Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015

«ΒΗΜΑ» ΣΕ ΓΛΩΣΣΑ… ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΗ: ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Την περασμένη Κυριακή, ο μεγαλοδημοσιογράφος Ιγνατίου έσπασε το απόλυτο «εμπάργκο» που έχουν (ξανά!) επιβάλλει στην Χρυσή Αυγή τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου και οι κατακόκκινοι ολιγάρχες των ΜΜΕ, προειδοποιώντας με άρθρο του στη μπομπολοφυλλάδα, πως αν οι συστημικοί πολιτικοί δεν σχηματίσουν κυβέρνηση «εθνικής ενότητας» θα «μας φορτώσουν τους φρικτούς εγκληματίες της ΧΑ».

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του (προερχόμενου από το ΚΚΕ βεβαίως…) διευθυντή του «Βήματος» Καρακούση, να προειδοποιήσει τους σάπιους του συνταγματικού τόξου, ότι δε θα τους βγουν τα σενάρια...

Οικονομική κατάρρευση και αύξηση βιασμών στην πάλαι ποτέ πολιτισμένη Σουηδία εξαιτίας των λαθρομεταναστών - ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Η λαθρομετανάστευση στις χώρες της Ευρώπης, και μάλιστα σε νούμερα πολύ μικρότερα από  αυτά της Ελλάδας, έφερε και τα προβλήματα της!
Ενώ οι μουσουλμάνοι άρρενες στην Σουηδία, φτάνουν το 2% του συνολικού πληθυσμού, ευθύνονται για το 77,2% των βιασμών στη χώρα!
Συμμορίες λαθρομεταναστών προκαλούν όλο και περισσότερα προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, ενώ τα χρήματα που δαπανώνται για την περίθαλψή των λαθρομεταναστών αυξάνονται με τη σουηδική οικονομία παρουσιάζει σημάδια κόπωσης.

Δείτε το βίντεο...

Επίθεση Κασιδιάρη στην ανθελληνική πολιτική κυβέρνησης για το λαθρομεταναστευτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας κασιδιάρης κεφάτος μίλησε στη βουλή για τη μνημονιακή πολιτική, την φτωχοποίηση των Ελλήνων και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Δείτε το βίντεο...

Γελοιοποιήθηκαν ξανά τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ: Καμία εμπλοκή στελεχών της Χρυσής Αυγής στο επεισόδιο με Κουμουτσάκο

Η εισαγγελική έρευνα έβγαλε ψεύτες τους συριζαίους υπουργούς και τα παπαγαλάκια φυλλάδων και καναλιών 

Τόσκας, Φίλης, Τρέμη, Έθνος και σία θα δώσουν λόγο για τις συκοφαντίες τους

Ολοκληρώθηκε η εισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο του Συντάγματος με πρωταγωνιστή τον βουλευτή της ΝΔ, Κουμουτσάκο. Σύμφωνα με το σχετικό πόρισμα, κανένας βουλευτής ή στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν συμμετείχε στο εν λόγω συμβάν.

Έτσι βγαίνουν και επισήμως ψεύτες και συκοφάντες όλοι οι εγκάθετοι υβριστές της Χρυσής Αυγής, από τον ανεκδιήγητο υπουργό Προ-Πο μέχρι τους καλοπληρωμένους υπαλλήλους του Μπόμπολα στο...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ;

skopia2

Έχετε ποτέ δει τριτοκοσμικούς που περιμένουν σε κάποιο Δημόσιο Νοσοκομείο για να πάρουν από το αυτόματο μηχάνημα αριθμό προτεραιότητας πώς συμπεριφέρονται όταν το μηχάνημα ξεκινήσει να διανέμει εισιτήρια;
Τους έχετε δει να περιμένουν σε πολυπληθή σειρά λεωφορείων και να προσπαθούν να επιβιβαστούν όταν το μεταφορικό όχημα σταματήσει στη στάση;
Και στις δυο περιπτώσεις παρακάμπτουν αυτούς που αναμένουν υπομονετικά στη σειρά τους, σπρώχνουν, απωθούν, μόνο που δεν λακτίζουν τους παρευρισκόμενους. Γιατί;
Διότι αυτή είναι η κουλτούρα τους, αυτός είναι ο....

Πούτιν: Η τουρκία θα πληρώσει για τα ειδεχθή της εγκλήματα κατά της Ρωσίας


Πούτιν: Η τουρκία θα πληρώσει για τα ειδεχθή της εγκλήματα κατά της Ρωσίας

Αιχμές και κατά της Δύσης: Μη χρησιμοποιείτε τους τρομοκράτες όπως και όταν σας βολεύει!

Την ετήσια αναφορά του προς τον Λαό σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στα ρωσικά πράγματα έκανε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν. Βεβαίως, η ομιλία αυτή δεν θα μπορούσε παρά να έχει πολλές αναφορές σχετικά με τα ζητήματα που άπτονται της καταρρίψεως του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους και των ρωσοτουρκικών σχέσεων.
Ο Ρώσος πρόεδρος αναφερόμενος στα γεγονότα των τελευταίων ημερών είπε ότι η Άγκυρα θα μετανιώσει «περισσότερο από μια φορές» την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού και σημείωσε με έμφαση ότι η Μόσχα δεν θα αγνοήσει τη βοήθεια της Τουρκίας στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Το πολεμικό κλίμα έγινε σαφές όταν....

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ» ΤΟΥ ‘44

dekembriana.preview

Ναι, δεν είναι σωστό να ξύνουμε παλιές πληγές. Ναι, πρέπει να υπάρξει εθνική συμφιλίωση. Ναι, πρέπει να υπάρξει λήθη του κακού παρελθόντος, που διχάζει τους Έλληνες. Ναι, αλλά η λήθη δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και να εμφανίζονται σήμερα οι προδότες ως ήρωες και οι ήρωες ως προδότες. Ναι, αλλά δεν μπορεί να ξεχάσουμε την Ιστορία μας, γιατί οι λαοί που ξεχνούν την Ιστορία τους πεθαίνουν. Η ανάδειξη, λοιπόν, της παραποιημένης ιστορικής αληθείας για τα γεγονότα του «Κόκκινου Δεκέμβρη του ’44», είναι η μόνη σκοπιμότης της σημερινής μας ιστορικής αναδρομής.

Μάιος 1944: Η Ελλάς στην βρετανική σφαίρα επιρροής.
Τον Οκτώβριο του ’44, οι Γερμανοί αποχωρούν από....

Τον Άη Βασίλη περιμένουν στην ΝΔ μήπως και εκλέξουν πρόεδρο - Στις 20 Δεκεμβρίου το... γιορτινό εκλογικό πανηγύρι!


Τον Άη Βασίλη περιμένουν στην ΝΔ μήπως και εκλέξουν πρόεδρο - Στις 20 Δεκεμβρίου το... γιορτινό εκλογικό πανηγύρι!

Το θαύμα των Χριστουγέννων περιμένουν στην ψοφοδεξιά, μήπως και καταφέρουν να μετριάσουν την πρόσφατη ξεφτίλα με το φιάσκο των προηγούμενων εσωκομματικών εκλογών που δεν διεξήχθησαν ποτέ.
Το δώρο που ζητά όλη η Συγγρού με ένα στόμα μια φωνή από τον Άη Βασίλη είναι έναν πρόεδρο, μήπως και πείσουν τον ελληνικό λαό ότι είναι ακόμα κόμμα που ζει και αναπνέει.
Βέβαια, αργά ή γρήγορα θα βρεθεί πρόεδρος για την ΝΔ με πιθανότερο όλων τον Μεϊμαράκη, αλλά την διάσπαση ή ακόμα καλύτερα την διάλυση όπως αποκάλυψε και η Ντόρα δεν την γλιτώνουν με τίποτα.
Με τα χίλια ζόρια όπως λέει ο λαός οι εσωκομματικές εκλογές θα....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

Εντείνονται τα σενάρια τις τελευταίες μέρες ιδιαίτερα μετά την τελευταία δημοσκόπηση για τη δημιουργία νέου κόμματος, τύπου Σαρκοζί, με Δεξιά χαρα­κτηριστικά. Πρω­ταγωνιστικό ρόλο στην πολιτική αυτήν κίνηση φαίνεται ότι παίζουν...

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
  • Ο Γ. Παπανδρέου, ο κανονικός, είχε πει: αν θέλεις ένα θέμα να μην λυθεί ποτέ, σύστησε μια επιτροπή ν’ασχολείται επ΄αορίστου μ΄αυτό το ζήτημα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο πρωθυπουργός μας, όπου προχθές στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δήλωσε να συσταθεί διακομματική επιτροπή για το ασφαλιστικό. Να΄σαι καλά ρε Τσίπρα, μας έκανες και γελάσαμε.
  • Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση...

Το Ρωσικό υπουργείο Άμυνας ξεμπρόστιασε τους “γείτονες”: Ντοκουμέντα για συνεργασία τουρκίας με ISIS - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κενό πέφτουν οι διθυραμβικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερτογάν, ο οποίος -προς απάντηση των κατηγοριών για στενή συνεργασία της Τουρκίας με το ΙSIS- προ ολίγων ημερών τόνισε πως εάν αποδειχτεί αγορά πετρελαίου από τους ισλαμιστές θα υποβάλλει την παραίτησή του.

Νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας έρχονται να επιβεβαιώσουν την στενή συνεργασία του τουρκικού κράτους με την...