Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 27, 2015

Υπάνθρωπα ΚΤΗΝΗ - "πρόσφυγες" τους αναφέρουν τα ΜΜΕ έβαλαν;! φωτιά σε ολόκληρη περιοχή στη Χίο για....να ζεσταθούν!


Χίος: Λαθρομετανάστες έβαλαν φωτιά σε ολόκληρη νησίδα στις Οινούσσες για να… ζεσταθούν! - Τραυματίστηκε πυροσβέστης

Ένα πολύ ύποπτο συμβάν σημειώθηκε στην νησίδα Παναγιά των Οινουσσών όπου κάηκαν περίπου 15 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης εξαιτίας των απρόσκλητων που αποβιβάστηκαν.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η φωτιά που είχαν ανάψει οι λαθρομετανάστες για να ζεσταθούν(!), ξέφυγε.. και έκαψε όλη την νησίδα. Όμως όλοι θυμόμαστε ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλοι απρόσκλητοι έβαζαν παρόμοιες φωτιές στην Λέσβο απειλώντας ευθέως του κατοίκους, γεγονός το οποίο μας δημιουργεί υποψίες.
Όλη μέρα σχεδόν έκαιγε χθες η φωτιά στη νησίδα Παναγία των Οινουσσών της Χίου, όταν....

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Εθνικισμός τρομοκρατεί τους γερμανούς μεγαλοκαρχαρίες


ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Εθνικισμός τρομοκρατεί τους γερμανούς μεγαλοκαρχαρίες

Με την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής είδαμε τον τρόμο του εγχώριου καθεστώτος απέναντι στην άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Σε αυτήν την άνομη προσπάθεια του καθεστώτος συνέβαλε η προστασία και οι διαταγές της AJC και του «περιούσιου» Δαυίδ Χάρις, αλλά και τα λεφτά της Μέρκελ, η οποία χρηματοδότησε τον Ψαρρά και το ίδρυμα του Σύριζα, προκειμένου να εκδίδουν πολυτελή βιβλία με ύβρεις και συκοφαντίες εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αυτός ο τρόμος για την άνοδο του Εθνικισμού εντοπίζεται στις δηλώσεις των πλουτοκρατών και τις ανίερες συμμαχίες των ευρωπαϊκών «συνταγματικών τόξων», όπως αυτές εκδηλώθηκαν στις  πρόσφατες γαλλικές εκλογές, με την εκρητική άνοδο του Εθνικού Μετώπου και τον συνασπισμό όλων των άλλων κομμάτων εναντίον του.
Το σύστημα βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ενώπιον μίας....

27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 527 Μ.Χ. – ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ "Πάλι με χρόνια με καιρούς..."

AGIA_SOFIA

Το μεγαλοπρεπέστατο Μνημείο της ορθόδοξης χριστιανικής πίστης, ορθώνεται σε περίοπτη θέση για εκείνον που εισέρχεται από την Προποντίδα. Ο Ναός της Αγιά Σοφιάς, ανεξίτηλο δείγμα της μεγαλειώδους ελληνικής παρουσίας και σύμβολο μιας εκ των αυτοκρατοριών του ελληνικού κόσμου, εγκαινιάστηκε σαν σήμερα, 27 Δεκεμβρίου του έτους 527μ.Χ..
Ο Ναός της Αγίας Σοφίας, θεμελιώθηκε το 330 μ.Χ. από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο, ο οποίος και μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη την πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Ο γιός του Κωνστάντιος ολοκλήρωσε το έργο, το οποίο και εγκαινιάσθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 360 μ.Χ.. Ο επιβλητικός Ναός, σύμβολο του ορθόδοξου ελληνικού κόσμου πυρπολείται δύο φορές, το 404 επί Αρκαδίου και το 532 κατά τη Στάση του Νίκα.
Ο Αυτοκράτορας Ιουστινιανός Α’ , αποφασίζει να....

ΤΣΕΧΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ!

zeman
Πικρές αλήθειες για την εισβολή εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ευρώπη, που πονάνε τους νεοταξίτες, είπε στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του ο πρόεδρος της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν, τον οποίο τα εγχώρια «πουτανάκια των δανειστών» (δική τους η έκφραση, σε… άλλους καιρούς) επιχειρούν να εμφανίσουν ως… μέθυσο και γραφικό τύπο.
Ο Τσέχος πρόεδρος, λοιπόν, μίλησε για «οργανωμένη εισβολή» και κάλεσε τους νεαρούς άνδρες (που αποτελούν το 80% των «προσφύγων»…) από τη Συρία και το Ιράκ να «πάρουν τα όπλα» εναντίον του Ισλαμικού Κράτους αντί να φεύγουν από τις πατρίδες τους. Ιδού τι είπε:
«Είμαι βαθύτατα πεπεισμένος ότι....

Έτοιμος ο Μνημονιακός γάμος Τσίπρα - Λεβέντη με κουμπάρο τον μπάρμπα-Αλέκο


O κυρ Αλέκος κάνει τα «γλυκά μάτια» στον γραφικό Λεβέντη: Διευρύνεται το μνημονιακό μέτωπο εναντίον των Ελλήνων!

Η κυβέρνηση Σανέλ αισθάνεται ιδιαίτερα άβολα με την ισχή κοινοβουλευτική πλειοψηφία εν όψει της ψήφισης του νέου ασφαλιστικού και της επαίσχυντης φορολογίας εναντίον των αγροτών. Αυτή η ανασφάλεια δεν υπάρχει μόνο στην συγκυβέρνηση, αλλά αποτυπώνεται και στις δηλώσεις διεθνών πλουτοκρατών, όπως ο Πόλσον ο οποίος έδωσε σχετική συνέντευξη στο «Βήμα».
Έτσι κάπως διενεργούνται δύο παράλληλες προσπάθειες. Η μία από πλευράς της αντιπολίτευσης να «τονώσει» την κυβερνητική πλειοψηφία, υφαρπάζοντας υπουργικούς θώκους. Προς αυτή την κατεύθυνση, η νουδούλα έχει βάλει τους Λεβέντη και Θεοδωράκη να προπαγανδίζουν περί οικουμενικής με κορμό τον Σύριζα και τη νουδούλα. Η άλλη είναι από πλευράς της κυβέρνησης, η οποία επιθυμεί να....

Το"Μεγάλο Παράσιτο":ΨΕΥΔΗ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ,ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ

veritas
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το "Μεγάλο Παράσιτο" δεν είναι τίποτε άλλο από την πυραμίδα που έχει χτίσει το Σιωνιστικό Ιερατείο (πολιτικόθρησκευτικό), με κορυφή τους "περιούσιους" Δυνάστες και από κάτω του τη Μασωνία ως ο απόλυτα ελεγχόμενος οργανισμός εποπτείας της ανθρωπότητας.
 
Άρθρο του Α. Κωνσταντίνου στην εφημερίδα «Εμπρός» 

Παραπληροφόρηση είναι η σκόπιμη μεταφορά διαφόρων ψευδών ή αναληθών ή τροποποιημένων πληροφοριών. Πιθανός σκοπός της εφαρμογής της είναι η παραπλάνηση του δέκτη, προς εκπλήρωση σκοπιμοτήτων του παραπληροφορούντος. Αυτός που παραπληροφορεί, αν είναι η πηγή της πληροφορίας, έχει όλη την ευ­θύνη. Αν δεν είναι η πρωτογενής πηγή της πληροφορίας και απλώς μεταφέρει όσα γνω­ρίζει, έχει περιορισμένη ευθύνη στο ότι δεν έχει διασταυρώσει τις πηγές του. Βεβαίως κατά την παραπληροφόρηση γίνεται δόλια προβολή των επιλεγμένων πτυχών ενός γε­γονότος, κατασκευάζονται ψευδείς «αλήθειες» και κάλπικα επιχειρήματα, χαλκεύ­ονται ψευδή πειστήρια, ενώ διαστρέφεται και παραποιείται η αλήθεια, αλλά επίσης διαβάλλονται και εξευτελίζονται (πέραν επανορθώσεως) τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Στις ημέρες μας, το «Μεγάλο Παράσιτο», δηλαδή η....

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

12434229_1073078182758250_48163416_n
Γράφει ο Ίων

Σκέτη ειρωνεία είναι το θέαμα που βλέπουν οι περαστικοί έξω από το Πεδίον του Άρεως την ημέρα των Χριστουγέννων. Απολαύστε το δέντρο που έστησε ο δήμος στου οποίου την βάση μπορείτε να διακρίνετε ένα τσούρμο αλλόθρησκων τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών και στο βάθος, στο....

ΜΑΘΗΜΑΤΑ… ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΝΟΥΡΒΗΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ

viasmos

Έχει και τα ευτράπελά της η παγκοσμιοποίηση! Στην Νορβηγία, λοιπόν, οι αρχές αποφάσισαν να προσφέρουν δωρεάν μαθήματα… σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (ας τα αποκαλέσουμε… «σεξουαλικής ορθότητας»), στους εξ’ Ανατολών απρόσκλητους επισκέπτες.
Το εθελοντικό πρόγραμμα διάρκειας πέντε ωρών που προσφέρεται σε όλη τη χώρα, περιλαμβάνει ομαδικές συζητήσεις σχετικά με το σεξ και τον βιασμό ενώ οι συμμετέχοντες διδάσκονται πως μορφές βίας που θεωρούνται πράξεις «τιμής», στη Νορβηγία είναι παράνομες.
Προφανώς, οι Νορβηγοί –των οποίων οι γυναίκες έχουν μάθει να.....

Το 2015 φεύγει, τα Μνημόνια μένουν: Δείτε τα σκληρά προαπαιτούμενα που θα φέρουν οι Τσιπροκαμμένοι το 2016


Το 2015 φεύγει, τα Μνημόνια μένουν: Δείτε τα σκληρά προαπαιτούμενα που θα φέρουν οι Τσιπροκαμμένοι το 2016

Το ημερολόγιο των υποχρεώσεων της κυβέρνησης για το 2016: 12 μήνες 34 προαπαιτούμενα
Το 2015 μπορεί να φεύγει, αλλά τα μνημόνια που υπέγραψε σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο της χώρας παραμένουν. Μαζί με τα μνημόνια φυσικά, υπάρχουν και δυσβάστακτα αντιλαϊκά μέτρα τα οποία πρέπει να εφαρμόσει η υποτακτική συγκυβέρνηση των δανειστών Σύριζα - Ανέλ.
Η ατζέντα της τρόικας για το 2016 είναι έτοιμη, όπως έχει συμφωνηθεί έπειτα από την ψήφιση του τρίτου μνημονίου το καλοκαίρι και σε αυτήν έχει μεταφερθεί το μεγάλο ζήτημα της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.
Σύμφωνα το καθεστωτικό «Βήμα», που σίγουρα θα έχει καλή πληροφόρηση εκ των έσω, έως τις 15 Ιανουαρίου αναμένεται να....

Ο πόλεμος στη Συρία και το Ανατολικό Ζήτημα


Ο πόλεμος στη Συρία και το Ανατολικό Ζήτημα

Η σημερινή μεταοθωμανική – μετακεμαλική Τουρκία είναι ένα κράτος υβρίδιο. Δημιουργήθηκε από την αφύσικη σύζευξη των επιδιώξεων των ΗΠΑ με τις αλλοπρόσαλλες και αλαζονικές επιδιώξεις της «γραφικής» και αμερικανοδιορισμένης ηγεσίας των Τούρκων. Οι οποίοι σήμερα κατέχουν την Μικρά Ασία και οι φιλοδοξίες τους επεκτείνονται  σε όλες τις περιοχές της τεως οθωμανικής αυτοκρατορίας.
Όμως η αναθεωρητική αυτή πολιτική των Τούρκων στην οποία ενθαρρύνονται και υποβοηθούνται από τις ΗΠΑ, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα δυο θεμελιώδη κεμαλικά δόγματα, πάνω στα οποία εδραιώθηκε η μεταοθωμανική-κεμαλική Τουρκία. Δόγματα που....