Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 24, 2016

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΤΣΙΜΙΤΑΚΗ-ΣΟΡΟΣ;


Γράφει ο Αντίοχος

Τρεις μέρες και τρεις νύχτες έχουν περάσει από την αποκάλυψη για τον σύμβουλο του mister Tsipra, σύντροφο Τσιμιτάκη, που χρηματιζόταν από τον Big Boss Σόρος για να υποστηριχθεί στην ελληνική κοινή γνώμη η ουκρανική πλευρά στη σύγκρουσή της με τη Ρωσσία.

Και βέβαια, από τους αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και τους αμερικανόδουλους ψεκασμένους, δεν περιμέναμε καμιά αντίδραση, για ευνόητους λόγους. Αλλά, κάτι συντρόφια που ξεσάλωναν...
–κι ακόμα ξεσαλώνουν, όταν βρουν την ευκαιρία- κατά των «ναζί» της Ουκρανίας, ομοίως τουμπεκιάζονται – παρότι εμφανώς δεν έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, άρα και λόγους να καλύψουν την υπόθεση!

Μιλάμε για τους διαβόητους Λαφαζανίστας και… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» (ακροαριστερές ιστοσελίδες τύπου «Βαθύ Κόκκινο», και λοιποί… ουκρανοναζιστοφάγοι). 

Οι οποίοι τα’ βαλαν αυτές τις μέρες με την… Ουκρανή νικήτρια της Eurovision, γιατί συμμετείχε σε μια «ναζιστική» εκδήλωση («Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΗΣ EUROVISION ΣΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΖΙΣΤΩΝ. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ!» – iskra.gr, επίσημη ιστοσελίδα των Λαφαζανίστας), αλλά δεν έβγαλαν άχνα για το νταραβέρι του συντρόφου Τσιμιτάκη με τον Σόρος. Γιατί άραγε, αφού δεν έχουν λόγους να καλύψουν τον ΣΥΡΙΖΑ; Ή μήπως θέλουν να καλύψουν τον Σόρος, γιατί στην πραγματικότητα είναι το Μεγάλο Αφεντικό και αυτών των… αναμπάμ-παπαντάμ επαναστατών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών