Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 08, 2015

Ο Σύριζα ΔΕΝ προτίθεται να διεκδικήσει τα μάρμαρα του Παρθενώνα! Εκπλήσεστε;

Την ώρα που η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα είναι ένα από τα άμεσα σχέδια της αριστερής κυβέρνησης, αναβάλλεται επ' αορίστου η όποια διεκδίκηση των γλυπτών του Παρθενώνα κατ΄εντολήν του αρμόδιου υπουργείου.

Σε συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε στην επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων νομοσχεδίου σχετικού με την επιστροφή πολιτιστικών αγαθών, που έχουν απομακρυνθεί παράνομα από το έδαφος κράτους - μέλους της ΕΕ, ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς αρνήθηκε οποιαδήποτε διεκδίκηση, καθώς θεωρεί...

Μπουμπούκος: “Αν συγκυβερνήσουμε με τον Τσίπρα, επόμενη κυβέρνηση θα είναι η Χρυσή Αυγή” - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτική η ομολογία Γεωργιάδη στο Extra: "Αν η ΝΔ συγκυβερνήσει με τον Σύριζα, τότε θα γίνει Αξιωματική Αντιπολίτευση η Χρυσή Αυγή. Και είναι δεδομένο πως το κόμμα που γίνεται Αξιωματική Αντιπολίτευση, γίνεται στη συνέχεια και κυβέρνηση. Γι' αυτό μην παίζουμε με τη φωτιά".

Δείτε το βίντεο...

Κραυγή πανικού από τον τοκογλύφο Σουλτς: Έρχεται η Ευρώπη των Εθνών, των Λαών και των Πατρίδων!

Την αγωνία των διεθνών τοκογλύφων για τη μοίρα που αναμένει τον υπερεθνικό οργανισμό που έστησαν για να απομυζούν τον ιδρώτα των ευρωπαϊκών λαών εξέφρασε στην γερμανική εφημερίδα "Die Welt" ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάρτιν Σούλτς.

Ο αρχιτοκογλύφος μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα εξέφρασε το φόβο ότι "κανένας δεν μπορεί να πει αν η Ε.Ε. θα εξακολουθεί να υπάρχει σε αυτήν τη μορφή σε 10 χρόνια", σπεύδοντας να σημειώσει ότι "αν το θέλουμε τότε χρειάζεται να πολεμήσουμε πολύ σκληρά γι'αυτό".

Τι απειλεί, όμως, την Ευρωπαϊκή Ένωση των τοκογλύφων; Ο Σούλτς απαντά με... φρίκη:

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Κω ενάντια στα “hot spots” των λαθρομεταναστών: "Σώστε το νησί μας!"


Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι της Κω ενάντια στα “hot spots” των λαθρομεταναστών: Σώστε το νησί μας!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων, έστω και αν επιχειρείται με κάθε τρόπο η καταστολή τους, ενεργοποιούνται και σε αυτό τον αγώνα που θα δώσουν θα έχουν γνήσιο και άδολο αρωγό τους το Εθνικιστικό Κίνημα.
 
Την αντίθεση τους στην δημιουργία "hot spots" και την μετατροπή του νησιού σε αποθήκη λαθρομεταναστών εξέφρασαν με δυναμικές κινητοποιήσεις οι κάτοικοι της Κω.
Συγκεκριμένα,

ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ “ΓΑΛΑΖΙΟΣ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΖΕΣ 600 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ;

erotimatiko-prosopo_1
Παραθέτουμε δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Παραπολιτικά» σχετικά με «γαλάζιο» υπουργό:

«Βόμβα: Βρέθηκαν 600.000 ευρώ στον λογαριασμό υπουργού της ΝΔ
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η πληροφορία που αποκαλύπτει το Parapolitika.gr σύμφωνα με την οποία δυο εκ των στενότερων συνεργατών πρωτοκλασάτου Έλληνα πολιτικού, έχουν κληθεί και απολογούνται σήμερα στον οικονομικό εισαγγελέα για υπόθεση χρηματισμού.
Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δυο, εντοπίστηκαν εμβάσματα ύψους 600.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από....

Η Νεα Ταξη εγκαθιδρύεται επίσημα στην Ελλάδα από Τσίπρα - Καμμένο...Ταυτότητες με μικροτσίπ και αποτύπωση της ίριδας φέρνει η αριστερά


Ο “μεγάλος αδερφός” είναι εδώ: Ταυτότητες με μικροτσίπ και αποτύπωση της ίριδας φέρνει η αριστερά

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων εφαρμόζονται με τον πιο ύπουλο και αναγκαστικό τρόπο από τους υποτελείς τους στην Ελλάδα. Η εκκλησία άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ή μόνον, για ακόμη μια φορά, η Χρυσή Αυγή θα κληθεί να αντιπροσωπεύσει τις αξίες του Ελληνισμού και να αγωνιστεί με πάθος για αυτές εντός και εκτός Βουλής;!
 
