Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 25, 2016

Ίδρυμα κόμματος Μέρκελ: Η Χρυσή Αυγή αντέχει - η ΝΔ είναι ουρά του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Εκτενή περιγραφή της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα και εκτιμήσεις για το… μέλλον των κομμάτων, περιλαμβάνει η έκθεση του Ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ (του κόμματος της φράου Μέρκελ) για την Ελλάδα. Εις ότι αφορά την Χρυσή Αυγή, οι μερκελιστές αναφέρουν ότι «βρίσκεται εντελώς απομονωμένη στο Κοινοβούλιο», υπενθυμίζουν τις «εν εξελίξει ποινικές διαδικασίες εναντίον του κόμματος» και εκφράζουν την έκπληξή τους γιατί «Παρ’ όλα αυτά η Χρυσή Αυγή...
συνεχίζει να εξασφαλίζει τη συνεχή υποστήριξη ενός τμήματος του ελληνικού λαού και παραμένει το τρίτο ισχυρότερο κόμμα στις πιο πρόσφατες δημοσκοπήσεις».

Από κει και πέρα, οι μερκελιστές εντοπίζουν δύο καλά κι ένα κακό γι’ αυτούς, «τις λίγες λαϊκές κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες κατά του κυβερνητικού έργου» (καλό), την μετατροπή της νουδούλας σε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ (Μπουμπούκο σκάσε!): «…μερικώς συναινετική διάθεση από την αντιπολίτευση, η οποία, μεταξύ άλλων, συναίνεσε στην υιοθέτηση του τρίτου μνημονίου τον Αύγουστο του 2015. Θεμελιώδης αντιπολίτευση έχει ασκηθεί μέχρι στιγμής μόνο σε μερικούς τομείς» (πολύ καλό), αλλά και τον αυξανόμενο ευρωσκεπτικισμό», τον οποίο αντιμετωπίζουν ως «μια ιδιαίτερα ανησυχητική τάση» (το κακό που λέγαμε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών