Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 06, 2016

Αφγανός λαθρομετανάστης βίασε και σκότωσε την «αλληλέγγυα» κόρη ανώτατου αξιωματούχου της ΕΕ!

Συγκλονίζει την Γερμανία  η υπόθεση του βιασμού και της δολοφονίας της 19χρονης Maria Ladenburger.

Η 19χρονη, η οποία ήταν κόρη υψηλόβαθμου αξιωματούχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εργαζόταν ως εθελόντρια σε καταυλισμό «προσφύγων» επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε...
την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.

Ο αφγανός δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου αλλά αποκαλύψεις για την υπόθεση δόθηκαν στον Τύπο μετά τη σύλληψη του δράστη την περασμένη Παρασκευή.

Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε ανήλικος, δηλαδή «προσφυγάκι» από αυτά που θα πηγαίνουν σχολείο με τα παιδιά μας. O λαθρομετανάστης η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα για... αντιρατσιστικούς λόγους ζούσε φιλοξενούμενος σε μια οικογένεια στην πόλη.

Το περιστατικό πέρα από την προφανή φρίκη που περιλαμβάνει, αναδεικνύει και μία ακόμα αλήθεια. Όσο και αν οι ταγοί της παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να κάνουν τα νέα παιδιά αντιρατσιστές και χαχόλους της παγκοσμιοποίησης η πραγματικότητα δεν μπορεί να αγνοηθεί και εν τέλει θα γυρίσει πάνω τους ως καταπέλτης. Αυτό είναι και το μάθημα από τον βιασμό και την δολοφονία της 19χρονης, της οποίας ο πατέρας ήταν νομικός σύμβουλος στην Ε.Ε. των λαθρομεταναστών. 

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον αυτό το τραγικό γεγονός να αφυπνίσει λίγο τους ευρωπαίους διεθνιστές, γιατί όσο θύματα της πολιτικής τους είναι οι "άλλοι", οι απλοί πολίτες αυτοί δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και συνεχίζουν την αυτοκαταστροφική πολιτική της παγκοσμιοποίησης.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Δείτε οπωσδήποτε το ακόλουθο άρθρο
    http://pamelageller.com/2016/12/eu-parents-daughter-rapedmurdered-muslim-migrant-collect-funeral-donations-migrants.html/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών