Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 30, 2015

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη στο Kontra - BINTEO

O Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel και σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αναφέρθηκε στην πρόσκλησή του από την προεδρία της Δημοκρατίας για το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους αρνήθηκε να παραστεί.

 Δείτε το βίντεο...

Εθνικισμός παντού! Μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στον Βόλο


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση της Τ.Ο. Μαγνησίας το περασμένο Σάββατο, όπου πλήθος υποστηρικτών και φίλων έδωσε το δυναμικό παρόν. Για άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία της Μαγνησίας είναι παρούσα στον εθνικό και κοινωνικό αγώνα που διεξάγει ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, παρά τη...

Κότα ο Τσίπρας μπροστά στον Νταβούτογλου - Έσβησε όλα τα tweets για παραβιάσεις και νευρικούς πιλότους!

Ο εξευτελισμός της χώρας και του Ελληνικού Λαού από έναν άκρως επικίνδυνο πρωθυπουργό που υποπίπτει από τη μια γκάφα στην άλλη, δεν έχει τελειωμό. Το τελευταίο κρούσμα συνέβη μετά τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Τουρκίας και αφορά τα tweets στο προσωπικό λογαριασμό του Τσίπρα, τα οποία διέγραψε μετά την επίπληξη που δέχτηκε από τον Τούρκο ομόλογό του, Αχμέντ Νταβούτογλου!

Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής όπου υπήρξε συνομιλία μεταξύ Τσίπρα και Νταβούτογλου, ο πρόεδρος του Σύριζα και πρωθυπουργός της χώρας δημοσιοποίησε στους δυο προσωπικούς του λογαριασμούς στο Twitter...

Η ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας σε λίγες γραμμές του καθηγητή Κονδύλη

Τα κόμματα – ως οργανισμοί με τα δικά τους αυτοτελή συμφέροντα και με πρωταρχικός τους μέλημα την κατάληψη του κράτους και το μοίρασμα των ανώτερων κρατικών θέσεων στα μάλλον ανυπόμονα στελέχη τους – υποχρεώθηκαν να συναγωνίζονται το ένα το άλλο στην υιοθέτηση και στην προάσπιση των οποιωνδήποτε αιτημάτων απ’ οπουδήποτε κι αν προέρχονταν. Στις συνθήκες της διαμορφούμενης εγχώριας (εξαμβλωματικής) μαζικής δημοκρατίας δεν αρκούσε πια...

Σαν σήμερα δολοφονείται ο Κορνήλιος Κοντρεάνου - Ο άνθρωπος-σύμβολο του Εθνικιστικού κινήματος της Ρουμανίας

"Θα δημιουργήσουμε μια πνευματική κοινωνία, μια ηθική κοινωνία, όπου ο Ηρωικός άνδρας θα γεννηθεί και θα ευημερήσει. Ο ήρωας αυτός, θα οδηγήσει το λαό μας στο δρόμο της δόξας του."

Κορνήλιος Κοντρεάνου

Δίχως να έχει καλά καλά ξημερώσει το πρωινό της 9ης Οκτωβρίου 1923, έξι άνδρες κάθονταν στις καρέκλες του αρχηγείου της αστυνομίας στο Βουκουρέστι. Η αστυνομία τους είχε συλλάβει μερικές ώρες νωρίτερα. Ένας πληροφοριοδότης μέσα από τις τάξεις τους, τους είχε κατηγορήσει ότι σκοπεύανε να δολοφονήσουν, πάνω από είκοσι σημαίνοντα μέλη της ρουμανικής κοινωνίας.
Ο αρχηγός των κατηγορούμενων, ο 24χρονος Κορνήλιος Κοντρεάνου, περίμενε σκεπτικός, ενώ οι σύντροφοί του έμπαιναν ένας ένας στο ανακριτικό γραφείο. Προσπαθούσε να σκαρφιστεί τρόπους για να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις που θα του έκαναν. Έπειτα, ήρθε και η σειρά του.
Ο εισαγγελέας ζήτησε να του ....

Μαζική συμμετοχή στην ημερίδα της Χρυσής Αυγής για τον πρωτογενή τομέα στην Χρυσούπολη Καβάλας - Φωτορεπορτάζ


Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Ειρήνη, η πρώτη ενημερωτική ημερίδα στο νομό Καβάλας με θέμα τον πρωτογενή τομέα και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάπτυξη του τομέα και διέξοδο από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης.

Πλήθος αγροτών και κτηνοτρόφων αλλά και φίλων του κινήματος μας από το νομό Καβάλας...

Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ ΤΩΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ"...ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!!


Δημοσκόπηση Κάπα Research: Σταθερή η Χρυσή Αυγή, διαλύονται τα αποκόμματα του Μνημονίου

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις πρόσφατες εκλογές μόλις δημοσιεύτηκε από την εταιρεία Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδος «Το Βήμα».

Πριν εγκύψουμε στην εκτίμηση ψήφου για έκαστο κόμμα, αξίζει να παρατηρήσουμε ότι η εταιρεία προέβη σε σημαντικές μεθοδολογικές αλλαγές, αφού για πρώτη φορά...

Ένιωσαν την οργή των Ρώσων, οι τζιχαντιστές: Σημαντικές απώλειες για τους τρομοκράτες του ισλαμικού κράτους - ΒΙΝΤΕΟ

H Ρωσία βομβάρδισε τους ισλαμιστές στην Deir Ez-Zor και σε άλλες πόλεις της Συρίας χρησιμοποιώντας "τον πατέρα όλων των βομβών" τη FOAB, ένα απίστευτης ισχύος θερμοβαρικό όπλο που ισοδυναμεί με τακτικό πυρηνικό χτύπημα! Το αποτέλεσμα ήταν με ένα χτύπημα 600 ισλαμιστές νεκροί!

Πρόκειται για την ισχυρότερη βόμβα που ρίχνεται από αεροπλάνο και μπορεί να εξαϋλώσει τα πάντα σε μια τεράστια ακτίνα. Τέσσερις φορές πιο ισχυρό από την αμερικανική GBU-43/B και αποτελεί το πιο ισχυρό συμβατικό μη πυρηνικό όπλο το οποίο δοκιμάστηκε επιτυχώς στις 11 Σεπτεμβρίου του 2007. Είναι το ισοδύναμο 44 τόνων ΤΝΤ και χρησιμοποιεί 7 τόνους νέου τύπου...

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΣΑ «ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ» ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ετούτες τις δύσκολες ώρες του τριτομνημονιακού χαμού, όπου υποτίθεται πως η συγκυβέρνηση ψάχνει για «ισοδύναμα» αλλά δε βρίσκει και ρίχνει το βάρος στις πλάτες του ελληνικού λαού, οφείλουμε να αναφέρουμε τα ποσά που έχουν εισπράξει από το κράτος –και μάλιστα αφορολόγητα- τα πολιτικώς και κυριολεκτικώς χρεωκοπημένα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου. Έτσι, μόνο τα τελευταία 17 χρόνια -από το 1997 έως το 2014- το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ έχει λάβει...