Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: "Η Χρυσή Αυγή έχει ρεύμα" - Το κλίμα μοιάζει με το 2012!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μακάρι. Όμως αυτό που χρειάζεται είναι δράση, μόνο έτσι θα σε ακολουθήσει ο λαός.

Τις παρατηρήσεις του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη περί των πολιτικών συσχετισμών στην Πατρίδα μας φιλοξενεί η σημερινή εφημερίδα «Δημοκρατία».

Αυτό που παρατηρεί ο Κοττάκης είναι ότι η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι ραγδαία και δεν περιορίζεται σε αυτή τη «μία μονάδα λόγω προσφυγικού» που δίνουν οι δημοσκοπήσεις, αλλά αντιθέτως θυμίζει το κλίμα του 2012, όταν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών ήταν έτοιμο να ρίξει στην τρίτη θέση τη Νέα Δημοκρατία και κάλπαζε προς την πρώτη θέση, γεγονός που οδήγησε στην απαρχή της σκευωρίας για να επιστραφούν τα ψηφαλάκια στην ψευτοδεξιά.
Σας παρουσιάζουμε αποσπάσματα από το κείμενο του Κοττάκη:

«Λόγω αναγνωρισιμότητας με πλησίασε πολύς κόσμος και μου μίλησε. Με έκπληξη διαπίστωσα ότι η Χρυσή Αυγή έχει ρεύμα. Όχι ένας, όχι δύο, τουλάχιστον 10 Ροδίτες, έμποροι, καταστηματάρχες,...
ταξιτζήδες, όλοι εξέφραζαν την απογοήτευσή τους για το πολιτικό σύστημα, ο Σύριζα ήταν η τελευταία ελπίδα τους. Το ίδιο και στη Σύμη, όπου τα αντίτυπα του «Εμπρός» και της «Χρυσής Αυγής» ήταν διπλάσια των λοιπών αθηναϊκών εφημερίδων.

Συνήθως το ένστικτό μου δεν με γελά, αντίστοιχα φαινόμενα είχα «συλλάβει» τον Νοέμβριο του 2011, όταν οι μετρήσεις έδειχναν το κόμμα Μιχαλολιάκου μηδενικό

«Απέφυγα να διατυπώσω την εκτίμηση αυτή μετά την επιστροφή μου στην Αθήνα, ήθελα να βεβαιωθώ. Άλλο πράγμα τσιμπάει μια μονάδα στις δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή λόγω προσφυγικού και άλλο να τραβάει την ανηφόρα. Παίρνω σήμερα το ρίσκο να γράψω ότι τραβάει βουβά την ανηφόρα και μακάρι να πέσω έξω. Ωστόσο το κλίμα μοιάζει με το 2012

Αυτό που παρατηρεί ο Κοττάκης είναι η πραγματικότητα. Το μόνο σημείο στο οποίο είναι άδικος είναι ότι «την αλλαγή στην ατμόσφαιρα δεν την καταλαβαίνουν ούτε τα πολιτικά πρόσωπα, ούτε τα εξωπολιτικά». Είναι αντιληπτό ότι την καταλαβαίνουν, εξού και η όλη συντονισμένη προσπάθεια να στήσουν προβοκάτσια στα νησιά και να την φορτώσουν στην Χρυσή Αυγή. Εξού και στις ασχήμιες και τα επεισόδια των λαθρομεταναστών έχουν αρχίσει και «βλέπουν» να παραμονεύουν «Χρυσαυγίτες».

πηγή 

1 σχόλιο:

  1. Η Χρυσή Αυγή έχει ρεύμα γιατί ο κόσμος βλέπει ανθρώπους παλικάρια και συνέπεια μέσα από δύσκολες πραγματικά καταστάσεις.

    Δεν έχει ευλύγιστους πολιτικούς που θα τον πουλήσουν αργότερα για την καρέκλα.

    Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών