Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 04, 2015

Γ.ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ 38 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ 1,8 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ;

stathakis_758214018

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καταρρίπτεται ολοκληρωτικά ο "μύθος" της αμόλυντης αριστεράς. Είναι βουτηγμένη μέσα στο βούρκο της διαπλοκής και του κατεστημένου! Χρυσή Αυγή για να μπουν οι κλέφτες στη φυλακή
 
Ιλιγγιώδεις φαίνεται πως είναι οι διαφορές που εντοπίζονται στη συμπληρωματική δήλωση του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, σε σχέση με τα όσα είχε δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του, εντείνοντας την πολιτική θύελλα που απειλεί την κυβέρνηση.
Όπως μεταδίδει το protothema.gr, από την δήλωση περιουσιακής κατάστασης που κατέθεσε στην Βουλή το 2012 και αφορά το έτος 2011 δεν έλειπε μόνο το ένα εκατομμύριο αλλά συνολικά περίπου 1.800.000 ευρώ. Πρόκειται, για καταθέσεις στις οποίες είναι συνδικαιούχος με την μητέρα του και τον αδελφό του.
Οι ίδιες αυτές πληροφορίες διαψεύδουν επίσης την....

ΜΚΟ τζιχαντιστών (;) στην Μυτιλήνη υποδέχεται “πρόσφυγες” φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ΜΚΟ τζιχαντιστών (;) στην Μυτιλήνη υποδέχεται “πρόσφυγες” φωνάζοντας «Αλλάχ Ακμπάρ» - ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όποιος αναμένει να δει "κάτι περισσότερο" για να ενεργοποιηθεί τότε είναι άξιος της μοίρας του, ότι και να πάθει. "Χρυσή Αυγή - ΟΧΙ στο ΙΣΛΑΜ"

Ανεξέλεγκτη η δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων στα νησιά του Αιγαίου

Αποκαλυπτικό βίντεο από την δράση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης τζιχαντιστών(;) στη Λέσβο, τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Αξιοσημείωτο είναι το έμβλημα της «φιλανθρωπικής οργάνωσης» ONE NATION, που μοιάζει με αυτό των τζιχαντιστών με υψωμένο τον δείκτη του χεριού.
Στο βίντεο φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος, στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών να υποδέχονται βάρκα με «πρόσφυγες» και να τους καθοδηγούν στα αγγλικά πώς και σε ποιο μέρος της ακτής να κατευθυνθούν.

Στη συνέχεια τους απευθύνουν τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό "Αλλάχ Ακμπάρ" για να...

Έχει ο καιρός γυρίσματα... Όταν οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής αλληλοεξοντώνονται!

Οι στιγμές κατά τις οποίες οι διάφορες «συνιστώσες» του καθεστώτος τρώγονται μεταξύ τους εκτός από τις διασκεδαστικές - αηδιαστικές εντυπώσεις οδηγούν και σε χρήσιμα συμπεράσματα.
Είχαμε αναφερθεί στο παρελθόν στην καταγγελία του Γιάννη Πανούση ότι η «Εφημερίδα των Συντακτών» είχε στήσει «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του, με την συγκεκριμένη φυλλάδα να του απαντά και το θέμα να μένει εκεί, τουλάχιστον από πλευράς δημοσιότητας.
Πριν από λίγες ημέρες η φυλλάδα αυτή επανήλθε στο θέμα επιτιθέμενη στον Πρετεντέρη, για τον οποίο γράφει τα εξής: «Έρχεται όμως να συντηρήσει και να στηρίξει τον συκοφαντικό ισχυρισμό του κ. Γ. Πανούση ο κ. Ι.Κ. Πρετεντέρης, ο οποίος στο “Βήμα” και με τίτλο “Γιατί φωνάζουν;” γράφει πως...

Χρήστος Παππάς: Είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά, είμαστε το μέλλον, είμαστε η ελπίδα!

Η απόλυτη ξεφτίλα! Βανδαλισμός στο μνημείο του Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη


Η απόλυτη ξεφτίλα! Βανδαλισμός στο μνημείο του Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη

Σημεία των καιρών: Κυνηγοί χαλκού αφαίρεσαν το μπρούτζινο τουφέκι από το άγαλμα του Παύλου Μελά, που κοσμεί το κέντρο της πλατείας Σκρά στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, δηλαδή σε ένα πολυσύχναστο μέρος, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς.
Φαίνεται πως για κάποιους ανθέλληνες το τουφέκι του Ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα δεν αξίζει περισσότερο από το τίμημα πώλησής του ως μεταλλικό αντικείμενο ανακύκλωσης.
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, κάτοικοι της περιοχής που εμφορούνται από πατριωτισμό ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και τους....

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ


decembre-o rolos twn xenwn

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Ας πάμε τώρα στα παρασκήνια του «Κόκκινου Δεκέμβρη» και στην στάση των ξένων δυνάμεων. Κατ’ αρχάς, είναι γεγονός αναμφισβήτητο, ότι ο Στάλιν τήρησε τις συμφωνίες με τους Άγγλους. Έτσι, αρκετόν καιρό πριν από τα Δεκεμβριανά, βρισκόταν στην Ελλάδα 6μελής σοβιετική στρατιωτική αποστολή, υπό τον Συνταγματάρχη Ποπώφ, η οποία διέμενε στην «Μεγάλη Βρετανία», μαζί με τους «μοναρχοφασίστες» και «τυράννους του ελληνικού λαού» υπουργούς της κυβερνήσεως Παπανδρέου, και τους Εγγλέζους της Στρατιωτικής Διοικήσεως. Η στρατιωτική αυτή αποστολή ήταν μια....

ΤΑ ΝΕΑ ΛΑΘΡΟ-ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ


statistics_all_2015_all&dia_apo2006


Ε λοιπόν ναι, η… μεγάλη στιγμή έφτασε! Σας παρουσιάζουμε άλλο ένα απίστευτο ρεκόρ της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων (να μην ξεχνάμε το δεύτερο συνθετικό και τις… «κόκκινες γραμμές» του…): μέσα σε μόλις 11 μήνες, προσέλκυσαν στην Ελλάδα (και προσεχώς Ελλαδιστάν!) τόσους λαθρομετανάστες, όσους μας είχαν… προτιμήσει σε 8 από τα 9 προηγούμενα χρόνια – για τα οποία υπάρχουν στατιστικά στοιχεία από την Ελληνική Αστυνομία.
Έτσι μέχρι την 30η Νοεμβρίου, σύμφωνα με την εφαρμογή στο σάιτ του ΔΟΜ που δείχνει τις ροές συνολικά από ξηρά και θάλασσα, είχαμε 767.596 απρόσκλητους επισκέπτες. Ιδού:
Συνολικά, στα....

TO FACEBOOK ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΗΝ «ΜΑΡΤΥΡΑ» ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ «Η ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θλιβεροί... Μεγάλο φιάσκο για τους καθεστωτικούς η δικαστική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η δίκη πολιτικής σκοπιμότητας της Χρυσής Αυγής, αλλά η μέχρι στιγμής εξέλιξή της έχει τελείως αρνητικό αποτέλεσμα, απ’ αυτό που επιδίωκαν οι εμπνευστές της.
Δείτε την αποκάλυψη μιας «μάρτυρος» του ΚΚΕ, από το diki-xa.blogspot.gr – να την χαίρεται το… συνταγματικό τόξο:
Άγριο βρισίδι στους χρυσαυγίτες έριχνε μέσω facebook η μάρτυρας κατηγορίας – ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ
«Κωλόζωα Χρυσαυγίτες...

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β’ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ: Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

basiliosb
Γράφει η Κορίνα Πενέση

O Αυτοκράτορας Βασίλειος ο Β΄, του οποίου είχε δοθεί το προσωνύμιο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος εξαιτίας των συντριπτικών μαχών που έδωσε με τους Βούλγαρους, βασίλεψε από τις 10 Ιανουαρίου του 976 έως και το θάνατό του στις 15 Δεκεμβρίου του 1025.Γιος του αυτοκράτορα Ρωμανού Β΄ και της αυτοκράτειρας Θεοφανούς (η οποία ήταν Ελληνίδα) στέφθηκε συμβασιλέας του πατρός του από το 960 σε ηλικία μόλις δυο ετών. Ο πατήρ του Βασιλείου απέπνευσε το 962 αλλά λόγω της μη ενηλικίωσής του (ο  Βασίλειος ήταν μόλις 5 ετών) παραμερίστηκε μετά το θάνατο του προγόνου του και τα ηνία της Αυτοκρατορίας ανέλαβαν πρώτος ο Νικηφόρος Φωκάς ο οποίος έγινε σύζυγος της αυτοκράτειρας Θεοφανούς μετά τη χηρεία της και μετέπειτα ο Ιωάννης Τσιμισκής, ο οποίος δολοφόνησε τον  Νικηφόρο Φωκά και βασίλεψε για επτά έτη, έως ότου....