Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 22, 2015

Διπλα στους σεισμοπαθείς της Λευκάδας η Χρυσή Αυγή - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των σεισμοπαθών της Λευκάδας - Φωτορεπορτάζ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν όλοι θυμούνται τους Έλληνες που υποφέρουν όσο διαρκούν τα δελτία των 8, η Χρυσή Αυγή θα μείνει δίπλα τους και ας πάμε όλοι φυλακή για "ρατσιμό"!

Κλιμάκιο του Λαϊκού Συνδέσμου με επικεφαλής τον βουλευτή Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση μετέβη σήμερα στα σεισμόπληκτα χωριά της Λευκάδας. Η κατάσταση που βιώνουν οι συμπολίτες μας είναι πραγματικά τραγική και ουδείς εκ των υπευθύνων του μνημονιακού καθεστώτος ασχολείται με αυτό το μείζον πρόβλημα. Εκατοντάδες κάτοικοι της νήσου είναι .....

Ο Διεθνής Σιωνισμός - Εβραϊσμός ζητά να κυνηγηθεί η Χρυσή Αυγή ως... εξτρεμιστική! Για τους ισλαμιστές δολοφόνους..."τσιμουδιά"!


Ο Διεθνής Σιωνισμός αγωνιά για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και ζητά από τους διεθνείς τοκογλύφους να αναλάβουν δράση!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν πέρυσι η ίδια Συνδιάσκεψη ζήτησε με ψήφισμά της όλες οι Κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να δημιουργήσουν νομοθεσία που να απαγορεύει τη ρητορική κατά των εβραίων, η "ελληνική" Κυβέρνηση το έπραξε ΑΜΕΣΑ, με τον τρομονόμο περί "εχθροπάθειας" και "ρητορικής μίσους" που φυλακίζει όποιον δεν αναγνωρίζει δημόσια ή ιδιωτικά το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Λέτε να γίνει κάτι αντίστοιχο και τώρα επιβεβαιώνοντας τους συνωμοσιολόγους ότι ο Σιωνισμός ποδηγετεί τις κυβερνήσεις όλων των Εθνών παγκοσμίως, καθώς οι κυβερνήτες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είναι "όργανά" τους...;!

Δεν προλαβαίνει να έρθει ραβίνος στην Ελλάδα και εμφανίζεται κάποιος δημοσιογράφος της «Εφημερίδας των Συντακτών» να του πάρει συνέντευξη, για το θέμα της Χρυσής Αυγής. Αυτή τη φορά ήταν ο αρχιραβίνος της Μόσχας, Πίνχας Γκόλντσμιτ, ο οποίος βρέθηκε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη των Ραβίνων της Ευρώπης, που διεξήχθη στην Αθήνα.
Ο ραβίνος μίλησε, φυσικά, για τη Χρυσή Αυγή, και κάλεσε τους ευρωπαίους ηγέτες σε ανάληψη δράσεως εναντίον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Συγκεκριμένα, είπε:
«Όταν πληροφορήθηκα την είσοδο της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, το πρώτο μου συναίσθημα ήταν η.....

Ποιόν συμφέρει και γιατί η αναβολή εκλογής προέδρου στη ΝΔ...

Γράφει ο Αινείας

Στην αρχή ήταν ψίθυροι τηλεοπτικοί, τώρα δειλά, δειλά γίνονται φωνές τηλεοπτικές και γραπτές, που αναφέρουν ότι είναι υπαρκτό πια το σενάριο οι εκλογές στη ΝΔ να μη γίνουν ΠΟΤΕ - για "τεχνικούς" λόγους  βεβαίως, βεβαίως ώστε να μην υποψιαστούν κάτι οι πολίτες - και να οδηγηθεί η δεξιά παράταξη σε "συνέδριο ανανέωσης" που θα επιληφθεί της αλλαγής ηγεσίας του κόμματος.

Ποιόν θα ευνοούσε το παραπάνω σενάριο και γιατί;

Ας αποπειραθώ να κάνω μια εικασία....που σε πολλούς θα ηχεί ως "συνωμοσία"!

Δύο ήταν οι κύριοι λόγοι που οδήγησαν στο να... καταρρεύσει το σύστημα και να δημιουργηθούν άλυτα προβλήματα, που φέρνουν το... συνέδριο.

Πρώτο και κυριότερο ότι η απαξίωση της ΝΔ στα μάτια του κόσμου, θα ενσαρκώνονταν και θα αποκτούσε υπόσταση μέσω της σημερινής διαδικασίας, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ακόμη και των πιο αισιόδοξων αναλυτών (ALCO - Public Issue) η συμμετοχή δε θα ξεπερνούσε τις....

