Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 26, 2016

Ένα, δύο, τρία, πολλά «Ωραιόκαστρα»! Οι γονείς στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας αποφάσισαν ομόφωνα να μην δεχτούν παιδιά λαθρομεταναστών ΒΙΝΤΕΟ

Ο μεγαλύτερος φόβος της συγκυβέρνησης του μνημονίου, αλλά και της δήθεν αντιπολίτευσης της νουδούλας ήταν να δημιουργηθούν πολλά «Ωραιόκαστρα», με γονείς διατεθειμένους να υπερασπιστούν τα παιδιά τους ενάντια στην παγκοσμιοποίηση.

Έτσι μετά το Ωραιόκαστρο και την Φιλιππιάδα έχουμε την σειρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 1ου-5ου Δημ. Σχολείων Αλεξάνδρειας Ημαθίας να πει «ΟΧΙ» στην...
κυβερνητική πολιτική που επιτάσσει να τεθούν σε κίνδυνο τα παιδιά των Ελλήνων για να ικανοποιηθούν οι ιδεοληψίες του Σύριζα.
 


Σας παραθέτουμε το σχετικό δημοσίευμα τοπικής ιστοσελίδας:

«Τέλειωσε πριν λίγο η κρίσιμη συνέλευση του Συλλόγου Γονέων των 1ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων, με το καίριο θέμα της αποδοχής για φοίτηση προσφύγων μαθητών.
Παρουσία αρκετών γονέων, των διευθυντών των σχολείων και του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κου Διονύση Διαμαντόπουλου, ο οποίος ενημέρωσε περί του τι προβλέπεται σύμφωνα με τη νομοθέτηση του Υπουργείου Παιδείας, ζητήθηκε από το σύνολο των γονέων που παραβρέθηκαν η προφορική τους επιλογή. Το αποτέλεσμα ήταν η σχεδόν ομόφωνη απόφαση (πλην τεσσάρων θετικών) της άρνησης υποδοχής προσφύγων μαθητών στα εν λόγω σχολεία.
Σε ερώτησή μας προς τον κ. Διαμαντόπουλο για το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση αρνητικής απάντησης και των υπόλοιπων σχολικών συνελεύσεων, μας απάντησε ότι η οριστική απόφαση για το ποιο σχολείο τελικά θα υποδεχθεί τους πρόσφυγες-μαθητές, θα παρθεί από το Υπουργείο Παιδείας.
Δηλώσεις στην κάμερά μας για τη δράση και το αποτέλεσμα της συνέλευσης, πραγματοποίησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων 1ου-5ου Δημ. Σχολείων, κα Βάνας Μπρουσκέλη-Δημητριάδου.»


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών