Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 31, 2015

Καλή Χρονιά με συνεχή Αγώνα για τη Λευτεριά της Πατρίδας μας - ΒΙΝΤΕΟ

Το ιδανικό βίντεο για να βρείτε το κίνητρο το νέο έτος να προσπαθήσετε μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες, ωστε να ελευθερωθεί η Ελλάδα από τα δεσμά της εγχώριας και ξένης δουλείας.


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - 2016

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ «ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ» ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ’90 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ

leventis-gymni

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα βράδυ στις αρχές της δεκαετίας του ’90, ο γράφων επιχείρησε να περάσει με το μηχανάκι του από την Πλατεία Κάνιγγος, αλλά έπεσε σε μέγα πλήθος και καθηλώθηκε. Μια λαοθάλασσα είχε κατακλύσει απ’ άκρου εις άκρον την Πλατεία, με τη μεγάλη της πλειοψηφία να αποτελείται από εύθυμους πιτσιρικάδες. Σταμάτησα, λοιπόν, να δω το θέαμα. Σε λίγα λεπτά, από ένα μπαλκόνι βγήκε μια γνωστή φιγούρα της μεταμεσονύκτιας τηλεοπτικής ζώνης, που ξεστόμιζε ευχές και κατάρες και διασκέδαζε τον λαουτζίκο. Η οργανωμένη πιτσιρικαρία, που κρατούσε στα χέρια της… αγγούρια (ίσια και στραβά…), άρχισε τότε να σκούζει σε γηπεδικό ρυθμό:

Θράσος μουσουλμάνου "Έλληνα" Δημάρχουν που ζητά να απαγορευτούν Χριστούγεννα και...Άη-Βασίλης!

agiosbasilis-600x330
Μια εικόνα από το μέλλον που ετοιμάζει η Νέα Τάξη Πραγμάτων γι’ αυτή την… πολυεθνική και πολυπολιτισμική Ελλάδα μας, με εκατομμύρια μουσουλμάνων που θα εκπροσωπούνται από ομόθρησκούς τους πολιτικούς σε θέσεις-κλειδιά, μας προσφέρει η αντίδραση του δημάρχου Μύκης Τζελήλ Κάπζα, που απαγορεύει από τούδε και στο εξής τον… Άη – Βασίλη!
Ο μουσουλμάνος (και τουρκόφρων…) δήμαρχος διαμαρτυρήθηκε γιατί....

Στην Αυστρία επαναπροωθούν τους λαθρομετανάστες - Στην Ελλάδα έχουμε «ανοιχτά σύνορα»...



Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα έχει καταντήσει ξέφρενο αμπέλι από την ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών, σ΄άλλες ευρωπαϊκές χώρες αντιδρούν εντελώς διαφορετικά.
Στην Αυστρία οι αρχές επαναπροώθησαν τις τρεις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες λαθρομετανάστες στην γειτονική Σλοβενία, διότι υπέβαλαν ψευδή στοιχεία στην προσπάθειά τους να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να λάβουν άσυλο. Στα σημεία ελέγχου των καθημερινών αφίξεων περίπου 3000 προσφύγων και λαθρομεταναστών στο ομόσπονδο κρατίδιο της Καρινθίας, οι αστυνομικές αρχές και μεταφραστές κατέγραψαν αύξηση του αριθμού των λαθρομεταναστών και των  προσφύγων, στους οποίους οι γλωσσικές γνώσεις δεν ταίριαζαν με....

Ιδού οι 117 βο(υ)λευτές που θα εισπράξουν τις 100.000 ευρώ αναδρομικά: οι 62 της ΝΔούλας - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!


Ιδού οι 117 βο(υ)λευτές που θα εισπράξουν τις 100.000 ευρώ αναδρομικά: οι 62 της ΝΔούλας - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!

Το σκάνδαλο με τις προκλητικές απαιτήσεις πρώην βουλευτών του «συνταγματικού τόξου» να πάρουν αναδρομικά χρήματα μέχρι και 100.000 ευρώ έκαστος έχει πλέον και ονόματα. 117 είναι ο αριθμός αυτών των βουλευτών, με 62 απ’ αυτούς να είναι πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 του ΠΑΣΟΚ.
Ιδιαίτερα η ΝΔ, η οποία έχει την ψευδαίσθηση ότι παραμένει ακόμη κόμμα εξουσίας, τι θέση παίρνει για την προκλητική αυτή απαίτηση των βουλευτών της; Συμφωνεί με τα όσα ζητούν; Αν όχι (που πολύ αμφιβάλλουμε γι’ αυτό) δεν θα έπρεπε να έχει διαγράψει αμέσως τους πρώην βουλευτές της, οι οποίοι σε....

Καπηλειό η... Ρημάδ: Εσείς πληρώνετε και εμείς γλεντάμε! Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Κέφι, χορός και ατέλειωτο γλέντι!

Τι έγνοιες να έχουν άραγε οι συνοδοιπόροι του κλεφτοΠασόκ, αφού και ως απόκομμα καταφέρνουν να είναι στην....

Ημερολόγιο 2016


Κυκλοφόρησε το Ιστορικό - Εθνικιστικό Ημερολόγιο της Χρυσής Αυγής για το 2016

Το νέο ημερολόγιο του Λαϊκού Συνδέσμου για το 2016 συνδέει κάθε μήνα του έτους με μία ημερομηνία σταθμό της Ελληνικής Ιστορίας ή με ένα σημαντικό γεγονός από τον πολιτικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής.

ΜΑΡΤΙΟΣ...