Την αντικατάσταση των υφισταμένων ταυτοτήτων με νέα δελτία προωθεί η συγκυβέρνηση υπό το πρόσχημα απειλής επαναφοράς της βίζας για Έλληνες ταξιδιώτες στις ΗΠΑ. Όπως γράφει η «Καθημερινή» αξιωματούχοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διευκρίνισαν χθες ότι έχει ήδη συγκροτηθεί επιτροπή, η οποία επεξεργάζεται πρόταση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέας γενιάς ταυτοτήτων.
Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο τα νέα δελτία ταυτότητας να περιλαμβάνουν, εκτός από δακτυλικό αποτύπωμα, και πρόσθετα βιομετρικά στοιχεία, όπως το «αποτύπωμα» της ίριδας του κατόχου.
Στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι.......

ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΕΠΕΝ

lepen

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η φράση-συμβολο της Χρυσής Αυγής, "Είμαστε το αύριο και είσαστε το χθες" είναι η απόλυτη αλήθεια για το πολιτικοκοινωνικό περιβάλλον της Ευρώπης, καθώς η ναολαία ως φορέας των δομικών αλλαγών έχει επιλέξει να δώσει τον αγώνα της αλλαγής υπό τα εθνικά λάβαρα και με προμετωπίδα τη φυλετική θεώρηση της ζωής.


Ένα πολύ ενδιαφέρον και σημαντικό στοιχείο από τις πολύ πρόσφατες εκλογές στην Γαλλία, είναι και το «προφίλ» των ψηφοφόρων του κόμματος Λεπέν.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ετιέν Μερσιέ της εταιρείας Ipsos, το κόμμα Λεπέν σάρωσε στην νεολαία και ιδίως μεταξύ των νέων ηλικίας 18-24 ετών, ενώ ανεδείχθη τρίτο μεταξύ των ψηφοφόρων άνω των 65 ετών (κόμμα Σαρκοζί 38%, Σοσιαλιστές 24%, κόμμα Λεπέν 22%).
Επίσης, το κόμμα Λεπέν είναι πρώτο στην......

Ένα περίεργο πράγμα... ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡCIA ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΞΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Angela Merkel im Stasi-Museum
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Πώς ο "καπιταλισμός" συναντά τον "κομμουνισμό" στην εισαγωγή των αλλογενών στα εθνικά κράτη και επιτακτικά ζητά την πρόσμιξή του με ποικίλους τρόπους μόνο μια... στοά μπορεί να μας το εξηγήσει!



Γράφει ο Αντίοχος


Την ίδια ώρα που οι αρχές της Γερμανίας ανακοίνωσαν ότι από τις αρχές του χρόνου μέχρι τώρα αφίχθηκαν στην χώρα τους 964.574 «πρόσφυγες και μετανάστες», η συντρόφισσα Μέρκελ (πρώην κομσομόλα της χώρας της Στάζι και του «Τείχους του Αίσχους») βρήκε την ευκαιρία να εξυμνήσει τα… οφέλη της λαθρομετανάστευσης.
Μιλώντας, λοιπόν, σε εκδήλωση για την 60η επέτειο του μεταπολεμικού προγράμματος εισαγωγής των λεγομένων «γκασταρμπάιτερς» (ξένων εργατών) είπε τα εξής:
«Η μετανάστευση μπορεί να εμπλουτίσει τη Γερμανία. Είναι τεράστια η....

Ο Τσίπρας τρέμει να πει τα ονόματα των νταβατζήδων, οι Εθνικιστές τολμούν ακόμη και μέσα από τα βοθροκάναλά τους 4 ΒΙΝΤΕΟ


Ο Τσίπρας δεν είναι Χρυσός Οδηγός: Μόνο η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους διαπλεκόμενους με το όνομά τους! 4 ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίπρας στη χθεσινή συνέντευξή του ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους να συγκεκριμενοποιήσει τις γενικόλογες αναφορές του στη διαπλοκή, που στην Ελλάδα προφανώς και όνομα και επίθετο. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να αφήσει τις πόρτες ανοιχτές σε όποιον διαπλεκόμενο θελήσει να τον στηρίξει, λέγοντας ότι «δεν είναι Χρυσός Οδηγός για να λέει ονόματα».
Η πραγματικότητα αυτή, ότι δηλαδή ο Σύριζα δεν θέλει να πολεμήσει την διαπλοκή, αλλά να την συνεταιριστεί, έχει γίνει συγγνωστή και από το γεγονός ότι σειρές υπουργών έχουν δηλώσει αδυναμία να....

Αυτόν τον Έλληνα της Ειδομένης θα τον ακούσει κανείς...;! "Ας με βοηθήσει κάποιος..." ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο Αινείας

Οι λέξεις και οι εικόνες των ΜΜΕ για το τι συμβαίνει στην Ειδημομένη δεν αποτυπώνουν παρά ένα πολύ μικρό μέρος της πραγματικότητας, μένοντας στην επιφάνεια και όχι εισερχόμενοι στην ουσία.
Η ζωή των ακριτών είναι μια συνεχής προσπάθεια επιβίωσης ανάμεσα στις ορδές των λαθροεποίκων που λειτουργουν μόνο με ένστικτα, κάθως πνευματικά έχουν ναρκωθεί -νεκρωθεί, απαξιωμένοι και ξεχασμένοι παντελώς από το ανθελληνικό κράτος που έχει υποταχθεί στα κελέσματα των παγκόσμιων τυράννων έχοντας μόνο σκοπό τη βοήθεια "ενσωμάτωσης" των λάθρο και τον οικονομικό στραγγαλισμό των γηγενών.

Ακούστε τον περήφανο Έλληνα που αντιδρά στην καταπάτηση της γης του και ζητά υποστήριξη....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ;


eidomenh

Γράφει ο Αντίοχος

Στην σειρά ερωτημάτων για κάποια πολύ περίεργα που συμβαίνουν με τα προσφυγάκια (π.χ. γιατί δεν υπάρχουν ανάμεσά τους χριστιανοί της Συρίας –που είναι συνολικά 1.200.000 και κινδυνεύουν πολύ περισσότερο από τους τζιχαντιστές, γιατί προτιμούν να θαλασσοπνίγονται για να ’ρθουν στην Ευρώπη και δεν πάνε δίπλα, στα 5 πλουσιότατα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη των αδελφών τους, γιατί όλες οι γυναίκες φοράνε μαντίλα αφού δεν είναι τζιχαντίστριες και άλλα πολλά…) θα προσθέσουμε  ακόμα ένα: γιατί άραγε τα προσφυγάκια και οι λαθρομετανάστες που επιθυμούν να φύγουν από την Ελλάδα κατευθύνονται αποκλειστικά στα ελληνο-σκοπιανά σύνορα κι όχι στα....

Θρασύτατο ορφανό του Μαρξ «νομιμοποιεί» την ακροαριστερή βία και επιδοκιμάζει τις καταστροφές των κουκουλοφόρων


Θρασύτατο ορφανό του Μαρξ «νομιμοποιεί» την ακροαριστερή βία και επιδοκιμάζει τις καταστροφές των κουκουλοφόρων

Είναι γνωστή η θρασύτητα η οποία διέπει τους πάσης φύσεως αριστερούς, οι οποίοι περνώντας πάνω στην ένταση της δύναμης της μεταπολιτευτικής συμπεριφοράς προκαλούν τόσο με τις δηλώσεις τους όσο πολλές φορές και με τα έργα τους. Το «Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα» (ή Δίκτυο για την κοινωνική και πολιτική μπαχαλοποίηση, καλύτερα) αποτελεί ένα χρόνιο ακροαριστερό παρακμιακό μόρφωμα, το οποίο κινείται στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ. Αποθρασυσμένο πλήρως από την ανάληψη της εξουσίας από μια αριστερή (αλλά εξίσου φιλομνημονιακή με τις προηγούμενες) κυβέρνηση επιχειρεί μια σαφή «ηρωοποίηση» τόσο του Δεκεμβρίου του 2008 όσο και των τρομοκρατών που «εμπνεύστηκαν» απ' αυτό.
Για του λόγου το αληθές να τι δήλωσε στην «Αυγή» ο....

Η σήψη της ΝΔ και το καθήκον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος


Η σήψη της ΝΔ και το καθήκον του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος

Σε καθημερινή πλέον βάση συνεχίζεται το «Μάπετ Σόου» της ΝΔ, όσο πλησιάζουμε προς τις 20 Δεκεμβρίου, ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών (αν γίνουν.), χωρίς να ενδιαφέρονται επί της ουσίας για τα νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση. Τα «καταγγέλλουν», βέβαια, αλλά τι βαρύτητα μπορεί να έχει  «καταγγελία» αυτή από ένα κόμμα που έχει γίνει μαλλιά κουβάρια, αυτοεξευτελίζεται και είναι ανίκανο ακόμη και στο να εκλέξει νέο αρχηγό; Πολύ περισσότερο, μάλιστα, όταν αυτό το κόμμα το περασμένο καλοκαίρι ψήφιζε «δαγκωτό» την συμφωνία για το τρίτο Μνημόνιο; Μέχρι και ο.......