Αυτοί είναι οι "εταίροι" μα στην Ε.Ε.. "Δώρο" 3 δις στην Τουρκία για να.... νας στέλνει και άλλους λαθροεποίκους!!!!!!!!


Ευρωπαϊκός παραλογισμός: «Δώρα» στην Τουρκία με οικονομική συνεισφορά της Κύπρου ζητά η Κομισιόν

Αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος της Κομισιόν - Ζητά συνολικά €2,5 δισ. από τα κράτη-μέλη για στήριξη της Τουρκίας που δεν είναι μέλος της ΕΕ (!) 

Η Κομισιόν καλεί τη Λευκωσία να καταβάλει συνολικά 2.886.684,40 ευρώ προκειμένου να στηρίξει την Τουρκία στο προσφυγικό ζήτημα, με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή στη χώρα 2,2 εκατομμυρίων Σύρων προσφύγων. Έγγραφο της Κομισιόν καθορίζει τα ποσά που θα πρέπει να καταβάλει ένα έκαστο των κρατών-μελών, ούτως ώστε οι «28» να συγκεντρώσουν ποσό ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ για την στήριξη της Τουρκίας στο προσφυγικό. Η Κομισιόν θα συμβάλει μέσω του υφιστάμενου κοινοτικού προϋπολογισμού με άλλα 500 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία διεκδικεί «ως σημείο εκκίνησης» (starting point) η Άγκυρα από την Ε.Ε.  Με βάση το έγγραφο της Κομισιόν, η συμβολή των κρατών-μελών υπολογίζεται αναλογικά στη βάση του Ακαθάριστου Εθνικού Εισοδήματος (GNI-Gross National Income), που όπως επισημαίνεται, στην περίπτωση της Κύπρου υπολογίζεται στο 0,12% και αντιστοιχεί σε 2.886.684 ευρώ και 40 σεντ.
Σημειώνεται ότι....

22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1940: «ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΑΚΡΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΕΙ Η ΚΟΡΥΤΣΑ…!»

ellines-korytsaY__article

«Μόνον όταν δείχνη κανείς απόφασιν και θέλησιν μέχρι τέλους να ταφή κάτω από τα ερείπια για να νικήση, ημπορεί να νικήση.» Ι. Μεταξάς

Ο πόλεμος μαίνεται στα βουνά της Ηπείρου. Η επιθετική ενέργεια των Ιταλών επεκτείνεται σε όλη τη γραμμή των συνόρων μας προς την Αλβανία. Οι Ιταλοί παρατάσσουν 21 μεραρχίες εκ των οποίων η μια τεθωρακισμένη. Έναντι αυτών οι Έλληνες δεν αντέταξαν παρά 11. Την υλική διαφορά υπερκάλυπτε όμως η ηθική ανωτερότητα του στρατού μας. Είναι δόγμα στην στρατηγική ότι ο ψυχολογικός παράγοντας έναντι του υλικού είναι τρία προς ένα σύμφωνα με τη ρήση του Ναπολέοντα.
Ο ελληνικός στρατός υπερείχε του ιταλικού για πολλούς λόγους, τους οποίους με απλότητα ανέφερε μια φορά ο Μεταξάς: «ο ελληνικός στρατός είναι ποιοτικώς ανώτερος του ιταλικού, διότι έχει το πνεύμα της θυσίας, διότι έχει ιδανικά, το....

Ψέματα θα είναι: Εξιχνιάστηκε απαγωγή πακιστανού... Δράστες Αφγανοί και λοιποί κάφροι! Είδατε ο "εισαγώμενος" πολιτισμός των "προσφύγων";!

syllipseis
Μια ακόμα απαγωγή ομοεθνούς τους πραγματοποίησαν Πακιστανοί «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» – με τη βοήθεια πέντε Αφγανών κι ενός από την Σρι Λάνκα.

Οι εννέα αλλοδαποί απήγαγαν τον 25χρονο από την περιοχή του Λαγονησίου και απαιτούσαν από τους συγγενείς και φίλους του, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, την καταβολή 10.000 ευρώ, απειλώντας ότι.....

ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΔΕ ΣΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΩΡΩΝ;

idomeni_paidia
Οι κάθε λογής κομμουνιστές και οι ξεδιάντροποι συνοδοιπόροι τους, είναι αυτοί που προπαγανδίζουν υπέρ της έλευσης στην Ελλάδα των ταλαίπωρων όλου του κόσμου, δίνοντάς τους την εντύπωση ότι εδώ είναι… παράδεισος, όπου θα βρουν εν αφθονία τα πάντα – από κατανόηση και αλληλεγγύη μέχρι υλικά αγαθά! Είναι αυτοί που… καλωσορίζουν τους δυστυχείς (“Refusees welcome”) στα λιμάνια – κι άμα λάχει καμιά φορά τους δίνουνε και… κολατσιό (προσφάτως το ΠΑΜΕ, για μια μέρα, έδινε ένα χυμό κι ένα κρουασάν σε όποιον απρόσκλητο έβγαινε από τα καράβια στο λιμάνι του Πειραιά…).
Τώρα καμιά απ’ αυτές τις ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ, τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, δεν πατάει στην Ειδομένη , όπου μετά το κλείσιμο των συνόρων από τους Σκοπιανούς, χιλιάδες είναι εγκλωβισμένοι, που έχουν κάνει κρεβάτι τους το χώμα, ξεπαγιάζουν, δεν.....

Αναβλήθηκαν λόγω ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ οι εκλογές της ΝΔ... Το μνημόσυνο αναβάλλεται για λίγο....

Σαν blog είχαμε σκόπο σήμερα να μην ασχοληθούμε καθόλου με την εσωκομματική εκλογική του πολιτικού πτώματος που ονομάζεται "Νέα Δημοκρατία" και ήδη μυρίζει ναφθαλίνη, ωστόσο μετά τα σημερινά γεγονότα οφείλουμε να κάνουμε έναν μικρό σχολιασμό.

Όπως θα έχετε ήδη πληροφορηθεί, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του... νέου loser της "μασονοεξιάς" αναβλήθηκαν (επ' αόριστον;!) καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα που θα υποστήριζε τη διαδικασία, και θα επαλήθευε τις ενδεχόμενες διπλοεγγραφές....κατέρρευσε.

Τα όσα τραγελαφικά διαβάζουμε στα ρεπορτάζ των μεγαλύτερων site (enikos.gr - protothema.gr) αναδεικνύουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο, όχι μόνο την προχειρότητα όσων σχεδίασαν τη διαδικασία αλλά και την ανικανότητα προγραμματισμού και ελέγχου ακόμη και των πιο απλών ενεργειών.

Ανάμεσα στα άλλα, που....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ... Απελευθερώνουν τον αναρχοληστοτρομοκράτη Ρωμανό που ζητούσε να λεηλατηθεί και να καεί η Αθήνα!!!

parapolitika_romanos
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Από ότι φαίνεται ο "Μαύρος Δεκέμβρης" που οραματιζόταν ο άρρωστος ψυχικά και σωματικά, διεστραμμένος αναρχοτρομοκράτης των Β.Π. θα γίνει με την παρουσία του..... ως "σημαιοφόρο"!

Ο Καμμένος πού έχει εξαφανιστεί...;! Τι λέει για όλα αυτά...;!
 
«Φωτογραφική» διάταξη για χορήγηση αδειών σε τρομοκράτες ενσωμάτωσε στο νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης ο υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, θέτοντας μάλιστα το επίμαχο άρθρο σε διαβούλευση στις 9 Νοεμβρίου, την ημέρα που ο πρώην αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, κατέθετε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, αποδεικτικά στοιχεία για τις σχέσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία.
Οπως αποκαλύπτουν σήμερα τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», στο νέο άρθρο δεν....

Από την Σμύρνη του 1922 στην Θεσσαλονίκη του 2015


Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Από την Σμύρνη του 1922 στην Θεσσαλονίκη του 2015

Ένα... "ασήμαντο" γεγονός

Μικράν, μικράν, κατάπτυστον
ψυχήν έχουν αί μάζαι,
ιδιοτελή καρδίαν,
και παρειάν αναίσθητον
εις τους κολάφους

Κ.Γ. Καρυωτάκης

Τι είναι σημαντικό και τι είναι ασήμαντο στην Ελλάδα του 2015; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό την δίδει δυστυχώς ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και οι μεγάλοι αρχιτέκτονες του ψεύδους, αυτοί οι οποίοι κατευθύνουν την κοινή γνώμη σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, σύμφωνα με ένα σύστημα αξιών και αρχών, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με τα εθνικά Ιδανικά, με την Ιστορική Μνήμη του Ελληνισμού!
Οι μάζες δυστυχώς ή ευτυχώς, έτσι συνέβαινε πάντοτε στην Ιστορία, δεν έχουν γνώμη, δεν έχουν άποψη, απλά....