Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

Οι απατεώνες της ΝΔ «ανησυχούν» για το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων ενώ ψήφισαν Ναι για το τζαμί!

Έχοντας απύθμενο θράσος και θεωρώντας ότι απευθύνονται σε λοβοτομημένους, οι νεοδημοκράτες νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ανέξοδα αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για ζητήματα στα οποία η ΝΔ έχει συναινέσει, τόσο με την στάση της όσο και με την ψήφο της.

Ο βουλευτής της ΝΔ και μεταβατικός πρόεδρος στο διάστημα της αναμονής για την εκλογή νέου αρχηγού του κόμματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, σε συνέντευξή του στην Real News και στην ερώτηση «Βλέπετε πόλεμο ανάμεσα στην κυβέρνηση και την Εκκλησία;» απάντησε τα εξής: «Παρακολουθώ τον ακραία ιδεοληπτικό πόλεμο χαρακωμάτων του κ. Φίλη με την ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος για το μάθημα των Θρησκευτικών. Είναι λυπηρό να επιχειρείται από την  κυβέρνηση και τον υπουργό η παιδεία να λειτουργήσει ως μηχανισμός αναπαραγωγής...
μαρξιστικών και διεθνιστικών αντιλήψεων. 

Ο κ. Φίλης προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων. Σήμερα που η Ευρώπη ισλαμοποιείται και ο Ελληνισμός βάλλεται από παντού, προσπαθεί να πλήξει ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που προσδιορίζουν την εθνική μας ταυτότητα. Τη θρησκευτική συνείδηση και αυτογνωσία των Ελλήνων μαθητών και σπουδαστών. Ο ρόλος του εγείρει ερωτήματα και θα πρέπει όλοι να ορθώσουμε το ανάστημά μας, ώστε να απομονωθεί.»


Είναι προφανές ότι ο Πλακιωτάκης θεωρεί ότι οι Έλληνες τρώνε κουτόχορτο. «Ξεχνάει» ότι ο Φίλης πριν από λίγες ημέρες είχε «καρφώσει» τον Μητσοτάκη για την συναίνεσή του με τον ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα Παιδείας και Εκκλησίας. «Ξεχνάει» επίσης ότι η ΝΔ δεν έχει πάρει συγκεκριμένη θέση για το ζήτημα διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας. Όπως, φυσικά, ο…ανησυχών για την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης (άρα και της Ελλάδας) Πλακιωτάκης ξεχνάει ότι η ΝΔ ψήφισε υπέρ της ανέγερσης τζαμιού.

Στην προσπάθειά τους ,όμως, οι νεοδημοκράτες να επανέλθουν στην εξουσία δεν έχουν τον παραμικρό ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό να έρθουν σε ευθεία σύγκρουση με τα ίδια τους τα λεγόμενα και πολύ περισσότερο με τα πεπραγμένα τους.

Κινούμενοι ως κοινοί πολιτικοί απατεώνες, θεωρούν ότι με τις μεσοβέζικες θέσεις τους είναι δυνατόν να εκμεταλλευτούν το κλίμα των ημερών και να ανέβουν πολιτικά. Αυτή ακριβώς την πολιτική απατεωνιά της ΝΔ είναι που πρέπει να καταγγέλλουμε συνεχώς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών