Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 19, 2016

Lindsay Lohan: Και έβρισε και έκανε μαθήματα "αντιρατσισμού" στους Έλληνες

Η εκκεντρική (διαβάζεται και ως συμπλεγματική) αμερικανίδα ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν εγκαινιάζοντας το νέο της μαγαζί στην Αθήνα (τα λεφτά δεν κρύβονται) έδειξε ότι οι περιπέτειες υγείας που είχε στο παρελθόν της άφησαν κατάλοιπα, τα οποία εκδηλώθηκαν και επανήλθαν στην επιφάνεια με την επίδειξη αγένειας και “γαϊδουρινής” συμπεριφοράς απέναντι στους θαμώνες του μαγαζιού, ζητώντας τους να “σκάσουν” και να κλείσουν το “γαμ....ο στόμα” τους! “Είναι πολύ σημαντικό. Βγάλτε τον σκασμό όλοι! Παρακαλώ. Σοβαρά τώρα!...
Σκάστε για ένα λεπτό! Σσσσσσ. Παιδιά σκάστε!”, συνέχισε μετά.

Η τόσο... πολιτισμένη αυτή τύπισσα, που έδειξε πόσο σέβεται αυτούς που της “τα ακούμπησαν” στο μαγαζί της, δεν είχε παραλείψει προηγουμένως να κάνει υποδείξεις στους Έλληνες για το πώς πρέπει να φέρονται απέναντι στους “πρόσφυγες”. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση δημοσιογράφου “τι θα συμβουλεύατε τους Έλληνες να αλλάξουν για να γίνουν καλύτεροι;” η... επιστημονικά καταρτισμένη απάντησή της ήταν ότι “θα τους συμβούλευα να δείξουν περισσότερο ενδιαφέρον στους πρόσφυγες”!

Συμπλήρωσε δε, την εμπεριστατωμένη αναφορά της σε ερωτήσεις που δέχθηκε, με την άρνησή της να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα (“Δεν μπορώ να μένω στο ίδιο μέρος. Αν θέλω να κάνω την διαφορά πρέπει να μετακινούμαι”) και το πόσο έχει... μπουχτίσει με την χωριάτικη σαλάτα.

Το κακομαθημένο αυτό πλάσμα, με την ανάλογη συμπεριφορά, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο της αλυσίδας των εκτός τόπου και χρόνου “σελέμπριτις” του Χόλυγουντ, οι οποίοι “ανησυχούν” για τους “πρόσφυγες”, χωρίς φυσικά να βάλουν οι ίδιοι ούτε σεντ από την τσέπη τους ή να δεχθούν να τους φιλοξενήσουν στις τεράστιες και άνετες επαύλεις τους. Τα έχουμε δει ξανά αυτά στις περιπτώσεις της Αντζελίνας Τζολί, της Σούζαν Σάραντον και του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η τωρινή περίπτωση της ατάλαντης ηθοποιού είναι απλώς πιο κραυγαλέα, γιατί με την φρασεολογία της, η οποία οδηγεί σε “IQ ραδικιού” νοοτροπίες, δείχνει ότι θέλει (κι αυτή) να παριστάνει την “ανθρωπίστρια” και την “αλληλέγγυα” με την ασφάλεια και τις περιουσίες των άλλων.

Αλλά ένα άτομο με τόσο σοβαρά προβλήματα υγείας στο παρελθόν έχει σίγουρα τα ελαφρυντικά του στο τι λέει, ακόμη κι αν τόσο η ευγένεια όσο και η σοβαρότητα σηκώνουν ψηλά τα χέρια τους σε τέτοιες περιπτώσεις...

Διαβάστε επίσης: Η απέραντη υποκρισία των Χολυγουντιανών σταρ και τα “προσφυγικά” σόου στην Ελλάδα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών