Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 27, 2016

Βουλευτής ΝΔ: Μπορούμε να συνεργαστούμε με όλους (και με τον ΣΥΡΙΖΑ) πλην Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Υπάρχουν πολλοί, που λένε πως σε κάθε περίπτωση –είτε παραμείνουν στην εξουσία οι συριζοψεκασμένοι, είτε γίνουν πρόωρες εκλογές και βγει η νουδούλα- οι δύο βασικοί πυλώνες του κατεστημένου είναι αναγκασμένοι να συνεργαστούν, επειδή κανένας μόνος του δε θα μπορέσει να σηκώσει στους ώμους του το 4ο Μνημόνιο, που είναι καθ’ οδόν.

Δεν είναι καθόλου περίεργο, λοιπόν, που κατά καιρούς εμφανίζονται στελέχη των δύο κομμάτων και μιλάνε για «μεγάλη συγκυβέρνηση»!

Αυτή τη φορά, σειρά είχε ο βουλευτής Λασιθίου και πρώην (προσωρινός) πρόεδρος της νουδούλας, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος με συνέντευξή του στην «Ημερησία» μιλάει καθαρά για την προοπτική κυβερνητικής συνεργασίας της νουδούλας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις… «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», μηδέ του… τιμημένου κουκουέ εξαιρουμένου – άλλωστε, εδώ υπάρχει και το προηγούμενο...
του 1989.

Μόνο με την Χρυσή Αυγή αποκλείουν την συνεργασία οι συστημικοί, διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι σαν τα μούτρα τους, αλλά είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα, που δε θέλει να έχει καμία σχέση με αυτούς που κατέστρεψαν την χώρα και δυστύχησαν τον ελληνικό λαό!

Ιδού η εξαιρετικά διαφωτιστική απάντηση Πλακιωτάκη στην ερώτηση «Αν η ΝΔ κερδίσει τις επόμενες εκλογές, σε ποιες πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να απευθυνθεί για τον σχηματισμό κυβέρνησης; Στις μετεκλογικές διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης μπορεί να έχει θέση και ο ΣΥΡΙΖΑ;»:

«Για τη σωτηρία της χώρας, η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε εκτός από τη Χρυσή Αυγή, να συνεργαστεί με όλα τα κόμματα του πολιτικού φάσματος. Αρκεί να ασπαστούν τις θεμελιώδεις αρχές της παράταξής μας και να θελήσουν να στηρίξουν την κυβερνητική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ -αν και μας χωρίζει άβυσσος- αν ο κ. Τσίπρας σεβόταν την ανωτέρω προϋπόθεση, θα μπορούσαμε να το σκεφτούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών