνόρων τους, δίνοντας  στην απόφαση τους αυτή την μορφή τιμωρίας προς την χώρα μας.
Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις δηλώσεις του προέδρου του ψευδοκράτους, ο οποίος μεταξύ των άλλων κάνει λόγο για τις διαφορές με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας. Πιο συγκεκριμένα Γ. Ιβανόφ δήλωσε: "Οι μεταξύ μας διαφορές για....

ΚΚΕ εναντίον Μάρξ: Το Κομμουνιστικό Κόμμα εμφανίζεται ως προστάτης της ιδιοκτησίας!


Ως γνωστόν, στην Ελλάδα όλα γίνονται (εκτός από του σπανού τα γένια), αλλά αυτό πια παραείναι απίστευτο:

«Το ΚΚΕ προειδοποιεί για τη λαϊκή κατοικία. Αν μπείτε στη διαδικασία πλειστηριασμών, δυο λέξεις: «Μολών λαβέ». Και πάρτε το χαμπάρι. Το ΚΚΕ θα κάνει τα πάντα μέσα από όλους τους μαζικούς φορείς που δουλεύει, θα προσπαθήσει να κινητοποιήσει όλους ώστε να ισχύσει το «μολών λαβέ» και δεν έχει «λαβέ», δεν θα τις πάρετε τις λαϊκές κατοικίες».

Μάλιστα! Τι παρατηρούμε εδώ; Πως υπάρχει ένα μαρξιστικό – λενινιστικό κόμμα...

Ριζοσπαστική πρόταση της Χρυσής Αυγής για την αντιμετώπιση των ισλαμιστών και των τρομοκρατών...."Στρατιώτες στις πόλεις"

Πρόταση συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων στη φύλαξη των συνοριακών σταθμών διέλευσης των μεταναστών από την χώρα, καθώς και συνδρομής τους στο έργο της Αστυνομίας για την καλύτερη ασφάλεια των αστικών κέντρων καταθέτει ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος στο πλαίσιο ανάλογης πολιτικής του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ μετά τα τυφλά χτυπήματα στο Παρίσι.

"Οφείλουμε να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Έχει κηρυχθεί πόλεμος κατά.....

21η Νοεμβρίου - Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων



Σήμερα εορτάζεται όπως κάθε χρόνο, ανήμερα των εισοδίων της Θεοτόκου, η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Η παραπάνω ημέρα έχει αφιερωθεί στη μνήμη και στην απόδοση τιμής σε όλους τους νεκρούς των αγώνων που έδωσαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής υπερηφάνειας της πατρίδας μας και του λαού μας αντίστοιχα. Αλλά ποιες είναι αυτές οι Ένοπλες Δυνάμεις που μόνον στην χώρα μας έχουν τόσο απαξιωθεί και η αντίστοιχη ημέρα μνήμης σε οποιοδήποτε κράτος αποτελεί αφορμή εθνικής ανάτασης και απόδοσης φόρου τιμής από άπαντες; Μα οι Ένοπλες Δυνάμεις είμαστε εν δυνάμει όλοι εμείς που είχαμε ή θα έχουμε στο μέλλον την τιμή να υπηρετήσουμε σε ένα από τα ένδοξα όπλα του στρατού μας στην ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα. Η ημέρα αυτή ανήκει σε....

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η «ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ;

kroatia-prwtos-gamos-omofulofilwn.w_l
Γράφει ο Αντίοχος

Όχι ένα, αλλά τέσσερα νομοσχέδια ψήφισε η –ελεγχόμενη από την ενωμένη αριστερά- βουλή της Πορτογαλίας, με το «καλημέρα». Και όλα αφορούσαν το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά ζευγάρια ίδιου φύλου!
Τα κατάπτυστα νομοσχέδια υιοθετήθηκαν με τις ψήφους του συνόλου των κομμάτων της αριστεράς (του «ΠΑΣΟΚ», του «ΣΥΡΙΖΑ» και του ΚΚ της Πορτογαλίας), αλλά και είκοσι βουλευτών της πορτογαλικής «νουδούλας».
«Η βεβαιότητα ότι....

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

velgio
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ευρώπη σε ομηρία από τους κάποτε "καημένους οικονομικούς μετανάστες" εξ Ανατολών που... "Δεν ενσωματώθηκαν".  Η σειρά της Ελλάδος πλησιάζει...Η ώρα των Πατριωτικών Δυνάμεων φθάνει.

Ξεφεύγουν άσχημα τα πράγματα στην Ευρώπη με τον φόβο ενδεχόμενων τρομοκρατικών ενεργείων από τους τζιχαντιστές να εξελίσσεται σε τρομοκρατική υστερία.
   Το υπουργείο Εσωτερικών του Βελγίου έκανε λόγο για «σοβαρή και άμεση απειλή» και ανακοίνωσε την αναβολή των πρωταθλημάτων σε πρώτης και δεύτερη κατηγορία.
 «Έχουμε επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να πούμε ότι η απειλή είναι ξεκάθαρη και άμεση,» είπε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου Ντιτιέρ Ρειντερς.
Η βελγική υπηρεσία ασφαλείας (OCAM) αύξησε το....

Θλιβερό, εμετικό "γλύψιμο" του νταβατζή "Μπόμπολα" στον Εθνοπροδότη Σημίτη....


Παραχάραξη της ιστορίας από τους «αγιογράφους» του ανθέλληνα Σημίτη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι τα ίδια ΜΜΕ που σήμερα στηρίζουν και μελλοντικά θα "λιβανίζουν" τους σύγχρονους προδότες Αριστεράς (Τσίπρας) και Δεξιάς (Σαμαράς - Καμμένος). Για να μην το ζήσουμε ακόμη μια φορά, στείλτε τους από τώρα στον Καιάδα.
 
Ξοφλημένος, λαομίσητος, απεχθής. Αυτοί είναι οι χαρακτηρισμοί που μπορούν να αποδοθούν στον Κώστα Σημίτη, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε την πολιτική του αυτοβιογραφία, χωρίς φυσικά το παραμικρό ίχνος αυτοκριτικής για την «μαύρη οκταετία» 1996 - 2004, την περίοδο δηλαδή που ήταν πρωθυπουργός.
Δεν θα ασχολούμασταν με αυτόν τον «νάνο» της πολιτικής (όπως τον είχε αποκαλέσει το 1996 ο τότε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης) αν δεν διαβάζαμε ένα παραληρηματικό κείμενο αποθέωσής του στο καθεστωτικό «Έθνος» με τίτλο «Το αποτύπωμα του Κώστα Σημίτη» από κάποιον νοσταλγό των ημερών εκείνων. Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αρθρογράφο της φυλλάδας του Μπόμπολα «Βιωματικός χώρος του πρώην πρωθυπουργού είναι οι αρχές και αξίες μιας κοσμοπολίτικης Αριστεράς. Η αποστροφή του στον εθνοκεντρισμό, στην αρχαιοπληξία και....

Από το “Δεν πληρώνω” ο Σύριζα έφτασε στο... “πληρώνω περισσότερα”


Από το “Δεν πληρώνω” ο Σύριζα έφτασε στο... “πληρώνω περισσότερα”

Γράφει ο Αντίοχος

Στην αρχή, η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εκφράζονταν με το σύνθημα «Δεν Πληρώνω». Όταν όμως η… φαντασία ανήλθε στην εξουσία, το σύνθημα άλλαξε –δια χειρός της πολιτικώς… αείμνηστης Νάντιας Βαλαβάνη (πιο γνωστή ως «μάνα βγάλε τα λεφτά από την τράπεζα»…) κι έγινε «πληρώνω από πατριωτικό καθήκον».
Από την 1η Ιανουαρίου του 2016 (40 μέρες μείνανε) το σύνθημα αλλάζει και πάλι σε «πληρώνω –και μάλιστα περισσότερα- για....

Οι ψυχικά άρρωστοι υβριστές των νεκρών μας


Στην Αρχαία Ελληνική Τραγωδία τέθηκαν και αντιμετωπίστηκαν προαιώνια ανθρώπινα διλήμματα, τα οποία παραμένουν ίδια και απαράλλακτα ανά τους αιώνες. Είναι γνωστή η περίπτωση της Τραγωδίας του Σοφοκλή, όπου η Αντιγόνη προσπαθεί να θάψει τον νεκρό αδελφό της Πολυνείκη, παρά την αντίθετη εντολή του Κρέοντα, βασιλιά της Θήβας. Η Αντιγόνη μπήκε στο δίλημμα να διαλέξει ανάμεσα στον υπέρτατο νόμο, τον νόμο των Θεών (και της συνείδησής της), και τον νόμο των ανθρώπων (της έκφρασης, δηλαδή, του συσχετισμού της δύναμης της Πολιτείας σε δεδομένες στιγμές). Και η Αντιγόνη διάλεξε την συνέπεια στον υπέρτατο νόμο των Θεών και της συνείδησής της. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις όπου  δεν τίθεται κανένα τέτοιου είδους δίλημμα, καθώς το μόνο το οποίο διακυβεύεται είναι η ύπαρξη ή μη σεβασμού στην Μνήμη των Νεκρών.
Η συμπλήρωση δύο ετών από την....

Τι θα προκύψει μετά το τέλος της συγκυβέρνησης;


Τι θα προκύψει μετά το τέλος της συγκυβέρνησης;

Το ζήτημα, πλέον, δεν είναι αν θα αντέξει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά για πόσο χρονικό διάστημα θα αντέξει ακόμη.
Το «απόθεμα» της εκλογικής νίκης στις 20 Σεπτεμβρίου δείχνει να εξαντλείται πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο θα φανταζόταν ο οποιοσδήποτε. Ήδη ο Τσίπρας κραυγάζει αγωνιωδώς προς τους εντολείς του για μια σχετική χαλάρωση του προγράμματος του τρίτου Μνημονίου, προκειμένου να μπορεί να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα. Είναι ολοφάνερο ότι....