Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 19, 2015

Μεγάλη ενημερωτική δράση στο κέντρο του Πειραιά από την Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ

 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή νυχτερινή δράση από την Τ.Ο. Πειραιώς και κλιμάκιο συναγωνιστών από την Τ.Ο. Περάματος, στο κέντρο του Πειραιά. Επίσης, είχαμε την μεγάλη χαρά και τιμή να βρίσκεται στο πλευρό μας ο ηρωικός συναγωνιστής μας Αλέξανδρος Γέροντας.
 
Για ακόμη μία φορά, αποδείξαμε πως ο Πειραιάς είναι μία πόλη που αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα προπύργια του Εθνικιστικού Κινήματος. Οι πολίτες του Δήμου μας υποδέχτηκαν και πάλι με αρκετά μεγάλο ενθουσιασμό, σπεύδοντας να λάβουν το ενημερωτικό υλικό της πολιτικής δράσης.
Κόντρα στην συνομωσία της σιωπής και της λάσπης, κανένας πολιτικάντης και κανένας δημοσιογραφίσκος  δεν θα μπορέσει να πάρει τον αγώνα του πεζοδρομίου από τα χέρια που πραγματικά ανήκει, τα χέρια των Ελλήνων Εθνικιστών.
 
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:...

Νεολέρα Σύριζα: Καταργήστε τα ΜΑΤ να καίμε τις πόλεις ελεύθερα!

Το μίσος τους για την Αστυνομία και τα σώματα Ασφαλείας εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι προστάτες των αναρχικών μπαχαλάκηδων και συγκεκριμένα η νεολαία του Σύριζα Θεσσαλονίκης.
Τα φυντάνια της αναρχοαριστέρας και της καταστροφής ζήτησαν με επίσημη ανακοίνωσή τους την κατάργηση των ΜΑΤ, αφού "η μόνη τους δουλειά είναι η καταστολή των κοινωνικών αγώνων και η τρομοκράτηση του λαού".

Το πρόβλημά τους είναι ότι τα σώματα Ασφαλείας στέκονται εμπόδιο στην καταστροφή των περιουσιών των Ελλήνων και ενίοτε προχωρούν σε...

ΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΑΜΑΡΑ;

Ακούω τελευταία ότι ο φον Αντωνάκης Σαμαράς θέλει να επιστρέψει για να μας… (ξανά) σώσει, είτε ως αρχηγός της νουδούλας είτε ως αρχηγός ενός δικού του κόμματος. Διαβάζοντας ένα σχετικό ρεπορτάζ (σε καθεστωτική ιστοσελίδα), είδα τη φωτογραφία που σας παραθέτω, μ’ αυτόν τον πολύ περίεργο χαιρετισμό. Προσπάθησαν να τον κάνω με τα χέρια μου και μου φάνηκε πολύ δύσκολος. Άρα, δεν ήταν τυχαίος χαιρετισμός. Σε κάποιους απευθυνόταν μ’ αυτόν ο Αντωνάκης. Κάτι ήθελε να τους δείξει – προφανώς πως είναι δικός τους. Έψαξα λοιπόν και ιδού τι βρήκα:...

Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΜΙΛΕΡ

LALIOTIS
Γράφει ο Αντίοχος

Με… 15ήμερη καθυστέρηση και μ’ ένα εφτασέλιδο κατεβατό, απάντησε ο παροπλισμένος πολιτικάντης Λαλιώτης (θεωρούμενος από πολλούς ως ο «πολιτικός πατέρας» των λεγόμενων «αναρχικών», την εποχή της μεταπολίτευσης…) σε κάποια αναρχική συμμορία που ανέλαβε την ευθύνη της εμπρηστικής επίθεσης στην είσοδο της πολυκατοικίας του.
Στο κατεβατό, ο Λαλιώτης έγραψε σχεδόν ολόκληρη την…

Γιατί ο Πούτιν δαιμονοποιείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ;


Γιατί ο Πούτιν δαιμονοποιείται από τα σιωνιστικά ΜΜΕ;

Τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά τις κρίσεις στην Ουκρανία, Κριμαία και Μέση Ανατολή παρακολουθούμε στην τηλεόραση και διαβάζουμε στις εφημερίδες και το διαδίκτυο ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο, μια επαναλαμβανόμενη τεχνική παρουσίασης, αναφορικά με τον πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν. Ο Πούτιν παρουσιάζεται στα σιωνιστικά ΜΜΕ ως προσωπικότητα με χαρακτηριστικά επικίνδυνου και παράλογου ανθρώπου και προβάλλεται ως «δαίμονας» στις αναλύσεις της ρωσικής στρατηγικής και της διεθνούς γεωπολιτικής. Η επαναλαμβανόμενη αυτή τεχνική παρουσίασης του Πούτιν γίνεται με προφανή σκοπό την απόκρυψη των πραγματικών γεωστρατηγικών προθέσεων της Ουάσιγκτον.
Η προσπάθεια αυτή των σιωνιστικών ΜΜΕ να....

Αναμένεται να γίνει σεισμός την Τετάρτη στο κέντρο των Αθηνών: Ο Ηλίας Κασιδάρης κάνει βιβλιοπαρουσίαση


Βιβλιοπαρουσίαση: “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” του Ηλία Κασιδιάρη - Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου, 19:00

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη "Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής" στο ξενοδοχείο Crystal City στην πλατεία Καραϊσκάκη (Αχιλλέως 4 - Σταθμός Μετρό Μεταξουργείο).
Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:

Σήμερα, 1η Ιουλίου του 2015, περασμένες έξι, και μπορώ και πάλι να γράφω τις σκέψεις μου μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή και όχι στα ταπεινά μου χειρόγραφα υπό το καθεστώς ενός άθλιου περιορισμού. Είμαι και πάλι ελεύθερος να κινούμαι στον ζωτικό μου χώρο χωρίς τον ανυπόφορο περιορισμό του σιδήρου και του τσιμέντου. Συλλογιέμαι όμως....

ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ 6ΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ

tromaktiko6951
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τώρα αντηχεί πιο δυνατά από ποτέ η φράση του πορθητή της Τριπολιτσάς, Στρατηγού Θ. Κολοκοτρώνη: "Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκηνυμένους"
 
Συνωστισμό «Ρεπούσηδων» και «Φίληδων» έχουμε στα σχολικά βιβλία, ακόμα και του Δημοτικού! Έτσι, στο βιβλίο Ιστορίας που διδάσονται τα παιδιά μας στην ΣΤ Τάξη του Δημοτικού και στο Κεφάλαιο 7, στην τέταρτη παράγραφο, που αναφέρεται στην άλωση της Τριπολιτσάς, διαβάζουμε τα εξής εξοργιστικά: «Η Τριπολιτσά έπεσε στα χέρια των επαναστατών στις 23 Σεπτεμβρίου του 1821. Ακολούθησαν σφαγές και λεηλασίες. Οπλισμένοι οι Έλληνες, μπήκαν στην πόλη χτυπώντας τους Τούρκους, που οχυρώθηκαν στα σπίτια τους. Οι Οθωμανοί που....

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΣΥΡΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

00000
Ένα ακόμα «ρατσιστικό» έγκλημα που έγινε στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου 2014, εξιγνιάστηκε από την αστυνομία.

Πρόκειται για την φρικτή δολοφονία ενός 27χρονου Σύριου, κομμάτια της σορού του οποίου είχαν βρεθεί την 1η Φεβρουαρίου 2014 μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Καλλιθέα και στις 7 Φεβρουαρίου 2014, σε ταξιδιωτικό σάκο, στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στον Ασπρόπυργο. 
Δράστες του εγκλήματος είναι δύο ομοεθνείς του θύματος (τι πρωτότυπο!), ηλικίας 32 και 22 ετών. Ο πρώτος είναι κρατούμενος –για άλλο έγκλημα- στις φυλακές Τρικάλων, ενώ ο δεύτερος αναζητείται.
Όπως διαπιστώθηκε από....

Ισλαμικό χαλιφάτο = αμερικανικό χαλιφάτο


Ισλαμικό χαλιφάτο = αμερικανικό χαλιφάτο

Ο «πόλεμος κατά της τρομοκρατίας» που έχουν εξαγγείλει εδώ και πολλά χρόνια οι αμερικανικές κυβερνήσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά προπέτασμα καπνού, ένα πρόσχημα για εκπλήρωση αντιφατικών φιλοδοξιών. Το προπέτασμα καπνού κρύβει τα σχέδια των ΗΠΑ που είναι η επιδίωξη πίεσης προς την Ρωσία και το Ιράν, η διάλυση κρατικών οντοτήτων στην Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, ο εκθρονισμός νομίμων κυβερνήσεων και η εγκατάσταση στην θέση των εκθρονισμένων υποτελών τους που θα διεκπεραιώσουν τις γεωπολιτικές φιλοδοξίες της Ουάσιγκτον.
Να υπενθυμίσουμε ότι...

Η αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική Κοινωνία


Η αναγκαιότητα του Λαϊκού Εθνικισμού στην Ελληνική Κοινωνία

Η αριστερή διανόηση θεωρεί ότι πολιτισμός είναι η καταπίεση των ενστίκτων μας. Πράγματι ο διαχωρίζων παράγοντας τους ανθρώπους από τα ζώα είναι η ψυχική και διανοητική λειτουργία, η κρίση του ανθρώπου. Όμως και ο θάνατος είναι η καταπίεση των ενστίκτων μας και μάλιστα η οριστική. Που μπαίνει η λεγόμενη «κόκκινη γραμμή» ανάμεσα στην ζωώδη κατάσταση του ανθρώπου και τον αναπτυσσόμενο πολιτισμό; Η λεγόμενη «συντηρητική παράταξη», η εξίσου με την αριστερά εθνοπροδοτική δεξιά πρεσβεύει την διατήρηση του υφιστάμενου status quo με κάθε κόστος και ασχέτως των συνθηκών. Αντιθέτως η αριστερά πρεσβεύει, τουλάχιστον θεωρητικά γιατί στην πράξη είναι βαθέως καθεστωτική παράταξη, την άνευ κριτηρίων αποδόμηση του παρόντος καθεστώτος, ακόμα και στους τομείς που δεν είναι θεμιτή μια δομική αλλαγή, αλλά απλώς μία εξυγίανση των θεσμών.
Ας δούμε, επί παραδείγματι, το....

ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΓΙΑ… ΒΟΜΒΑ

Ένα κουτί με κρασιά μπροστά από το γραφείο του (προφανώς χριστουγεννιάτικο δώρο κάποιου πολιτικού του φίλου…) ήταν αρκετό για τον πρώην υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ Δένδια, να κινητοποιήσει όλη την αστυνομία της Κέρκυρας, καθώς το πέρασε για… βόμβα.  

Ας μην φοβάται ο Δένδιας! Είναι από τους λίγους που δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να του βάλουν βόμβα! Γιατί, αυτοί που βάζουν τις βόμβες...