Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 25, 2016

Οι κάτοικοι έκραξαν τον κομμουνιστόμαγκα των Πατρών: Άσε την Χρυσή Αυγή και κάνε κανά έργο!

Ιδιαιτέρως προβεβλημένος από τα ΜΜΕ (των κόκκινων ολιγαρχών και δημοσιογράφων…) είναι ο κομμουνιστόμαγκας δήμαρχος της Πάτρας.

Ποιο είναι το έργο του; Έργο δεν υπάρχει, αλλά τα’ χει βάλει με την Χρυσή Αυγή, αρνούμενος να δώσει τα στοιχεία που του ζητούνται και ως εκ της θέσεώς του είναι υποχρεωμένος να δίνει στο τρίτο κόμμα της χώρας κι αυτό φτάνει και περισσεύει για να προβάλλεται.

Ωστόσο, κάποιοι δημότες του απηύδησαν από την απραξία του και απαιτούν έργα!
Έτσι, τελεσίγραφο του έστειλαν οι κάτοικοι ενός χωριού μόλις 10 χλμ. έξω από την Πάτρα –του Άνω Καστριτσίου- προειδοποιώντας ότι θα «ανεξαρτητοποιηθούν» από τον δήμο Πατρέων, αν δεν...
επιλυθούν τα προβλήματά τους.

Στην σχετική επιστολή τους, την οποία δημοσιεύει το Patra news, οι 505 από τους 800 ενηλίκους κατοίκους του χωριού, εκφράζουν την αγανάκτησή τους για σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά και κάνουν λόγο για αποχώρηση από τον Δήμο και ανεξαρτητοποίηση ως αυτόνομη κοινότητα.

Το βασικό τους πρόβλημα είναι η ύδρευση, οι λογαριασμοί της οποίας ανεβαίνουν συνεχώς επί των ημερών του κομμουνιστόμαγκα, την ίδια ώρα που οι παροχές του Δήμου είναι παμπάλαιες. Οι κάτοικοι στην τελεσιγραφική επιστολή τους κάνουν λόγο για σκουριασμένα δίκτυα, αμίαντο εν έτει 2016 και για χρωστούμενα από ανεμογεννήτριες και την πηγή.

Κι αν περιμένουν από αυτόν τον ανεκδιήγητο να επιλυθούν τα προβλήματά τους, να μας… γράψουν!

ethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών